Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz - 2 stejné přestupky po sobě - odebrání ŘP
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 19:31   Citovat  

je pravda že když udělám v jednom roce 2x ten samý vážnější přestupek, že mi seberou řidičák ? (nevim co jestli to jsou vážný přestupky jako je třeba jízda na červenou…)

věc se má takto:

1. přestupek - v Květnu mě zmeřili přenosnym radarem a rovnou zastavili – jel jsem 73 km/h na 50ce , říkal, že odchylka radaru má -3 km/h takže jsem jel 70 km/h a tj. překročení rychlosti v obci o méně než 20 km/h - pokuta na místě 1000,- a 2 body k dobru – to jsem zaplatil

2. přestupek - přišel mi včera domu do vlastních rukou udělal jsem ho před necelý 3 týdny zpátky na Jižní spojce v Praze – jel jsem 73 km/h na 60ce , odchylka měření – 3 km/h takže sem jel 70 km/h tj. opět překročení rych. V obci o méně než 20 km/h – na podání vysvětlení jdu až v září….Nevim vubec co mě čeká a kolik zas zaplatim
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 19:33   Citovat  

tohle ti neseberou, ale treba dvakrat pres prejezd, dvakrat na cervenou to je neco jinyho Úsměv
   Návrat  
SkyDriver je teď offline  SkyDriver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 23:12   Citovat  

Brnďa napsal:
tohle ti neseberou, ale treba dvakrat pres prejezd, dvakrat na cervenou to je neco jinyho Úsměv
je to dobrý a nebo pokud překročíš rychlost 2 x během roku o více než 20 a kde je sankce 2500.-
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2010 , 23:17   Citovat  

klik

tady mas napsany body a sankce pri opakovani prestupku Mrk
   Návrat  
Wrana je teď offline  Wrana
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:05   Citovat  

Napiš plnou moc ve věci podání vysvětlení blablabla.... někoho tam pošli a ten ať řekne: "Majitel vozidla neví kdo to řídil (kdo ten přestupek spáchal), zjistěte to, to je vaše práce." Konec, nezaplatíš ani pokutu a tam kde je radar, začneš jezdi podle předpisů Mrk
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:12   Citovat  

Wrana: "Majitel vozidla neví kdo to řídil (kdo ten přestupek spáchal), zjistěte to, to je vaše práce." jeste ze jsi Plzenak, protoze tohle az reknes nekomu od nas, tak se vsadim ze si stebou dojde k autu a "najde" si neco jineho Velmi šťastný To uz je docela provokace..

PS: kdyz uz necim argumentujes, tak si alespon zjisti jak to zni v ustave, protoze v tomhle nemas pravdu. Ty jsi povinen vedet kdo vozidlo ridil Velmi šťastný Takze by jsi si akorat nabehl a dostal flastr vetsi nez by jsi cekal Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:18   Citovat  

Tak nemluvil bych o ústavě, ale o vyhlášce, nicméně máš pravdu že nevim co tam je. Každopádně tohle už mi několikrát prošlo.. jednoduše: Klíče byly na bytě a to auto mohl řídit kdokoli... netuším kdo to byl. A pokud vim, tak ti policajt nemůže dát pokutu jen proto, že to auto je tvoje... pak je tady osoba blízká....... A úplně nejjednodušší to je, když si podnikatel a máš auto v majetku firmy jako já. "Dle knihy jízd auto stálo v tuto hodinu před firmou (provozovnou, bydlištěm), toho člověka za volantem jsem nikdy neviděl, zjistěte kdo to byl." Ruku na srdce, u vás by po tom někdo pátral kvůli 70-ti v obci?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:24   Citovat  

gizmi napsal:
Ty jsi povinen vedet kdo vozidlo ridil Velmi šťastný

BTW: Já možná jo, ale zplnomocněnej člověk už to vědět nemusí ne?
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:30   Citovat  

Wrana napsal:
BTW: Já možná jo, ale zplnomocněnej člověk už to vědět nemusí ne?
no tady de o to ze on ma to auto soukrome ne jako firma tak co vymeslis?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 10:30   Citovat  

Wrana: jake vyhlasce? :o) vyhlaska je to nejniz co muze byt..pak je zakon..a nad tim vsim je ustava a mezinarodni smlouvy.. a konkretne "osoba blizka" vychazi z ustavy a proto je tak tezke se toho zbavit, jinak by davno tohle neplatilo Úsměv Do ustavy se nikdo vrtat nebude a tim ze je nad zakony, tak proste ac se bude delat cokoliv, tak pujde se na ni odvolavat Mrk

jinak ze zakona mas povinnons VEDET kdo vozidlo ridil.. Mrk a take mas povinnost vest knihu jizd a pokud tam neni uvedeno kdo s vozidlem jel, tak jedine "kradez" :o) ver ze kdyz narazis na nekoho "prijemneho" tak se z toho blbe dostavas pokud necitujes zakony a ustavu Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 12:52   Citovat  

Brnďa napsal:
no tady de o to ze on ma to auto soukrome ne jako firma tak co vymeslis?

To přeci neznamená, že nemůže nikoho zmocnit k "podání vysvětlení" ne?

Gizmi: Já to vim, proto tam půjde zmocněnec kterej to vědět nemusí ne? Nebo to prostě řídila osoba blízká majiteli vozidla
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 17:12   Citovat  

díky chlapi za pomoc, to sem si oddychl teda... určitě nemam v úmyslu to obcházet, sem debil a tak to zaplatim a mam klid...tu osobu blízkou už sme jendou zkoušeli a to auto bylo psaný na firmu, no a oni řekli, tak když nevíte kdo je ten pachatel tak ty body dáme vám - majiteli firmy.... takže od ty doby na to kašlu...

kámoš radí toto, osvedčená metoda - nepříjmat ty předvolání do vlastních rukou a za 1 rok se to promlčí...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 17:22   Citovat  

hometuner: kamos je opravdovej kamarad Velmi šťastný Dej na nej pořádnej výtlem Ale pak tu nebrec :o) To co ti radi uz davno nejde..
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 19:12   Citovat  

gizmi napsal:
hometuner: kamos je opravdovej kamarad Velmi šťastný Dej na nej pořádnej výtlem Ale pak tu nebrec :o) To co ti radi uz davno nejde..

Povedlo se mi totozne, misto Roucka mi chodilo jmeno Rucka, neprebiral jsem a pak to vysumelo. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 20:12   Citovat  

hometuner napsal:
kámoš radí toto, osvedčená metoda - nepříjmat ty předvolání do vlastních rukou a za 1 rok se to promlčí...

nepřebírání už nefunguje, na těch obálkách je napsáno, že pokud nepřebereš do 15-ti dnů od prvního pokusu od doručení tak se zásilka považuje za doručenou.
Vyšší level je to, co se stalo kamarádovi. Zazvonil u něj policajt, řek si vo vobčanku a to předvolání mu vrazil do ruky... HaHaaa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 20:36   Citovat  

Wrana napsal:
nepřebírání už nefunguje, na těch obálkách je napsáno, že pokud nepřebereš do 15-ti dnů od prvního pokusu od doručení tak se zásilka považuje za doručenou.
Vyšší level je to, co se stalo kamarádovi. Zazvonil u něj policajt, řek si vo vobčanku a to předvolání mu vrazil do ruky... HaHaaa

Houby do 15... Desátým dnem je doručeno. Hihi

Druhá věc: Zmocněnec to vědět nemusí? Fajn,ale jedná za Tebe a Ty máš povinnost vědět...

Vražení do ruky - nikde není řečeno,že zásilka musí jít poštou...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 20:52   Citovat  

Hellborn: jsi me predbehl v odpovedi Hihi a napsal bych to uplne stejne :o))) Ale tak alespon to maj od hotoveho pravnika Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 21:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Houby do 15... Desátým dnem je doručeno. Hihi

Druhá věc: Zmocněnec to vědět nemusí? Fajn,ale jedná za Tebe a Ty máš povinnost vědět...

Vražení do ruky - nikde není řečeno,že zásilka musí jít poštou...

Dokonce desátym... aspoň neumřu blbej Velmi šťastný
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2010 , 23:13   Citovat  

hometuner napsal:

2. přestupek - přišel mi včera domu do vlastních rukou udělal jsem ho před necelý 3 týdny zpátky na Jižní spojce v Praze – jel jsem 73 km/h na 60ce , odchylka měření – 3 km/h takže sem jel 70 km/h tj. opět překročení rych. V obci o méně než 20 km/h

Na Jižní spojce jezdím docela často a nenapadá mě kde na Jižní spojce je 60??? Tak to koukám!
Směrem od Barrandova je krátký měřený úsek kde je 80, v tunelech (Mrázovka i Zlíchov) je 70...
?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2010 , 0:22   Citovat  

PK81 napsal:
Na Jižní spojce jezdím docela často a nenapadá mě kde na Jižní spojce je 60??? Tak to koukám!
Směrem od Barrandova je krátký měřený úsek kde je 80, v tunelech (Mrázovka i Zlíchov) je 70...
?

ale jo je tam jedn usek tušim že když se jede kolem těch betonovejch sovdiel jak je to zúžený, je tam úsekový měř. a 60 km/h , směrem do Průmyslový ul. , prostě kus za čerňákem po spojce

k tomu že polici nosí oznámení až domu osobně:

!!! a ted se nam stalo ze prisla primo policie nam oznamit přestupek až domu - tata prý ujel z benzínové pumpy OMW, nezaplatil prý 1000,- a může dostat až 15 000 Kč pokutu říkala policjatka byl sem u toho, i když to bylo neumylsně samozřejmě prostě zamyšlenej člověk dejme tomu stava se to furt, ale tat si nevzpominal že by něco takovýho udělal. Přitom on tankuje jendou měsíčně plnou a tohle byl absolutní nesmysl ta cifra. Jako důkaz mu na služebně úkázali fotku pouze jak nastupje do auta (to že je důkaz prosim ? jedna fotka která vlastně nic neříká ale obličej byl jeho) , ale co byla teda bomba ze pak mu oznámili na stanici kam si ho předvolali ze nezaplatil 250,- a ujel no to už byl snad fór. Řekli že pokuta nehrozí, jen že s policajtkou jel na tu benzínku zaplatit těch někým vymyšlených 250 kč a podepsal nějakje papír o uhrazení za dozoru policie. NO je ot normální ?? navíc si schovává všechny účty do daní takže v to datum na benzince nebyl.....ale samozřejmě než se hádat raději uhradil to co neudělal a tim to uzavřel, to za to nestojí jít k soudu či co...

nerozumim ničemu už.
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2010 , 7:35   Citovat  

hometuner napsal:
díky chlapi za pomoc, to sem si oddychl teda... určitě nemam v úmyslu to obcházet, sem debil a tak to zaplatim a mam klid...tu osobu blízkou už sme jendou zkoušeli a to auto bylo psaný na firmu, no a oni řekli, tak když nevíte kdo je ten pachatel tak ty body dáme vám - majiteli firmy.... takže od ty doby na to kašlu...

heh, to ti veseli jen buliky na nos Úsměv , pokutu ti dat muzou jako majiteli vozidla, ale body muzou bejt pripsany jen osobe ktera ridila auto a to ze to oni nevedi, neznamena ze to pripisou majiteli.

Jinak se to zavede podobne jako v anglii.
Ty samozreme nemusis schodit s obcanskeho zakona osobu blizkou! Ale dostanes mega pokutu jako majitel auta, pokud nenahlasis kdo auto ridil Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz - 2 stejné přestupky po sobě - odebrání ŘP
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina