Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Levné díly z USA - zkušenosti s objednáváním na webu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
sochort je teď offline  sochort
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 1:59   Citovat  

Vážení přátelé, cca před 14ti dny jsem se stal šťastným majitelem Hondy Accord coupe 3.0 V6 z 98 (resp. koupil jsem ho svojí drahé polovičce, ale miluju to auto jak svoje vlastní) a začal jsem řešit první problém a to sice ABS. Je třeba sehnat řídící jednotku, která u nás stojí 35tis s dph, ale v USA se dá pořídit za necelých 250 USD, což je rozdíl markantní. Když si připočtu dph EU a clo 10% pořád je ta cena víc než zajímavá. V současné fazi jsem ve stadiu emailování si s různými obchodníky v USA a hledám toho, který bude ochoten poslat mi to k nám do republiky. Všichni totiž na svojich stránkách uvádějí pouze možnost odeslání na adresu v USA příp Kanady, ale žádný do EU. Máte někdo nějakou informaci, která by pomohla? Každopádně vřele doporučuji prohlédnout hondapartsdeals.com u nás podobné stránky zřejmě chybějí. Máte někdo nějaký tip na levnější díly u nás? Každopádně pokud se tedy úspěšně probourám přes oceán k levným dílům, podělím se o zkušenost Úsměv Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 2:05   Citovat  

myslím si že když oslovíš a zaplatíš,tak ti to do eu pošlou...vždy co moje nejdražší chtěla tak se domluvila a poslali...tim myslím ti co měli uvedeno i výslovně do eu ne,či do čr ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 2:09   Citovat  

Ještě je další možnost a tou je ebay... dají se tam koupit i použitý díly a ty už jsou opravdu za hubičku, ale s ebay nemám vůbec žádnou zkušenost a tak se musím poptat jak to s tím posíláním je. Nechala si posílat i nějaký větší díly?
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 2:58   Citovat  

pres tyhle treba
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 9:15   Citovat  

Velmi úspěšně sem tahá věci na objednávku z USA člověk který tu vystupuje pod přezdívkou Wheelman. Zkus mu napsat SZ. Je to člověk hrozně ochotný a dokáže to sem nejen dostat, ale i poradit kde eventuelně nakoupit!
   Návrat  
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 9:44   Citovat  

Ahoj, obstrarat to z US by nebyl problém, dá se dotáhnout skoro cokoliv, něco musí jít kvůli velikosti ale lodí, což nebude případ pro jednotku na ABSo, sehnat to umim jak z Ebay tak z jakýchkolikv jiných obchodů, můžeš mi napsat na ICQ a neni problém to domluvit. U některých věcí je bohužel dost velká doprava, která se platí za kila. Dalo by se to udělat i tak že by jsi nemusel platit CLO ani DPH, ale záleží jestli máš auto na firmu nebo ne. Mám v US člověka který mi to přeposílá..

Kdyžtak se ozvi na to ICQ, tram se to dohaduje nejlíp Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 0:00   Citovat  

Pánové jste mazaci! Díky moc za rychlé odpovědi všem a spec. Wheelmanovi za ochotu, určitě jednu z možností využiju a budu se s vámi radit dál ohledně komplikací s instalací ABS řídící jednotky a servisu všeobecně. Pomůžete li mi s mojí plechovou schránkou, pomohu Vám já s Vaší tělesnou(jsem lékař),bude li třeba, čili těším se na spolupráci je to dobrý
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 1:13   Citovat  

sochort napsal:
Pomůžete li mi s mojí plechovou schránkou, pomohu Vám já s Vaší tělesnou(jsem lékař),bude li třeba, čili těším se na spolupráci je to dobrý

Při mojí smůle budeš buchtolog a já bych po včerejších pokusech ovládnout prkýnko na sněhu potřeboval ortopeda kříženýho s masérem muhehe
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 1:31   Citovat  

spoon napsal:
Při mojí smůle budeš buchtolog a já bych po včerejších pokusech ovládnout prkýnko na sněhu potřeboval ortopeda kříženýho s masérem muhehe

hehe, na sněhu to ještě jde, ale kdyby jsi viděl co se mě děje na betonu a podobně, jezdím na skejtu už hoodně dlouhou dobu....Úsměv A občas to bolí víc než snb, protože ten jsem taky jezdil..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 3:08   Citovat  

Kdepak buchtolog... nos,uši a krk Je to tam.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 4:14   Citovat  

sochort napsal:
Kdepak buchtolog... nos,uši a krk Je to tam.

No tak to abych šňupal něco bílého dietního k snídani,vymetal house party a pozřel pár mečů svatoušek

WotanMitUns: to je jasný,že beton bude míň pohodlnej jak sníh..Do toho člověk hubu jen tak neobtiskne muhehe
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Levné díly z USA - zkušenosti s objednáváním na webu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina