Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 6. generace
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
josefosmy je teď offline  josefosmy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:20   Citovat  

Zdravim všechny. Po létě si budu kupovat new car a silně uvažuji právě o Civicu 6. generace. Jen se rozhoduji zda 3 dvéřáka 66 kw nebo 4 dvéř 84 kw. První varianta se mi líbí víc kůli vzhledu, lepšímu chování v zatáčkách, nízká váha atd...ale nejčastěji jsou právě jen s motorem 55/66 kw. U 4 dvéře se mi zase víc líbí komfort nastupování a celkové jízdy a hlavně je poměrně lehce k sehnáni s motorem V-tec 84 kw což se mi zamlouvá kůli výkonu a zárověň spotřebě. Můžete mi někdo prosím pomoc s výběrem...který z uvedených vozů si myslíte že je živější? Počítal sem poměr váha/výkon a 4 dvéř ve V-tecu je na tom lépe, ale praxe může být přeci jen jiná...tak napište Váš názor...Dííííky moc Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:23   Citovat  

1.4ku jsem nikdy neměl, ale zato mám zkušenosti se zmíněnou 1.5 eco-vtec..a to jak v sedanu, tak 3dv.. motor je to super, a ve 3-dveřové verzi se mi s tím jezdilo lépe.. parádní auto.. být tebou, hledám 1.5 3dv Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:29   Citovat  

Jooo tak to je jasný že to by bylo to nejlepší řešení, ale říkám je jich málo a když je tak je na mě poměrně drahá...na auto budu mít 30-40 tis. ale i tak zatim díky za názor Honda
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:30   Citovat  

nemam zkusenost ze sedanem v 1,5ce ale designove mi vzdycky vic sedl Hatch..proto ho taky mam Velmi šťastný jinak 1,4ku Hatche sem mel..a je super..ale at mi tvrdi kdo chce co chce na 1,5ku nema proste..je tady milion prispevku o tom,ze ma kratsi prevodovku atd atd..staci zapatrat..najdes toho tady mraky..osobne radim taky 3D

samozrejme za tenhle motor si neco priplatis Úsměv ale myslim,ze se ti to vrati..taky se podivej kolik jich je k mani-hodne malo-duvod je jasny OK

jinak za ty penize co mas tak KO asi urco 1,4ka Tak to valím bulvy - drzak to je a da se s ni jezdit kolem 7mi taky šuk
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:38   Citovat  

1.4 55kW i 66kW maj stejnej motor ....
akorat ty 55kW jsou verze z nemecka kde byl restriktor v sani kvuli povinnemu ruceni ( maj povinny podle vykonu a ne podle objemu ... -> proto je snizen restriktorem vykon )

takze staci vyndat restriktor a mas 66 kW na kazde 6g 1.4 Mrk

osobne bych si na tvem miste koupil coupe ....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:40   Citovat  

prave sem koukal a za tech 40 tis. se da poridit slusna 1,5 84 kw ale v sedanu nebo 1,4 ve 3 dveri....pak se taky obcas najde 2 dverove coupe...ta by se mi taky libila..myslim ze sem ji videl i v 1,6....fakt mam dylema.. Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:42   Citovat  

to:Newer JJ o tom přiškrcení v Německu vim..proto se ani neptam na rozdil mezi 55 a 66 kw...v tom problem neni.. Úsměv
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:52   Citovat  

90% coupe je 1,6 77kw ... byt tebou rozmyslim se mezi coupe a hatčem OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:55   Citovat  

takze zatim vsichni pro HTB....jeste takovej blbej dotaz: nevite jestli se na nejaky ze zminovanych modelu da koupit zahradka???? HaHaaa
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:57   Citovat  

Na všechny se dá, jinak kup si, co se Ti líbí nejvíc, všechny jedou tak nějak stejně. OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 15:58   Citovat  

josefosmy napsal:
prave sem koukal a za tech 40 tis. se da poridit slusna 1,5 84 kw ale v sedanu nebo 1,4 ve 3 dveri....pak se taky obcas najde 2 dverove coupe...ta by se mi taky libila..myslim ze sem ji videl i v 1,6....fakt mam dylema.. Smutný

slusna 1,5 v sedanu za 40k to mi hlava nebere to mi hlava nebere mno,nevim..nevidel sem tak nemuzu soudit,ale ta cena to mi hlava nebere kdybych nejakou takovou videl uz by asi byla doma pro moji pritelkyni Velmi šťastný

nezapomen,ze je lepsi dat 60 za peknejsi kus s historii nez 30-40 za nejaky papundekl do ktereho pak min 30 nahazes Úsměv obcas je lepsi pockat a dosetrit-neuspechat koupi za super svudnou cenu Tak to valím bulvy
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 16:05   Citovat  

ta cena bohužel patří mezi ty reálné Smutný taky asi budu mít na prodej sedana..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 16:13   Citovat  

ja za slusnou povazuju, ze neni zrezivela, ma slusnej lak, cistej motor atd...a takovejch je na netu za 40 tis plno...tem sedanum pada asi cena rychlejs..jinak teda zahradka je i na 3 dvere jo...to jsem rad. Úsměv...jo a pockat ani usetrit vic opravdu nemuzu...a kdyz se to tak vezme tak ted muzu kouput neca za 35 tisic a za par mesicu do toho treba tech 10 vrazit ono to vyjde nastejno, ale cekat dalsi pul rok fakt nemuzu... Smutný
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2010 , 19:12   Citovat  

ja taky nemoch ale cekal sem dva mesice a dockal sem se myslim supr kousku za supr cenu je to dobrý (dotazeno z DE, ale mel se zrovna cestu kolem Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný ). Delej jak myslis, ale jak bylo psano.. kdyz koupis ted horsi kousek, tak stejne do toho dalsich 20k narves a nemusi to byt az za 5mesicu!! jak pises. I tak si priprav aspon 5-10k na to aby si jezdil s vedomim, ze jezdis a nic se ti ne wc - bohuzel je to tak..

Drzim palce
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 15:32   Citovat  

Kdyby ses neurazil tak bych te pozadal o nejaky link na slusny sedan 1,5 za ty penize ktere mas k dispozici..tedy do tech 40tis

at delam co delam nemuzu se takove ceny dopatrat.. to mi hlava nebere videl sem vraky za 40 a slusnej sedan 1,5 poface za 95tis..jinak nejake ty 96-97 sedany kolem tech 60tis,ale jinak nejak nemuzu dopatrat za tech 40 neco uchazejiciho..ono vzhledem k tomu,ze resime bydleni tzn.auto jde kapanek stranou a taky do budoucna bysme porebovali nejake 4-5 dvirko..a pritelkyne nema jeste ani ridicak,navic se nechci vzdat mojeho poface..tak koukam i po sedanku..tenhle motor sem si totiz zamiloval pri cenach benzinu ktere ted sou Velmi šťastný
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 20:23   Citovat  

za mě 1,5 3D. Na svého sem si musel půl roku počkat než sem ho našel, takže se vyplatí chvilku hledat. když vezmu za kolik sem ho pořídil a jaká je jejich cena teď, tak bych měl dva Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 20:31   Citovat  

Predstava,ze by mi nekdo daval 80k za moje auto me uplne desi..ne,ze bych nevedel,ze auta ztraci cenu..ale takove auto dat za takovou smesnou cenu? To bych na tom musel byt teda hodne spatne..a nebo chtit rychle penize-ani jedno mi nastesti nehrozi !

at se na me nikdo nezlobi,ale 80k v tehle dobe je naproste nic..to si radeji utrhnout u huby a tech par mesicu navic setrit nez se ho vzdat Cool

Myslim,ze ten jen tak z domu nepujde Hihi a myslim,ze k tomuhle autu netihnu tady na klubu takhle jen ja Velmi šťastný
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 20:34   Citovat  

Hlavator napsal:
Predstava,ze by mi nekdo daval 80k za moje auto me uplne desi..ne,ze bych nevedel,ze auta ztraci cenu..ale takove auto dat za takovou smesnou cenu? To bych na tom musel byt teda hodne spatne..a nebo chtit rychle penize-ani jedno mi nastesti nehrozi !

at se na me nikdo nezlobi,ale 80k v tehle dobe je naproste nic..to si radeji utrhnout u huby a tech par mesicu navic setrit nez se ho vzdat Cool

Myslim,ze ten jen tak z domu nepujde Hihi a myslim,ze k tomuhle autu netihnu tady na klubu takhle jen ja Velmi šťastný

pod tohle se muzu podepsat přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 20:39   Citovat  

Becky napsal:
pod tohle se muzu podepsat přátele

ECO POWAAAAA šuk šuk
   Návrat  
JARYN je teď offline  JARYN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2010 , 20:41   Citovat  

josefosmy napsal:
Zdravim všechny. Po létě si budu kupovat new car a silně uvažuji právě o Civicu 6. generace. Jen se rozhoduji zda 3 dvéřáka 66 kw nebo 4 dvéř 84 kw. První varianta se mi líbí víc kůli vzhledu, lepšímu chování v zatáčkách, nízká váha atd...ale nejčastěji jsou právě jen s motorem 55/66 kw. U 4 dvéře se mi zase víc líbí komfort nastupování a celkové jízdy a hlavně je poměrně lehce k sehnáni s motorem V-tec 84 kw což se mi zamlouvá kůli výkonu a zárověň spotřebě. Můžete mi někdo prosím pomoc s výběrem...který z uvedených vozů si myslíte že je živější? Počítal sem poměr váha/výkon a 4 dvéř ve V-tecu je na tom lépe, ale praxe může být přeci jen jiná...tak napište Váš názor...Dííííky moc Honda

Ptáš se, jestli Civic třídvířko 6.gen., nebo sedan, jestli "obyčejný", nebo 1.5 VTEC motor - a co tak 1.5VTEC PĚTIDVÍŘKO? To bych doporučil já......
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 11:39   Citovat  

doporučuji to co mám já Velmi šťastný spokojenost veliká :o) kouř OK
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 12:31   Citovat  

Hlavator napsal:
ECO POWAAAAA šuk šuk
je to dobrý je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 13:30   Citovat  

VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 15:10   Citovat  

prave sem se rozhodoval mezi 3D 1.4 nebo 5D 1.5 v-tec.......je mi jasny, ze nejlepsi by bylo 3D 1.5 v-tec ale jak rikam jsou malo k sehnani a kdyz uz tak za vyssi cenu nez muzu..

jinak tady davam par linku pro predstavu:

tudy odkaz
tudy odkaz

tady u ty je skoda toho spianyvho motoru: tudy odkaz

tudy odkaz

je teda pravda, ze ten 5D 1.5 v-tec je spis koel 50 tis...ale ty 3D 1.4 zacinaj na 30 tis.. takze mi asi nezbyde nic jinyho... Velmi šťastný
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 15:18   Citovat  

josefosmy napsal:
tady u ty je skoda toho spianyvho motoru

Umyt motor je to nejmensi, pokud mu jinak nic neni.. muj vypadal pri koupi podobne.
   Návrat  
georgin je teď offline  georgin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2010 , 19:58   Citovat  

Ja mam motor u aerodecka 1.6 85kw D16w3. Sice to neni vtec, mam to auto kratce, ale slape paradne a asi bych ti ho taky doporucil Úsměv Me si ziskal vzhledem Civiv Aerodeck Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 6. generace
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina