Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kit primeho sani
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Kevin je teď offline  Kevin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 18:50   Citovat  

Nema nekdo zkusenost se sanim tenzo r race??diky za odpoved..popripade jake jine je dobre za prijatelnou cenu..diky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 19:20   Citovat  

Cau Keve ja jsem si ted nedavno koupil na svou Hondu Civic coupe 1,6 16V sani od TenzoR[web:b68ddb5cb0]http://honda.autodoplnky.cz/honda-civic/tenzo-r-alu-air-intake-system-kompletni-kit-sani-s1526332[/web:b68ddb5cb0] a poznatky jsou supr ma to nadhernej zvuk,vykon se taky zved a prijde mi ze jde lip uz od nizsich optacek.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2007 , 22:10   Citovat  

to Horďa-Black: diky moc to rad slysim..taky nejspis zakoupim tenhle typ Cool
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 17:15   Citovat  

Horďa-Black: a je to sání krátký nebo dlouhý?? Já uvažuju na Accorda toto tenzo-r akorát tenhle je na 94-97, tak ani nevím, jestli by mi to tam šlo na CG9 - 1999-2002.
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 17:21   Citovat  

jen dotázek,co je to vlastně "přímé sání",jen si myslím že přímé sání je to co nemá žádnou překážku,tudíš je sáno přímo bez filtru,pletuli se poučte mne...někak se v tom motám...nebo jak se sání vlastně dělí,jak se jmenuje u atmosfér sání bez filtru ,s filtem,s filtrem na delší trubce ,s filtrem na ještě delší trubce,s filtrem s odstíněním vůči teplu(airbox) to mi hlava nebere prosím jen se vyvarujte titulování "sportovní" atd.děkuji za osvětu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 23:35   Citovat  

to PAKO : musim uznat v tomhle se taky prilis nevyznam..Uplne nejlepsi je podle meho nazoru to dlouhe jelikoz ho muzes zavest az dolu primo k cersvemu vetru a nemusis se prilis zabyvat odstinenim od tepla
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 23:46   Citovat  

Kevin napsal:
to PAKO : musim uznat v tomhle se taky prilis nevyznam..Uplne nejlepsi je podle meho nazoru to dlouhe jelikoz ho muzes zavest az dolu primo k cersvemu vetru a nemusis se prilis zabyvat odstinenim od tepla
o tohle mi nejde...ono každá délka je na jiné specifika a navrch se to dosti kloubí z fuckem...mě jde o to že pořád někdo hází názvy jako přímé sání atd.ale přímé sání je přímé sání,tam prostě dle mne není filtr.Jelikož dámli cokoliv do cesty již to není přímé sání.jinak až si zavedeš filtr až dolů a začneš si nasávat hezky vodu ze silnice zvířenou+na ní navázané nečistoty tak si motor užije.Lepší jesi nechat filtr výš,odstínit ho a přivést k němu vzduch.ale bacha motor není zakuckané děťátko,papká vzduch jak kopresor
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2007 , 23:49   Citovat  

Jo aha... no tak mozna mas pravdu stim primym sanim..Je taky mozny, ze se prime sani rika i tomuhle nahore na obrazku..Proste ze uz je to vyvedene...Ale opravdu nevim..Kazdopadne s tou vodou ze silnice mas rozhodne pravdu..
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 10:06   Citovat  

air intake systems

tudy cold air intakes (dlouhý = studený sání vzduchu)
tudy short ram intakes (krátký sání vzduchu)

moc tam toho na překladání neni ...
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 10:14   Citovat  

jen takova otazka-kdo ma CAI a uz mu nasalo vodu tak at se snama podeli o svou zkusenost.znam dost lidi co ho ma a myslim ze jeste nikomu se to nestalo.(sam ho mam taky.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 10:39   Citovat  

zyx napsal:
jen takova otazka-kdo ma CAI a uz mu nasalo vodu tak at se snama podeli o svou zkusenost.znam dost lidi co ho ma a myslim ze jeste nikomu se to nestalo.(sam ho mam taky.
již jsem to zažil na dvouch autech...naposledy na civicu 6g..stačí cákanec od louže či vydatnější déšť,dostane se ti voda na filtr a i s nečistotama motor prostě tekutinu prosaje.A pak jsou krásné prašné mapy v celém sání,co šlo přímo to vi jen sám Soichiro.není to moje teorie,je to bohužel reálná praxe.a když se takovej filtr pak pere,bys viděl za jak krátkou dobu dokáže na sobě a v sobě nachytat nečistot,v momentě co se mu snižuje pruchodnost tak začne prosávat nečistoty zkrz,průchodnost zmenšíš i tím že se na něm vytvoří souvislej vodní film!
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 11:15   Citovat  

tak zatim jses jedinej pripad.nekdo dalsi?na posednim Hondayi byl slejvak jako prase a co vim tak par lidi tam cai melo a nikdo nemel zadnej problem a to bylo sem tam na silnici fakt dost vody.prekvapi te kdyz napisu ze kamos ma jeste instalovanej ostrik filtru?
   Návrat  
Horďa-Black je teď offline  Horďa-Black
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 11:22   Citovat  

Jauda napsal:
Horďa-Black: a je to sání krátký nebo dlouhý?? Já uvažuju na Accorda toto tenzo-r akorát tenhle je na 94-97, tak ani nevím, jestli by mi to tam šlo na CG9 - 1999-2002.

Mam to kratke,uz jsem sem nekam daval fotku ale vypada to takhle,jestli ti tam pujde nevim to by chtelo je skontaktovat a optat se.

motor.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
motor.JPG, 203.1 kB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 11:27   Citovat  

zyx napsal:
tak zatim jses jedinej pripad.nekdo dalsi?na posednim Hondayi byl slejvak jako prase a co vim tak par lidi tam cai melo a nikdo nemel zadnej problem a to bylo sem tam na silnici fakt dost vody.prekvapi te kdyz napisu ze kamos ma jeste instalovanej ostrik filtru?

Ostřik filtru pro zchlazení směsi je ale trošku něco jiného než nasátí vody ze silnice... Na HD slejvák byl, voda na silnici taky, problémy nebyly nebo možná přesněji problém nebyl tak velký,aby se na něj přišlo... Nebo určitě víš,že si opravdu žádnou vodu nenasál? Kontroloval jsi to nějak?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 11:36   Citovat  

zyx napsal:
když se dostává vlhkost do motoru žádný problém,sam jsem měl na jednom motoru trisku pro vstřik vody...jde o to co vše to sesebou bere,schválně si vylešti sání napraš filtr dobře ošetřen emulzí nastartuj a párkrát ho pokrop vodou jako by to byl dejmetomu ostřik od kaluže...pak nech sání vyschnout a prohlédni si ty mapy
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2007 , 11:51   Citovat  

po HD jsem to nekontroloval,to je pravda.dival jsem se jen jednou kdyz jsem jel asi 40km v desti.v tom prostoru kde je filtr umistenej bylo par kapek a to bylo asi vse.na filtru nebylo vubec nic.jde taky o tvuj styl jizdy v desti.do kaluze muzes vjet ale ne vletet.pak ti nepomuze ani ten plastovej podbeh.
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 16:32   Citovat  

Horďa-Black napsal:
Mam to kratke,uz jsem sem nekam daval fotku ale vypada to takhle,jestli ti tam pujde nevim to by chtelo je skontaktovat a optat se.

Teda to je ale barviček Mr. Green
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.1.2008 , 17:18   Citovat  

Robik napsal:
Teda to je ale barviček Mr. Green
co se ti nelíbí??? někdo rád sprchovej kout do žluta prostě
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 22:14   Citovat  

nevite nekdo jaky je rozdil mezi timhle a timhle sáním?
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2008 , 22:43   Citovat  

FastCivic napsal:
nevite nekdo jaky je rozdil mezi timhle a timhle sáním?

to levnější bude asi to krátké
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2008 , 15:58   Citovat  

taky uvažuji o tom že koupim ale nevim presne jakej me bude sedet na civica rv. 96. z autodoplnku me napsali ze na muj rocnik sedi toto nebo toto . pry podle motoru.
muzete poradit jaky z nich na D14A3 ?
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2008 , 21:47   Citovat  

Musim rict, ze na autodopnky.cz sem necetl na foru moc ok reakce a jejich pristup me taky moc nenadchnul, ptal sem se poprve, kterej kit pasuje na moji D14A8, ze EX HX nemam moc zmakle... Tak mi napsali jestli mam klapku nahoru nebo zboku, dalsi odpoved jim trvala tejden. Maj u vseho stejnou fotku, takze clovek vi prd. Sam zvazuju vymnenu short ram za CAI. Rozdil mezi pastovanymi je i v dlouhem provedeni v poctu silikonovych spojek, cim mene tim lepe samozrejme a taky trubka co je nastrikana barvou by teoreticky mela hure vest teplo z motoru dovnitr...

Jeste bych hodil otazku do placu, existuje nejaka stredni cesta ve vyberu CAI? Krome ultra levnych no name kitu (nic proti, ale malo informaci o zpracovani), netami co ma prumer 65mm (coz se mi moc nehodi, uz mam bezolejovy 75mm filtr ktery bych si rad nechal), pak jen Tenzo R u tech podomnich obchodnicku (oficialni stranky sou taky prd rikajici) a pak znackove kity za 6000,-+ (takovy si poridim, az budu mit alespon B18 a adekvatni rozpocet)...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
kit primeho sani
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina