Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Prelude-na co si dávat pozor ?- dotaz nováčka
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tomm je teď offline  Tomm
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 16:10   Citovat  

Zdravím,uvažuju o koupi Hondy Prelude 2.0 r.v.1994. :hura:
S Hondou nemánm žádné zkušenosti,dotěď jsme měl jen Mazdy se kterými jsem byl max spokojený,až na výkon...ten je mírně řečeno nedostatečný.Posuďte : Mazda 626 2.0 má výkon 66 kW a to se mi už fakt nelíbí.Chtěl bych vyzkoušet jinou značku,ale chtěl bych zůstat u japonců.Líbí se mi Prelude,můžete mi prosím poradit na co si u tohoto vozu dávat pozor,jak je to se servisem a cenami náhr.dílů a také se spotřebou ? Díky moc a přeji všem krásný den.Tom z Ostravy je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 16:54   Citovat  

ja mam Preludu, ale mam tam jinej motor 2.2 VTEC, takze ten ma vyssi spotrebu nez 2.0, ale jinak kdyz si tadyk najdes uzivatele CJmonty, tak ten ma 2.0ku a dokonce ji ted prodava (jestli uz neni pryc), jinak na co si u Preludy davat pozor, pises, ze chces rok 1994, takze to je 4 generace, tak zalezi jak se majitel k autu choval, ze Mrk , ale obecne co sem cetl tak pozor na loziska kol, zkorodovany vyfuk, (nevym jak 2.0, ale moje 2.2ka, zere dost oleje, je to, ale tim ze je to VTEC, ty si proste berou vic oleje), a ceny originalnich nahr. dilu jsou pomerne vysoke, ale neni problem sehnat si kvalitni dily z druhovyroby, nekdy i za tretinovou cenu. To by byly zapory, abych te hned neodradil, tak nejake ty klady: velmi dobre jizdni vlastnosti (hlavne u modelu se systemem 4 WS = nataceci zadni naprava), sportovni tvary, vykonne motory, spolehlivost OK ja jsem s Preludkou max. spokojen a jestli ti muzu poradit sezen si model s motorem 2.2 VTEC (je to uplne neco jinyho Velmi šťastný Honda )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.12.2007 , 22:15   Citovat  

Prelude s 2litrem je v podtatě naprosto bezproblémové auto. Na nic to výrazně netrpí. Jako u většiny dnes už starších Hond začínající koroze zadních lemů (ale opravdu jen lemů, nikdy to nejde dál) A opravdu záleží, kdo to měl a jak se k autu choval. Jestli to bylo bourané, event. kdo a jak to zpravoval, pravidelný servis a pod. Rozvoďáky (2ks, má vyvaž. hřídel) se mnění po 100t km, při přetržení se motor "potká", takže když jsi nejsi jistý, tak je raději vyměň. Jo, občas odejde zapalovací modul v rozdělovači (cca 2200,- Kč nový podle výrobce).
Jinak dle mého výkon 2litru (96 kW) je na auto dostačující i na "pěkné" svezení. Pravda je, že když je auto a podvozek v dobré kondici, tak by člověk po čase snesl i 2x tolik ... Cool
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.12.2007 , 11:00   Citovat  

tady se někdo ptal už na 5G, ale víceméně to platí i pro 4G odkaz
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 26.12.2007 , 11:52   Citovat  

Koukam ze mi tady dela Mot reklamu na auto Velmi šťastný Pryc jeste neni par lidi uz si se mnou domluvilo okukovacku tak doufam ze pujde co nejdriv papa Bueee
No taky pridam nejaky poznatky. Jak uz tady bylo receno tak trpi na zadni lemy. Me kvetly uz docela hodne a to to auto bylo garazovany kdyz jsem ho kupoval takze tomuhle se opravdu venyhnes. Jinak jsem s tim nemel zadnej vetsi problem. Sem tam se neco naslo ale to bylo vice mene vekem auta a nebyly to polozky nejak zavratny. Spousta dilu se da sehnat z druhovyroby jak psal Mot mnohem levneji se srovnatelnou kvalitou. Ikdyz napriklad kdyz jsem shanel rameno napravy tak z druhovyroby bylo nesehnatelny cili druhovyroba se zameruje spis na ty dily ktere podlehaji nejakemu servisnimu itervalu. Prepinac blinkru to stejny. pokud auto bylo bourany zalezi jak dobre je opraveny.
Jinak se spotrebou pocitej po meste tak mezi 8,5 - 10l na dalnici kdyz jedes v klidu i sedm ale to uz musis byt hodne velkej klidas Velmi šťastný
Taky pocitej s tim ze ten dvoulitr s vykonem 98kW na tech skoro 1300 kilo neni zadnej zazrak ale na pohodlny jezdeni postaci a zazitky z jizdy jsou taky uzasny. Pokud bych nemusel tak bych se ho nezbavoval.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Prelude-na co si dávat pozor ?- dotaz nováčka
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina