Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Hondu CBF 500
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.6.2010 , 23:34  Naposledy upravil PK81 dne 8.6.2012 , 11:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Model: Honda CBF 500
Zařazení: nakedbike
Objem: 500 ccm
Barva: stříbrná metalíza
Provoz: od 2007
Najeto: cca 9 tisíc km
Výkon: 42 kW
STK: Ano
Výbava navíc: plexi
Cena: 80.000,- Kč

1. majitel, koupeno HONDA ČR, servisní knížka, originální stav, nebouraná, 2× klíč, v pěkném stavu, celou dobu garážované, téměř nevyužita;
více info na emailu: pk81@centrum.cz nebo tady na diskuzi

Technická specifikace Honda CBF 500
tudy odkaz

CBF500.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CBF500.jpg, 676.95 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 22:20   Citovat  

Je tu nějaký motorkář?

Přijde vám ta prodejní cena hodně, málo nebo akorát?

díky za jakýkoliv tip...
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.6.2010 , 22:56   Citovat  

za mě teda - cena odpovídá je to dobrý , jen musíš zvážit pokud hodně rychle spěcháš na prodej, že se teď v sezóně mašiny hůř prodávají...ale jsou kupodivu i dražší z (taky r.v. 2007) než tvoje a mají najeto 2x tolik......tvoje vypadá jak nová, má najeto par tisic a si 1. majitel a byl dělanej pravidelnej servis, takže pro nějakýho začátečníka super volba je to dobrý a pěkná motorka Úsměv
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 2:32   Citovat  

proc se v sezone hur prodavaji ? pres leto by se prave ze meli prodavat dobre a za vetsi cenu nez v zime ne ?

na tyhle motorce (akorat 250 ) jezdim ted autoskolu a ridi se pekne je i vcelku pohodlna je to dobrý
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 11:33   Citovat  

no jako v zimě neni nějak extra nižší cena, to se pohybuje pořád na stejný úrovni.....

tam kam sem dal horneta na servis byl ted nedavno zrvona ředitel Honda Jarov na návštěvě a říkal, že od novýho roku prodaly JENOM 13 nových Honda motorek !!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:26   Citovat  

hometuner napsal:
no jako v zimě neni nějak extra nižší cena, to se pohybuje pořád na stejný úrovni.....

tam kam sem dal horneta na servis byl ted nedavno zrvona ředitel Honda Jarov na návštěvě a říkal, že od novýho roku prodaly JENOM 13 nových Honda motorek !!!

Finanční krize a strach z motorek - způsobený TV zprávami...

Jenže pravdou je, že 90% zabitých lidí na motorce jsou superbiky, nikoliv motorky typu "naked", "enduro", "africa", Harley, atd...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2010 , 19:31   Citovat  

PK81 napsal:
Finanční krize a strach z motorek - způsobený TV zprávami...

Jenže pravdou je, že 90% zabitých lidí na motorce jsou superbiky, nikoliv motorky typu "naked", "enduro", "africa", Harley, atd...

presne tak, ty co koncej zaboreny v kamionu tak maj minimalne litra silnici, nikoho jinyho ve zpravach nevidis KO tohle je ale pekny svezeni, snad si najde kupce je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 12:00   Citovat  

osiris napsal:
presne tak, ty co koncej zaboreny v kamionu tak maj minimalne litra silnici, nikoho jinyho ve zpravach nevidis KO tohle je ale pekny svezeni, snad si najde kupce je to dobrý

Navíc jsem fakt zjistil, že místo toho, aby za mnou chodili holky a chtěli třeba svést, tak naopak - téměř žádná nemá zájem, protože se všechny bojí. A to ani nemluvím o tom, že když už se nějaká odhodlá, tak se to třeba nesmí její rodiče ani dozvědět! Tak to koukám!
A to i u holek, kterým 18 už dávno bylo... Nápad je tu!

Dělají to přesně ty varovné zprávy v novinách i v televizi, jací jsou motorkáři debilové, jak jezdí jako prasata, a že jste na motorce jednou nohou v rakvi, atd...

A přitom srovnání motorky naháče a závodního superbiku - je asi tak jako kdyby jste letěli nějakým bezpečným malým letadýlkem (třeba Cessnou) a potom tryskáčem s nějakým pilotem, který má ještě čerstvou pilotní licenci...
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 21:01   Citovat  

PK81 napsal:
Navíc jsem fakt zjistil, že místo toho, aby za mnou chodili holky a chtěli třeba svést, tak naopak - téměř žádná nemá zájem..

Jestli to nebude právě tím,že motorka má mít 2x tak velkej počet válců i objem Velmi šťastný
Ne,je to fešák,na naučení se nebo pro holku určitě parádní stroj OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2010 , 21:08   Citovat  

spoon napsal:
Jestli to nebude právě tím,že motorka má mít 2x tak velkej počet válců i objem Velmi šťastný
Ne,je to fešák,na naučení se nebo pro holku určitě parádní stroj OK

Hele, na zrychlení proti autům je stále dost rychlá... Do 180km/h se také dostane celkem rychle - pak už to samozřejmě moc výš nejede, ale s naháčem to není o rychlosti ale o pohodlné jízdě a mnohem lepší manévrovatelnosti než se superbiky - např. v kolonách Prahy...

Měl jsem ji jako první motorku, teď jsem si koupil auto (viz moje malá profilová fotka) - také Hondu (Civica)...

Chci si dát teď nějak od motorek pauzu, nějak mě trochu teď opustilo (že by to bylo tím Civicem) Se stydím
a časem bych si koupil třeba nového Horneta (až bude více peněz) Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.4.2012 , 20:14  Naposledy upravil PK81 dne 8.6.2012 , 11:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak aktualizuji inzerát:

PRODÁM:

Model: Honda CBF 500
Zařazení: nakedbike
Objem: 500 ccm
Barva: stříbrná metalíza
Provoz: od 2007
Najeto: cca 11 tisíc km
Výkon: 42 kW
STK: Ano
Výbava navíc: plexi
Cena: 75.000,- Kč

1. majitel, koupeno HONDA ČR, servisní knížka, 2× klíč, originální stav, pečlivě udržované, celou dobu garážované, nikdy nebourané ani padené či jakkoliv poškozené, ježděná rekreačně, naprosto spolehlivá a v bezchybném stavu.
Přidal bych k tomu bezpečnostní řetěz, který stál 3 tisíce, magnetický tankvag na nádrž, stojan na vyzdvihnutí zadního kola, plášť zakrývající celou motorku.

Důvod prodeje: koupil jsem si nové vysněné auto, tudíž jím nyní jezdím více (i z praktických důvodů). Navíc přítelkyně se na motorce bojí jezdit, takže na společné výlety využívám opět spíše automobil. Loňský rok jsem na ni již téměř nejezdil a je škoda, aby zbytečně stárla v garáži, když ji může využívat někdo jiný, více nadšený pro ježdění...

P6210006_resize.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P6210006_resize.JPG, 462.96 kB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.5.2012 , 12:54   Citovat  

Pro začátečníka dobrý stroj! OK Akorát,jak vnímáš propad výkonu kolem nějakých 5000ot.? Se stydím Já jí kvůli tomu škrtnul z rozcvičovacích motorek, i když jinak je ten motor držák...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.6.2012 , 11:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Pro začátečníka dobrý stroj! OK Akorát,jak vnímáš propad výkonu kolem nějakých 5000ot.? Se stydím Já jí kvůli tomu škrtnul z rozcvičovacích motorek, i když jinak je ten motor držák...

?

Vzhledem k tomu, že od 5000 otáček/s se k 8000-9000 otáčkám trvá dostat několik setin, tak ten propad pokud za to "chytnu" nijak neshledávám.

Jediné, že pokud jedu ECO, nespěchám, tak právě hladina kolem 5000otáček je taková netrhavá a klidná - proto to tam možná je volnější, což ale podle mě dobře, protože to pak necuká...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2012 , 16:09   Citovat  

Tak motorka dnes prodána...

Jen ještě dotaz, možná někdo bude vědět...

Motorku jsem prodal člověku, který ji koupil svému 18-ti letému synovi k narozeninám (ano mám také trochu morálně špatný pocit) a tudíž se to musí technicky přiškrtit na 25kW - nevíte náhodou, kde by se to dalo levně udělat? Na kolik to vyjde, včetně zapsání do TP...

díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2012 , 16:18   Citovat  

PK81 napsal:
Tak motorka dnes prodána...

Jen ještě dotaz, možná někdo bude vědět...

Motorku jsem prodal člověku, který ji koupil svému 18-ti letému synovi k narozeninám (ano mám také trochu morálně špatný pocit) a tudíž se to musí technicky přiškrtit na 25kW - nevíte náhodou, kde by se to dalo levně udělat? Na kolik to vyjde, včetně zapsání do TP...

díky

udelaj ti to v jakymkoliv autorizovanym servisu bud realne ze motorku opravdu uskrtej nebo to jen napisou do papiru a motorku nechaj tak jak je, kolik za to chtej nevim ale zapis do TP je za 50kc Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Hondu CBF 500
Fórum: Motokoutek
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina