Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Máte rádi srnčí?=opraveno:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:13  Naposledy upravil Hory88 dne 6.8.2010 , 16:20, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Chudák přítelkyně, poprvé jsem jí půjčil do práce auto a hned jí tam po 100m skočila srnka Bueee

P1000629.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P1000629.JPG, 3.49 MB

P1000631.JPG

P1000631.JPG, 3.77 MB

P1000630.JPG

P1000630.JPG, 709.4 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:17   Citovat  

si dopad ještě dobře Mrk
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:20   Citovat  

Tohle moc zamrzi, ale jeste to dopadlo si myslim dobre. Hlavne neuhejbat, jen brzdit. Urcite se frajerka zvedla a utekla naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:24   Citovat  

Jj, taky jsem rád, že to dopadlo takhle dobře, ale i tak to bude pro mě, když jsem student docela finanční zápřah Smutný ...přesně tak, mladá to zvládla parádně, Na to jak má málo naježděný tak jsem moc rád, že nějak nezpanikařila a neposlal to do pole.

No jinak i chudák srnka to odskákala, prej se sice odplazila,ale asi to už nerozdejchá.
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:35   Citovat  

Hlavne ze vsichni jsou v poradku prece jenom to pokazdy neskonci takhle dobre u vsech pripadu KO ja jsem tez student ale radsi bych se radoval ze je pritelkyne v poradku je to dobrý jinak mrkni tady snad nekdo bude mit dily na prodej VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:40   Citovat  

Sakul napsal:
Hlavne ze vsichni jsou v poradku prece jenom to pokazdy neskonci takhle dobre u vsech pripadu KO ja jsem tez student ale radsi bych se radoval ze je pritelkyne v poradku je to dobrý jinak mrkni tady snad nekdo bude mit dily na prodej VTEC

To máš naprostou pravdu, však taky první co mě zajímalo, že je přítelkyně v pořádku a nic se jí nestalo, až pak je na řadě řešit co s autem. Jj, už jsem koukal že karel.major nabízí díly na mou Honda , takže už má SZ OK
   Návrat  
smekami je teď offline  smekami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 14:28   Citovat  

Hlavně že to takhle dobře ustála. je to dobrý
Tyjo, auto na to že se pomuchlovalo se srnkou vypadá eště dobře. Vyměníš světlo a místo mřížky tahokov a jezdíš ne? Úsměv
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 14:37   Citovat  

smekami napsal:
Tyjo, auto na to že se pomuchlovalo se srnkou vypadá eště dobře. Vyměníš světlo a místo mřížky tahokov a jezdíš ne? Úsměv

taky je to accord Úsměv
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 14:40   Citovat  

chudák srnka Smutný i auto no ... doufám, že se mi tohle nikdy nestane
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 14:55   Citovat  

To je ještě v pohodě, mohlo být hůř, kámošovi skončila srnka až na zadní sedačce a byl rád že přežil cože cože ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 15:46   Citovat  

smekami napsal:

Jj, to každpoádně, jsem na svoji polovičku hrdej Mrk ...ono to sice není na fotce tak vidět,ale je pomlácenej i nárazník a víko od motoru, takže ještě půjde ke klempířovi,ale jinak opravdu pekelný štěstí OK ...jinak o tom tahokovu jsem taky přemýšlel:)

SonnyX napsal:
taky je to accord

Vša jasně je to dobrý VTEC

Area07 napsal:
To je ještě v pohodě, mohlo být hůř, kámošovi skončila srnka až na zadní sedačce a byl rád že přežil

Tak to měl štěstí, ještě že tak. Popravdě je nejspíš dobře, že s tím jela mladá a nevez jsme je já, protože bych tam určitě nejel tak pomalu jak ona a následky mohly být horší...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 17:43   Citovat  

doufám, že se ten večer aspoň servírovala Lucy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2010 , 1:04   Citovat  

eXi_ napsal:
doufám, že se ten večer aspoň servírovala Lucy

Bohužel to se nekonalo Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 16:19   Citovat  

Díky zlatým ručičkám v autoklempířství SPD je auto zase provozuschopné je to dobrý

P.S.:omluvte prosím kvalitu fotek, ale bylo to narychlo před barákem Velmi šťastný

P1030941.JPG

P1030941.JPG, 1.12 MB

P1030942.JPG

P1030942.JPG, 834.2 kB

P1030943.JPG

P1030943.JPG, 998.16 kB
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 18:44   Citovat  

na zimu dobry
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 19:26   Citovat  

Jako novej Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 19:30   Citovat  

ninja napsal:
na zimu dobry

nechapu Cooo??? ...to jsem to měl nechat jako rozšvihany?

Henges napsal:
jako novej Úsměv

jaja VTEC je to dobrý
   Návrat  
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 19:37   Citovat  

Hory88 napsal:
Bohužel to se nekonalo Smutný
covece taky jsem sejmul predloni preludkou srnu a valela se v pangejtu a kopala nohama,tak sem zastavil a zenu se tam celej rozcilenej s klicem na kola ze ji dorazim a kdyz sem tam dobeh tak sem jen stal a koukal,proste sem na to nemel ji ubit k smrti klicem Ble
   Návrat  
smekami je teď offline  smekami
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 21:41   Citovat  

Dobrá práce, myslím že máš šanci v olomouci na nějakou medajli Úsměv a ani si ju nemusíš sám kupovat!!!

Fakt to Accordkovi mooc sluší! OK
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:18   Citovat  

Hory88 napsal:
nechapu Cooo??? ...to jsem to měl nechat jako rozšvihany?

To bylo mysleny s nadsazkou. Mas to hezky Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 22:33   Citovat  

prelude2.0i napsal:
covece taky jsem sejmul predloni preludkou srnu a valela se v pangejtu a kopala nohama,tak sem zastavil a zenu se tam celej rozcilenej s klicem na kola ze ji dorazim a kdyz sem tam dobeh tak sem jen stal a koukal,proste sem na to nemel ji ubit k smrti klicem Ble

Jj, to mi povídej. On si sice člověk řekne, aby se netrápila. Ale jak pak k ní dojde a má ji dorazit, tak je to o něčem jiným...je to prostě na prd, auto nabouraný, k tomu ošklivě trpící zvíře, nic příjemnýho...

smekami napsal:
Dobrá práce, myslím že máš šanci v olomouci na nějakou medajli a ani si ju nemusíš sám kupovat!!!

Fakt to Accordkovi mooc sluší!

Děkuji, moc mě těší že se to tak líbí nejen mě Se stydím ...slovo uznání patří ale panu Sauerovi a klukům od něj s dílny, odvedli parádní práci a kdyby někdy někdo něco potřeboval, jedině doporučuju je to dobrý
Ale nebojím se, že bych v soutěži zabodoval, ostatní části auta potřebujou ještě hodně práce a kazí dojem z toho pěknýho předku Úsměv

ninja napsal:
To bylo mysleny s nadsazkou. Mas to hezky

v pohodě, já mám občas delší vedení Velmi šťastný ...dikec, jak jsem už ale psal nahoře, hlavní slova chváli patří klempířství SPD je to dobrý
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 13:18   Citovat  

jj v SPD jsou frajeri, taky tam mam svoji Ludru Velmi šťastný tohle Acco jsem tam zahlidl, kdyz jsem se tam tedka 2x stavoval, trochu jsem prilozil ruku k dilu a malinko pomahal (spis mozna trochu poradil jak na tu masku...) puvodne mel byt ten tahokov primo do kapoty, proto ti potom Sauer volal, jestli tu masku mas (nakonec byla v kufru) Úsměv chvilku jsme taky hledali spinac prednich mlhovek, nakonec jsem ho nasel dodelavanej vedle rucky Mrk

PS: co ten modrej kabel ke svicce? kdyz uz tak dam vsechny a nenecham 3ks origos a jeden performance, ne? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 21:45   Citovat  

mot napsal:
jj v SPD jsou frajeri, taky tam mam svoji Ludru Velmi šťastný tohle Acco jsem tam zahlidl, kdyz jsem se tam tedka 2x stavoval, trochu jsem prilozil ruku k dilu a malinko pomahal (spis mozna trochu poradil jak na tu masku...) puvodne mel byt ten tahokov primo do kapoty, proto ti potom Sauer volal, jestli tu masku mas (nakonec byla v kufru) Úsměv chvilku jsme taky hledali spinac prednich mlhovek, nakonec jsem ho nasel dodelavanej vedle rucky Mrk

PS: co ten modrej kabel ke svicce? kdyz uz tak dam vsechny a nenecham 3ks origos a jeden performance, ne? Úsměv

Jj, na tu ten tvůj kočár jsem taky koukal, když jsem tam byl...bude to libovej stroj je to dobrý ...no v tom případě patří díky i tobě, když jsi pomohl OK Na tu masku jsem popravdě úplně zapoměl, jak jsem to tam nechával, naštěstí byla v tom kufru, ikdyž škoda že od srnky tak dodělaná, takže je škráblej i ten chrom.
No o těch rádoby mlhovkách mi ani nemluv, ty jsou ještě původní výtvor borce, od kterýho jsem to auto koupil, svítivost na prd, takže je stejně nepoužívám a když jsem slyšel, jak byli parádně elektro poladěný zmatenej ...hned jak bude čas poletijou ven.
K tomu kabelu ke svičce, ten je provizorium, origo mi přehlodala kuna a tohle bylo nouzový řešení. Chci tam pak sehnat zase origo, ten modrej se mi moc nelíbí, ale bohužel jakožto student bez stálých příjmů musím řešit prů...ery postupně dle naléhavosti, takže určitě uznáš že rozpláclej předek od srnky má přednost před kabelem...no money, no funny...bohužel Smutný
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 23:52   Citovat  

cece tak to ti naprosto rozumim, jeste nedavno jsem byl taky student a bez prijmu, takze vim jak tezky je uzivit 2.2VTECa Velmi šťastný jinak ty mlhovky byly zapojeny fakt dost desne, napr. kable tazeny hadici k ostrikovacum svetel, navic kable mega dlouhy, uplne zbytecne, hadice k ostirkovacum odmontovana snad z pracky, no predchozi majitel si Honda asi moc nevazil, skoda, ze kvuli tem "mlhovkam" ti tak rozpizlal naraznik, pokud bys je vydelal tak ti tam zustanou ty hrozny diry... Smutný ale jinak je to pekna kara OK par detailu doladit a bude krasavice Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 9:02   Citovat  

mot napsal:
cece tak to ti naprosto rozumim, jeste nedavno jsem byl taky student a bez prijmu, takze vim jak tezky je uzivit 2.2VTECa Velmi šťastný jinak ty mlhovky byly zapojeny fakt dost desne, napr. kable tazeny hadici k ostrikovacum svetel, navic kable mega dlouhy, uplne zbytecne, hadice k ostirkovacum odmontovana snad z pracky, no predchozi majitel si Honda asi moc nevazil, skoda, ze kvuli tem "mlhovkam" ti tak rozpizlal naraznik, pokud bys je vydelal tak ti tam zustanou ty hrozny diry... Smutný ale jinak je to pekna kara OK par detailu doladit a bude krasavice Mrk

No právě, je to vážně boj Velmi šťastný Mám udělnej seznam jak zlatý stránky co všechno na autě chci udělat, ale když už jsou nějaký prachy, tak přijde nějaká nečekaná věc (srnka, kuna, ...) a všechny úspory letí z okna aby aspoň bylo auto provozuschopný. A to je tam ještě hodně věcí co je třeba napravit po předcházejícím maníkovi. Jak píšeš, moc velkej milovník Honda to asi nebyl (ikdyž se tak tvářil), kdyby jsi viděl jak byli ty mlhovky předtím napojený na baterku, jak od děcka co to dělalo na voltíkovi HaHaaa ...nárazník jsem ale sundanej ještě neměl, takže tohle zjištění byl fakt očistec. Časem bych chtěl dát místo těch rozřezaných děr třeba další tahokov, nebo sehnat ty origo plasty co tam patří, ale znáš můj problém...momentálně jsem totální žebrák Velmi šťastný...musím doufat že auto mi vydrží než začnu vydělávat (snad už jen rok) a pak už to půjde.
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 23:19   Citovat  

jj dokud se studuje tak je to takovy prezivani, ale snad to rychle dodelas a najdes dobre placenej flek Mrk tak preju hodne zdaru a at se plany plni dle predstav a ne nejaky udalosit jako je srnka pres cestu apod.... OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 23:40   Citovat  

mot napsal:
jj dokud se studuje tak je to takovy prezivani, ale snad to rychle dodelas a najdes dobre placenej flek Mrk tak preju hodne zdaru a at se plany plni dle predstav a ne nejaky udalosit jako je srnka pres cestu apod.... OK

Přesně tak Úsměv Pokud to dobřepůjde, tak už za rok bych se mohl dočkat, pak už jen najít ten dobře placenej flek a je to:) Diky, tobě taky přeju hodně zdaru, ať úspešně dostavíš svýho krasavce a ať je dle tvého gusta OK
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 13:16   Citovat  

na to že to byla srna to máš v pohodě. I opravený to je pěkně.
Jednou jsem srazil divoký prase, to byl jinej kolotoč, jako kdybych narazil do zdi.
Studuj dokud to jde.

Honda Honda Honda Honda Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 23:18   Citovat  

Jirka79 napsal:
na to že to byla srna to máš v pohodě. I opravený to je pěkně.
Jednou jsem srazil divoký prase, to byl jinej kolotoč, jako kdybych narazil do zdi.
Studuj dokud to jde.

Honda Honda Honda Honda Honda

To věřim. Hned druhej den když jsem jel odněkud večer s půjčeným autem, tak jsem divočáka potkal, naštěstí si jen tak nerušeně stál na kraji silnice a neráčil se dát do pohybu. Kdyby jo, tak by to byl opravdu parádní týden.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Máte rádi srnčí?=opraveno:)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina