Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Černý interiér Civic 5g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mira250f je teď offline  Mira250f
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 14:53   Citovat  

Zdarvim koupim cerny interier do moji C5g Hatchback.Palubku už mám sehnanou,ale kdyžtak mi napište cenu s ní a bez ní Úsměv Snad se někdo nabídne Úsměv
Klidně vyměním za můj šedý a něco doplatím Mrk
A sháním tedy...Koberec,tapecy do dveří,plasty co vedou kolem zadnich sedacek do kufru(jak na nich drží plato),dolní lišty vedle sedaček, a ty boční plasty na sedačky,popřípadě tu palubku...a možná sedačky,ale ty podle toho jak by vypadaly a kolik by stály... Úsměv
A taky připište odkud jste;)
Mohu za to nabídnout zesilovač Crunch 250.2 500Wats v záruce s mojim doplatkem;) nebo mám origo přední světla na C5G Hatch,a ještě nějaké drobnosti;)
Nabídky tady nebo do SZ...Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 15:01   Citovat  

OK to nesezenes,
kor kdyz za to nabizis svetla nebo zesilovac Velmi šťastný ...
jinak hodne stesti.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 19:35   Citovat  

Newer napsal:
OK to nesezenes,
kor kdyz za to nabizis svetla nebo zesilovac Velmi šťastný ...
jinak hodne stesti.

¨nee ja za to nenabizim tohle..Mrk ja jen kdyby měl někdo zájem;) pokud ne tak jen zaplatim;)
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 20:14   Citovat  

měl bych černý koberec z coupe a zadní lavici v černé barvě.koberec má bohužel malou vadu byl polit elektrolytem ale dá se to schovat pod kobereček a neni to vidět.přikládam foto je to ten vlevo.
EDIT palubku bych moh věnovat je popraskaná vevnitř zvenku OK ale rad se jí zbavim už mi to překáži.

03052009279.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
03052009279.jpg, 378.04 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 20:32   Citovat  

sablos napsal:
měl bych černý koberec z coupe a zadní lavici v černé barvě.koberec má bohužel malou vadu byl polit elektrolytem ale dá se to schovat pod kobereček a neni to vidět.přikládam foto je to ten vlevo.
EDIT palubku bych moh věnovat je popraskaná vevnitř zvenku OK ale rad se jí zbavim už mi to překáži.

Paráda...Mrk no a kolik by si za to chtěl? No ale hlavně já mám hatch...bude tam pasovat ten koberec?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 22:36   Citovat  

Mira250f napsal:
Paráda...Mrk no a kolik by si za to chtěl? No ale hlavně já mám hatch...bude tam pasovat ten koberec?
do sedana pasoval, a hatch a coupe jsou totožný takže bych se nebal. kdyžtak nahod nějakou cenu do SZ adomluvíme se. a odkud jsi
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 22:39   Citovat  

sablos napsal:
do sedana pasoval, a hatch a coupe jsou totožný takže bych se nebal. kdyžtak nahod nějakou cenu do SZ adomluvíme se. a odkud jsi

ne tak docela do hatchback nepujde, protože hatchback ma kratsi rozvor tutiz i kratsi podlahu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2010 , 22:43   Citovat  

Destak napsal:
ne tak docela do hatchback nepujde, protože hatchback ma kratsi rozvor tutiz i kratsi podlahu
to si nemyslim, rozvor s tim nemá co dělat, coupe má jiný rozvor oproti sedanu a taky tam šel. a ted babo raď(v každym případě jestli by nešel kliďo se můžem domluvit na vrácení financí problém v tom nevidim)
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 6:13   Citovat  

sablos napsal:
to si nemyslim, rozvor s tim nemá co dělat, coupe má jiný rozvor oproti sedanu a taky tam šel. a ted babo raď(v každym případě jestli by nešel kliďo se můžem domluvit na vrácení financí problém v tom nevidim)

coupe vs hatch ma koberec v zadni casti o cca 10cm delsi (coupe ho ma delsi). Bez upravy urcite nebude pasovat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 6:44   Citovat  

ninja napsal:
coupe vs hatch ma koberec v zadni casti o cca 10cm delsi (coupe ho ma delsi). Bez upravy urcite nebude pasovat.
a mě na sedanu 10 cm chybělo Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2010 , 19:22   Citovat  

Aha, no ještě zkusím jestli se nenajde někdo kdo by měl do Hatch:)
A ty tapecy nebo nějaký věci co sháním asi nemáš co?Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 11:18   Citovat  

Mira250f napsal:
Aha, no ještě zkusím jestli se nenajde někdo kdo by měl do Hatch:)
A ty tapecy nebo nějaký věci co sháním asi nemáš co?Mrk
byly by ale levý je prasklý ten vnitřek z plastu pač to auto dostalo pecku na dveře.
   Návrat  
lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2010 , 14:51   Citovat  

dekuji seblosi vubec si mi ten tapecir neslibyl na tebe je bezva spolech.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 13:44   Citovat  

sablos napsal:
byly by ale levý je prasklý ten vnitřek z plastu pač to auto dostalo pecku na dveře.

No posli fotku a uvidíme:)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 13:58   Citovat  

lemoun napsal:
dekuji seblosi vubec si mi ten tapecir neslibyl na tebe je bezva spolech.
slibit sem to ho slibil už si tu pro něj byl?nebo nějaka domluva že bysme se sešli??nabízet to můžu 100 lidem.
EDIT: ale abych nebyl svi.ě tak to má zamluvený pavel takže už je nemam.už je jen palubka a sedačky a naka drobot.
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 17:51   Citovat  

moze mi niekto odvazit kolko vazi koberec ??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 18:27   Citovat  

2Bera napsal:
moze mi niekto odvazit kolko vazi koberec ??
přímo na coupe mám takže mohu, vydrž 10 minut a budeš to vědět.pardon za offtopic
EDIT tak už to vim má 3500g
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2010 , 18:32   Citovat  

sablos napsal:
přímo na coupe mám takže mohu, vydrž 10 minut a budeš to vědět.pardon za offtopic
EDIT tak už to vim má 3500g

diiiiiiik OK OK OK přátele
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2010 , 0:29   Citovat  

2Bera napsal:
diiiiiiik OK OK OK přátele
nemáš zač, rádo se stalo Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
lemoun je teď offline  lemoun
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 16:35   Citovat  

sablos napsal:
slibit sem to ho slibil už si tu pro něj byl?nebo nějaka domluva že bysme se sešli??nabízet to můžu 100 lidem.
EDIT: ale abych nebyl svi.ě tak to má zamluvený pavel takže už je nemam.už je jen palubka a sedačky a naka drobot.
hele tak sem je sehnal v praze tak to neres a klidne ho prodej zatim cus a jinak sme byli snad jestli si to dobre pomatuju tak si rikal ze si udelas ke me vylet ale uz nevim.
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 19:23   Citovat  

Sehnat černý interiér je o hodně velké náhodě a štěstí; usmyslel jsem si toto v roce 2007 na jaře a sehnal jsem ho až v roce 2009 v létě a to jen díky tomu, že jsem jednoho kluka otravoval den po tom, co mu nabořili auto, ale nakonec se zadařilo, počítej s tím, že konečná cena bez předních sedaček mě vyšla přes nějakých šest tisíc korun a to ještě pár drobností chybělo, takže jsem to s doplatkem vyměnil za přelakované šedivé. Ale i co jsem dříve slyšel, tak to je běžná cena (byl v tom tedy i středový panel). Pokud budeš chtít interiér postupně kompletovat, tak předek seženeš relativně bez problémů, protože hatchback (EG3, EG4, EG5, EG6) se shoduje i s (EJ1, EJ2) kupé, horší to bude se zadními a bočními plasty, protože ty byly v hatchbacku dva druhy - (EG3, EG4 a EG5) s platem a (EG6) s plastovým boxem v kufru - toto ti tam bez zásahu nepůjde (jiné uchycení sedaček a umístění držáku heveru) a bohužel je to ta více rozšířená verze černého interiéru, druhá varianta byla převážně šedivá. Má rada - hlídej si 1.3 NOBLESS EDITION, pak i 1.5 LSi a 1.6 ESi z Ameriky a Kanady - tam černý interiér býval, byť občas ne s el. ovládáním a některé 1.6 ESi ho měly i v Evropě, v případě koupi kompletu z 1.6 VTi počítej s převařením držáků a úchytů, jak jsem psal výše. No, doufám, že jsem drobnou radou neurazil a přeji hodně štěstí v tomto boji.
   Návrat  
berry91 je teď offline  berry91
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 22:32   Citovat  

čau,já mám černej introš a sem za něj rád,mám americkou verzi hatchback 5g 1,4 karbec 94 rok,a vypadá to o hodně líp něž ty šedý plasty,bratr měl šedý,nikdy to neprodám,to budeš asi schánět dlouho,ale kdo hledá najde,hodně štěstí Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 0:32   Citovat  

mireczek napsal:
Sehnat černý interiér je o hodně velké náhodě a štěstí; usmyslel jsem si toto v roce 2007 na jaře a sehnal jsem ho až v roce 2009 v létě a to jen díky tomu, že jsem jednoho kluka otravoval den po tom, co mu nabořili auto, ale nakonec se zadařilo, počítej s tím, že konečná cena bez předních sedaček mě vyšla přes nějakých šest tisíc korun a to ještě pár drobností chybělo, takže jsem to s doplatkem vyměnil za přelakované šedivé. Ale i co jsem dříve slyšel, tak to je běžná cena (byl v tom tedy i středový panel). Pokud budeš chtít interiér postupně kompletovat, tak předek seženeš relativně bez problémů, protože hatchback (EG3, EG4, EG5, EG6) se shoduje i s (EJ1, EJ2) kupé, horší to bude se zadními a bočními plasty, protože ty byly v hatchbacku dva druhy - (EG3, EG4 a EG5) s platem a (EG6) s plastovým boxem v kufru - toto ti tam bez zásahu nepůjde (jiné uchycení sedaček a umístění držáku heveru) a bohužel je to ta více rozšířená verze černého interiéru, druhá varianta byla převážně šedivá. Má rada - hlídej si 1.3 NOBLESS EDITION, pak i 1.5 LSi a 1.6 ESi z Ameriky a Kanady - tam černý interiér býval, byť občas ne s el. ovládáním a některé 1.6 ESi ho měly i v Evropě, v případě koupi kompletu z 1.6 VTi počítej s převařením držáků a úchytů, jak jsem psal výše. No, doufám, že jsem drobnou radou neurazil a přeji hodně štěstí v tomto boji.

No tak nejak sem s tim pocital no ze me to vyjde kolem 5ti...ale nejvic shanim palubku,koberec a tapecy zbytek bych nejak doladil nebo zkousnul no...ale uvidime co se sezene...I kdyz pred par mesici sem mohl mit interier cely akorat mel rozlamanej jeden tapec,a ja blb ho nevzal... Bueee a ted nemuzu najit ten inzerat kde to bylo:( byla to svetle zelena Hatch a vim ze mela stavitelny tlumice a prodavala se na dily a ten majitel si z ni bral myslim jen svetla a kapotu...a s tim jinym dnem kufru a tak to bych nechtel chci ten hlubokej bez toho plast dna,protoze mam v kufru udelanou zastavbu na muziku Úsměv
Kazdopadne Díky za rady a já jdu dál shánět... Bueee Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 0:33   Citovat  

berry91 napsal:
čau,já mám černej introš a sem za něj rád,mám americkou verzi hatchback 5g 1,4 karbec 94 rok,a vypadá to o hodně líp něž ty šedý plasty,bratr měl šedý,nikdy to neprodám,to budeš asi schánět dlouho,ale kdo hledá najde,hodně štěstí Cool

Jn proto ho taky sháním Mrk
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 0:54   Citovat  

SZ
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
K: Černý interiér Civic 5g
Fórum: Koupím