Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Výběr SUV
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 19:24  Naposledy upravil Sakul dne 2.1.2011 , 19:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím, od máti segra se poohlíží po nějakým SUV jakékoliv značky +- kolem těch 150 000 to mi hlava nebere
-Chce to na obyčejné denodenní ježdení
-automat
-taky at to něco vydrží,spolehlivost,komfort Úsměv

ps: nejlépe nějaky maly rok výroby 2004+- Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 19:28   Citovat  

Sakul napsal:
Zdravím, od máti segra se poohlíží po nějakým SUV jakékoliv značky +- kolem těch 150 000 to mi hlava nebere
-Chce to na obyčejné denodenní ježdení
-automat
-taky at to něco vydrží,spolehlivost,komfort Úsměv

Jeep Grand Cherokee 3,1TD ?Úsměv r.v.2000
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 19:46   Citovat  

vachicek napsal:
Jeep Grand Cherokee 3,1TD ?Úsměv r.v.2000

spis nějaky kapku menší pořádnej výtlem ma celkem čerstvý řidičák a chci videt jak bude řídit takovou obludu HaHaaa
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 19:53   Citovat  

CR-V 1 facelift by se mohlo ve slušném stavu za ty peníze pořídit je to dobrý Ale na 2004 za 150tis. v případě Honda rovnou zapomeň.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:03   Citovat  

hopit napsal:
CR-V 1 facelift by se mohlo ve slušném stavu za ty peníze pořídit je to dobrý Ale na 2004 za 150tis. v případě Honda rovnou zapomeň.

nerikam ze to musi byt 2004 ale tak tu hranici bych videl u 2000 ... a tu cenu sem napsal +- Mrk kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:12   Citovat  

Sakul napsal:
nerikam ze to musi byt 2004 ale tak tu hranici bych videl u 2000 ... a tu cenu sem napsal +- Mrk kouř

Z mého pohledu je CR-V jasná volba , spolehlivější SUV budeš asi těžko hledat.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:31   Citovat  

hopit napsal:
Z mého pohledu je CR-V jasná volba , spolehlivější SUV budeš asi těžko hledat.

a jinak sem tam zapomel dodat jeste bezpecnost HaHaaa vydrzi to auto taky neco ? to mi hlava nebere me pripada celkem takovy papirak HaHaaa
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:39   Citovat  

ještě bych se možná podíval po x-trailu nebo třeba RAV4, do jiných aut bych asi nešel, ono se jich asi víc moc jiných vyrábět nebude, SUV chce kvůli pohonu 4x4 nebo třeba prostornosti?
Ono si říct chci SUV kvůli pohonu 4x4, prostoru nebo vyššímu podvozku???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:49   Citovat  

Sakul napsal:
a jinak sem tam zapomel dodat jeste bezpecnost HaHaaa vydrzi to auto taky neco ? to mi hlava nebere me pripada celkem takovy papirak HaHaaa

Tatra 815 bude jistě bezpečnější je to dobrý
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:53   Citovat  

MOTyLEK napsal:
ještě bych se možná podíval po x-trailu nebo třeba RAV4, do jiných aut bych asi nešel, ono se jich asi víc moc jiných vyrábět nebude, SUV chce kvůli pohonu 4x4 nebo třeba prostornosti?
Ono si říct chci SUV kvůli pohonu 4x4, prostoru nebo vyššímu podvozku???

ona to chce kvuli tomu ze se ji proste ty SUV libi a ze je vyssi pořádnej výtlem ale tak kdyz uz SUV tak urco 4x4 HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 20:56   Citovat  

no, myslel jsem to tak, že třeba do hor SUV idální kvůli vyššímu podvozku a pohonu 4x4, velký prosotrný je třeba acco 7g aerodeck, atd, atd, ale když se líbí SUV, tak je to jasný,stačí někam zadat rok výroby, obsah, palivo a cenu a něco vyskočí OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 21:01   Citovat  

si zkus vybrat pane na seznam zadal jsem kriteria 130 - 180tis, 2001+ a jen SUV OK
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 21:42   Citovat  

MOTyLEK napsal:
si zkus vybrat pane na seznam zadal jsem kriteria 130 - 180tis, 2001+ a jen SUV OK

jezis promin ja uplne zapomel na sauto ze se to tam da tak vybrat pořádnej výtlem Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 21:47   Citovat  

se nic neděje, od toho jsme H+
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 21:53   Citovat  

rav4 i xtrail jsou super, oboje dvoje mame doma a nemuzem bejt vic spokojeny Úsměv ravka je 2,0 benzin, bohuzel jen predokolka a xtrail 2,2cdti 4x4

ja osobne taky shanim nejakou 4x4 s velkym kufrem, musi se mi tam totiz vejit nemecka doga Úsměv rad bych 4x4, objem max 3,0 a max V6, benzin, manual a cena tak 100 - 150tis zatim se mi asi nejvic libi forester 2g 2,0 turbo nebo sem koukal po impreze wrx 2g ale ta je vzhledove fakt nic moc ted se mi este zalibil mercede ML ale mergly jsou pro dedky a je to samej automat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:03   Citovat  

impreza v kombajnu stoji za wc malinkatej kufr, co takhle třeba outlander od subaru? ten má i ten 3.0 V6 mám dojem, a německá doga by se Ti asi do imprezy nevešla, ideální asi nějké to SUV, kde by se měla i bez problémů snad postavit OK jinak ML bych bral, ale provozní náklady budou někde u imprezy wrx a možná i trošku víc zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:10   Citovat  

MOTyLEK napsal:
impreza v kombajnu stoji za wc malinkatej kufr, co takhle třeba outlander od subaru? ten má i ten 3.0 V6 mám dojem, a německá doga by se Ti asi do imprezy nevešla, ideální asi nějké to SUV, kde by se měla i bez problémů snad postavit OK jinak ML bych bral, ale provozní náklady budou někde u imprezy wrx a možná i trošku víc zmatenej

outlander se mi nelibi, ten forester 2g je prave o dost hezci a kufr taky velikej Úsměv 3,0 V6 je maximum Velmi šťastný ale nechci zas nejakou uslintanou 1,6 proste neco tak okolo 200k by bylo idealni to ML je pekny a dily budou drahy, ale brzdy a takovyhle veci jsou drah yna vsechny auta stejne, do origo servisu jezdit nebudu, na to nemam Úsměv a honda taky neni zrovna z levnyho kraje Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:15   Citovat  

tak opel taky není zrovna laciný, že Se stydím a co si myslím, tak do ML by se Ti asi pejsánek hodně blbě vešel, když to vidím z venku, ten kufr není zas tak hluboký a když tomu přičtu obložení, nejlíp na tom bude asi ten forester OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:34   Citovat  

MOTyLEK napsal:
tak opel taky není zrovna laciný, že Se stydím a co si myslím, tak do ML by se Ti asi pejsánek hodně blbě vešel, když to vidím z venku, ten kufr není zas tak hluboký a když tomu přičtu obložení, nejlíp na tom bude asi ten forester OK

opelem tam vlakem zpet Velmi šťastný ML ma kufr velkej dost podle me tudy odkaz Úsměv akorat se prodavaj jenom samy automaty a to ja nechci, a spatne se mu poleze do kazdyho trochu vyssiho auta, ted ho tam hodim kdyz ma 22kg ( 4 mesice) ale az bude mit tech svejch 70kg+ tak to abych mu tam udelal padaci schody Velmi šťastný forester bude asi fakt ideal no, akorat bych se potreboval projet, a jsou o neco drazsi nez bych potreboval Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:40   Citovat  

jo, jasně, proč vymysleli opel? aby ford nebyl nejhorší Velmi šťastný to znám a můžu řícz, že za těch 5let a najetých 80tis km mě to auto nechalo na silnici pouze jednou a to mi odešel altík KO jinak bezproblémů, nehledě na to, že mám 1.6 16V ecotec, o kterém se říká, že je nejhorší motor, co opel udělal! ale dávám mu co potřebuje, za včasu měním olej, nehoním za studena atd. ale dost offtopic
a co místo forestra CR-V?

jinak když si nejsem jistý co jaký auto má lepší než druhé či třetí, používám srovnávání automobilů online a hned vím aspon základní informace OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:44   Citovat  

MOTyLEK napsal:
jo, jasně, proč vymysleli opel? aby ford nebyl nejhorší Velmi šťastný to znám a můžu řícz, že za těch 5let a najetých 80tis km mě to auto nechalo na silnici pouze jednou a to mi odešel altík KO jinak bezproblémů, nehledě na to, že mám 1.6 16V ecotec, o kterém se říká, že je nejhorší motor, co opel udělal! ale dávám mu co potřebuje, za včasu měním olej, nehoním za studena atd. ale dost offtopic
a co místo forestra CR-V?

jsi prvni o kom slysim ze je spokojenej s opelem, gratuluju .. crv se mi nelibi a ma nudnej motor to mi hlava nebere
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 22:46   Citovat  

jedine xtrail. ale s tim 4x4 pohonem to neni u zadnejch suv zadna hitparada. vetsinu z nich na snehu strci do kapsy v pohode auto s haldexem. mam to vyzkouseny. Mrk urcite bych se vyhnul freelanderu, santa fe, tucsonu, a podobnejm hnusum. crv neni prej moc vhodny do terenu. takze bych ho taky nebral. hrv ma zas hodne malej kufr a jen dvoje dvere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 23:09   Citovat  

Winie napsal:
jedine xtrail. ale s tim 4x4 pohonem to neni u zadnejch suv zadna hitparada. vetsinu z nich na snehu strci do kapsy v pohode auto s haldexem. mam to vyzkouseny. Mrk urcite bych se vyhnul freelanderu, santa fe, tucsonu, a podobnejm hnusum. crv neni prej moc vhodny do terenu. takze bych ho taky nebral. hrv ma zas hodne malej kufr a jen dvoje dvere

xtraila mame v plny palbe s tim 2,2cdti je to super auto, akorat jsou divny ty budiky uprostred palubky, ale to je o zvyku, akorat sem to nikdy neridil, on to auto tata nikdy nikomu nepujcuje protoze je to jeho milacek Velmi šťastný v terenu nevim, ale polni a lesni cesty jsou naprosto v pohode, a 6ti kvalt na dalnici taky bomba a ten diesel je i hezky tichej, zadny kadla kadla
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 23:46   Citovat  

osiris napsal:
xtraila mame v plny palbe s tim 2,2cdti je to super auto, akorat jsou divny ty budiky uprostred palubky, ale to je o zvyku, akorat sem to nikdy neridil, on to auto tata nikdy nikomu nepujcuje protoze je to jeho milacek Velmi šťastný v terenu nevim, ale polni a lesni cesty jsou naprosto v pohode, a 6ti kvalt na dalnici taky bomba a ten diesel je i hezky tichej, zadny kadla kadla

Ten diesel je hlavně Renault to snad ne To už je pak jedno jestli jezdíš v Nissanu nebo Dacii KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 23:54   Citovat  

hopit napsal:
Ten diesel je hlavně Renault to snad ne To už je pak jedno jestli jezdíš v Nissanu nebo Dacii KO

takže renault dělá diesla jen a jen pro nissana a sobě ho nikam nedává??? v jakých renultech ten motor je? mám dojem, že zrovna ty 2.2 od renaulta nebudou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2011 , 23:58   Citovat  

MOTyLEK napsal:
takže renault dělá diesla jen a jen pro nissana a sobě ho nikam nedává??? v jakých renultech ten motor je? mám dojem, že zrovna ty 2.2 od renaulta nebudou

Určitě si ten motor dávají i do svých aut , ale stačí se podívat na nissanclub a hned je vidět jak skvělý motor to je Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 0:25   Citovat  

hopit napsal:
Určitě si ten motor dávají i do svých aut , ale stačí se podívat na nissanclub a hned je vidět jak skvělý motor to je Velmi šťastný

nevim kolik ma najeto ale kupoval ho jako novy asi pred 4 rokama, a jezdi denne, zatim s tim autem nebyl jeden jedinej problem a ten motor je fakt tichej coz me prekvapilu u dieselu, kdyz je potreba tak to i docela jede. zatah neni spatnej, ale znam lepsi Velmi šťastný s tou ravkou 2,0 benzin FWD sem najezdil uz par tisic km a zda se mi suprova, je to pohodlny, motorove taky bez problemu, vykon taky slusnej a prekvapuje me zatah od spodu v terenu sem zatim projel vsechno co sem potreboval ( brod, bahna, prikry svahy atd ) i kdyz je to jen predokolka Úsměv ale doga do kuifru by se podle me nevesla, zatim je na tom nejlip asi fakt ten forester
psal jsem este na tohle tudy odkaz ale tam bude asi nekde problem vzhledem k ty cene a to ML bez AT sem nenasel zatim Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 0:31   Citovat  

ML s manuálem jsem zkusil najít na mobile.de a našlo jich 132 z 3 113, takže asi 5% s manuálem, příjemné hledání v čr HaHaaa jinak XC90 by byl vcelku luxus
jinak tady jedno krásné černé ML s MT , krasavec
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 0:43   Citovat  

MOTyLEK napsal:
ML s manuálem jsem zkusil najít na mobile.de a našlo jich 132 z 3 113, takže asi 5% s manuálem, příjemné hledání v čr HaHaaa jinak XC90 by byl vcelku luxus
jinak tady jedno krásné černé ML s MT , krasavec

jo tohle je pekny, pak sem jich nasel este par v dieselu ale uz jsou za 200 a to nemam ... za acco bych mel dostat 125tis + si k tomu neco pridam, skoda ze tohle ML je az z brna... jinak to volvo by bylo hooodne libovy, akorat je to asi automat Smutný
   Návrat  
J!r! je teď offline  J!r!
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 6:43   Citovat  

Xtrail ma renaultacky motor az v novejsich modelech a je to opravdu des.Urcite jit do 2,2 s 84kw,to je jeste Nissan motor,rozvody retezem,opravdu drzak.Forester turbo s 130kw je vpodstate vyssi impreza,coz je uzasny,ale spotreba okolo 15l pri normalni jizde.Doporucil bych 2,0 bez turba 92kw,ktery ma navic redukce a jede taky hezky.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Výběr SUV
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina