Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cukání motoru C6G
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Rubenc je teď offline  Rubenc
0
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 23:04   Citovat  

Zdravím všechny členy HC,
mám trošku problém, se kterým už si absolutně nevím rady wc . Jsem spokojeným majitelem Hondy civic 6g(1997)-kupátka s motorem 1.6-77kw.
Vždy když nastartuji auto, jede normálně a v pohodě, ale pokaždé jednou za dobu, co je motor v chodu a je jedno jestli ujedete 50 nebo 300 km, auto asi na dvě minuty cuká, když sešlápnu plyn až na podlahu, tak jede normálně, když ho mám sešláplej jen z části, tak začne asi po 5 sekundách zase cukat, když ho pustím a zase sešlápnu jen částečně, tak zase cca za 5 sekund cuká, ztratí výkon, ale na volnoběh nechcípne. Po zhruba 2 minutách vše přejde a jede úplně normálně třeba 300km. Je jedno jestli je motor teplý nebo studený. Vždy to udělá za jízdu jen jednou Svíčky jsou v pořádku. Jinak stav tachometru 237 000km.

Díky za Vaše rady. přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zeli1988 je teď offline  Zeli1988
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 23:54   Citovat  

Rubenc napsal:
Zdravím všechny členy HC,
mám trošku problém, se kterým už si absolutně nevím rady wc . Jsem spokojeným majitelem Hondy civic 6g(1997)-kupátka s motorem 1.6-77kw.
Vždy když nastartuji auto, jede normálně a v pohodě, ale pokaždé jednou za dobu, co je motor v chodu a je jedno jestli ujedete 50 nebo 300 km, auto asi na dvě minuty cuká, když sešlápnu plyn až na podlahu, tak jede normálně, když ho mám sešláplej jen z části, tak začne asi po 5 sekundách zase cukat, když ho pustím a zase sešlápnu jen částečně, tak zase cca za 5 sekund cuká, ztratí výkon, ale na volnoběh nechcípne. Po zhruba 2 minutách vše přejde a jede úplně normálně třeba 300km. Je jedno jestli je motor teplý nebo studený. Vždy to udělá za jízdu jen jednou Svíčky jsou v pořádku. Jinak stav tachometru 237 000km.

Nejsem mechanik ale delalo mi neco podobneho daval jsem to na generalku jednomu znamemu a rikal ze tam byly svicky co tam bejt vubec nemaji a kdyz to vymenil tak to valilo normal
Díky za Vaše rady. přátele

Skin3r je teď offline  Skin3r
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.10.2010 , 23:57   Citovat  

Jestli tam mas EGR ventil tak to je starej problem snim staci vycistit nebo zaslepit ja sem ho zaslepil a mam pokoj .... Taky mi to cukalo pri nizky rychlosti a pri seslapnuti se ventil zavre a zas cajk pokud nejedes ustalenou rychlosti je to dobrý

Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 0:04   Citovat  

mam D14A3 a dela me to neco podobnyho, taky me to zniceho nic ztrati vykon a motor zacne treba i cukat popr. se chova jako necim duseny ... jeste jsem premyslel jestli to nemuze byt rozsypanej kat, kterej bych tam podle jednoho mechanika mel uz asi rok mit Úsměv)

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rubenc je teď offline  Rubenc
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 0:12   Citovat  

Ossi napsal:
mam D14A3 a dela me to neco podobnyho, taky me to zniceho nic ztrati vykon a motor zacne treba i cukat popr. se chova jako necim duseny ... jeste jsem premyslel jestli to nemuze byt rozsypanej kat, kterej bych tam podle jednoho mechanika mel uz asi rok mit Úsměv)

Já tam kat nemám (nerez svody bez katu)

GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.10.2010 , 0:48   Citovat  

rozdělovač(olej,probíjí víčko), filtr benzínu... víc mě nenapadá

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz