Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Máte zkušennosti s výkupem auta v AAA?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Radess je teď offline  Radess
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 7:21   Citovat  

Zdarec,

rozhodl jsem se prodat své CR-V 94 kw abych si mohl koupit silnější verzi. Prostě lepší svezení. Nabídnul jsem ji na sbazar za 99 000, inzerát je zde:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/honda/cr-v/8143266, ale to není důvod proč zakládám toto téma. Včera cca 2 hodiny po vložení mého inzerátu zavolal týpek z AAA auto, že by se rádi přijeli na auto podívat a že by mi za něj tečh 99 000 dali rovnou v hotovosti a sepsali smlouvu. Já jsem mu řekl že cena je konečná že níž jít nechci, a on mi řekl že počítá stím že níž nepůjdu a pokud to auto za to bude stát, že to vezmou na soukromou osobu - nevím co tím myslel. Každopádně bude volat dnes dopoledne aby se semnou domluvil.

Máte s tím nějaké zkušenosti?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 7:23   Citovat  

Radess napsal:
Zdarec,

rozhodl jsem se prodat své CR-V 94 kw abych si mohl koupit silnější verzi. Prostě lepší svezení. Nabídnul jsem ji na sbazar za 99 000, inzerát je zde:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/honda/cr-v/8143266, ale to není důvod proč zakládám toto téma. Včera cca 2 hodiny po vložení mého inzerátu zavolal týpek z AAA auto, že by se rádi přijeli na auto podívat a že by mi za něj tečh 99 000 dali rovnou v hotovosti a sepsali smlouvu. Já jsem mu řekl že cena je konečná že níž jít nechci, a on mi řekl že počítá stím že níž nepůjdu a pokud to auto za to bude stát, že to vezmou na soukromou osobu - nevím co tím myslel. Každopádně bude volat dnes dopoledne aby se semnou domluvil.

Máte s tím nějaké zkušenosti?

Jo, přijede tak s 80tis a bude spoléhat na to, že ti to hodí na kapotu a Ty mu na to kývneš až uvidíš peníze před očima.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 7:32  Naposledy upravil Hlavator dne 22.6.2010 , 7:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vubec bych neveril,ze ti da tek 99k Ble

bude ti valit kliny do hlavy a cekat ze te zlomi a stahne to xy tisic .. Velmi šťastný

ja dycky prodaval soukrome osobe teda a vsichni vime jak to chodi a ze cena je nakonec stejne nekde jinde KO proto nenabizet cenu pod kterou nejdes- muj osobni nazor..radeji 5-10 pridat a pak smerem dolu at se dostanes tam kam chces ty a ne on HaHaaa
   Návrat  
Radess je teď offline  Radess
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 7:32   Citovat  

hmm, prima, tohleto si taky myslím
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 8:27   Citovat  

Mam zkusennost s vykupem z autoesa. Puvodne jsem chtel za passata 90k. Volal typek ze se urcite dohodnem, tak jsem to tam privez typek to prosel nasel naky mouchy a rika 70k na ruku 80k do komise, tzn nez se proda. Tak jsem mu rek nashledanou a utrousil ze bejval bych ho tam za 85k na ruku nechal, typek odbeh a za 5 minut pribeh jako ze jo. Pak byla jeste trochu obloz ze musi udelat Cebii, protoze je auto z nemecka a za coz chtej 3k a za ukon odhlaseni dalsi 3k, coz jsem tédy rek ze ne ze si auto vemu zpatky, no nakonec sme se dohodli na 2900 a ja dostal 82100. Auto na bazaru stoji uz 3 mesice, takze sem rad ze jsem jim to tam za ty prachy nechal, pac zadna vonavka to nebyla. Jinak auto ktery je v poradku bych si radsi prodal sam.
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 8:35   Citovat  

Radess napsal:
hmm, prima, tohleto si taky myslím

Tak sem pak hod jak to dopadlo, to me zajima.

Asi taky zalezi na stavu auta, ze. Pokud je auto ok a ta cena je odpovidajici tak by mel dat 99 a vypadnout. Pokud najde nejakou zavadu ktera neni napsana v inzeratu tak asi logicky bude chtit jit s cenou dolu. Ale tim te nechci podezrivat, pouze rikam jak to je. Ale spis bych pocital ze se to bude snazit ukecat za kazdou hovadinu hned cena dolu a jeste te bude oblbovat ze to za kilo stejne neprodas. Osobne bych jim auto neprodal z techto duvodu a taky proto, ze maji urcite udelany smlouvy tak aby se v tom normalni clovek nevyznal a podepsal to. Pak zjisti nejakou zavadu treba nebo nejaky pruser a jeste jim to budes muset zaplatit zes jim prodal nejaky vrak. Ale obracene to nefunguje, oni ti prodaji klidne popelnici s tim ze auto je jak nove.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 8:42   Citovat  

do telefonu ti nakecají celkem slušnou částku a když přijedeš bude to samé... tady je tohle a tamto, tohle musíme opravit... nakonec ti řeknou 60% toho co ti slíbili a když jim ho dáš, tak na tom autě neudělají lautr nic, ale do prodeje půjde za ještě větší peníze než ti slíbili...
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 8:54   Citovat  

Je to trochu offtopic mozna uz, ale bylo by zajimavy zkusit jim auto prodat i pres jejich kecy ze na tom musi tohle opravit, tamto opravit a tohle je v haji a tamto do srotu a pak poslat nekoho znamyho jakoze o to auto ma zajem. A to bych rad slysel co by mu o tom aute navykladali a za kolik by ho chteli prodat. Bratranec delal pred nekolika lety v AAA a pry by si od nich auto v zivote nekoupil. Detaily uz si nepamatuju ale.
   Návrat  
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 9:36   Citovat  

čau, v AAA pracuju,

Radess napiš mi SZ jestli chceš, zjistím Ti férovku (reálnou cenu), buď to vezmeš nebo ne.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 9:46   Citovat  

presne tak auto ma hodnotu 100 reknes ze budes skromnej a za 80 jim ho nechas pak na tebe vybalej chyby o kterejch ani nevis a dostanes 50 na kapotu.Tak nebud hloupej a ani tam nejezdi.
   Návrat  
jan.satrapa je teď offline  jan.satrapa
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 9:47   Citovat  

Zdarec, prodaval jsem FR-V dal ho na web za 320000 a volali cca za 2 dny z AAA ze maj o auto zajem. Rekl jsem jim kolik chci (coz vedeli z webu) a ze mi zavolaj z5. Volali a nabidli na ruku 280 000, nebo komise 320000. Tak jsem se slusne rozloucil a do tydne jsem to prodal soukromne za 320000 :o)
Je jasny, ze musi z neceho zit, kdybych spechal na prachy, tak bych to vzal
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 9:52   Citovat  

Prodávali sme Xsaru Picasso 1.8 full palba 1.majitel, serviska, najeto 115 tisíc, jednou bouraný lehce na předek, oprava ještě v záruce v autorizovanym servisu. A dostali sme od AAA 69 tisíc, auto nový stálo skoro třičtvrtě mega v roce 2001. Takže jejich výkupní ceny fakt KO A teď ho prodávaj za 110 Velmi šťastný Kdyby táta nebyl nerv, tak bysme dostali určitě víc, ale bylo to jeho auto a jeho rozhodnutí, takže jeho chyba Velmi šťastný Takže pokud nespěcháš extra moc na prodej, tak do Áček bych neprodával, radši soukromý osobě je to dobrý
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 10:35   Citovat  

by me zajimalo jak to dopadne, ja kdys se tam snazil prodat auto tak sem mel cenu 35 tisic, tak mi taky volali ze to vemou, tak sem tam dojel, a skoukli to a rekli ze tak 10-15 tisic na ruku, tak rikam to nic, ze to dam jinam ze nabidnou vice, do dvou dnu mi volal z AAA auto zda jsem si to nerozmyslel a ze pokud jo ze mi daj 25 tisic, ale ze to auto chteji, rikam ze je to malo, ze mi nabidli 30 v bazaru tak se rozloucil a pak volal znova ze mi tech 30 da taky, ale to uz bylo pozde Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 10:40   Citovat  

Položit telefon hned jak se AAA představí to snad ne Ušetří to spoustu času a peněz je to dobrý
   Návrat  
avenger2 je teď offline  avenger2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 10:57   Citovat  

chápu že ti dealeři co volají jsou jen pěšáci a jednají ve jménu politiky této společnosti, ale mě by se příčilo v takové zlodějské vychcané firmě pracovat
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:25   Citovat  

tak to jsem zvědav kolik nabídnou otci za jeho feldu, rok 2000, 1.majitel, najeto 98tis, rádně servisovánno, garážovaná ovšem výbavu má jen centrál. Myslím že 30tis a bude rád Tak to valím bulvy
   Návrat  
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:26   Citovat  

avenger2 napsal:
chápu že ti dealeři co volají jsou jen pěšáci a jednají ve jménu politiky této společnosti, ale mě by se příčilo v takové zlodějské vychcané firmě pracovat

Píšeš volají, takže to budu brát, že se to týká výkupu: někdo chce prodat auto za 90 a sám jim dobrovolně nechá auto za 60 a ještě jim podepíše smlouvu, které v lepším případě nerozumí a v horším jí ani nečetl - ale jasně, je to chyba Aček.. Pro spoustu lidí by bylo nejlíp, aby se vrátili komanči, co budou přemýšlet za ně. Pokud lidi neumí říct ne, asi by měli odevzdat občanku.
Něco úplně jiného je když prodají auto deklarované jako ok a když se ukáže že to je vrak, tak se k tomu nemají, což je svinstvo, podvod, ... Ale kývnout na nízkou výkupní cenu a pak brečet, jak okrádají, to nechápu. Sám jsem se jednou nechal ukecat (ne od Aček) a je to moje blbost a gratuluji novému majiteli k úspěšné taktice OK , mohl/měl jsem ho poslat do wc , pistoli mi u hlavy nedržel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:34   Citovat  

OsekSpider napsal:
tak to jsem zvědav kolik nabídnou otci za jeho feldu, rok 2000, 1.majitel, najeto 98tis, rádně servisovánno, garážovaná ovšem výbavu má jen centrál. Myslím že 30tis a bude rád Tak to valím bulvy

nepíšeš jakou barvu, nemetal max výkupem do 30. Metalická 35, možná až 40 když by to byla voňavka bez koroze.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:48   Citovat  

Pablo napsal:
... Ale kývnout na nízkou výkupní cenu a pak brečet, jak okrádají, to nechápu. Sám jsem se jednou nechal ukecat (ne od Aček) a je to moje blbost a gratuluji novému majiteli k úspěšné taktice OK , mohl/měl jsem ho poslat do wc , pistoli mi u hlavy nedržel.

konečně někdo,kdo má hlavu v pořádku a bere to, jak to je.

jedna věc je,když někoho pozveme na 100 a dostane 70, to se mi nelíbí. A snad se to už zlepšuje,dělám proto hodně...
Ovšem s tím souvisí i to,že nám volající jaksi zapomene říct pravdu Úsměv Po telefonu nabízí fajnový auto bez vad.
Na místě je to šrot. To se děje denně! Ale to už nikdo nepřizná Smutný jen nadává na Áčka jaký jsou to <->
každá mince má dvě strany!
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 11:51   Citovat  

Ja bych ho nechal okouknou projet a kdyz pokud nerekne, ze ti da 99ted hned, jak sliboval po telefonu, tak bych se s nim rozloucil, on pak prihodi a pokud bude na 95ti, coz si myslim, ze ne, tak bych mu ho nechal. Jinak bych mu popral hezky zbytek dne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:01   Citovat  

bordel napsal:
Ja bych ho nechal okouknou projet a kdyz pokud nerekne, ze ti da 99ted hned, jak sliboval po telefonu, tak bych se s nim rozloucil, on pak prihodi a pokud bude na 95ti, coz si myslim, ze ne, tak bych mu ho nechal. Jinak bych mu popral hezky zbytek dne.

sliboval? Po telefonu Ti někdo slíbí cenu za něco co nevidí? To asi těžko Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:04   Citovat  

tsmart napsal:
sliboval? Po telefonu Ti někdo slíbí cenu za něco co nevidí? To asi těžko Úsměv

Kdyby ti rekl, do telefonu ze k tobe vyrazi se 70tis, tak bys mu rekl, ok, cekam na Vas? To asi tezko. On vi ze ty lidi stahne...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:15   Citovat  

Jestli je někdo takovej měkejš že kývne týpkovi na cenu, která se mu vlastně nelíbí je trumpeta a dobře mu tak.

Sám jsem prodejce ze kterýho maj kupci radost. Radši věc prodám hned za menší cenu, než ji mít doma půl roku-rok.

Áčka je firma jako kterákoliv jiná, je založena za účelem tvorby zisku na to nezapomínejme ... jaké praktiky mají při nákupu auta u nich nevím, nemám osobní zkušenost a tak soudit nebudu.
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:25   Citovat  

Kolega z bývalí práce prodával tak před dvěma lety Corollu za 100tos. která byla fakt netknutá jen měla jeden škrábanec kterej byl v inzerátu dtailne nafocenej ale jinak vonavka. Ozvala se mu Ačka že mu za ní 90 daji že o tento model maji opravdu zájem a že jich maj nedostatek. Tak jim jí vez ukázat do Prahy (od nás 100Km), kde mu na místě řekli že mu daji 70 což samozřejmě nesouhlasil. tak že mu milostivě daji 75 což taky nechtěl, tak nabídli 80 a to prej jen proto že tohle auto opravdu chtěji s čímž taky nesouhlasil. Tak prej byli naštvaný že jim to nenechá a začali mu vysvětlovat že na tom autě taky potřebujou alespon 15tis. vydělat. Takže se sebral a jel domu. Prej mu netvrdili ani že má auto nějaký nedostatky a proto že šli s cenou dolu ale rovnou na něj vybalili že mu víc dát nemužou. Takže akorát najel 200km zbytečně

Takže závěr je asi takovej, klidně at se na auto podívaji a nabídnou svoji cenu ale určitě bych jim ho nevez ukázat kdoví jak daleko....

Schválně dej potom vědět jak si dopad...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:34   Citovat  

No jo, tak takovyhle postupy jsou bohuzel i mezi soukromnikama, po telefonu se domlouvate na 60, prijede, pet minut prohlizi a pak rekne, ze 40. Vysmeju se a jdu domu. Zalezi na tobe, jak moc na to auto spechas a jestli mas trpelivost na dlouhej prodej....jestli ne, tak se s nima dohodni treba 85, prostuduj smlouvu a auto prodej...zalezi na tobe. Ale jak uz tady padlo, cekat cenu, kterou ti rekli na telefonu je nesmysl, jsou to v prvni rade obchodnici a ne charita Úsměv
   Návrat  
miwies je teď offline  miwies
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 12:56   Citovat  

čeeest, taky se svou troškou do mlýna....měl jsem dvě úplně odlišné zkušenosti.
1. Škoda Felicie v té době běžná cena okolo 100-120tkc. v AAA mě dusili asi 2 hoďky (vzali mi doklady, tak jsem nemohl odjet a střídali se okolo auta , první technik, druhý technik, lakýrník, apod.) Divil jsem se že ještě šéf z Prahy to neviděl..no nic po dvou hodinách z nich vypadla cena 60tkč, i když jsem jim předem avizoval, že min co chci je 90tkč, po další půlhoďce, kdy se okolo auta vystřídali další dva mechoši a údajně domlouvali cenu se šéfem na centrále mi nabídli 65tkč..Po třeh hodinách a plně zhnusen jsem od tama odjel a ještě se na mě dívali jak na vraha, že jsem jim ji za 60 nedal.
2. Prodej Š Octavie.-- na inzerci cena 120tkč. tel z AAA že by ji chtěli koupit. přemluvili mě a přijel s tím na pobočku, přišel mechoš, projel, zkontroloval lak pod gumou a žekl O.K., že mi za ní 120tkč hned dají a že mě odvezoz domů. Nevadilo jim ani to že nefungovala stahovačka na PP okně, končila STK, měla sjeté gumy a nevypadala nic moc. sám jsem se po té první zkušenosti divil.
Po nějakém čase jsem zjistil, že v AAA dělá kámoš a toto jsem s ním probíral a říkal, že v té době otevírali pobočku někde na východě Slovenska a na Ukrajině a měli od vedení nakázano vykoupit co nejvíce oktaviií a fábíí za jakoukoliv cenu...tak to jsem měl teda štěstí.
P.S. Tobě přeji ať je to ten druhý případ ...i když pochybuji ...a souhlasím s výše uvedenými názory..
   Návrat  
vtivti je teď offline  vtivti
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 13:06   Citovat  

ja bych jim tam auto vubec ani nevezl ukazat ,my tam s brachou vezli bmw 320d krasny kombik,rok 2007,plna palba,bez chyby, do telefonu rekli cenu 320 na miste snich vypadlo ze 220t tak sem se jich slusne zeptal jestli nejsou nemocni kdyz tam maj bmw s roku 2002 za 240t a oni ze tamto ma hagusy..Velmi šťastný Velmi šťastný sou to idioti proste
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 13:37   Citovat  

bordel napsal:
Kdyby ti rekl, do telefonu ze k tobe vyrazi se 70tis, tak bys mu rekl, ok, cekam na Vas? To asi tezko. On vi ze ty lidi stahne...

mluvíš o nečem jiném, já se bavím o slibování a v tom si neměl pravdu!
Je VELKÝ rozdíl říct "dám vám 100tis, přijeďte" nebo "orientačně by to mohlo být až 100tis" ,to je dost zásadní rozdíl, ikdyž pokaždé slyšíš 100tis.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 17:09   Citovat  

tsmart napsal:
mluvíš o nečem jiném, já se bavím o slibování a v tom si neměl pravdu!
Je VELKÝ rozdíl říct "dám vám 100tis, přijeďte" nebo "orientačně by to mohlo být až 100tis" ,to je dost zásadní rozdíl, ikdyž pokaždé slyšíš 100tis.

Ale jemu rekli konkterne: "a že by mi za něj tečh 99 000 dali rovnou v hotovosti" Cool
   Návrat  
palokm je teď offline  palokm
PříspěvekZaslal: 22.6.2010 , 19:55   Citovat  

to mas za jedno,nikdy nedostanes cenu,ktoru ponuknes.....mechanik to ohodnoti,na nizsiu sumu,tu ti ponukne ty odmietnes,on ti povie,ze sa ide este poradit,a ponuknu ti o kusok vyssiu sumu a ty bud beries alebo nie....ale ak aj kupujes v aaa auto,tak sa da urobit este to,ze budes suhlasit z nizsou cenou,ked pojdu dole aj oni pri predaji...ja som to tak urobil a dostal som sa na prijatelnu cenu predaja aj nakupu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Máte zkušennosti s výkupem auta v AAA?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina