Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdy Honda CR-V 09
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JiMa je teď offline  JiMa
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 12:26   Citovat  

Zdravím. Při brždění je od zadních brzd slyšet hučení, které je přímo úměrné ryclosti otáčení kol. Hučí to už od koupě nového auta. Nyní mám najeto 16500km. Nechám to na první serv. prohlídku při 20ti. Máte někdo zkušenost, víte co s tím ? Díky.
( Ještě pro pobavení dodám, nejen pro ty, kteří se rozhodují o autor.servisu, že v Praze na Jarově na to řekli, že je potřeba v kufru vozit zavazadla, abych to neslyšel.)
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 13:32   Citovat  

že by špatné nebo sjeté desky Cooo???

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 21:22   Citovat  

JiMa: Velmi šťastný není nad dobrou radu Velmi šťastný OK

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 21:27   Citovat  

Co jiného by to mohlo být Velmi šťastný a jestli jezdí často brzda-plyn, tak by tomu i ujeté km odpovídaly to mi hlava nebere

0
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 6:44   Citovat  

rotker napsal:
Co jiného by to mohlo být Velmi šťastný a jestli jezdí často brzda-plyn, tak by tomu i ujeté km odpovídaly to mi hlava nebere

Tímto způsobem nejezdím. Vždy lehce a plynule.
K autu mám vztah nejen proto, že si jej nemohu kupovat každý rok nové. Před tím jsem měl HR-V, to bylo bez problémů.
Asi to budou ty destičky. Jak jsem zmiňoval u téma "Servis Jarov, Chodov, ...", když se pokušeli třikrát přijít na to, proč pískají přední brzdy ( a nezjistili ), jako, podle nich, pozornost mi dali sadu nových destiček. Zvláštní.

0
PříspěvekZaslal: 30.9.2010 , 12:46   Citovat  

Ahoj. Po servisní prohlídce při 20ti t.km na Chodově žádná změna se zadními brzdami - stále hučí. Dle servismana to dělají všechny H CR-V 09. Stejně tak prý všechny dělají to, co i moje, že při vyřazení 1.stupně do neutrálu při pomalém rozjezdu zarachotí vzadu kardan hřídel. Myslím, že co mi řekl je blbost.
Jinak - vyčištění brzd, olej+filtr, pylový filtr, opláchnutí auta, prohlídka - celkem 7.500,-Kč. Přesto stále ty dva problémy. Jak jsem chválil Chodov v prvním mém příspěvku, tak už platí jen dobrý přístup.
Dnes jsem po tel. domluvil schůzku v jistém neautorizovaném servisu, kde mi potvrdili, že ty závady jsou nesmyslné a udělají to. Pak dám vědět.
Ještě mi majitel prozradil, že k nim včera přijel kdosi s Hondou koupenou a srvisovanou na Chodově, najeto 100000km a vůbec mu neměnili motor.olej a ostatní....

JiMa H CR-V

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.9.2010 , 12:52   Citovat  

JiMa napsal:
Ahoj. Po servisní prohlídce při 20ti t.km na Chodově žádná změna se zadními brzdami - stále hučí. Dle servismana to dělají všechny H CR-V 09. Stejně tak prý všechny dělají to, co i moje, že při vyřazení 1.stupně do neutrálu při pomalém rozjezdu zarachotí vzadu kardan hřídel. Myslím, že co mi řekl je blbost.
Jinak - vyčištění brzd, olej+filtr, pylový filtr, opláchnutí auta, prohlídka - celkem 7.500,-Kč. Přesto stále ty dva problémy. Jak jsem chválil Chodov v prvním mém příspěvku, tak už platí jen dobrý přístup.
Dnes jsem po tel. domluvil schůzku v jistém neautorizovaném servisu, kde mi potvrdili, že ty závady jsou nesmyslné a udělají to. Pak dám vědět.
Ještě mi majitel prozradil, že k nim včera přijel kdosi s Hondou koupenou a srvisovanou na Chodově, najeto 100000km a vůbec mu neměnili motor.olej a ostatní....

JiMa H CR-V

Zkusil bych určitě Hondu Příbram Chápeš!

Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdy Honda CR-V 09
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina