Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Úprava Magicaru
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2007 , 12:16   Citovat  

Úprava na odblokovávací tlačítko
viz obrázek takhle by to mělo jít, čas a tím i velikost odporu R1 bude záležet na odběru relé.Po zapnutí klíčku relé sepne a drží , po vypnutí klíčku běží čas , stačí cca 2 s poté relé odpadne(je zbytečný dávat delší čas). Při pokusu o odblokování teda dojde k překrytí impulsů a tudíž nejde alarm deaktivovat. to lze po odstavení obvodu přes odblok tlačítko ,pak sekvence proběhne normálně.

magicar3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
magicar3.jpg, 103.31 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Douby je teď offline  Douby
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.1.2008 , 20:31   Citovat  

K čemu je dobré to tlačítko a jak to prosím funguje. Děkuji za odpověď. Mám nainstalovaný tenhle alarm, tak bych to rád věděl. Dík

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2010 , 22:02   Citovat  

Douby napsal:
K čemu je dobré to tlačítko a jak to prosím funguje. Děkuji za odpověď. Mám nainstalovaný tenhle alarm, tak bych to rád věděl. Dík

kdyz bude v poloze "odpojeno" tak ti nebude fungovat startovani na dalku .

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 5:06   Citovat  

Newer napsal:
kdyz bude v poloze "odpojeno" tak ti nebude fungovat startovani na dalku .
to mi hlava nebere blbost s dálkovým startem to nesouvisí.Jedná se o zabránění přepnutí magicaru do valet modu impulsy od "klíčku" kdy pak funguje jen jako centrální zamykání , bez ochranných funkcí. a to tím že "Při pokusu o odblokování teda dojde k překrytí impulsů a tudíž nejde alarm deaktivovat. to lze po odstavení obvodu přes odblok tlačítko ,pak sekvence proběhne normálně."

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 14:42   Citovat  

mě by zajímalo jesli jde nějak obejít že když si zapnu režim dálkovýho startu, pak auto odemknu a zas zamknu tak už to na dálku nenastartuju Smutný

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 17:33   Citovat  

No abych se priznal, ja na dalku nenastartoval nikdy Se stydím Nejak jsem nepochopil jak to udelat Bueee Mohl bzyh poprosit nekoho kdo s tim mam skusenosti aby mi poslal nejky navod do SZ. Dekuju moc.

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 17:45   Citovat  

OsekSpider napsal:
mě by zajímalo jesli jde nějak obejít že když si zapnu režim dálkovýho startu, pak auto odemknu a zas zamknu tak už to na dálku nenastartuju Smutný

To nevím jak to obejít, ale je to právě kvůli bezpečnosti, aby jsis tam nekopl kvalt, takže když nastavíš rezervační režim, a pak odemkneš, tak se hold zruší...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 18:47   Citovat  

rotker napsal:
To nevím jak to obejít, ale je to právě kvůli bezpečnosti, aby jsis tam nekopl kvalt, takže když nastavíš rezervační režim, a pak odemkneš, tak se hold zruší...

kdyby to šlo překlenout třeba na 1. polohu klíčku nebo udělat nějakej koncák na řazení...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2010 , 18:49   Citovat  

No nevím to mi hlava nebere Abych se teda přiznal, tak dálk. start stejně skoro nepoužívám, max. v létě, kvůli klimě, abych nelezl do rozpařenýho auta a v zimě je Honda zazimovaná Velmi šťastný

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 0:32   Citovat  

jakej je rozdil mezi normalni a CAN bus verzi?
cetl jsem ze je to neco s obtiznosti zapojeni :o nevim jestli bych se do zapojeni mel poustet sam

kazdopadne jakou verzi si mam poridit s can bus nebo bez can bus ?Velmi šťastný

zub je teď offline  zub
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 1:09   Citovat  

Kdybys chtěl nastartovat tak to musíš napojit na ručni brzdu,když nebude zatáhnutá tak nenastartuješ na dálku ani za nic mám to v autě H+

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 6:24  Naposledy upravil monty dne 22.10.2010 , 7:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

zub napsal:
Kdybys chtěl nastartovat tak to musíš napojit na ručni brzdu,když nebude zatáhnutá tak nenastartuješ na dálku ani za nic mám to v autě H+

tohle záleží na zapojení já třeba nastartuju i bez ručky .pouze nastavím rezervační režim.

citace:
add canbus
-canbus verze je pro automobily které v rámci uspory kabeláže používají pro přenos informací komunikaci po seriový lince ,dvoudrátový sběrnici -funguje to asi takhle -otevřete dveře = sepne se kontakt ve dveřích=ecu ve dveřích vyhodnotí sepnutí vstupu a odešle po can sběrnici informaci o stavu( s adresou pro kterou ecu je a zároveň s další stovkou hlášek)ecu alarmu "vidí" že ji pro ni přijme ji a vyhodnotí= rozhodne jestli je stav hlídání nebo ne a pak buď vyhlásí poplach(odešle informaci po can "ecu" sireny a nebo rožně osvětlení interieru( odešle informaci pro "ecu" v osvětlení)a třeba pro "ecu " palivovýho čerpadla aby už natlačila palivo -předpokládá se že bude následovat start . Ve výsledku pak má prostě každá blbost v autě svoji ecu která komunikuje s jednou hlavní ecu .a když se to zblbne tak je to v .....Jinej než canbus alarm se k tomuhle připojuje špatně , naopak pokud je to komplatibilní tak novej alarm s can bus je otázka připojení na sběrnici a pak už je to jen o správným nastavení komunikace nezi alarmem a ecu- žádný složitý drátování,rozebírání interieru.
shrnu - auto bez can bus = alarm bez canbus

citace:
mě by zajímalo jesli jde nějak obejít že když si zapnu režim dálkovýho startu, pak auto odemknu a zas zamknu tak už to na dálku nenastartuju
zkus si auto nastartovat dálkou , pak ho otevřít ,pošontat si vevnitř(aniž by ti ale chcíplo,jen chvilka např když něco zapomeneš v autě na sedačce ) ,dveře zavřít a chcípnout auto ovladačem -pak mám pocit rezervační režim zustane nastavenej.
citace:
No abych se priznal, ja na dalku nenastartoval nikdy Nejak jsem nepochopil jak to udelat
musíš nastavit rezervační režim -základ je zjisti nastavení (je možný že máš v menu alarmu nastaveno žádný rezervační režim a tím pádem ho nemůžeš nastavit).já mám nastavenu logiku podle dveří = otevřený dveře vypnu klíček chcípne okamžitě/zavřený dveře nastaví rezervační režim -klíček vypnu a motor běží dál.vystoupím z auta zavřu dveře,auto zamče dveře, chcípne a ovladač pípne = mám nastavený rezervační režim a buď časem "timer"(používám celou zimu) nebo stiskem 2 na ovladači je možný na dálku nastartovat.

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 6:59   Citovat  

monty napsal:
musíš nastavit rezervační režim -základ je zjisti nastavení (je možný že máš v menu alarmu nastaveno žádný rezervační režim a tím pádem ho nemůžeš nastavit).já mám nastavenu logiku podle dveří = otevřený dveře vypnu klíček chcípne okamžitě/zavřený dveře nastaví rezervační režim -klíček vypnu a motor běží dál.vystoupím z auta zavřu dveře,auto zamče dveře, chcípne a ovladač pípne = mám nastavený rezervační režim a buď časem "timer"(používám celou zimu) nebo stiskem 2 na ovladači je možný na dálku nastartovat.

jasne, takze jestli jsem spravne pochopil zalezi na tom jakej mam model auta ten can bus budou mit asi novejsi rocniky vid

takze s c6g muzu bejt relativne klidnej a koupit verzy BEZ "can bus"

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 10:47   Citovat  

Jj, c6g can bus rozhodně nemá je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2010 , 11:39   Citovat  

zub napsal:

jak to mas pripojeny? Relatko na spinaci rucky? A jakje to je vystup u magica?

Obsah fóra Honda-club.cz   
Úprava Magicaru
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina