Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ujíždění policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 2
F1honda.racing je teď offline  F1honda.racing
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 17:56   Citovat  

Zdravím mám jeden dotaz. Pokud bych jel v nějaké obci či podobně a zamnou jeli policajti,a já jim ujel. nebyl bych zepředu vyfocen,tak co bych měl vypovídat. Mohu to svést na osobu blízkou? nebo jak se mám zachovat,když jsem vlastníkem auta,ale řidičák mi sebrali. díky za odpověd
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 18:00   Citovat  

F1honda.racing napsal:
Zdravím mám jeden dotaz. Pokud bych jel v nějaké obci či podobně a zamnou jeli policajti,a já jim ujel. nebyl bych zepředu vyfocen,tak co bych měl vypovídat. Mohu to svést na osobu blízkou? nebo jak se mám zachovat,když jsem vlastníkem auta,ale řidičák mi sebrali. díky za odpověd

Zapomněl ses podepsat Hihi Jaroslav Kasnar,tv Nova HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 18:01   Citovat  

osoba blízka a basta.ale bez not se nejezdí naštvanej
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 18:04   Citovat  

Hezky podvecer Velmi šťastný

Jednoduchy:
bud se priznas, zapaltis mastnou pokutu za obecny ohrozeni a ridicak ti odeberou na delsi dobu bez podminky
nebo reknes, ze presne vis komu jsi auto pujcil, ale odmitas vypovidat z duvodu, ze se jedna o osobu blizkou a ty bys svym jednanim... viz zakon
nebo reknes, ze vis kdo ridil a ze jim jmeno klidne sdelis, jedna se o Sergeje Vukace ktery bydli v Praze, tobe rekl ze na Vaclavaku v podnajmu
   Návrat  
F1honda.racing je teď offline  F1honda.racing
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 18:19   Citovat  

samo že vím že se nejezdí. ještě mě nezastavovali ale kdyby náhodou tak zjištuji co a ak vypovídat. díky
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 18:20   Citovat  

bordel napsal:
Hezky podvecer Velmi šťastný

Jednoduchy:
bud se priznas, zapaltis mastnou pokutu za obecny ohrozeni a ridicak ti odeberou na delsi dobu bez podminky
nebo reknes, ze presne vis komu jsi auto pujcil, ale odmitas vypovidat z duvodu, ze se jedna o osobu blizkou a ty bys svym jednanim... viz zakon
nebo reknes, ze vis kdo ridil a ze jim jmeno klidne sdelis, jedna se o Sergeje Vukace ktery bydli v Praze, tobe rekl ze na Vaclavaku v podnajmu

a oni se v tom budou rejpat a pak tam fakt nejakyho sergeje lapnou Velmi šťastný lepsi je ricz ze proste osoba blizka a nazdar
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 18:24   Citovat  

osiris napsal:
a oni se v tom budou rejpat a pak tam fakt nejakyho sergeje lapnou Velmi šťastný lepsi je ricz ze proste osoba blizka a nazdar

A jak dokazou ze to byl prave on? Kdyz nemaji fotku zepredu, a ono i kdyby meli... rict ze je to osoba blizka, tak je tu porad moznost, ze si vsechny predvolaji
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 19:08  Naposledy upravil crxmann dne 17.5.2010 , 19:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tenhle topic se mi vůbec nelíbí. Přeju ti, aby Tě chytli (jestli si myslíš že máš auto rychlejší než policejní vysílačku tak pořádnej výtlem ) meetallll ujíždět v obci .....důvod? Máš problémy se zákonem Cooo???
V tom případě dobře ti tak meetallll
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 19:10   Citovat  

Omlouvam se za OT, ale kdy me posles ty penize za vracenou mikinu? Smutný Neni to malo penez..

mimoto paragraf 56 odst. 1 pism. F zni jasne - po opetovne vyzve nebo znameni muze byt pouzita policistou zbran k zastaveni vozidla, jehoz ridic bezohlednou jizdou vazne ohrozuje zivot a zdravi osob je to dobrý coz zajiste jizda jako bezmozek JE Mrk
   Návrat  
ChuCky je teď offline  ChuCky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:18   Citovat  

F1honda.racing napsal:

nejezdit dobytku
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:18   Citovat  

gizmi napsal:
Omlouvam se za OT, ale kdy me posles ty penize za vracenou mikinu? Smutný Neni to malo penez..

mimoto paragraf 56 odst. 1 pism. F zni jasne - po opetovne vyzve nebo znameni muze byt pouzita policistou zbran k zastaveni vozidla, jehoz ridic bezohlednou jizdou vazne ohrozuje zivot a zdravi osob je to dobrý coz zajiste jizda jako bezmozek JE Mrk
tak tak, toho bych se bal Chápeš! dneska jsem si dal takovy maly sprintik s policejni oktavkou mpi, no moc jim to nejede Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:26   Citovat  

sem se s nima bavil ve cvrtek o autech ( kdyz na me prisli do garaze kvuli ruseni nocniho klidu HaHaaa ) a v tech okenach je 2.0 asi 160 koni, coz by spatny nebylo ale vzdycky tam sedej minimalne 2 + to maj narvany vsim moznym, takze jsou hodne tezky KO
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:30   Citovat  

osiris napsal:
sem se s nima bavil ve cvrtek o autech ( kdyz na me prisli do garaze kvuli ruseni nocniho klidu HaHaaa ) a v tech okenach je 2.0 asi 160 koni, coz by spatny nebylo ale vzdycky tam sedej minimalne 2 + to maj narvany vsim moznym, takze jsou hodne tezky KO
mezi námi, více policejních oktávek je 1,6 což se ve dvou opravdu nedá rozjet, stojí hodně sil. A to mluvím o těch nových...
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:35   Citovat  

ja byl ve 3lidech a oni taky, spis bych to videl na 1.6, ale smali se jak pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 20:47   Citovat  

ono i to jejich slavny mondeo ST neni nic extra, je to sice silna kara, ale je to narvany blbostma jako radar, vsemozny vybaveni atd, takze to auto ma pak myslim pres 2tuny coz je docela sileny Úsměv nez se rozjede tak clovek staci 3x uhnout a zaparkovat... ty R32 co maj na dalnici jsou prej ale docela husty to mi hlava nebere ale taky je to hodne tezky, jenze ten jejich radar umi snimat za jizdy a na hodne velkou dalku Úsměv
   Návrat  
Waladero je teď offline  Waladero
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 21:40   Citovat  

Po městě tě můžou chytit i s obyč feldou 1.3. Pár semaforů a je to. Stačí ale rovinka mimo obec, město a ujedeš. Po městě, ale nejezdí jen jedna hlídka, takže i tak tě můžou dostat. Jinak je to o tom na koho narazíš. Znám kolegy, kteří do pronásledování takových frajírků, kteří jezdí v obci jako prase, jdou docela vostře. A po dopadení je to ještě vostřejší.

Bez papírů jezdí jenom prasata, toť můj názor.
   Návrat  
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 21:52   Citovat  

kdyz uz ujizdet, tak co nejrychleji par zatacek ahned pryc z auta, ale jak te chyti, jaj to bude vyprask, proste bez papiru se nejezdi!!!
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:00  Naposledy upravil gear dne 17.5.2010 , 22:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jen si ujíždějte.. na každou mravenec se vaří voda.. a ono i ti, jak si o nich myslíte, "bezmozci" v mpi-čkách umí zvednout vysílačku a ty Michaely Schumachery co tu píšou si vychytat.. jen doufám že až pojedete tu svoji Tour de France že u toho ublížíte jen sobě KO KO
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:03   Citovat  

Tak pokud si přišel o řidičák tak je to trestný čin, a mohu potvrdit že ty kteří nám ujíždí máme velice rádi naštvanej Jinak dneska těch 1,6 už moc není v 95% máme oct. 1,8TSI. Takže pokud mohu doporučit tak se do toho neopovažuj ani sednout bez papírů, natož zkoušet ujíždět.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:16   Citovat  

gear napsal:
jen si ujíždějte.. na každou mravenec se vaří voda.. a ono i ti, jak si o nich myslíte, "bezmozci" v mpi-čkách umí zvednout vysílačku a ty Michaely Schumachery co tu píšou si vychytat.. jen doufám že až pojedete tu svoji Tour de France že u toho ublížíte jen sobě KO KO

no sice sem pisu ale v zivote me nenapadlo ujet, kdyz me zastavej tak mam vzdycky vsechno v poradku a v zivote by me nenapadlo jet bez papiru nebo nalitej i kdyby to bylo jen preparkovani
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:18   Citovat  

osiris napsal:
no sice sem pisu ale v zivote me nenapadlo ujet, kdyz me zastavej tak mam vzdycky vsechno v poradku a v zivote by me nenapadlo jet bez papiru nebo nalitej i kdyby to bylo jen preparkovani
OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:18   Citovat  

gear napsal:
OK OK
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:20   Citovat  

osiris napsal:

good for you OK přátele
   Návrat  
Dydy je teď offline  Dydy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:22   Citovat  

CRXMANN napsal:
Tenhle topic se mi vůbec nelíbí. Přeju ti, aby Tě chytli (jestli si myslíš že máš auto rychlejší než policejní vysílačku tak pořádnej výtlem ) meetallll ujíždět v obci .....důvod? Máš problémy se zákonem Cooo???
V tom případě dobře ti tak meetallll

to je teda téma Bueee doufám že Honda nerovná se čuně na silnici..plně souhlasím s CRXMANNEM
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:28   Citovat  

Dydy napsal:
to je teda téma Bueee doufám že Honda nerovná se čuně na silnici..plně souhlasím s CRXMANNEM

cunata bejvaj z pravidla octavky a passaty na dalnici .. obcas si myslim ze mi chtej snad vzit woofer z kufru jak se na me lepej cože cože ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:33   Citovat  

osiris napsal:

soulas stím park.,jednou u nás na námku vlítnul malej cigoš klukovi přímo pod auto,když si představím, že by se mi to stalo při přeparkování večer po jednom pivě Se stydím Ble
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:41   Citovat  

Popravdě mě toto téma vůbec nezajímá jelikož by mně nikdy nenapadlo ujíždět a upřímě lidi kteří jezdí bez papírů, pod vlivem a nebo ujíždějí policii fakt neuznávám - a doufám že Vás všechny pochytaj a pozavíraj.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:47   Citovat  

OK Je to tam.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 22:53   Citovat  

na papíry to přeci nejezdí pořádnej výtlem toho se držel kámoš, rád pil a pak jezdil, o noty přišel, ale jezdil dál, no a pak to hodil asi 3x přes boudu, a teď podle posledních info dělá brum brum v klícce OK
ne, že bych to někomu přál, ale jsme přemýšlející lidi a ten mozek nemáme jen pro parádu jak to občas u některých řidičů vypadá naštvanej nemám papíry, mám zákaz? tak proč bych měl sedat za volant?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2010 , 23:08   Citovat  

MOTyLEK napsal:
na papíry to přeci nejezdí pořádnej výtlem toho se držel kámoš, rád pil a pak jezdil, o noty přišel, ale jezdil dál, no a pak to hodil asi 3x přes boudu, a teď podle posledních info dělá brum brum v klícce OK
ne, že bych to někomu přál, ale jsme přemýšlející lidi a ten mozek nemáme jen pro parádu jak to občas u některých řidičů vypadá naštvanej nemám papíry, mám zákaz? tak proč bych měl sedat za volant?

to je stejny jak s detma... kdyz reknes, nechod tam, nesahej na to, nedelej to... tak jdou a udelaj to a pak se treba spalej Velmi šťastný ale zas se poucej jako treba tvuj brum brum kamarad... hodne casto to ale neni jen u deti Velmi šťastný

nebo treba v zime neolizujte zabradli... kolik z vas to tu nekdy zkusilo ? ja treba jo Velmi šťastný ( neprilepil jsem se ale ) s tim jezdenim bezpapiru a ozralej je to teda drastictejsi ale je to stejnej princip, dokud je nechytej tak budou jezdit
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ujíždění policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina