Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Ne-honda Octavia RS
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.8.2010 , 15:26   Citovat  

Ahoj,
vím, že to není honda, ale známej přemejšlí o prodeji Škodovky Octavie RS. Plná nálož, polokůže, digi klima, DVDčko s GPS, parkovací senzory, parkovací kamera, rainsensor, vyhřejvaný sedla, tempomat, RS křídlo, xenony světla, ABS, ele. stabilizace podvozku, protiskluz. 16" orig RS kola (moc pěkná). Barva žlutá. Motor je tam 1.8T RS 132kw. Profi alarm (tuším, že za něj dával kolem 12 tis.). Čerstvě po rozvodech atd. Auto má i pár vad, odřenej podběh dveří (kitnutej, čeká na lak) a horší přední brzdové kotouče... Je tam namontované jako alternativ sekvence LPG. Nádrž v rezervě - celou dobu používá flash lube (přimazávání chrání sedla ventilů) a LPG používá jen na dálky. Celá povinná výbava atd. Najeto 101 tis. km. Rv. 2001. Kilometry potvrzené autorizovaným servisem i STK. Auto jede hodně dobře, parkrát jsem se vezl a je to docela mazec na 1,5 tuny těžký auto to kmitá docela pěkně, myslím, že kde jaký VTi majitel docela čučel (sám jsem VTi měl). Samozřejmě srovnávat turbo motory s motory atmosférickými je hloupost (prosím žádný flame).
Ještě LPG je tam od podzimu 2009... tzn. nádrž ještě přes 9 let. Profi montované (stálo asi 45 tis i s nádrží).
Důvod prodeje je příliš velký zájem o vozidlo na parkovišti před barákem... měl jednou vystřepovaný okno a každou chvilku se do toho někdo dobejvá. Cena je tak 165 tis. Dá se o ní bavit... případně výměna za ATR či CTR (vím, že to těžko) s ouboustraným doplatkem, případně jinou fakt pěknou hondu. Fotky přidám až mi pošle... slíbil jsem že se poptám. Jo a je to EURO 4.
Jeho telefon přes SZ.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Ne-honda Octavia RS
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina