Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
velice zlobici el. okenko
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cednicek je teď offline  cednicek
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 3:26   Citovat  

Zdravicko vsem, mam dotazek na podobnou zkusenost nebo napr. obvyklou poruchu:
vcera mi zacalo blbnout el. okna na civi 3D6G Smutný u ridice. Dolu jede jak ma, ale nahoru to zkomira az se to par cm pred koncem zastavi a motorek bud nejak nestiha nebo to netlaci jak ma, kazdopadne takovej jako cvakavej zvuk slyset je. Pomohl jsem tomu nahoru rukou... ten dojezd to oproti druhymu (spolujezdec) melo dycky horsi, nekladl jsem na to duraz, ale ted se bojim ze to dodelalo. Poradte pls pokud vite. Diky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zelda46 je teď offline  zelda46
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 4:08   Citovat  

cednicek napsal:
Zdravicko vsem, mam dotazek na podobnou zkusenost nebo napr. obvyklou poruchu:
vcera mi zacalo blbnout el. okna na civi 3D6G Smutný u ridice. Dolu jede jak ma, ale nahoru to zkomira az se to par cm pred koncem zastavi a motorek bud nejak nestiha nebo to netlaci jak ma, kazdopadne takovej jako cvakavej zvuk slyset je. Pomohl jsem tomu nahoru rukou... ten dojezd to oproti druhymu (spolujezdec) melo dycky horsi, nekladl jsem na to duraz, ale ted se bojim ze to dodelalo. Poradte pls pokud vite. Diky.

Vypada to na vysypane lozisko co ti jezdi ve stahovacce(v kolejnici)...mam ten samy problem...
Nejlepe sehnat novou stahovacku nebo rozebrat dvere a uvidis...

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 6:23   Citovat  

muze to byt taky vyjete okno z vodicich gum.

SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 10:45   Citovat  

novou stahovacku nekupovat...pokud je to tim koleckem v kolejnici staci vyrobit na soustruhu ze silikonu stejne velke,prisroubovat,promazat a je po problemu

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
0
PříspěvekZaslal: 2.2.2009 , 10:58   Citovat  

SonnyX napsal:
novou stahovacku nekupovat...pokud je to tim koleckem v kolejnici staci vyrobit na soustruhu ze silikonu stejne velke,prisroubovat,promazat a je po problemu

pokud jde okno dobre dolu a spatne nahoru tak bych se skorem vsadil (jeste ze skorem a malem se nepocita) ze jen okno vyjelo z gumy.

SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 2.2.2009 , 11:11   Citovat  

mi slo okno taky dobre dolu,nahoru to potom cvaklo a ze startu se seklo,a potom vyjelo uplne sikmo...samozrejme to muze byt i gumou Úsměv

cednicek je teď offline  cednicek
0
Nový příspěvekZaslal: 2.2.2009 , 15:26   Citovat  

tak vam dekuju moc, zda se, ze jedno z toho co pisete to bude. Reseni jsou taky pozitivni smerem k nakladove strance veci, jen kdybych tak umel rozdelat ty dvere...

posero je teď offline  posero
5 háček
0
Nový příspěvekZaslal: 2.2.2009 , 15:29   Citovat  

cednicek napsal:
tak vam dekuju moc, zda se, ze jedno z toho co pisete to bude. Reseni jsou taky pozitivni smerem k nakladove strance veci, jen kdybych tak umel rozdelat ty dvere...

vezmi tapec dole na dveřích a jakoby ho odloupni opatrně pokračuj směrem nahoru a pak ten tapec celej vysaď směrem nahoru před tim ale vyndej šroubky z kliky madla apod. Mrk

PetrNovák je teď offline  PetrNovák
0
Nový příspěvekZaslal: 10.1.2011 , 12:00   Citovat  

Omlouvám se, že rozšiřuji téma v tomto vlákně, kdy u mojí Hondy stahování u řidiče dělalo totéž, co už se popisuje výše.
Navíc, po čase v tom "chruplo" a po demontáži tapecírungu jsem zjistil zničené silonové kolečko na liště, přidělané k oknu. Okno se vyháhlo z vedení a vzpříčilo se. Naštěstí máme kryté garáže, tak to vydrželo do chvíle, kdy jsem demontoval tapecírung a závadu identifikoval.
Objednal jsem si z autovrakoviště stahování použité, ale zcela funkční, které jsem vyměnil. Stahování začalo zcela bez problémů fungovat bez jakéhokoliv zadrhávání. Ale, když jsem osadil tapecírung, tak se objevil problém pomalého dojezdu v poslední třetině dole a sklo se znova vyháklo. Po opětovném usazení a mnohonásobné kontrole se sundaným tapecírungem se znova po zamontování tapecírungu závada objevila znova a než jsem stačil zareagovat, tak se i na novém stahování vylomilo stejné silonové kolečko znova !
Auto je nehavarované, všechny vedení skla jsou po celé délce vizuálně v pořádku, Rovněž všechny šrouby jsou utaženy !
Přiznám se, že jsem neznal fígl s Cocpitsprayem, nicméně funkce stahování byla bez tapeciringu zcela 100 %!
Domnívám se, že jsem vzhledem ke svému zařezení dostatečně zručný a vybavený vším potřebným, ale moc prosím o radu, aby další stahování nepotkal stejný osud...

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
Nový příspěvekZaslal: 10.1.2011 , 15:59   Citovat  

Podle popisu mi to ale prijde jako opacny problem,ze drhne pri "dojezdu v poslední třetině dole"...to je treba tim,ze je spatne primontovany reproduktor,ze sklu leze do cesty.V Plzni bych mohl s necim takovym mozna pomoct,vec optimisticky zvanou soustruh a kousek silonu totiz mam doma.

PetrNovák je teď offline  PetrNovák
0
Nový příspěvekZaslal: 11.1.2011 , 12:37   Citovat  

Děkuji za rychlou reakci na můj problém...
Skutečně, problém se stahováním je ve spodní třetině, kdy je sklo skoro celé v konstrukci dveří. Stahování funguje (nebo fungovalo) 100% i v případě, že byl už reproduktor namontovaný zpět. (i když si s tím nejsem na 100 % jist...)
Ale na to bych snad přišel ! Navíc reproduktor je v plochém provedení a sklo běží ve vedení dostatečně daleko.
Na mne to činí ten dojem, že se jakoby po instalaci tapecírungu "něco stane" a doposud plně funkční stahování se pokazí...
Za nabídku silonových koleček moc děkuji, nicméně mám dotaz : Jak se Vám podaří poškozené kolečko vyměnit ? Osičky jsou na pákách nalisovány.
Děkuji !

Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
0
Nový příspěvekZaslal: 12.1.2011 , 19:53   Citovat  

To je prave ten problem,proc plno lidi vcetne me nerado resi opravu timhle stylem,je problem radit,kdyz to nevidim.Osicky se daji ruzne vylisovat,odvrtat,ubrousit a pak nahradit,ale takhle nemuzu rict.Potreboval bych alespon fotku,ale myslim,ze odvrtani je ta spravna varianta...

Nemuze tapecirung pohnout s reproduktorem pri dotahovani sroubu?

Obsah fóra Honda-club.cz   
velice zlobici el. okenko
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina