Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
instalace klimy do civic 6g hatch
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
branno je teď offline  branno
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 17:57   Citovat  

po vikende sa chcem pustit na nahodenie klimy do civica 97 hatch D14A4. vyzera to tak ze mam asi vsetko co potrebujem. nemate niekto rady, postup alebo aspon nieco? Úsměv na trubky mam nove tesnenia, zohnal som si aj drziak kompresora, jedine co mi vrta v hlave je zapojenie elektriky a ako narvem ten strieborny radiator do toho cierneho kastliku- pres spolujazdcovou skrinkou...dakujem za kazdu radu a odpoved je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 18:03   Citovat  

No ja ti muzu rict jak jsem dopadl ja a treba si to jeste rozmyslis Úsměv. Pokud v aute klima byla, nemel by to byt snad takovy velky problem. Pokud tam klima nikdy nebyla, neni to tak jednoduche. Samotne zapojeni kompresoru, vyparniku, trubek, chladice atd neni to nejhorsi. Musis nejak dodelat ovladani klimy do elektriky, protoze ten svazek kabelu co je v aute neobsahuje potrebne kabely pro zapojeni klimatizace -> rozebrat elektriku a nahodit kabel pro ovladani klimy. Navic musis pripojit klimu k ECU aby ti motor zvedl otacky kdyz se zapne kompresor atd. No neni to zadna sranda. Ja to chtel delat na ITR a kdyz mi kluci v Honda rekli co vsechno to obnasi a kolik to stoji penez, tak jsem si to rozmyslel. Ne ze by to neslo, ale jsou s tim veeelke problemy a muze to stat dost penez. Tak drzim palce je to dobrý přátele Ja mel taky sehnany vsechno ale nejaky drobnosti + prace, rozebrani celyho interieru a predelavani elektriky = hooodne penez.

0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 18:24   Citovat  

diki za odpoved, ale pockam na niekoho co ma rovnaky model ako ja... co som pozeral US fora tak tam je spomynany jedine kablovy zvezok s 4mi konektormi a ten mam.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 18:35   Citovat  

branno napsal:
po vikende sa chcem pustit na nahodenie klimy do civica 97 hatch D14A4. vyzera to tak ze mam asi vsetko co potrebujem. nemate niekto rady, postup alebo aspon nieco? Úsměv na trubky mam nove tesnenia, zohnal som si aj drziak kompresora, jedine co mi vrta v hlave je zapojenie elektriky a ako narvem ten strieborny radiator do toho cierneho kastliku- pres spolujazdcovou skrinkou...dakujem za kazdu radu a odpoved je to dobrý

Do tvého auta to půjde samo Úsměv El. je tam kompletně připravená včetně vypínače je to dobrý stříbrný radiator nikam nenarveš , musí být komplet s tím plastem ,kterým nahradíš ten co je v autě teď Velmi šťastný

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 19:56   Citovat  

Teda chlapi vy mi dáváte, Gregy mě vyděsil a odradil a Hopit prozměnu zase uklidnil a dal naději na to, že se do toho v budoucnu pustim v tomhle vedru bez klimy je to na zdechnutí, btw hopite máš ještě furt tu klimu do 6G?

0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 20:04   Citovat  

ukludnil si aj mna...trosku...neviem kde teraz zozeniem ten cierny plast z verzie s klimou Smutný

Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 20:05   Citovat  

mrgrudge napsal:
Teda chlapi vy mi dáváte, Gregy mě vyděsil a odradil a Hopit prozměnu zase uklidnil a dal naději na to, že se do toho v budoucnu pustim v tomhle vedru bez klimy je to na zdechnutí, btw hopite máš ještě furt tu klimu do 6G?

No tak ja nevim - mozna ze u civica je to nachystany vsechno, pak by to slo. Ale u ITR je proste jiny svazek kabelu pro verzi s klimou a bez klimy a to je pry pekna šuk to tam dodelavat. Zkus se zeptat v Autoelegance Brno, tam jsem to resil ja a vysledkem bylo ze se to proste nevyplaci.

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 22:16   Citovat  

Ja se na to nekdy chystam u C7g taky.No vypada to,ze uz tam neco nachystaneho je taky (2 konektory pod kapotou).Tlacitko na palubce neni Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 23:34   Citovat  

branno napsal:
ukludnil si aj mna...trosku...neviem kde teraz zozeniem ten cierny plast z verzie s klimou Smutný

u mě Úsměv mám ho komplet

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.7.2010 , 23:37   Citovat  

mrgrudge napsal:

Klimu mám Úsměv stačí 2hodiny práce , naplnit a bude zima je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
instalace klimy do civic 6g hatch
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina