Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nafta vs Benzín
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1

Myslíte si že sem méně bystrý??
Ano
60%
 60%  [ 9 ]
Ne
40%
 40%  [ 6 ]
Hlasovalo : 15
Celkem hlasů : 15

Tomášek je teď offline  Tomášek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:00   Citovat  

Tak to stopadesíte tu vidím připitomělý obrázek kde TDi končí my začínáme?? ale sčím?? řekněte mi pánové, o co se tady snažíte? přijde mi že zde na forů jsou jenom připrdlý clapci kteří si dokazují nákou neschopnost normálně ohodnotit ostatní věci...chápu že propagovat svojí oblíbenou značku je normální ( z psychologického hlediska celkem i normální )
ale proč se na tomto foře cejtím jak na rasistyckém pochodu? Každý zvás si myslí že jeho auto je nejrychlejší nejůžasnější, nejmín žere, nejvíc jede, je nejvíc Schocker a každej z vás je JDM?? Proboha zkuste se zamyslet nad tím že Honda není jediná značka na světe a že krom Hondy exisstuje i jiný svět, než jen propáleného benzínu.
Zpět k tématu Nafta vs Benzín, samozřejmě každý zvás ví jaký je v tom rozdíl, a na jakou práci byla nafta uděláná.
Takže hlášky typu Nafta patří do kamen atd?? k čemu to je? Benzín patří do zapalovače a cpe Vám to nějaký Naftař?? ne, na každém foru na kterém sem byl jsem neviděl nic podobného jako tady.
Styl trapné TDi, bez Turba by to nejelo.. a co vy bez proměného časování ventilů?? Bez toho vašeho Vtecu? jak by Vám to jelo? Je to prostě kravina, podívejte se na youtube a pustě si sprinty nafty vs benzínu a uvidíte...je to nerozhodně...prostě a jasně i TDi dokáže pelášit a za málo peněz...kdo z vás kdo má 55litrovou nádrž najete na ní přes 1050km??
Proto vždy když tady vidím náký takový připitomělý nápis, či obrázek a vidím jak se tomu přitrouble smějete naprosto mi to zkazí dojem z tohoto fora na které jsem rád chodil a kde jsem měl i pár přátel.
Rád bych byl aby se tento topic pokud se nebude líbit bud smazal a nebo aby jste sem nic nepsali, berte to tak že jsem si dovolil něco napsat a jen už na Vás jak se k tomu postavíte...pač cituji jednoho člena VW-clubu: Jo Hondy to sou pěkný autíčka a umí pěkně upalovat...maj to líp vychytaný.Úsměv Mimochodem není v tom ani jedna nadávka..Velmi šťastný
Já sám mám Tdi a Hondu...a nenadávám ani nekritizuji ani nezesměšnuji jednu značku..Úsměv

tudy Toho D sem ti přepsal na něco mírumilovnějšího Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:05   Citovat  

LOL to bude zase debatka, ženu pro brambůrky pořádnej výtlem
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:09   Citovat  

Tomášek napsal:
Tak to stopadesíte tu vidím připitomělý obrázek kde TDi končí my začínáme?? ale sčím?? řekněte mi pánové, o co se tady snažíte? přijde mi že zde na forů jsou jenom připrdlý clapci kteří si dokazují nákou neschopnost normálně ohodnotit ostatní věci...chápu že propagovat svojí oblíbenou značku je normální ( z psychologického hlediska celkem i normální )
ale proč se na tomto foře cejtím jak na rasistyckém pochodu? Každý zvás si myslí že jeho auto je nejrychlejší nejůžasnější, nejmín žere, nejvíc jede, je nejvíc Schocker a každej z vás je JDM?? Proboha zkuste se zamyslet nad tím že Honda není jediná značka na světe a že krom Hondy exisstuje i jiný svět, než jen propáleného benzínu.
Zpět k tématu Nafta vs Benzín, samozřejmě každý zvás ví jaký je v tom rozdíl, a na jakou práci byla nafta uděláná.
Takže hlášky typu Nafta patří do kamen atd?? k čemu to je? Benzín patří do zapalovače a cpe Vám to nějaký Naftař?? ne, na každém foru na kterém sem byl jsem neviděl nic podobného jako tady.
Styl trapné TDi, bez Turba by to nejelo.. a co vy bez proměného časování ventilů?? Bez toho vašeho Vtecu? jak by Vám to jelo? Je to prostě kravina, podívejte se na youtube a pustě si sprinty nafty vs benzínu a uvidíte...je to nerozhodně...prostě a jasně i TDi dokáže pelášit a za málo peněz...kdo z vás kdo má 55litrovou nádrž najete na ní přes 1050km??
Proto vždy když tady vidím náký takový připitomělý nápis, či obrázek a vidím jak se tomu přitrouble smějete naprosto mi to zkazí dojem z tohoto fora na které jsem rád chodil a kde jsem měl i pár přátel.
Rád bych byl aby se tento topic pokud se nebude líbit bud smazal a nebo aby jste sem nic nepsali, berte to tak že jsem si dovolil něco napsat a jen už na Vás jak se k tomu postavíte...pač cituji jednoho člena VW-clubu: Jo Hondy to sou pěkný autíčka a umí pěkně upalovat...maj to líp vychytaný.Úsměv Mimochodem není v tom ani jedna nadávka..Velmi šťastný
Já sám mám Tdi a Hondu...a nenadávám ani nekritizuji ani nezesměšnuji jednu značku..Úsměv

HONDA vladne svetem VW nechte detem ! pořádnej výtlem ber to s rezervou HaHaaa
ja mam pro to svuj nazor naftaky - nejlepe tak rodiny auto na vylety kde potrebuju dojet zalevno z bodu A do bodu B
a to ze muj kolega jezdi za 4.1 v prumeru s ochcavkou 1.9 tdi HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:14   Citovat  

jsem stejného názoru, je mi jedno jestli benzín či nafta, honda či vw, na každém je něco dobrého i špatného ... zase tak kritický to tady není, to zase přeháníš, ale daleko od pravdy taky nejsi, to stejné je na 8g.hondaclubu.cz, kde je zakázané pro jistotu o tom debatovat pořádnej výtlem
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:18   Citovat  

tomášek: podle mně to moc řešíš Mrk

je tu jen pár lidí co by nadávalo na dieselový motory. spíš jde o recesi a trochu o to že takovej VTEC je opravdu špička a je sním zábava.Proto tu čteš narážky na diesly, ale jsi na Honda clubu, tak se nediv.
Myslím, že každýmu je jasný i přes narážky že TDIčka mají něco do sebe je to dobrý
   Návrat  
party boy je teď offline  party boy
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:20   Citovat  

Já si myslim, že to neni tak o motoru, ale mentalitě majitelů co TDÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ maj. Ono si stačí projít pár jinejch webů nebo taky solidní případ je můj spolužák. Protože on má nejlepší auto na světě a to fábyju v ropě a na hlínách. Den co den poslouchám jak je to úžasný a bla bla bla. Jednou asi vyteču a budu ho muset složit. Prostě ty lidi si myslej, že maj něco extra. Hájíš tady naftaře úplně zbytečně, protože to jsou oni co si myslej, že maj něco extra a dost jich to dává hodně najevo, tím samozřejmě nemyslím tento klub.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:29   Citovat  

Extremista mikicivic už tu není a to, že se tu debatuje o samolepce no a? VW má svoje samolepky vwscene na který já jsem alergickej taky a je to na každým trojkovým (4kovým) golfu se 17´´.
Mimochodem ta samolepka není o ničem jiném než o pravdě. TDi končí vesměs u 5.5 a Honda ožívá. No a? Jsi jak islamista, kterejm se nelíbí karikatura proroka. Zakážeme rudu pivrnce, protože si vesměs dělá srandu z čechů?

PS, mám naftu, i benzín nehondu i hondu .... VTEC
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:32   Citovat  

party boy napsal:
Já si myslim, že to neni tak o motoru, ale mentalitě majitelů co TDÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ maj. Ono si stačí projít pár jinejch webů nebo taky solidní případ je můj spolužák. Protože on má nejlepší auto na světě a to fábyju v ropě a na hlínách. Den co den poslouchám jak je to úžasný a bla bla bla. Jednou asi vyteču a budu ho muset složit. Prostě ty lidi si myslej, že maj něco extra. Hájíš tady naftaře úplně zbytečně, protože to jsou oni co si myslej, že maj něco extra a dost jich to dává hodně najevo, tím samozřejmě nemyslím tento klub.

Nedramatizoval bych to. Kreten zustane kretenem at jezdi v benzinove Honde nebo v naftovem TDI, takze uvidis vyplody chorych mozku jak tady na foru, tak urcite i na foru VW (i kdyz tam nevim, nenavstevuju je). Pochybuju ze by koupi auta s motorem na urcitou pohonnou hmotu predurcovala nejaka genova vybava Mrk

Navrhuju vlakno uzamcit, je to zbytecne lakadlo pro flamewar.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:33   Citovat  

Bully napsal:

Navrhuju vlakno uzamcit, je to zbytecne lakadlo pro flamewar.

hodlám ho bedlivě sledovat a při prvním náznaku zamykám kouř
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:45   Citovat  

A co je na te nalepce spatneho? vwckar pokud vim kolikrat vozi nalepky kluka co moci na napis Honda...tak proc nejde toto? NAvic jak pisou je to pravdivy, nafta umre v 5ti tisicich a musis radit, jenze tobe v honde zacina ta prava radost ..
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:46   Citovat  

se tu zase zasmějem, neboj sou tady auta co na naft jezdí ba i hondy, sám taky přemýšlím o pohodlném nežravém dením naftovém vozítku ale zůtanu u značky, pro mě má honda něco do sebe, bylo to moje první auto a nějak jsem u něj zustal mimo hondy mam teda ještě swifta ale ten je už spíš do práce, lesa nebo pro rohlíky, když se budu chtít o krásné letní neděli projet a vyblbnout se stejně sednu do hondy...

a samolepku vozim na autě taky Mrk
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:49   Citovat  

já mám taky jak benzin 2:2VTEC vs. 2.0DTi a obojí je pro mě perfektní, zvuk hondy v červeném i zátah oplíka od 1900 ot. (bez jediné sazičky a to má najeto 320000Km) taky tak nějak nechápu hádky mezi benzinem a tdi, a je to podle mě neskutečně trapné, stačí zajít na autorecenze centrum a hned se můžete podívat, co za hlupáky chodí po zemi...stejně "diskuze" na téma HTP - co to je za vergl...a přitom je to třeba pro mne mnohem lepší motor než 1,4i od škodovky....ale všude je moc a moc chytrých lidí, kteří zrovna vlastní to či ono a ostatní je poro ně odpad, i přestože to ostatní nikdy nezkusili...já se nad tím pousměju a nechám to tak...každý víme svoje, a je jen na jedinci, jestli se o tom dokáže nějak pobavit, nebo te prostě mistr světa a všude dává na jevo jak všedmu nejlíp rozumí a jak hloupý je člověk, který koupí HTP, TDi, HDi, něco i...atd
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 18:55   Citovat  

Koupil sem si jako wintercar 1.9 tdi, protoze si nechci znicit Honda , mam to jako auto na presun, kdyz se budu chtit projet a udelat si trosku radost z jizdy, je kazdymu jasny co si zvolim Honda

Brnďa naprostej souhlas, nalepky vidam casto a taky nepisu na VW forum, ze je to "rasisticky" KO

edit: btw rivalita je vsude, muzes taky zakazat vsechny sporty, pac taky mas moznost si vybrat komu fandit a prece nemuzou bejt jedni lepsi... kouř /noflame
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 19:01   Citovat  

Jonaasek napsal:
já mám taky jak benzin 2:2VTEC vs. 2.0DTi a obojí je pro mě perfektní, zvuk hondy v červeném i zátah oplíka od 1900 ot. (bez jediné sazičky a to má najeto 320000Km) taky tak nějak nechápu hádky mezi benzinem a tdi, a je to podle mě neskutečně trapné, stačí zajít na autorecenze centrum a hned se můžete podívat, co za hlupáky chodí po zemi...stejně "diskuze" na téma HTP - co to je za vergl...a přitom je to třeba pro mne mnohem lepší motor než 1,4i od škodovky....ale všude je moc a moc chytrých lidí, kteří zrovna vlastní to či ono a ostatní je poro ně odpad, i přestože to ostatní nikdy nezkusili...já se nad tím pousměju a nechám to tak...každý víme svoje, a je jen na jedinci, jestli se o tom dokáže nějak pobavit, nebo te prostě mistr světa a všude dává na jevo jak všedmu nejlíp rozumí a jak hloupý je člověk, který koupí HTP, TDi, HDi, něco i...atd
tak htp je motor naprd je hlavne kvuli povinymu, ale zere docela dost na ten objem a hlavne nevydrzi moc dlouho...mozna uz to zmenili, ale vim ze to bylo spatny.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2010 , 19:10   Citovat  

To je proste sportovni fandeni.Je to stejne jako treba na MS v hokeji fandis Cechum, ikdyz nepredvadej extra vykony a vis ze zlato by si podle vykonu zaslouzili jini.Nebo treba v F1 Ferrari, to je sumak.
My tady fandime Honde (jestly sis jeste nevsim Velmi šťastný ) a spousta lidi odsud ma naftaka a pak taky nejake auto Hihi (Hondu)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nafta vs Benzín
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina