Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti s pneu Marix
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 12:46   Citovat  

Čaute,
dostal jsem k autu plechy se zimníma gumama Marix Ecotrac, co jsem vygooglil na netu tak to jsou protektory. Má s nimi někdo zkušenost? Jde mi o to jestli je mám nechat nebo přezout na téměř nový Barum Polaris 2 co mám z předchozího auta (sice v rozměru 175/65 oproti 185/60, ale jak nový) to mi hlava nebere
Taky kdyby mi někdo poradil jak vyčíst týden a rok výroby by bylo fajne. Na těch Barumkách je jasně napsáno DOT 23-09 ale na těch Marixech jen několik čísel z kterých moc moudrej nejsem. Jedinný co by dávalo smysl je 29-03 což odpovídá 7 let staré gumě Tak to valím bulvy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 12:51   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Čaute,
dostal jsem k autu plechy se zimníma gumama Marix Ecotrac, co jsem vygooglil na netu tak to jsou protektory. Má s nimi někdo zkušenost? Jde mi o to jestli je mám nechat nebo přezout na téměř nový Barum Polaris 2 co mám z předchozího auta (sice v rozměru 175/65 oproti 185/60, ale jak nový) to mi hlava nebere
Taky kdyby mi někdo poradil jak vyčíst týden a rok výroby by bylo fajne. Na těch Barumkách je jasně napsáno DOT 23-09 ale na těch Marixech jen několik čísel z kterých moc moudrej nejsem. Jedinný co by dávalo smysl je 29-03 což odpovídá 7 let staré gumě Tak to valím bulvy
neznam tu znacku , dej tam barumky, a ty protektory prodje, kdys uz protektor tak abych si jej koupil ja jako novy, ale c o kdys sou s tary a vyzuje se ti?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.11.2010 , 19:18   Citovat  

V tvém případě bude jistota ty protektory vyhodit (nebo prodat Velmi šťastný) a dá tam ty Barumky. To jsou opravdu dobré zimní gumy, kde budeš mít jistotu. je to dobrý

Teď jsem si vzpoměl že tyhle protektory jsem měl na starém VW POLO. Nešly pořádně vyvážit, kolem 85 km/h vybrovaly, já na to kašlal a po zimě bylo pravé přední ložisko KO Smutný

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zkušenosti s pneu Marix
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina