Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Peugeot 206,1.6 16V,lehký tuning
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
bilix je teď offline  bilix
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 10:06  Naposledy upravil bilix dne 25.6.2010 , 11:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

prosím administrátora at to radši smázne,už mne unavuje někomu něco vysvětlovat,z nikým se nepřu že je toto či támto auto lepši či ne,prostě jsem jen reagoval nato za např co borec nabízý civika RV 97 za 90000,tak jsem radši koupil tuto 206,protožr byla:mladší,o hodně míně najeto než mají tady skoro vaše hondy a hlavně bezpecnější!!!Každý kdo má trochu rozumu a používá auto denně do práce (né na hoby) chce co nejmladší auto at pod ním nemusí pořád ležet.Asi tak Administrátoru přeji více normálních členů a ne takových: no víš co.

toto.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
toto.jpg, 528.64 kB

motor.jpg

motor.jpg, 76.37 kB

z boku.jpg

z boku.jpg, 467.86 kB

ze zadu 2.jpg

ze zadu 2.jpg, 479.6 kB

ze zadu 2.jpg

ze zadu 2.jpg, 479.6 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 10:32   Citovat  

dobrej vtip Velmi šťastný HaHaaa
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 14:46   Citovat  

provkace :hehe:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dydy je teď offline  Dydy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 15:06   Citovat  

a má to alespoň dobrej moťooor??? to mi hlava nebere pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 6:42   Citovat  

chlapci koukněte se jak se tyto vozy pohybují a v tomto ročníku a motorizaci rv přelom O1-O2 1.6 16V,je k tomu serviska a není to žádná vyježděná kur...,mi připadá jako vtip chtít za 80 000kč nejakou starou mrchu rv 96-98 HaHaaa .Před tím jsem měl civika a totálně jsem ho boural a právě po té jsem řešil koupě rsdši 206 než H.Dal jsem si pak doromady 1 a 1,a vydedukoval za stejné peníze jakonejaké VTI z roku 98 jsem měl auto o hodně mladší ,bezpečnější a hlavně mělo daleko méně najeté s původem Km,motor je taky velice solidní série 110 koní já už mám cca 120koní ,jinak bych si auto nechal ale mám malou a tak ve třech je tam těsno Smutný
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 7:20   Citovat  

bilix napsal:
chlapci koukněte se jak se tyto vozy pohybují a v tomto ročníku a motorizaci rv přelom O1-O2 1.6 16V,je k tomu serviska a není to žádná vyježděná kur...,mi připadá jako vtip chtít za 80 000kč nejakou starou mrchu rv 96-98 HaHaaa .Před tím jsem měl civika a totálně jsem ho boural a právě po té jsem řešil koupě rsdši 206 než H.Dal jsem si pak doromady 1 a 1,a vydedukoval za stejné peníze jakonejaké VTI z roku 98 jsem měl auto o hodně mladší ,bezpečnější a hlavně mělo daleko méně najeté s původem Km,motor je taky velice solidní série 110 koní já už mám cca 120koní ,jinak bych si auto nechal ale mám malou a tak ve třech je tam těsno Smutný

člověče co to plácáte Velmi šťastný
vti a nějakej pažout,to je nebe a dudy
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 7:53  Naposledy upravil DanTe dne 24.6.2010 , 8:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

... viz dole wc
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 8:10   Citovat  

Není někde v pravidlech náhodou, že se inzerát NEKOMENTUJE? ???? ? ??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 8:45   Citovat  

vojt4s napsal:
Není někde v pravidlech náhodou, že se inzerát NEKOMENTUJE? ???? ? ??

Výtah z pravidel:

V případě nezájmu o danou věc nekomentujte stav
Pouze pokud informace uvedené v inzerátu nejsou pravdivé, stav neodpovídá popisu.

Nekomentujte cenu
Pokud máte zájem o danou věc - kupte ji, pokud ne, zdržte se prosím komentářů, že se za danou cenu neprodá, že je to drahé atd…

nevim jestli jsem tam něčím porušil pravidla, ale nechci za hnusnýho peugeota dostat nějakej trest, stačí varování za omylem obešlý filtr hned první den na foru, takže to smáznu KO Ble
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 11:38   Citovat  

chlapce zřejmě vyfakovali na peugot klubu tak to zkouší tady, to ale neví že toho žabožrouta pojede o deset let starší crx offtopic
   Návrat  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 13:00   Citovat  

OsekSpider napsal:
chlapce zřejmě vyfakovali na peugot klubu tak to zkouší tady, to ale neví že toho žabožrouta pojede o deset let starší crx offtopic
pořádnej výtlem
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 13:09   Citovat  

Vy jste mi borci Tak to valím bulvy

Jak vidíš, tak tady to asi neprodáš ...zbytečný nervy.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 14:09   Citovat  

coudu napsal:
Vy jste mi borci Tak to valím bulvy

Jak vidíš, tak tady to asi neprodáš ...zbytečný nervy.

Presne tak OK Proste tady ma kazdej 20 let stary rezavy CRX co sice pojede pazouta, ale ne kazdej ma auto na zavodeni, ze? Takovy komentare si strcte kiss me vsichni. Ja jsem sice zasadne Honda pozitivni, ale musim rict ze ta 206 vypada moc pekne a urcite je v lepsim stavu nez vetsina aut tady na foru, a nevim proc by ho tady nemohl nabizet nebo vlastne ani nechapu o co vam vsem jde meetallll Vypadate vsichni jak 18-lety pubertaci co jsou proste nejlepsi protoze maji Honda . Je mi na to snad ne
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 14:49   Citovat  

nechci tu offtopic
ale reakce nekterych vazne nechapu, peugeota bych si taky zrejme nekoupil, ptz jim moc neverim, ale je zase nadruhou stranu pravda ze plno lidi odtud ho koupi treba pritelkyni nebo má známeho co prave chce 206 koupit. A proc ne kdyz vypada "celkem" dobre(me se nikdy nelibil interier a zadek auta), ale zase zepredu a zboku vypada dobre. Ze to treba nejede?No a?Kdo se chce poradne svest koupi Hondu, komu jde spis o vzhled koupi klidne i 206, je mraky lidi co se jim tohle auto libi. Z reakci si nic nedelej a je mozny ze to prave treba prodas na H-C je to dobrý
   Návrat  
Clark je teď offline  Clark
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 15:26   Citovat  

slusny auto pro holky, ale z ceho mas tech 120 koni, mas to nejak zmereny?
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 18:05   Citovat  

Auto pro babu dobrý, ale svý bych ho nekoupil, kdo by furt platil servis HaHaaa Něvěřím ničemu, co je francouzský, italský a polský Velmi šťastný Btw. taky mě zajímá, jestli těch 120 koní je změřených?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 22:49   Citovat  

no nic ,byl jsem zde členem ,ale vidím že jsem rád že jsem vypadl,nemá cenu se z někým hádat komu auto žere více oleje než benzínu,nehádám se že mne někdo pojezdí nebo nepojezdí,ale říkám že sem si radši koupil novější auto,do kterého nemusí někdo investovat než kupovat starou mrchu do které se jen cpe,hoši uvědomte si že jsem byl jeden s vás a vím co auta viz rok výroby 90 až 98 vyžadují,žerou olej jak kur...,přerívaj se ,protáčí se na šálkách,atd atd,a reakce kde jsem vzal 120k:jen v základu má tento pažout 11O koní,číp svody,výfuk, filtry a krádké razení audělá své(určo těch deset koní našlape)čip od fir:autočip,změří pred instalací a pak po.¨Jinak díky těm co se mne zastaly, vojt4s atd....Na 206 cubu mne nikdo nevafakoval,jen jí tam mají všichni víte.
jinak mi tady fakt připadají všichni jak 18 puboši co mají rezavé lišky meetallll
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 0:24   Citovat  

bilix napsal:
no nic ,byl jsem zde členem ,ale vidím že jsem rád že jsem vypadl,nemá cenu se z někým hádat komu auto žere více oleje než benzínu,nehádám se že mne někdo pojezdí nebo nepojezdí,ale říkám že sem si radši koupil novější auto,do kterého nemusí někdo investovat než kupovat starou mrchu do které se jen cpe,hoši uvědomte si že jsem byl jeden s vás a vím co auta viz rok výroby 90 až 98 vyžadují,žerou olej jak kur...,přerívaj se ,protáčí se na šálkách,atd atd,a reakce kde jsem vzal 120k:jen v základu má tento pažout 11O koní,číp svody,výfuk, filtry a krádké razení audělá své(určo těch deset koní našlape)čip od fir:autočip,změří pred instalací a pak po.¨Jinak díky těm co se mne zastaly, vojt4s atd....Na 206 cubu mne nikdo nevafakoval,jen jí tam mají všichni víte.
jinak mi tady fakt připadají všichni jak 18 puboši co mají rezavé lišky meetallll

evidente jsi dospelej podle toho tuningu na aute OK pořádnej výtlem
nebo ze bys jen nemel vkus?
vypada jak z krabice od cornflakes Velmi šťastný
   Návrat  
voza je teď offline  voza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 1:05   Citovat  

radši to dej na Girlstuning tam to bude mít úspěch pořádnej výtlem
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 5:14   Citovat  

bilix napsal:

sorry offtopic já ti nevím, ale pokud to funguje stejně jako u jiných firem, že ti slibují nevím kolik procent koní nahoru a pak někde v průběhu výkonu ti zvednou pár koní nahoru a na konci zase uberou ale tobě se zdá, že auto má víc koní ale má jen lepší průběh a na konci jsi -2koně. Máš graf? Klidně ho tu můžeš vystavit, cenu auta ti to nesníží.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 7:13   Citovat  

Tak muj jedinej koment byl ten, že je to 1.6, kdyby to bylo S16 nebo RC 2.0, tak bych o tom pro mladou uvažoval, ikdyž ona je taky hondařka tělem i duší HaHaaa Kámoš tu S16ku měl a jelo mu to fakt hezky a kupodivu na francouze ani nenavštívil žádnej servis, my byly s našim Scénicem a Picassem pečený vařený v servisu Bueee Jinak cenu a stav sem nekomentoval a za tak zachovalý auto je to hezká cena, ale prostě na H-C s tim prodejem asi neuspěješ přátele
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 7:52   Citovat  

Já také cenu nekomentoval, jen mi příjde trochu divné prodávat žabožrouta na honda clubu, obvzlášť, když je tu někde topic pro prodej aut jiné značky. A další věc, to že některé Honda z 90. let žerou olej, neznamená, že ten žabožrout také nemusí, je to akorát o přístupu majitele(ů) k autu. Osobně znám některé hondice z přelomu 80. a 90. let a žerou nula nula prd oleje kouř A novější neznamená spolehlivější OK
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 8:30   Citovat  

Sorry za offtopic lidi, chápu, že každej si může kde chce a kdy chce projevit svůj názor, ale tak všechno by mělo mít svojí míru, ne? Je pravda, že dát 206 na honda club je jako dát vti na tdi-klub HaHaaa to ale neznamená, že se musíme chovat jako některý ty koncernový namyšlenci Ble Majitel nechť si to tady promaže od OT a přeju hodně štěstí s prodejem, svého kupce si jistě najde. Howg
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 9:23   Citovat  

hah to je zase flame Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 10:45   Citovat  

dobrá,sice jsou fak ti lidi tady nevychovaní,ale dofám že vám tímto mím civikam napravím chut.

DSC00321.jpg

DSC00321.jpg, 61 kB

DSC00047.jpg

DSC00047.jpg, 74.29 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 11:00   Citovat  

bilix napsal:
dobrá,sice jsou fak ti lidi tady nevychovaní,ale dofám že vám tímto mím civikam napravím chut.

Tos neměl dělat, teď se tu teprve na tebe snesou supi Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 11:06   Citovat  

uvidíme,vše to od těch dětí beru z rezervou víš Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 11:07   Citovat  

bilix napsal:
dobrá,sice jsou fak ti lidi tady nevychovaní,ale doufám že vám tímto mím civikam napravím chut.
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 11:26   Citovat  

bilix napsal:

Hele fakt mi to nedá a musim reagovat.
Zkus pažouta točit do 7500ot nebo 8500 a pak mi řekni co na to motor?Asi ti nebude baštit olej a nebude se ti vůbec hřát,jak by mohl že...
Honda sice papká oil ale rozhodně néé každá,když se s tím autem bude jezdit jako s obyč autem a točit tak do 5tis olej se moc strácet nebude.

Cpát do toho prachy?No to se asi musí do každýho auta,když se totiž necpou tak jak ty auta pak vypadaj??Asi tak jako když sem jel kupovat céro,každý na prach sežraný,nebo cvaká motor,ale proč??Protože to koupí nějaký mladý vylízaný pako a huntuje to,takovejm dát do ruky š105 a táhni jelito.Když se o to auto ale staráš tak to je úplně jinak.
Mám teď crx vtec najeto 220tis se serviskou,olej za 1500km zatim drží na stejné rysce,a furt to jede 2xlépe než peugeot při vyšším obsahu..až bude tvůj pažout mít 220tis poděl se s námi o spotřebu oleje,a hřátí motoru,i když jestli to teda bude jezdit.
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2010 , 12:43   Citovat  

bilix napsal:
o hodně míně najeto než mají tady skoro vaše hondy a hlavně bezpecnější!!!Každý kdo má trochu rozumu a používá auto denně do práce (né na hoby) chce co nejmladší auto at pod ním nemusí pořád ležet.Asi tak Administrátoru přeji více normálních členů a ne takových: no víš co.

nerad bych urazil tvoji inteligenci a dusevni vyspelost nebo co ale prosimte proc sem teda vubec chodis, ergo postujes inzerat na zabozrouta kdyz jsme tady vsici tak hrozny a mame na nic a nebezpecny a buhvico jeste auta?

-> neber to jako flame jen mi to rozum nebere přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prodám Peugeot 206,1.6 16V,lehký tuning
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina