Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mrtvý legend 3.2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Roman1 je teď offline  Roman1
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 10:42   Citovat  

Ahojte ve spolek. Prosím o radu, včera jsem jel a začal mi cakat dost hlasitě asi hydroštel. No, pomalu jsem ujel asi kilometr, pak jel na volnoběh asi hodinu a když jsem vyjel, asi po 3km se ozval takový zvuk připomínající drát nebo něco zamotaný do kola a hned po tom jakoby dvě kovové tělesa se nasucho o sebe třely. Bylo to jen asi 2 vteřiny a pak mi zhasl motor. Chvilku sem ho nechal, ptž sem byl v matu a skusil nastartovat. Chytl, tak jsem jel pomalu dál, ale asi po 2 km v něm párkrát sotva citelně cuklo, zhasl motor a už se mi ho nepodařilo nastartovat. Při startování mi připadá, že se točí nějak rychle, jakoby se vůbec nehýbaly písty.. Kdy jsem zapl klíček, tak se někdy ozvalo nějaké skřípání nebo něco. Nenapadá někoho něco, prosím?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 10:44   Citovat  

Roman1 napsal:
Ahojte ve spolek. Prosím o radu, včera jsem jel a začal mi cakat dost hlasitě asi hydroštel. No, pomalu jsem ujel asi kilometr, pak jel na volnoběh asi hodinu a když jsem vyjel, asi po 3km se ozval takový zvuk připomínající drát nebo něco zamotaný do kola a hned po tom jakoby dvě kovové tělesa se nasucho o sebe třely. Bylo to jen asi 2 vteřiny a pak mi zhasl motor. Chvilku sem ho nechal, ptž sem byl v matu a skusil nastartovat. Chytl, tak jsem jel pomalu dál, ale asi po 2 km v něm párkrát sotva citelně cuklo, zhasl motor a už se mi ho nepodařilo nastartovat. Při startování mi připadá, že se točí nějak rychle, jakoby se vůbec nehýbaly písty.. Kdy jsem zapl klíček, tak se někdy ozvalo nějaké skřípání nebo něco. Nenapadá někoho něco, prosím?

Zdravím,
nejsem bůhví jaký odborník, máš dojem, jakoby startér točit naprázdno??? Tudíž neměl odpor? to mi hlava nebere

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 10:50   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,
nejsem bůhví jaký odborník, máš dojem, jakoby startér točit naprázdno??? Tudíž neměl odpor? to mi hlava nebere

jj tak něco

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 10:53   Citovat  

Roman1 napsal:
jj tak něco

Zkus kontaktovat Brndu či Wheelmana či PAKA, Rom.a. M.

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 11:12   Citovat  

motor po smrti Bueee

0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 11:25   Citovat  

tak motor se točí, jako první sem se koukl teď na olej a záhadně zmizel..musel sem někde asi něco urazit..ale kontrolka oleje mi nesvití...

civiccoupe je teď offline  civiccoupe
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 11:38   Citovat  

no ak zmyzol olej, to zďaleka nie je dobre...Velmi šťastný keď ti to zdochlo prvý krát a znova si ho natočil, tak motor neklepal? a keď motor točíš, tak v ňom neklepe?

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 12:42   Citovat  

ty bláho to je radost teda Smutný jak sam vis, uz minuly majitel mel problem s tim ze se mu rozsvecela kontrolka mazani , buhvi jestli to nedavalo malej tlak a ted uz to nevydrzelo. Pokud zmizel olej tak je to spatny .-(

Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 12:44   Citovat  

Něco podobného se mi stalo při zkušební jízdě, když jsem měl jednoho Legenda KA8 kupovat.
Jedeme jedeme a najednou koukám že ručička vody letí brutálně rychle do červenýho a najednou rachot jako kráva!
Než jsem stihnul jakkoliv zareagovat, něco ulítlo pod auto a ven do škarpy. Zastavím a koukám, že veškará chladící kapalina pryč a v krytu přes rozvody díra jak do jeskyně a v ní se pladná rozvoďák. Jdu cestu zpět a ve škarpě se z něčeho kouří. Ona vodící rolna z vodní pumpy.. Motor po smrti, všechno se potkalo u "Kolína" a majitel koukal jak vyvoraná myš a už nevěděl jak zareagovat na předchozí slova, že motor je 100% OK a po kompletním servisu..

Dodnes KA8 hnije někde ve Žďáru n. S. s mrtvým motorem. Jinak Legend opravdu luxusní, bílá barva, dovoz z CH po starší a prý také zachovalé dámě, kůže a elektrika kam se podíváš, digiklima, rádio dvou din s CD chargerem z Acury NSX, prostě klasická KA8.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 12:47   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
Něco podobného se mi stalo při zkušební jízdě, když jsem měl jednoho Legenda KA8 kupovat.
Jedeme jedeme a najednou koukám že ručička vody letí brutálně rychle do červenýho a najednou rachot jako kráva!
Než jsem stihnul jakkoliv zareagovat, něco ulítlo pod auto a ven do škarpy. Zastavím a koukám, že veškará chladící kapalina pryč a v krytu přes rozvody díra jak do jeskyně a v ní se pladná rozvoďák. Jdu cestu zpět a ve škarpě se z něčeho kouří. Ona vodící rolna z vodní pumpy.. Motor po smrti, všechno se potkalo u "Kolína" a majitel koukal jak vyvoraná myš a už nevěděl jak zareagovat na předchozí slova, že motor je 100% OK a po kompletním servisu..

Dodnes KA8 hnije někde ve Žďáru n. S. s mrtvým motorem. Jinak Legend opravdu luxusní, bílá barva, dovoz z CH po starší a prý také zachovalé dámě, kůže a elektrika kam se podíváš, digiklima, rádio dvou din s CD chargerem z Acury NSX, prostě klasická KA8.
to je ten za tech 60 tuisic co se prodaval v top stavu? ze na motor se sahnout nemusi ze je tam vse udelany a skontrolovany.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 12:52   Citovat  

Jinak ten zvuk, neulitla nebo neprotocila se remenice dole na klice? ktera pak dokaze pekne mlatit? No a jak jsi jel pak dal tak jak tam mlela tak roztrhla rozvodak a je to raz dva. Pokud teda nemas nekde diru v bloku, nebo olej ve vode ze by neco prasklo uvnitr motoru? Pokud bys mel zajem mam tu dve dobré hlavy, jsou čistý a necvakali hydrostely. I rozvodak tu mam navic stací rici.

Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 13:00   Citovat  

Brnďa napsal:
to je ten za tech 60 tuisic co se prodaval v top stavu? ze na motor se sahnout nemusi ze je tam vse udelany a skontrolovany.

To je přesně ON!!

A propó.. nefungovalo ABS, měl jsem k němu dostat nový modul v pochybném stavu, prý byla repasovaná a potom i měněná převodovka.
Ale co bylo opravdu nové, tak lak, čepařina a kompletní brzdy. Nový chladič a přední příčka, protože nebyl v minulosti bouraný. Zadní lemy taky nebyly nikdy vyvařovaný, proto lezla mírně koroze z míst svárů.. Nakonec ho chtěl nechat za 50.tkč, ale po projížďce jsem říkal, že když mi dá 100.tkč na opravy, tak to beru pořádnej výtlem

omlouvám se za offtopic ale podělím se o zkušenost

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 13:17   Citovat  

Jofrey CRX napsal:
To je přesně ON!!

A propó.. nefungovalo ABS, měl jsem k němu dostat nový modul v pochybném stavu, prý byla repasovaná a potom i měněná převodovka.
Ale co bylo opravdu nové, tak lak, čepařina a kompletní brzdy. Nový chladič a přední příčka, protože nebyl v minulosti bouraný. Zadní lemy taky nebyly nikdy vyvařovaný, proto lezla mírně koroze z míst svárů.. Nakonec ho chtěl nechat za 50.tkč, ale po projížďce jsem říkal, že když mi dá 100.tkč na opravy, tak to beru pořádnej výtlem

omlouvám se za offtopic ale podělím se o zkušenost
aha, vidim ze fotky dokazou hodne skreslovat

0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 14:23   Citovat  

civiccoupe napsal:
no ak zmyzol olej, to zďaleka nie je dobre...Velmi šťastný keď ti to zdochlo prvý krát a znova si ho natočil, tak motor neklepal? a keď motor točíš, tak v ňom neklepe?

klepal..skusím vypustit vodu, jestli v ní není olej. a co se do toho leje a kolik? ještě mrknu, jestli sem něco dole neurazil.. jel sem po cestě, kde byl uprostřed zmrzlý sníh. Teď, když s ním točím neklepe. Kdyby mě ten kkt co mi to prodal někde došel pod ruky, tak ho zničim!

0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 14:35   Citovat  

Brnďa napsal:
Jinak ten zvuk, neulitla nebo neprotocila se remenice dole na klice? ktera pak dokaze pekne mlatit? No a jak jsi jel pak dal tak jak tam mlela tak roztrhla rozvodak a je to raz dva. Pokud teda nemas nekde diru v bloku, nebo olej ve vode ze by neco prasklo uvnitr motoru? Pokud bys mel zajem mam tu dve dobré hlavy, jsou čistý a necvakali hydrostely. I rozvodak tu mam navic stací rici.

díval sem se a zvenku je vše, jak má. Všechny řemeny tam sou, jestli se ale nějaký protočil, to nepoznámSmutný pod autem nebyla ani kampka žádné provozní kapaliny, takže proražený taky nic nebude, díval sem se, když mi policajti pomohli to dostat ze silnice. No, kdyby něco, kolik ty hlavy a rozvoďák? Ale to asi rovnou celý motor:-( v mém případě, šak víš, že?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 14:36   Citovat  

Roman1 napsal:
klepal..skusím vypustit vodu, jestli v ní není olej. a co se do toho leje a kolik? ještě mrknu, jestli sem něco dole neurazil.. jel sem po cestě, kde byl uprostřed zmrzlý sníh. Teď, když s ním točím neklepe. Kdyby mě ten kkt co mi to prodal někde došel pod ruky, tak ho zničim!
nalej tam zelenej fridex a destilku. a kolik? hodne cca 9 litru .

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 14:38   Citovat  

Roman1 napsal:
díval sem se a zvenku je vše, jak má. Všechny řemeny tam sou, jestli se ale nějaký protočil, to nepoznámSmutný pod autem nebyla ani kampka žádné provozní kapaliny, takže proražený taky nic nebude, díval sem se, když mi policajti pomohli to dostat ze silnice. No, kdyby něco, kolik ty hlavy a rozvoďák? Ale to asi rovnou celý motor:-( v mém případě, šak víš, že?
tak celej motor by byl asi nej, vim ze i ten predchozi majitel mel problemy s tím ze se mu porad neco rozsveovalo atd. sam vis kolik cyhb ti to blikalo Smutný no tri remeny co sou videt ta mje asi jedno ze se protoci, ale pokud se protocil rozvodak tak to poznas jen kdys sundas ty plastovy kryty.
jeste me napadlo pokud teda olej zmizel, psali sme na icq ze ti to kouri modre nebo tak nejak ne? jestli ti to nesezralo olej vsechen a jel si skoro na suchu a zadrelo se to.

0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 14:57   Citovat  

Brnďa napsal:
tak celej motor by byl asi nej, vim ze i ten predchozi majitel mel problemy s tím ze se mu porad neco rozsveovalo atd. sam vis kolik cyhb ti to blikalo Smutný no tri remeny co sou videt ta mje asi jedno ze se protoci, ale pokud se protocil rozvodak tak to poznas jen kdys sundas ty plastovy kryty.
jeste me napadlo pokud teda olej zmizel, psali sme na icq ze ti to kouri modre nebo tak nejak ne? jestli ti to nesezralo olej vsechen a jel si skoro na suchu a zadrelo se to.

to není zadřený, točí se v poho.. díval sem se na obě víka, od vody a od oleje a není tam nic, voda nešla ani do oleje, ani olej do vody. Je možný, že ho to sežralo, ale celou dobu, co ho mám sem olej nedolíval a před asi týdnem, dvěma sem se na olej díval a bylo ho tam dost, jak má.. skusim koupit olej a nastrartovat..pak budu hledat, kam mohl jít.

A já měl na mysli jaký a kolik oleje:-)

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 15:19   Citovat  

Roman1 napsal:
to není zadřený, točí se v poho.. díval sem se na obě víka, od vody a od oleje a není tam nic, voda nešla ani do oleje, ani olej do vody. Je možný, že ho to sežralo, ale celou dobu, co ho mám sem olej nedolíval a před asi týdnem, dvěma sem se na olej díval a bylo ho tam dost, jak má.. skusim koupit olej a nastrartovat..pak budu hledat, kam mohl jít.

A já měl na mysli jaký a kolik oleje:-)
dej tam normalni 10W40 je tam toho 5 litru kdys vymenis i filtr. Ale kazdopadne je zahada ze ti ten olej zmizel, napadlo me ze je docela blbe resenej olejovej filtr, neurazil si jej o nejakej led? nebo neprorazil? to by vysvetlilo ze ti to vyteklo a klepalo

0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 17:21   Citovat  

Brnďa napsal:
dej tam normalni 10W40 je tam toho 5 litru kdys vymenis i filtr. Ale kazdopadne je zahada ze ti ten olej zmizel, napadlo me ze je docela blbe resenej olejovej filtr, neurazil si jej o nejakej led? nebo neprorazil? to by vysvetlilo ze ti to vyteklo a klepalo

zítra za světla pod něj vlezu a podívám se, do garáže ho nedostanu takhle.. nalil sem tam litr a půl a objevil se uplně na spodku měrky. ale pořád točí naprázdno a nechytl. Po tom čerejším 3hodinovým svícení je slabá baterka, do rána ji nabiju a skusim zítra.. ale když nechytl hned, tak myslim, že to olejem asi nebude:-(

Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 17:23   Citovat  

Motor mi kdyžtak smrdí v garáži Mrk

0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 18:09   Citovat  

Dreyphus napsal:
Motor mi kdyžtak smrdí v garáži Mrk

mám obavy, abych nekoupil zajíce v pytli jako s tímhle Legendem. Tím nenarážím na Tebe, jen tak všeobecně.. A cena?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 18:51   Citovat  

Roman1 napsal:
mám obavy, abych nekoupil zajíce v pytli jako s tímhle Legendem. Tím nenarážím na Tebe, jen tak všeobecně.. A cena?

Hej mám to schované pro sebe do zálohy , kdyby mi něco kleko , takže by to zadarmo nebylo... Velmi šťastný Pokaždé je tam to riziko , že koupíš něco špatného... S Brňdou už sem kšeftoval tak ten mě zná Velmi šťastný Na tu jízdu s legendem na laně nikdy nezapomenu Velmi šťastný To bylo mooc Velmi šťastnýVelmi šťastný

omega je teď offline  omega
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 19:00   Citovat  

Dreyphus napsal:
Hej mám to schované pro sebe do zálohy , kdyby mi něco kleko , takže by to zadarmo nebylo... Velmi šťastný Pokaždé je tam to riziko , že koupíš něco špatného... S Brňdou už sem kšeftoval tak ten mě zná Velmi šťastný Na tu jízdu s legendem na laně nikdy nezapomenu Velmi šťastný To bylo mooc Velmi šťastnýVelmi šťastný

tak moment to mi hlava nebere
ked si davate motor do zalohy atd... to su tie Legendy tak nevyspytatelne ? Tak to koukám! lepsie povedane motory V6 ?
ja som prave pocul vela dobreho na tieto posledne pekne Legendy OK
Ako to je ?

sorry za offtopic ale ked uz sa to riesi Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.12.2010 , 20:29   Citovat  

omega napsal:
ked si davate motor do zalohy atd... to su tie Legendy tak nevyspytatelne ? Tak to koukám! lepsie povedane motory V6 ?
Ako to je ?

Jeden nikdy nevíVelmi šťastný něco se náhodou vyprdí, a kde na to pak vemu Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2010 , 0:31   Citovat  

omega napsal:
Ako to je ?

ale nejsou, on ho ma v zaloze protoze svyho predchoziho legenda rozbil tak mu zustal, a mas pravdu ze tyto legendi sou zrovna jedny z tech lepsich nez ty novy ... navic Roman1 koupil hodně spatnej kus. Bych to prodavajicimu omlatil o hlavu..rozinala se kontrolka mazani, cidla vymenil a psal kdesi ze s tim najezdil uz 20.000km a bez problemu tak to neresi, no a ted treba doslo na romana ze mu to odeslo. dale psal prevodovka po GO a hnedka ze zacatku mi psal ze mu to nechce radit plynule atd..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2010 , 0:37   Citovat  

Dreyphus napsal:
to byla tak trochu jizda smrti Velmi šťastný a navic toho motoru bych se nebal, ten legend byl bez chyby,,ale mozna pokud nebude ten jeho zadrenej tak bych ho otevrel a spis udelal repas mensi at to ma ok a vi co ma a co ne

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2010 , 14:12   Citovat  

Však se mi taky nechce moc prodávat. Jen za dobrou cenu Velmi šťastný
Prej:Brzdi opatrně ,mám hned za zády motor Velmi šťastný Zabrzdíš prudce a mám zlomenou páteř Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 12.12.2010 , 15:15   Citovat  

takž sem otevřel předek a rozvoďák je celý, spodek se točí, vrch ne a rozvodovým kolem se nedá ručně přes ráčnu otočit. Připomínám, že se mi ztratil olej.. video ze startování, zde : tudy odkaz

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.12.2010 , 15:22   Citovat  

Roman1 napsal:
takž sem otevřel předek a rozvoďák je celý, spodek se točí, vrch ne a rozvodovým kolem se nedá ručně přes ráčnu otočit. Připomínám, že se mi ztratil olej.. video ze startování, zde : tudy odkaz

za rozvodový kolo vačky nemáš vůbec co točit na žádným motoru. jestli to děláš tak to potěš koště a nechápu že spodek se točí a vrch ne.. nějak jsem to nepochopil co tím básník řekl.. rozveď to trošku líp OK? přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mrtvý legend 3.2
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina