Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Volant k pc hram?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
petr7 je teď offline  petr7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:48   Citovat  

Ahoj kluci, nemate nekdo doma volant G25 nebo G27 od logitechu? Chtel bych si to koupit, premyslim ze pouzity nejaky a treba nekdo mate nejake info na co si dat pozor.

Davam tohle vlakno do pokecu snad se nekdo neurazi se se ptam na veci kolem pocitace a her..

Diky H+
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 15:33   Citovat  

Tady jsem se na volnt ptal já. Úsměv Tak si to projeď...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:09   Citovat  

ja mam tenhle tudy odkaz radsi si priplat, sotji to za to Úsměv jah o koupil za 500 na aukru a jezdi perfektne je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 8:49   Citovat  

prima du si to procist, diky Velmi šťastný
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 9:16   Citovat  

měl bych naprodej Logitech Driving Force Pro

za 1500,- bych ho nechal...Naprosto vpohodě, používanej minimálně...
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 9:22   Citovat  

cau u nas u japiku v pande maji docela luxus volant na PC, znacku nevim, ale v baleni je volant s ruznymi gombiky a myslim ze i padly pod volantem, pedali a hlavne radicka manualni 6st. i s rucni brzdou. vypadal dost dobre. ale odzkouseny ho nemam. jinak cena 500kc.
   Návrat  
ge.or.ge je teď offline  ge.or.ge
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 9:59   Citovat  

já mám doma Logitech G25 a doporučuju, jen nevím jestli se bude dát ještě sehnat, kupoval jsem ho z jednoho shopu o cca 2tisíce levněji než byly běžně k dostání protože byl v obchodě vystavenej a byl zaprášenej Úsměv takže jsem asi před rokem dával něco kolem 5tisíc s dvouletou zárukou...

Kamarád (Pemi) má podobný od Logitechu - Driving Force GT, je to přímo nějaká verze pro Gran Turismo pro PS3 a ten je taky hodně dobrý, jen má jiná tlačítka, nemá spojkový pedál (u většiny her zbytečnost) a řadička je pouze sekvenční a je součástí volantu, takže pokud to chceš k PS3 tak určitě tenhle...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 11:54   Citovat  

tak po par dnech cteni kolem a tak sem se rozhodl pro g25 pokud se objevi a jinak g27. Logitech momo jsem mel a nejak me umreli pedaly musel sem to rozdelat a opravit a jinak nebyl spatnej ale rozdil je velkej oproti vizsi rade a mam to na dlouho takze spis asi jenom ty 2 moznsti (ono toho zas tolik na trhu neni).
Spis jsem se docetl na diskuzi ze g25 ma problem s radickou tak me zajimalo jestli je to pravidlo a nebo ma jeste neco na co si mam dat bacha protoze ty uz koupim jenom pouzity(se nevyrabi)..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 13:01   Citovat  

a konkrétně jaký problém s tou řadičkou? Já jsem nic neobjevil... je teda fakt že u toho nesedím denně, takže se to může ještě ukázat...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 13:08   Citovat  

ze nedoliha zpatecka a 3jka - zalezi ale jak s tim kdo zachazi taky ja bych v tom problem asi nevidel pokud ses s tim nesetkal
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 13:59   Citovat  

No je fakt že zpátečku nemám nastavenou na řadičce ale na "čudlíku" před řadičkou, na řadičcce mám nastavené jen rychlosti 1 - 6, ale teď jak mi to říkáš tak si vybavuju že ta zpátečka tuším měla být nastavená jako zamáčknout v neutrálu a dát tam jedničku a to nejde, to je fakt, ale nijak jsem to neřešil, bylo mi to vcelku jedno, zase tak často necouvám Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 14:53   Citovat  

mam spatnou zkusenost s richard berns rally coz si myslim ze je fakt hrube vymakany ralicko (kdyz jedes po rovine a pustis volant tak to zatoci okamzite do prikopu - normalni auto jede rovne i kdyz volant chvili nedrzis) zase mam ale vybornou zkusenost s formulama kde sem jezdil porad driftem i kdyz na cas to nebylo to musis drzet stopu ale na zabavu nejlepsi - to byl momo racing a tak si rikam g25-27 by me zabavil jeste vic - pak to hodim do ksrine treba po mesici a za pul roku to zas vytahnu - asi to u me vydrzi tak proto radsi vezmu drazsi
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 16:30   Citovat  

už jsem to dýl nesledoval ten trh, ale takový ty rádoby driftérský volanty s ručkama a řadičkou za 500,- bych nebral. Tady fakt platí za kvalitu si zaplať. já se teda plácl a vysolil jsem 5tis. za Logitech G25 a naprooostej luxus. A vím že to bude fungovat dlouho a dobře, je to všechno pevný a přitom citlivý, tvrdost pedálů je hodně realistická, je tam hlavně spojka, která mně fakt baví. řazení 1-6+R, nebo pádla, a nebo sekvenční na řadičce. VTEC
Zpětnou odezvu na volantu mám většinou hodně nízko, protože to má sílu jak půl bejka a bolí z toho ruce pak, ale ten volant samotnej je rozhodně kvalitnější než mám v Hondě HaHaaa nemluvě o pedálech Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Volant k pc hram?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina