Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 6
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 19:41  Naposledy upravil Jonaasek dne 22.9.2015 , 19:36, celkově upraveno 18 krát. Citovat  

Vidim jak tady všichni dělají všechno, a dlouho jsem se nemohl rozhoupat, no a taky nebylo moc času, ale teď ho mám, takže z toho aacorda udělám trochu auto dle mě Úsměv , nechci žádný extrém projekt, ale vpodstatě ho zrenovuju...takže, jsem to podle možnosti financí rozdělil do několika časových úseků...
EXTERIÉR - světla, karoserie - vyvařit, zakonzervovat a lak ale to až po zimě...
INTERIÉR - volant, budíky, tapec, audio, možná sedačky
PODVOZEK - komplet silentbloky, brzdy, nižší pružiny
MOTOR - turbo ale jen nějaké light pro bezpečnější předjíždění a zvuk BOV Úsměv
každopádně auto bude používáno každý den, takže všechny úpravy tomu budou podřízeny

v průběhu sem budu nahazovat fotky, toho jak to pokračuje, tak se bavte Úsměv a klidně ptejte na co vás napadne

Takže volant už mám obšitý a začínám tím že z celého auta odstraním všechno co má vlákno(mimo předních světel:-), jako první přišly na řadu zadní lampy

DSC01599.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC01599.JPG, 2.28 MB

DSC01602.JPG

DSC01602.JPG, 2.07 MB

DSC01603.JPG

DSC01603.JPG, 2.32 MB

DSC01604.JPG

DSC01604.JPG, 2.24 MB

DSC01605.JPG

DSC01605.JPG, 2.25 MB

DSC01606.JPG

DSC01606.JPG, 2.18 MB

DSC01607.JPG

DSC01607.JPG, 2.37 MB

DSC01608.JPG

DSC01608.JPG, 2.36 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:34   Citovat  

mam dotaz jakej mas nebo si myslis ze budes potrebovat rozpocet Cooo???
   Návrat  
tom3 je teď offline  tom3
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:37   Citovat  

Okamžite tie svetlá zapni a daj sem fotku Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:39   Citovat  

jo no taky me zajima jak to bude svitit Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:45   Citovat  

marty89ul napsal:
mam dotaz jakej mas nebo si myslis ze budes potrebovat rozpocet Cooo???

myslíš na to všechno?komplet jsem to nepočítal...mimo laku a oturbení si všechno budu dělat sám...a vůbec nevím...věci budu kupovat jak budou finance...takže na co bude, to udělám...nejvíc sežere lak a příprava(+-35000,-)a turbo(+-25000,-)...zbytek jsou drobnosti brzdy asi 8000,-, podvozek asi 8000,-, audio asi 10000,-(a to jen kvuli 2din dvd pioneer)a pak to budou jen drobnosti, jako nějaké polepy, přepínače a LEDky...to bude dohromady max. 10000,-(počítám tam možnou alcantaru a možné sedačky z nějaké preludy nebo CRXa) a vidim ti na první rozvody, podvozek a brzdy...pak kastle a lak a pak turbo...a mezitím ten zbytek, jak říkám dle finančních možností Úsměv
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:47   Citovat  

Jonaasek napsal:
myslíš na to všechno?komplet jsem to nepočítal...mimo laku a oturbení si všechno budu dělat sám...a vůbec nevím...věci budu kupovat jak budou finance...takže na co bude, to udělám...nejvíc sežere lak a příprava(+-35000,-)a turbo(+-25000,-)...zbytek jsou drobnosti brzdy asi 8000,-, podvozek asi 8000,-, audio asi 10000,-(a to jen kvuli 2din dvd pioneer)a pak to budou jen drobnosti, jako nějaké polepy, přepínače a LEDky...to bude dohromady max. 10000,-(počítám tam možnou alcantaru a možné sedačky z nějaké preludy nebo CRXa) a vidim ti na první rozvody, podvozek a brzdy...pak kastle a lak a pak turbo...a mezitím ten zbytek, jak říkám dle finančních možností Úsměv

takze 100 tisic v haji Velmi šťastný znam to u sebe a uz sem zjistil ze se to tezce nevyplati radsi si koupim nejakou EE9 a tohle necham bud pritelkyni a nebo vykuchat a na vrchy Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 22:54   Citovat  

marty89ul napsal:
takze 100 tisic v haji Velmi šťastný znam to u sebe a uz sem zjistil ze se to tezce nevyplati radsi si koupim nejakou EE9 a tohle necham bud pritelkyni a nebo vykuchat a na vrchy Velmi šťastný

můžeš to brát i takhle, ale já to beru tak že to je 100 tisíc v něčem co dělám pro svou radost a co si fakt nechám, přítelkyně má naftové fofo, no a hlavně já nejsem spořivý typ, takže buď ty peníze po kusech dám do tohoto, nebo je vyhdim jinam a nic mi z nich nezbude Úsměv

tom a hondik: už jsem to měl rozsvícené a vypadá to dost dobře...zitra bych to měl dát do večera dohromady komplet a i na auto takže kolem poledne dám foto nebo menší video jedné lampy a večer by ty mohlo být na autě...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 18:51   Citovat  

tk sem z edav na fotky jak to sviti Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 20:07   Citovat  

no.... Se stydím dnes jsem se trochu zdržel na cestě do velké bíteše, takže na tom začnu dělat tak za dvě hodiny a přes noc to snad stihnu...abych to zítra měl hotové...takže, zitra to už stopro bude je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 0:03   Citovat  

takže levá půlka hotova, teď dodělat pravou, propojit dráty na autě, aby to svítilo, tak jak potřebuju a vrhnu se na budíky..tady máte zatím nějaké foto, čevená svítí pořád a při šlápnutí na brzdu se světlo zesílí...na prvních dvou je světlo s blinkrem a na třetí zpátečka s mlhovkou..

DSC01610.JPG

DSC01610.JPG, 2.17 MB

DSC01611.JPG

DSC01611.JPG, 2.33 MB

DSC01612.JPG

DSC01612.JPG, 2.07 MB
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 1:41   Citovat  

Úsměv je to dobrý
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 1:59   Citovat  

parada, klobuk dole OK OK OK
   Návrat  
tom3 je teď offline  tom3
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 7:44   Citovat  

no vyzerá to fajn Úsměv
   Návrat  
sicik je teď offline  sicik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 8:36   Citovat  

prosim tě, jak jsi docílil aby se při brždění zesílil svit diod?
hodlam se do těch světel taky pustit, tak potřebuju radu, předem dík
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 9:51   Citovat  

Kdo si hraje nezlobi, ale ja bych se bal ze me s temi bludickami nekdo zezadu sestreli. Tech par osamocenych LEDek nikdy nebude svitit dostatecne, vsimni si jak jsou resena svetla slozena z LED diod u znacek, kde jsou uz z vyroby.
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 10:48   Citovat  

Vizuálně to vypadá pěkně je to dobrý ale jak píše Bully svítivost nebude asi nějak vysoká. Kolika Candelový jsou vůbec LEDky v těch páscích? V autech se k tomuhle používají specíální vysoko výkonný LED, který jsou ještě umístěný v malých reflektorech.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 11:30   Citovat  

pár osamocených ledek?....nevim jak tedaty fotky jdou vidět, ale fotil jsem to s clonou...a když to svítí jen na 10V(bez brzdy) tak to je přesně dostatečné, dohromady je na jedné straně 72 červených LEDek Úsměv (včetně 12 - ti které jsou napojené jako mlhovka) a když se k tomu přišlápne brzda tak to svítí tak že si toho všimne i slepý...pak udělám video, kde vedle sebe bude stát focus a dracco a tam to pujde vidět líp...ale svítí to vpodstatě uplně stejne, co do intenzity, jak třeba A6 avant...no a jestli máte dojem že ty LEDky svítí málo tak se stavte někde v kšeftu(třeba GM electro) a mrkněte se jak pálí jen jeden segment toho pásku, na kterém jsou jen tři diody, a je na 12V....já do nich pouštím, při mormal módu jen 10...a tím se dostávám k předchozí otázce...z čevených vede dvoulinka, u které je plus rozděleno na konci na dva prameny. Jeden je k světlům přes 10V stabilizátor, a druhý je napojený na brzdu přes 12V, takže normal to svítí na deset, a když sešlápnu brzdu jde tam 12 a tím se světlo zesílí....
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 12:22   Citovat  

no kazdopadne to vyfot ve dne, ne v noci Úsměv muj nazor je taky ze nebudes videt, mas tam 72 led mozna, ale treba ty audiny to maj udelany uplne jinak tam to prehlednout nejde, tady si myslim ze bude problem trosku
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 12:35   Citovat  

audiny tam mají navíc jen stčíbrné misky, aby se světlo nerozlévalo do celé lampy, já ji mám vylepenou černou barvou, takže to nepotřebuju, no ale tady máte 2x foto ve dne, proti otevřenému oknu...no a navíc, ve dne při ostrém slunci nejde vidět spousta světel.... papa ale tyhle pujdou vidět určitě

DSC01614.JPG

DSC01614.JPG, 2.34 MB

DSC01613.JPG

DSC01613.JPG, 2.1 MB
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 15:04   Citovat  

Super OK ...taky se nato chystám Úsměv
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 15:44   Citovat  

světla pěkný, jen bych se obával otázek ze strany strážníků Mrk btw u těch světel bych i skončil, vezmi těch 100k, prodej acco a kup si něco pořádnýho Mrk 100k cpát do starý pixly je chcaní proti větru je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 16:20   Citovat  

eXi_ napsal:
světla pěkný, jen bych se obával otázek ze strany strážníků Mrk btw u těch světel bych i skončil, vezmi těch 100k, prodej acco a kup si něco pořádnýho Mrk 100k cpát do starý pixly je chcaní proti větru je to dobrý

napíšu to tak aby to pochopil každý, už výše jsem psal že ty peníze nemám v kuse, a že to budu dělat po částech, podle peněz, časový horizont je tak zhruba rok...je mi naprosto jasné že se mi to nikdy nevrátí, ale já to nedělám proto abych to po roce dal pryč, já mám k dispozici druhé auto, tohle je prostě zábava, a chci si prostě zkusit co jsem schopný udělat a aco ne, a tento topic jsem založil proto, abych ukázal co mám v plánu popřípadě pro rady, kdybych nevěděl jak s něčím pokročit, nebo poradil jiným....ne proto abych četl podobné příspěvky, tyhle rady já nepotřebuju a byl bych rád kdybyste si je nechali pro sebe, nebo pro někoho, koho zajímají, díky...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 17:47   Citovat  

Jonaasek napsal:
napíšu to tak aby to pochopil každý, už výše jsem psal že ty peníze nemám v kuse, a že to budu dělat po částech, podle peněz, časový horizont je tak zhruba rok...je mi naprosto jasné že se mi to nikdy nevrátí, ale já to nedělám proto abych to po roce dal pryč, já mám k dispozici druhé auto, tohle je prostě zábava, a chci si prostě zkusit co jsem schopný udělat a aco ne, a tento topic jsem založil proto, abych ukázal co mám v plánu popřípadě pro rady, kdybych nevěděl jak s něčím pokročit, nebo poradil jiným....ne proto abych četl podobné příspěvky, tyhle rady já nepotřebuju a byl bych rád kdybyste si je nechali pro sebe, nebo pro někoho, koho zajímají, díky...

Jako ze poplacani po ramenou ano, jine reakce ne, hm. Kdyz jdes s necim ven, muzes cekat ze ti k tomu ostatni reknou i neco co se jim nezda nebo nelibi. Tak se tu mej pekne.
EDIT: ale jasne, Exi to svou formulaci dost prehnal.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 19:57   Citovat  

Bully napsal:
Jako ze poplacani po ramenou ano, jine reakce ne, hm. Kdyz jdes s necim ven, muzes cekat ze ti k tomu ostatni reknou i neco co se jim nezda nebo nelibi. Tak se tu mej pekne.
EDIT: ale jasne, Exi to svou formulaci dost prehnal.

No já nevim, jak říkám založil jsem ho proto abych se podělil o zkušenosti nápady a postřehy, hned na začátku mě někdo hned upozornil že ty peníze "házím do kanálu" na což jsem reagoval tak jak jsem reagoval....a o pár řádků níž jsem si přečetl že to nemám "cpát do staré pixly a že je to ch*aní proti větru" představ si že si na svého accorda koupíš krásné 19" kola a nekdo ti řekne, že to je na ho*no že to pojede jak tragač a žes vyhodil peníze, a další budeš cpát do čepů atd atd...... bude tě to zajímat?řekneš si, je to jeho názor?...já nevim ať si každý dělá co chce, taky nepíšu MOTovi do topicu, jak někdo jiný, že dělá auto, stylem, který dnes už nefrčí...jsou to jeho peníze, a mě se líbí co a jak dělá, i když jsem taky spíš pro orig. stav a jen hezký lak a kola...prostě nepotřebuju aby mě tady někdo shazoval podobnými příspěvky. ktématu ano ale co se týká mých pohnutků a toho proč to dělám, když je to tak staré a abych si koupil něco jiné...po tom nikomu nic není...mimochodem, i kdybych dal ty peníze do novějšího tak budu tam, kde jsem, za chvilku na tom bude potřeba něco udělat, tam budu chtít tohle udělat jinak než to je....a mých 100000,- bude v autě, a další peníze nebudou....nejsem spotřebitel, auto pro mě neni kus plechu, do kterého leju benzin a olej...je to koníček a zábava...a navíc, nemyslím že je to auto nějak zastaralé...co si koupím za kilo?....ojetou octavku?novějšího accorda?nějakého civica?...fabii?...ne díky, mě se to auto líbí...a kdo nesouhlasí ať si to nechá pro sebe a se svýmí penězi dělá co sám chce...
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 20:05   Citovat  

Vsak delej tak, abys byl spokojenej ty Mrk Ale musis pocitat, ze se obcas nekdo ozve.

Jinak vicemene souhlas, nez si kupovat za 200 jetou Fabii treba, tak vrazit kilo do stare Hondy zrenovovat, upravit dle svyho....a na konci opravdu budes vedet, co mas za auto a ze jeste x let vydrzi. Kazdopadne pocitej s tim, ze to auto vyhodne neprodas a ze se budes muset obrnit trpelivosti. Kazdopadne good luck je to dobrý
   Návrat  
Cajz je teď offline  Cajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 20:28   Citovat  

Zdar, na kolik te přišly ty led pásky a všecky ty diody?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 20:38   Citovat  

Buchtak napsal:
Vsak delej tak, abys byl spokojenej ty Mrk Ale musis pocitat, ze se obcas nekdo ozve.

Jinak vicemene souhlas, nez si kupovat za 200 jetou Fabii treba, tak vrazit kilo do stare Hondy zrenovovat, upravit dle svyho....a na konci opravdu budes vedet, co mas za auto a ze jeste x let vydrzi. Kazdopadne pocitej s tim, ze to auto vyhodne neprodas a ze se budes muset obrnit trpelivosti. Kazdopadne good luck je to dobrý

přesně jak píšeš je to dobrý

CAJZ: ledky do lamp mě přišly na necelé 2000,- když to spočtu i s budíkama tak asi 2300,-
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 21:02   Citovat  

Me se ta přestavba na LED libí taky bych bral něco na accorda.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 21:12   Citovat  

a ještě tady byla otázka co na to strážníci...no to uvidím až je potkám...teoreticky by to vadit nemělo...prakticky se ukáže...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 21:39   Citovat  

No, to by mě zajimalo práve, legální přestvba to neni, správně by na to měl být atest. Ale podle mě pokud to svítí jak má a je to dobře videt i za zhoršených podmínek tak neni co ř
ešit!!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina