Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledám práci řidiče.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 1:12   Citovat  

Tak sem zdárně dokončil ZPZ, nevěděl by někdo o nějaké práci řidiče skupiny C? Chci si dodělat i C+E ale ted na to neni, tak prozatím C. Nejlépe Jihomoravský kraj, ale pokud víte o něčem i jinde tak dejte vědět. díky

Vím je tu téma, ale pochybuju ze se tam nekdo dívá. Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 12:42   Citovat  

ridici C jsou nedostatkovy zbozi. Ja kdyz hledal praci, videl jsem mraky inzeratu. Prohledej net a urcite neco najdes.
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 12:48   Citovat  

Bitkar napsal:
ridici C jsou nedostatkovy zbozi. Ja kdyz hledal praci, videl jsem mraky inzeratu. Prohledej net a urcite neco najdes.

přesně moje řeč. tady na pardubicku u nás firem jako maku co zěstná platově kolem 30ti tisíc měsíčně.
   Návrat  
johnyf5 je teď offline  johnyf5
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 22:33   Citovat  

Bitkar napsal:

Velmi šťastný tak to je mazec když jsem hledal práci jako řidič na samotný Cčko tak skoro nic... Převážně to bylo C+E Ble
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 22:36   Citovat  

johnyf5 napsal:
Velmi šťastný tak to je mazec když jsem hledal práci jako řidič na samotný Cčko tak skoro nic... Převážně to bylo C+E Ble

Taky si myslim,že to až zas takovej hukot nebude,bez Éčka a praxe..
Každopádně,kdo hledá najde,tak hodně štěstí Mrk
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 22:40   Citovat  

jó jak nemáš praxi tak to je pak špatný všude chtěj 5let praxi to snad ne ale kde to mam podle nich vzít nechápu Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 22:47   Citovat  

KureKungPao napsal:
jó jak nemáš praxi tak to je pak špatný všude chtěj 5let praxi to snad ne ale kde to mam podle nich vzít nechápu Velmi šťastný
praxi chtěj na MKD
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:08   Citovat  

no je fakt ze nejvic jsem videl CE ale i samotny C bylo. pripadne ze pomuzou dodelat E.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:17   Citovat  

Bitkar napsal:
no je fakt ze nejvic jsem videl CE ale i samotny C bylo. pripadne ze pomuzou dodelat E.
tak E se da koupit, bohuzel Úsměv pokud bude nejhur tak tech 6 tisic snad sezenu jeste
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:38   Citovat  

Brnďa napsal:
tak E se da koupit, bohuzel :-) pokud bude nejhur tak tech 6 tisic snad sezenu jeste

no vzhledem k ty vyplate by se ti vyplatila i pujcka.. z prvni vyplaty bys splatil.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:42   Citovat  

Bitkar napsal:
no vzhledem k ty vyplate by se ti vyplatila i pujcka.. z prvni vyplaty bys splatil.
no jasan, prvne ale najit zamestnavatele co je ochoten me treba na mesic nechat jezdit solo, a pritom si to dodelat bo koupit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 23:50   Citovat  

platove taky nechci miliony, staci abych mel vic jak ve fabrice, coz bylo 9 cistyho Úsměv)
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 8:28   Citovat  

Pokud hledáš jen na C budeš to mít těžký,většina chce i E.Plat je větší než ve fabrice ale je to nahnaný hodinama, nikdo si neuvědomuje že jsi od pondělí do pátku venku a těch 20 co dostaneš není potom moc velkej zázrak.Jinak pokud máš jen C zkus se kouknout po něčem tady tudy odkaz .Rakušáci jezdí víc sóla než češi a pokud si Jihomoravský kraj máš to kousek.Taky jezdím každej den do Hollabrunnu a jsem spokojenej.Každý den jezdím dom což jsem u českých zaměstnavatelů nezažil a to jezdím Graz,Linz,Balaton atd.
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 9:18   Citovat  

Brnďa napsal:
tak E se da koupit, bohuzel Úsměv

A pak se není čemu divit že to leží furt ve škarpách.

Nejlepší máš sehnat někde fleka u stavební firmy co má autodopravu Tatry sklápěčky a převážet bodel na korbě takhle začít. Jsou to staré mrchy ,ale hodně se na nich naučíš a majitele neštve že s tí někde bouchneš. Já tak taky začínal pak jsem přešl na Tatru s hydraulickou rukou a teď jezdím s MANem do 8t a vozím plastové trubky chlapum na stavby aby měli čím dělat + zásobovaní skladu plynařským materiálem. Mám toho MANa a ještě pick up a nemůžu si stěžovat pod 20 čistýho nejdu stravenky 13 plat a prac doba je v létě 6,30-15.30 a v zimně 6,30-15.00 nějaký ten přesčasek tam je záleží jak kdy ,ale měl jsem nejvíc 30 hod nejvíce. Na kamion bych nikdy nešel, protože jak tady už někdo psal od ponděli do pátku furt v mravenec a navíc čeští dopravci tě jenom honí že nemáš čas se ani vyaat viz letecká společnost Hanzalík, která používá jen auta s kolečkem aby mohli švindlovat. A aby si chlapi zarobili tak točí Budějovice-Karvinou 2x za den což za 9 hodin nejde dokázat. A byvil jsem se s 2 jeho řidiči co jezdí vnitro tak za měsíc měl jeden najeto 30.000 km a druhý to táhnul na 20 takže si představte co to je za firmu když tohle dělají.
Ale bohužel aby jsi získal praxi budeš muset vzít jakoukoli práci řidiče ,která se vyskytne jinak si nezatočíš kolečkem
   Návrat  
Klejzlik je teď offline  Klejzlik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 9:49   Citovat  

PepaCR5446 napsal:
přesně moje řeč. tady na pardubicku u nás firem jako maku co zěstná platově kolem 30ti tisíc měsíčně.

To samé i na Olomoucku.. To mít,tak mám práci hned.. Teda když jsem jí neměl je to dobrý
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 10:37   Citovat  

nehledej práci na internetu pokud víš, že chceš jezdit najdi si nějakýho autodopravce nebo spediční firmu a zajdi tam osobně oceněj tvůj zájem je to dobrý a jinak bez Ečka velmi malá šance a když jo tak ne zrovna za pěkný peníze
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 12:45   Citovat  

hubby napsal:
Pokud hledáš jen na C budeš to mít těžký,většina chce i E.Plat je větší než ve fabrice ale je to nahnaný hodinama, nikdo si neuvědomuje že jsi od pondělí do pátku venku a těch 20 co dostaneš není potom moc velkej zázrak.Jinak pokud máš jen C zkus se kouknout po něčem tady tudy odkaz .Rakušáci jezdí víc sóla než češi a pokud si Jihomoravský kraj máš to kousek.Taky jezdím každej den do Hollabrunnu a jsem spokojenej.Každý den jezdím dom což jsem u českých zaměstnavatelů nezažil a to jezdím Graz,Linz,Balaton atd.
a jak se rekne nemecky ridic?Velmi šťastný
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.12.2010 , 13:08   Citovat  

Brnďa napsal:
a jak se rekne nemecky ridic?Velmi šťastný

Lenker.Německy moc umět nemusíš je to skoro stejný jak když jezdíš pod českou firmou do DE.Stačí ti jen aby jsi věděl jak se řekne výplata a peníze.Já když dojdu do práce,tak už mám naloženo a papíry v autě.Jen kouknu a jedu.Nazpět mě jen napíšou nebo zavolaj adresu kam mám jet naložit,pokud nejedu prázdnej.V pohraničí je spousty přepravců kde berou radši čechy a tak není problém narazit na firmu kde je Rakušák jen šéf.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 13:13   Citovat  

tak sem nasel firmu, a jdu opet do autoskoly, dodelat Ečko, pokud to stihnu do pulky ledna tak mam praci, pokud ne tak chlapovi odjezdim par jizd, abych mu to splatil
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 16:09   Citovat  

tak uz mam ce a mam i praci, dostal sem 2 roky stary mitsubishi canter fuso po ridici praseti, v sude vajgly, misto sede palubky je skoro cerna, smrad z potu no hruza, bude gruntovacka, je to 7,5 tunka, mam to na chvili nez se splati uvery a bude se kupovat kamion asi rok nebo dva, aspon se naucim, jen sem se chtel zeptat ohledne tachografu na jednu vec, kdys jedu je jasny ze je to prace, kdys ale stojim a nakladam je to pracovni pohotovost nebo se to pocita do tech 4,5 hodiny prace? tzn kdys zastavim, nemusim nic mackat a nechat praci? nebo prepnout jina cinnost? zda se me ze je to O nebo 0 ted nevim? dík
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 16:46  Naposledy upravil optimas dne 21.1.2011 , 16:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Brnďa napsal:
tak uz mam ce a mam i praci, dostal sem 2 roky stary mitsubishi canter fuso po ridici praseti, v sude vajgly, misto sede palubky je skoro cerna, smrad z potu no hruza, bude gruntovacka, je to 7,5 tunka, mam to na chvili nez se splati uvery a bude se kupovat kamion asi rok nebo dva, aspon se naucim, jen sem se chtel zeptat ohledne tachografu na jednu vec, kdys jedu je jasny ze je to prace, kdys ale stojim a nakladam je to pracovni pohotovost nebo se to pocita do tech 4,5 hodiny prace? tzn kdys zastavim, nemusim nic mackat a nechat praci? nebo prepnout jina cinnost? zda se me ze je to O nebo 0 ted nevim? dík

A co máš za tach digi nebo kolečko

Asi máš digi tak ten se přepíná automaticky. Když stojíš jsou tam překřížené kladívka to je jiná činnost (nakládka vykládka stání někde) kolečko s tečkou je jízda a to se zapne samo jen co se pohnou kola. A pak je tu postel a na tu to musíš přepnout ručně. 4,5 hodiny je jízda nic jiného až tohle ujedeš pak si musíš dát tu postel a do těch 4,5 hodin se nezapočitává ta jiná činnost nebo jiná práce ,ale započítává se do celkového výkonu. Mám tady někde soubor od jednoho maníka co učí a je tam znazorněno jak dělat správně pauzy a jiné bejkárny jestli chceš tak řekni kde ti to mám nahrát
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 16:55   Citovat  

optimas napsal:
A co máš za tach digi nebo kolečko
digi, ale jeste to starsi, tudiz musim prepinat, neni to to plne automaticky
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 22:36   Citovat  

Hm,závidím ti,a jak se s tím jezdí a tak?

Pamatuji si když sem dělal C a přijel s 12 tunovým italským nákladákem a přesedl do crxa se volantem s průměrem 28 a připadal sem si jako v angličáku Velmi šťastný

CRX je časté auto kamionáku,kvůli té extrémnosti OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.1.2011 , 22:50   Citovat  

Cody napsal:
Hm,závidím ti,a jak se s tím jezdí a tak?

Pamatuji si když sem dělal C a přijel s 12 tunovým italským nákladákem a přesedl do crxa se volantem s průměrem 28 a připadal sem si jako v angličáku Velmi šťastný

CRX je časté auto kamionáku,kvůli té extrémnosti OK
no vzhledem k tomu ze to nema nema velkou a malou radu razeni rychlosti tak nalozeny auto se hur rozjizdi, jinak se to da v pohode.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 0:02   Citovat  

tatra taky ne, ale zas má malou a velkou na řadičce 815apod, a co teprv 148 hoši s tý sem byl tak vyjukanej že sem se chtěl rozjet dal sem jedna a vono to chcíplo Velmi šťastný si ze mě klucí udělali prču.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2011 , 10:50   Citovat  

sablos napsal:
tatra taky ne, ale zas má malou a velkou na řadičce 815apod, a co teprv 148 hoši s tý sem byl tak vyjukanej že sem se chtěl rozjet dal sem jedna a vono to chcíplo Velmi šťastný si ze mě klucí udělali prču.

Mám takové tušení že u 148 je opačné řezení než u 815 ,ale nevím to 100% Se starou 815 jsem jezdil 3 roky a a nemohl jsem si ji vymachválit hlavně v terénu. Pak jsem přestoupil jinam a občas jsem jezdil s tou novou 815 Terno 1 na cestě dobrý ,ale terén hrůza
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hledám práci řidiče.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina