Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDA CRX 2gen - problem s motorem
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Johnny C je teď offline  Johnny C
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 14:51   Citovat  

Ahoj,
Potreboval bych pomoci s problemem na moji honde crx druhy generace, motor je po GO (klika, gufera, tesneni) a po najeti zhruba 300km, zacal motor delat zajimavy veci, pri jizde, se motor jakoby dusi, tak ze padaji otacky az k nule, motor ma tendenci chcipnout, pak se zase jakoby nahodi, otacky rychle vylitnou nahoru, a po chvili to udela znovu - skace to jak koza Úsměv
Zkousel jsem cistit svicky, jsou v poradku, zkousel sem jak iriodiovy tak normal, nepomohlo, dokonce se mi parkrat stalo ze mi to vystrelilo zapalovaci kabel skrz nadech v kapote..
Podle zvuku to vypada jako by vynechaval jeden valec..
Nez to zacalo delat todle vsecko, tak jel motor v pohode, akorat obcas problikla ECU, a pri volnobehu otacky visely na 2000 pro proslapnuti plyn, spadli poslusne na 750-850 ot.
Ja osobne mam podezreni na palivovou soustava, zda se mi ze nedodava palivo.
Vyfuk je novy, takze by nemel zpusobovat duseni motoru...

Pokud mate nekdo nejaky tip v cem by mohla byt chyba, prosim o pomoc...
Ted od patku jedu na dovolenou, takze nebudu moci odpovidat, ale vase rady si prectu az se vratim

Diky moc
Johnny C

p.s. s tim autem jsou problemy od te doby co se v tom pohrabal jeden znamy clovicek jmenem LIBOR KUTAK, bohuzel me to stalo uz tri motory, u jednoho to schytala jen klika, v dalsim prdnul blok... proste samy zazracny veci... Neco tam bude spatne, ale nikdo nedokaze prijit na to co ;( Uz me to stalo moc penez, casu a nervu, takze prestavam verit, ze to nekdy bude jako driv - bez problemu, tak jak to u HOND byva ;(

HONDA - POWER OF DREAMS
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
klema je teď offline  klema
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 19:59   Citovat  

Mel jsem podobny problem na svojim prvnim aute!Byla to toyota,takze taky japonec!Pri nastartovani,mi otacky vystrelily nebo mi to chciplo,nekdy i za jizdy,hlavne kdyz jsem vyradil,nebo jsem dojel na krizovatku a otacky mi vysely na 3000!Kdyz jsem s tim byl u znamiho v servisu,tak mi rekl jen tak od pasu,ze to muze byt:1.spatna ridici jednotka
2.spatna lambda(tu jsme vymenily a bylo to porad)
3.spatne vstrikovaci cerpadlo
Prisli jsme na to,ze jsme restartovali ridici jednotku,chvilku v poho,ale pak to bylo zas to sami!Po vymene ridici jednotky se mi to uz nestalo!
Nevim,jestli je to tentyz problem,ale snad ti to trochu pomuze!Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDA CRX 2gen - problem s motorem
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina