Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup auta na leasing ...
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 14:40   Citovat  

... nevím do které sekce to dát tak zvolím tuto snad dobře.

Nemáte někdo zkušenosti jak koupit starší auto na leasing ? Všude nabízejí jen auta stará max 10 let ale já jsem si našel auto staré 14 let za 65.000,- bohužel v hotovosti to fakt nemam a bankovní půjčku již mam takže mi další nikde dát nechtěji Smutný (zkoušel jsem).

Bazar ve kterém jsem to auto našel nabízí leasing od firmy Essox, ale tam je taky podmínka max stáří auta 10 nebo 12 let teď už si nepamatuju Smutný jenže Honda Civic Coupe 5g se po 96 nedělali !!! Nemáte někdo zkušenost jak se k tomu autu "dostat" ???

Předem děkuji za všechny rady a nápady.

RobiXman
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 14:46   Citovat  

RobiXman napsal:
... nevím do které sekce to dát tak zvolím tuto snad dobře.

Nemáte někdo zkušenosti jak koupit starší auto na leasing ? Všude nabízejí jen auta stará max 10 let ale já jsem si našel auto staré 14 let za 65.000,- bohužel v hotovosti to fakt nemam a bankovní půjčku již mam takže mi další nikde dát nechtěji Smutný (zkoušel jsem).

Bazar ve kterém jsem to auto našel nabízí leasing od firmy Essox, ale tam je taky podmínka max stáří auta 10 nebo 12 let teď už si nepamatuju Smutný jenže Honda Civic Coupe 5g se po 96 nedělali !!! Nemáte někdo zkušenost jak se k tomu autu "dostat" ???

Předem děkuji za všechny rady a nápady.

RobiXman

Pokud ti nedají pujcklu a nemáš možnost jinéo financování tak se na koupi toho auta radeji vykasli.
leasing te vyjde nehorázne dráž ( povinnost platby havarijky, vetsinou i jejich povinného - ne zrovna výhodného atd.. ), proste te leasing vyjde nehorázne draho proti koupi "za hotové"
nemluve o aute pod 96 za 65tis? promin ale to by muselo být fakt zlatý ...
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 15:02   Citovat  

Idaho napsal:
Pokud ti nedají pujcklu a nemáš možnost jinéo financování tak se na koupi toho auta radeji vykasli.
leasing te vyjde nehorázne dráž ( povinnost platby havarijky, vetsinou i jejich povinného - ne zrovna výhodného atd.. ), proste te leasing vyjde nehorázne draho proti koupi "za hotové"
nemluve o aute pod 96 za 65tis? promin ale to by muselo být fakt zlatý ...

je to dobrý Asi tak, leasing se ti na tak stary auto nevyplati a pravdepodobne ti ho ani nedaji. A kdyz ti nedaji v bance pujcku tak asi protoze si mysli ze bys uz nebyl schopen dalsi splacet. A to pujcka z banky by vysla podstatne levneji nez nejaky leasing. Myslim ze by sis zbytecne zadelal na problemy kvuli s prominutim 14 let starymu vraku v podstate.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2010 , 17:24   Citovat  

Takže je lepší se na to vykašlat. To jsem potřeboval vědět - ještě že existujou fora a internet jinak bych se zase uvrtal do něčeho šíleného. Díky moc za rady Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nákup auta na leasing ...
Fórum: Obchod
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina