Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 2,2dtec 2009 slaba spojka 450Nm 190PS
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
palicz je teď offline  palicz
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 14:53   Citovat  

Zdravim, naladil som si accord 2,2dtec na 450Nm pri 2300otmin a zacala mi presmykovat spojka..nevie my niekto poradit kde by som zohnal silnejsiu spojku?

software som musel vyladit do otacok,aby nezhorela,ale krutak dole trosku chyba pri akceleracii,motor znesie aj cez 500Nm...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 20:19   Citovat  

Ahoj, znám 3 majitele takhle upravených dieselů, je to 1 Acco a 2 CR-V a všichni mají ten samý problém jako ty - neudrží to spojka. Na tom jednom CRVčku zkoušel majitel i spojku od exedy (ale nevím přesně typ) a vydržela ještě míň než sériová. Snad by pomohlo ten točivý moment umírnit směrem k sériovýmu stavu.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 21:53   Citovat  

area07 napsal:
Ahoj, znám 3 majitele takhle upravených dieselů, je to 1 Acco a 2 CR-V a všichni mají ten samý problém jako ty - neudrží to spojka. Na tom jednom CRVčku zkoušel majitel i spojku od exedy (ale nevím přesně typ) a vydržela ještě míň než sériová. Snad by pomohlo ten točivý moment umírnit směrem k sériovýmu stavu.

Snad nejsem moc OT- kdo si nechal chipnout tyhle motory, vetsinou citelne narostl jenom jejich kroutici moment a vykon oproti tomu jenom minimalne, takze to prvni logicky odnese nejdriv spojka. Nemam s tim osobni zkusenost, ale docela jsem se po tom pidil na nemeckych Honda- forech, konkretne u 2,2i-CTDi. Kdo si nechal vykon motoru skutecne zmerit, tak vsem vysly hodnoty cca 150 k a 350 Nm pred chipem (oproti oficialne udavanym 140 k a 340 Nm) a po chipu vetsinou okolo 160 k a 400-420 Nm.

palicz je teď offline  palicz
0
PříspěvekZaslal: 5.7.2010 , 22:52   Citovat  

[quote="Bully"]Snad nejsem moc OT- kdo si nechal chipnout tyhle motory, vetsinou citelne narostl jenom jejich kroutici moment a vykon oproti tomu jenom minimalne, takze to prvni logicky odnese nejdriv spojka. Nemam s tim osobni zkusenost, ale docela jsem se po tom pidil na nemeckych Honda- forech, konkretne u 2,2i-CTDi. Kdo si nechal vykon motoru skutecne zmerit, tak vsem vysly hodnoty cca 150 k a 350 Nm pred chipem (oproti oficialne udavanym 140 k a 340 Nm) a po chipu vetsinou okolo 160 k a 400-420 Nm.[/quo

no s tym vykonom sa daju robit divy...pri 4000otmin mam teraz 190k seria 150ps a to som ladil opatrne da sa tam ist cez 200ps uplne v pohode,len sa bojim,ze spalim spojku,pri 210ps smykala aj pri 3500ot..motor ide linearne az po 4000 po prerabke obmadzenia ot by som sa mal dostat na 240ps pri4500ot teda dufam,ze to tam dokopem fapfiltrom,nechce sa mi ho vyhadzovat...musim najprv zohnat spojku,alebo dat vyrobit...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.7.2010 , 16:05   Citovat  

palicz napsal:
no s tym vykonom sa daju robit divy...pri 4000otmin mam teraz 190k seria 150ps a to som ladil opatrne da sa tam ist cez 200ps uplne v pohode,len sa bojim,ze spalim spojku,pri 210ps smykala aj pri 3500ot..motor ide linearne az po 4000 po prerabke obmadzenia ot by som sa mal dostat na 240ps pri4500ot teda dufam,ze to tam dokopem fapfiltrom,nechce sa mi ho vyhadzovat...musim najprv zohnat spojku,alebo dat vyrobit...

Tak pokud si to ladis sam tak ano, ja popisoval bezny oficialni chip-tuning. Mne zatim tesi to, ze Acco 7G v dieselu ma porad lepsi akceleraci a dynamiku (i kdyz o par km/h nizsi maximalku) nez dokonce 180k Acco 8G Type-S diesel Úsměv Po chipnuti tenhle model jezdi se stejnou nebo i lepsi dynamikou nez stejna generace 2.4i (benzin), jenom s neporovnatelnou spotrebou HaHaaa Ale mne osobne se do toho nechce, mam tohle auto prevazne na dlouhe dalnicni presuny s rodinou a ne na zabavu (Tourer) a asi si ho necham delsi dobu, takze mi jde predevsim o spolehlivost a nizke provozni naklady bez dalsich investic a rizika extra oprav kvuli zvyseni vykonu.

Obsah fóra Honda-club.cz   
accord 2,2dtec 2009 slaba spojka 450Nm 190PS
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina