Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CR-V 2001 - problemy s motorom
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2011 , 17:59   Citovat  

Pani, neviem si rady... CR-V, cca 140tis.km (skutocne km) mi na volnobeh ide na 3 valce, v otackach mam pocit ze ide normalne, krasne taha do 7000, zrychleni mam pocit v poradku. Prvy valec od rozvodov je nejaky divny...problemy mam odkedy som auto kupil, vtedy malo cca 110tkm... auto taha krasne, zere primerane, check engine nesvieti... pri cca 115tkm bol nainstalovany LPG... emisie su na benzin velmi zle, na lpg to jakz-takz bolo ok. Sprava sa to uplne rovnako aj pri plyne aj pri benzine, tudiz problem s dodavkou paliva by som asi vylucil. Tlaky 14-13,5-13,5-14, ked vytiahnem fajku na prvom valci, iskra z nej na kostru skace, chod motora sa vsak nezmeni ani ked fajku dam dalej. Auto sa na volnobeh cele klepe, volnobeh aj po dostelovani stale pada na <600rpm. Sviecky su nove, predpisane NGK. Stare boli divne opalene, krajne valce mali hnede izolatory, stredne boli ciste, ako nove, maju nabehane 25-30tkm - vid prilozene foto. Skusal som vymenit svieckovy kabel, bez zmeny. Z vyfuku ide bublani a prskani jak z americkej V8. Na aute jazdi zena, ja len obcas a vzdy mi to zacne vrtat hlavou, skuste poradit na co sa zamerat, viem ze v poriadku to urcite neni...

fotka.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
fotka.JPG, 351.55 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2011 , 18:22   Citovat  

je to ventilovyma vulema - bezna zavada, kdyz je cr-v predelane na plyn...

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2011 , 18:29   Citovat  

MattiK napsal:

jj, LPG = seřizovat ventily každých 20t km

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2011 , 18:31   Citovat  

MattiK napsal:

chystam sa na ne buduci vikend, napriek tomu ze som ich cca 15tkm dozadu robil Smutný len pre istotu...
akoze aky by mal byt s nimi problem? zaklepane? tzn. ze nedoliehaju? jak je mozne potom ze tlaky su ok? ventili kontrolujem na crv aj accorde kazdych max. 20 tkm, zaroven pouzivam flashlube... nicmene, ten problem bol hned po kupe, este pred montazou lpg
jake vole davate pri lpg? podla manualu 0.08-0.12 / 0.16-0.20 alebo ine?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2011 , 19:03   Citovat  

podle manualu dycky...

čespa je teď offline  čespa
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 8:39   Citovat  

Podle barvy svíček tipuji na přehřívání prvního a čtvrtého válce, větčí možnost vzniku samozápalu. zkontroloval bych nastaveni horni uvrate versus vacky, jestli nemas prezkoceny rozvodák a zároven bych vycistil cidlo na snimani kliky. dalsi priciny: chudá směs-lamda sonda, prisávání vzduchu-zpukřelá hadicka, podfoukle tesneni na přírubě sani.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 8:48   Citovat  

čespa napsal:
Podle barvy svíček tipuji na přehřívání prvního a čtvrtého válce, větčí možnost vzniku samozápalu. zkontroloval bych nastaveni horni uvrate versus vacky, jestli nemas prezkoceny rozvodák a zároven bych vycistil cidlo na snimani kliky. dalsi priciny: chudá směs-lamda sonda, prisávání vzduchu-zpukřelá hadicka, podfoukle tesneni na přírubě sani.

ok, to uz je zaujimavejsia diagnostika Úsměv
rozvodak by mal byt ok, rozvody som menil sam, robilo to aj na starom remeni rovnako...v kazdom pripade skontrolujem... cidlo na snimanie kluky bolo ciste... chuda zmes bola po instalacii plynu, pred doladenim, rozsvecovala sa mi check engine, teraz podla diagnostiky je zmes dobra... prisavanie vzduchu skontrolujem, ale myslim ze keby prisavalo vzduch, volnobezne otacky by lietali, su vsak uplne rovnomerne

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 9:30   Citovat  

čespa napsal:
chtěls asi napsat druhý a třetí válec Velmi šťastný pokud jsou tedy srovnány 1 až 4 -svíčka po 30 t by neměla být takhle čistá.hnědá je dobrá.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 9:50   Citovat  

monty, logicky mas pravdu, ale prakticky mi 2 a 3 valec pali normalne, ked vytahnem fajku z 2-3 valca, ma tendenciu skapat, 1 valec nereaguje, 4 valec reaguje ale chod motora sa nezmeni az tak markantne ako u 2-3 valca... takze problemy su na 1 a 4 valci - samozrejme na volnobeh, vo vyssich otackach to moze byt inak... no nic, dnes skontrolujem vole ventilov, pozrem casovani rozvodov (i ked, predzapal podla stroboskopu aj OBD diagnostiky je ok), v ramci moznosti skontrolujem hadicky, vycistim eacv a ak sa mi podari rozchodit diagnostika na pc nastavim presne volnobeh, vycistim rozdelovac, prip. vymenim palec a uvidim co dalej... da sa nejak zistit prisavanie vzduchu na prirube sania?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 9:59   Citovat  

pajo napsal:
monty, logicky mas pravdu, ale prakticky mi 2 a 3 valec pali normalne, ked vytahnem fajku z 2-3 valca, ma tendenciu skapat, 1 valec nereaguje, 4 valec reaguje ale chod motora sa nezmeni az tak markantne ako u 2-3 valca... takze problemy su na 1 a 4 valci - samozrejme na volnobeh, vo vyssich otackach to moze byt inak... no nic, dnes skontrolujem vole ventilov, pozrem casovani rozvodov (i ked, predzapal podla stroboskopu aj OBD diagnostiky je ok), v ramci moznosti skontrolujem hadicky, vycistim eacv a ak sa mi podari rozchodit diagnostika na pc nastavim presne volnobeh, vycistim rozdelovac, prip. vymenim palec a uvidim co dalej... da sa nejak zistit prisavanie vzduchu na prirube sania?

aha tak to je jiná , já to chápal blbě.pokud ty dva válce na volnoběh nejedou tak to nebude způsobovat eacv ani hadičky,pokud hází jiskru tak bych kontroloval ventily a vstřik -nemáš zacpaný sítko ve vstřiku ? mě to takhle taky odstavilo válec.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 10:06   Citovat  

monty napsal:
aha tak to je jiná , já to chápal blbě.pokud ty dva válce na volnoběh nejedou tak to nebude způsobovat eacv ani hadičky,pokud hází jiskru tak bych kontroloval ventily a vstřik -nemáš zacpaný sítko ve vstřiku ? mě to takhle taky odstavilo válec.

monty ee, sprava sa to uplne rovnako na plyn aj na benzin... takze v dodavke paliva to na 99,9 % nebude...

pridruzene problemy: zle vysledky na emisnej kontrole - to ale moze byt zlym katom, je tam uni bosal - neviem preco niekto povodny vymenil, ale v serviske aj databaze honda servisov je niekolkokrat evidovana diagnostika a svietaci check engine, od novosti toho auta v podstate kazdych cca 30tkm...

skontrolovane veci: predzapal ok, tlaky ok, svieckove kable ok, spotreba cca 11/100 lpg (automat) - myslim ze v norme, maximalka 175-180 tacho - myslim ze ok

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 10:16   Citovat  

pajo napsal:
monty ee, sprava sa to uplne rovnako na plyn aj na benzin... takze v dodavke paliva to na 99,9 % nebude...
pridruzene problemy: zle vysledky na emisnej kontrole
skontrolovane veci: predzapal ok, tlaky ok, svieckove kable ok, spotreba cca 11/100 lpg (automat) - myslim ze v norme, maximalka 175-180 tacho - myslim ze ok

šmarja v tom je plyn ,sorry jsem ten začátek jen prolít .no já bych to nevylučoval zvláš´t pokud se v tom někdo drápal (vestavba plynu) nějak to musí při vypnutí benzínu simulovat benzínový ecu vstřiky , jinak by to přece házelo chybu (16 -injector),jestli není chyba v tom přepínání. přijde mi divný když to hází jiskru, tlaky to má v pohodě že to aspoń nějak nejde.
dá se zjistit co to hlásilo za chyby ?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 10:28   Citovat  

monty napsal:
šmarja v tom je plyn ,sorry jsem ten začátek jen prolít .no já bych to nevylučoval zvláš´t pokud se v tom někdo drápal (vestavba plynu) nějak to musí při vypnutí benzínu simulovat benzínový ecu vstřiky , jinak by to přece házelo chybu (16 -injector),jestli není chyba v tom přepínání. přijde mi divný když to hází jiskru, tlaky to má v pohodě že to aspoń nějak nejde.
dá se zjistit co to hlásilo za chyby ?

ono prave podla mna to robi problemy len na volnobeh... spotreba aj maximalka, aj zvukovy prejav v otackach nasvedcuju tomu ze v otackach to pali normalne... imho, keby to nepalilo, sviecky by boli asi cierne a mokre... plyn som si montoval sam a zapojene je to tak, ze signal vstrekov z benzinovej ecu je vedeny do plynovej ecu, ktora ten signal potom smeruje bud do plynovych alebo benzinovych vstrekov (zjednodusene)... lenze znova upozornujem, tento problem bol aj pred montazou lpg... samozrejme nic za to nedam, ked skusim plynovu ecu vyradit a benzinove vstreky na skusku napojim napriamo

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 10:44   Citovat  

ano právě proto že ten problém je už před montáží lpg -jak je zajištěno to aby při odpojení vstřiků benzínová ecu nehlásila chybu? připojení cívek vstřiku si přece kontroluje ? osobně bych udělal jednoduchej pokus , přepojil bych vstřiky napřímo , vyndal je ze sání a protočil motor- uvidím pak jestli všechny vstřikují.
taková blbost nemáš prohozená káble mezi 1a 4 válcem?
to že to v otáčkách jede ok , může být jen zdání kdy tu nefunkčnost skrejou otáčky -muže nemusí těžko říct

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 10:46   Citovat  

monty napsal:
ano právě proto že ten problém je už před montáží lpg -jak je zajištěno to aby při odpojení vstřiků benzínová ecu nehlásila chybu? připojení cívek vstřiku si přece kontroluje ? osobně bych udělal jednoduchej pokus , přepojil bych vstřiky napřímo , vyndal je ze sání a protočil motor- uvidím pak jestli všechny vstřikují.
to že to v otáčkách jede ok , může být jen zdání kdy tu nefunkčnost skrejou otáčky -muže nemusí těžko říct

dobrá myšlenka,ve vyžších se to tam de facto leje v jednom kuse

čespa je teď offline  čespa
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 10:59   Citovat  

Pokud nejdou doladit otácky na volnobech,tak to bude prisavat, zkontroluj jeste pruchodnost bypasse cesty na klapce vzduchu.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 11:03   Citovat  

monty napsal:

v tej plynovej ecu je nejaka elektronika, ktora simuluje pripojene benzinove vstriky, preto nesvieti check engine... viem na 100% ze cvakaju vsetky vstreky, aj benzinove aj plynove... ad. prehodene svieckove kable - vcera som skusal vymenit kabel na prvom valci, pamatam si na 100% ze na rozdelovaci bol vzadu dole, tudiz spravne... mozno dolezity poznatok... ked som vytahoval fajku, iskra na sviecku preskakovala pri cca 2cm povytiahnuti... vyssie uz nie, nepreskakovala ani na kostru, ked som mal fajku cca 3-4cm od vika ventilov... neni to nahodou malo? mam pocit ze iskra by mala bezproblemov skakat na 10 cm?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 11:55   Citovat  

pajo napsal:
v tej plynovej ecu je nejaka elektronika, ktora simuluje pripojene benzinove vstriky, preto nesvieti check engine... viem na 100% ze cvakaju vsetky vstreky, aj benzinove aj plynove... ad. prehodene svieckove kable - vcera som skusal vymenit kabel na prvom valci, pamatam si na 100% ze na rozdelovaci bol vzadu dole, tudiz spravne... mozno dolezity poznatok... ked som vytahoval fajku, iskra na sviecku preskakovala pri cca 2cm povytiahnuti... vyssie uz nie, nepreskakovala ani na kostru, ked som mal fajku cca 3-4cm od vika ventilov... neni to nahodou malo? mam pocit ze iskra by mala bezproblemov skakat na 10 cm?
cvakat můžou , ale když bude ucpanej tak sice otevře ale nic ním neproteče nebo hrozně málo.proto říkám vytáhnout lištu otočit a podívat se jestli ze všech stříká.možná je to krok stranou ale pokud to zapaluje a má tlaky tak stojí za to to ověřit.
no u vysokýho napětí se jako mnemotechnická pomucka uvádí co cm to 10t voltů , tzn kolem těch 2-3 cm by to mělo skákat , víc ne . a bacha na to takhle si dost lidí odpálilo zapalovací modul nebo cívku , zkoušej to tak že na kabel nasadíš svíčku a tu položíš na kostru. pořadí zapalování je 1342

feroF je teď offline  feroF
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 14:10   Citovat  

Pajo, nema to sice logiku, co Ti poviem, ale: skusil by som vymenit lambdu (alebo ju odpoj). Vysoke emisie (ano, moze to byt kat), nepravidelne opotrebovane sviecky (ja som mal jednu inak opalenu, ostatne OK) a pomohla nova lambda.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 19:07   Citovat  

Nedá mi to,ale nejvíce mě naštve,když tady někdo automaticky háže problém na LPG.Já mám nalítáno na LPG asi 30 000km a po 22000km jsem byl na kontrolu ventilů a beze změn,nemusel ani nic nastavovat.Navíc píše,že používá FlashLube-no to je téma na na jinou diskuzi.Ale také mám podezření na podpálený ventil (ne kvůli LPG!!!)Ale kolega z práce má stejný problém na Berlingu,dnes to má dát do servisu,tak pak dám vědět.Nějak mu to vybruje jakoby na 3 válce,ale jen na voilnoběch a jak jsem odpojoval kabel po kabelu tak Po odpojení tří kabelů,to chcíplo,jen První kabel z leva jak jsem ho odpojil,tak motor běžel bezezměn a jiskru to házelo.V servise mu řekli že asi podpálené ventily,Já navíc vsázím ještě na rozvoďák,nebo tam má pěkně starej a stačí jak přeskočí o pár zubů,možná i o jeden,tak to už může dělat paseku.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2011 , 19:43   Citovat  

schweigere klidek, nevidim v tomto vlakne zeby niekto pisal nieco proti lpg...Mrk bohuzial asi budem tentokrat prvy s podozrenim na toto palivo Smutný aj ked, na accorde mam nabehane na lpg viac km a ziaden problem, tuk tuk na drevo, a doteraz som na lpg nedal dopustit...a v podstate stale nedam

taaakze, po teoretickej priprave tu na fore problem zda sa vyrieseny, aj ked mi to cele hlava nebere... pravdu mal MattiK! na prostrednych valcoch ventilove vole ok na sani aj vyfuku, na krajnych valcoch sacie nepohnute, vyfukove vsak vsetky 4 totalne zaklepane, do nulovej vole som musel vysrobovat otacku! potom dalsiu cca jednu do 0,2mm...akoze zda sa mi to celkom pruser, este raz sa to stane a sedla alebo tanieriky ventilov to nepreziju. problem neni v nejakom blbom stelovani v minulosti, pretoze je na srobikoch vidiet, ze 1 a 4 vyfuky su vysrobovane o zavit-dva vyssie ako stredne... aj tak nechapem, ale bohudik ze nedoslo k podpaleniu ventilov... z vyfuku uz ide cisty stvortakt, ziadne prskanie, vibracie, padanie otacok, vytiahnutie kabla ktorehokolvek valca je poznat. paradoxne, jazdi to furt rovnako dobre Úsměv co mi hlava nebere je to co som pisal vyssie, ze som si takmer isty ze vibracie aj prskanie do vyfuku to robilo aj pred montazou lpg, ventili som kontroloval asi 5000km od montaze, nebolo ich vsak treba stelovat...no nic, mozno som zblbol, alebo si nieco vsugeroval, v robote jazdim na litrovom trojvalci, takze mozno mi z toho cvaka HaHaaa to mi hlava nebere a celkovo striedam strasne vela aut...

napada niekoho co sa mohlo stat? alebo co urobit pre to, aby ten motor nesiel do kytek po par tis. km? moze byt pricina niekde inde a toto bol len dosledok? samozrejme okrem toho, ze som mal skor skontrolovat vule?
diiiikes za vasu snahu

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 6:10   Citovat  

pajo napsal:
schweigere klidek, nevidim v tomto vlakne zeby niekto pisal nieco proti lpg...Mrk bohuzial asi budem tentokrat prvy s podozrenim na toto palivo Smutný aj ked, na accorde mam nabehane na lpg viac km a ziaden problem, tuk tuk na drevo, a doteraz som na lpg nedal dopustit...a v podstate stale nedam

taaakze, po teoretickej priprave tu na fore problem zda sa vyrieseny, aj ked mi to cele hlava nebere... pravdu mal MattiK! na prostrednych valcoch ventilove vole ok na sani aj vyfuku, na krajnych valcoch sacie nepohnute, vyfukove vsak vsetky 4 totalne zaklepane, do nulovej vole som musel vysrobovat otacku! potom dalsiu cca jednu do 0,2mm...akoze zda sa mi to celkom pruser, este raz sa to stane a sedla alebo tanieriky ventilov to nepreziju. problem neni v nejakom blbom stelovani v minulosti, pretoze je na srobikoch vidiet, ze 1 a 4 vyfuky su vysrobovane o zavit-dva vyssie ako stredne... aj tak nechapem, ale bohudik ze nedoslo k podpaleniu ventilov... z vyfuku uz ide cisty stvortakt, ziadne prskanie, vibracie, padanie otacok, vytiahnutie kabla ktorehokolvek valca je poznat. paradoxne, jazdi to furt rovnako dobre Úsměv co mi hlava nebere je to co som pisal vyssie, ze som si takmer isty ze vibracie aj prskanie do vyfuku to robilo aj pred montazou lpg, ventili som kontroloval asi 5000km od montaze, nebolo ich vsak treba stelovat...no nic, mozno som zblbol, alebo si nieco vsugeroval, v robote jazdim na litrovom trojvalci, takze mozno mi z toho cvaka HaHaaa to mi hlava nebere a celkovo striedam strasne vela aut...

napada niekoho co sa mohlo stat? alebo co urobit pre to, aby ten motor nesiel do kytek po par tis. km? moze byt pricina niekde inde a toto bol len dosledok? samozrejme okrem toho, ze som mal skor skontrolovat vule?
diiiikes za vasu snahu

cože cože ? Tak to je fakt divné,v jednom servise mi říkal jeden mechanik,že záleží od kusu auta.Prostě ze sta CRVček se prostě najde jeden,který může mít problém s ventilama versus LPG.Prostě při výrobě namontovali nějaký aušus ventil,ve tvém případě dva.Ale i tak bych to zase neházel jen na LPG.I zkušený mechanik může při štelování ventilů udělat chybu.Vydím to nyní na častější kontrolu vůle ventilů.Možná už budeš mít klid.I tak se před tebou skláním,co všechno si na tom autě udělal sám OK .Tak hodně štěstí bez závad.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 6:18   Citovat  

je celkem divný,že se to neprojevilo při měření kompresních tlaků -no hlavně ,že se vyřešilo. každopádně bych to hlídal, případně pokud by to pokračovalo tak sháněl novou hlavu .

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 7:52   Citovat  

u teto generace cr-v se tohle deje jen a pouze pri namontovanem plynu, pokud plyn neni, na ventily se vetisnou nemusi vubec sahat... tenhle "problem" budes mit porad dokola, az jednou zjistis ze ta ventilova vule uz nejde seridit - pak to bdue pruser - resp bude to stat penize...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 8:37   Citovat  

MattiK napsal:
u teto generace cr-v se tohle deje jen a pouze pri namontovanem plynu, pokud plyn neni, na ventily se vetisnou nemusi vubec sahat... tenhle "problem" budes mit porad dokola, az jednou zjistis ze ta ventilova vule uz nejde seridit - pak to bdue pruser - resp bude to stat penize...

kua nestras, poznam par crv 1g ktore maju na plyn mrte km a nic... skor ma zaujima, preco zaklepalo len krajne valce a prostredne ne?

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 10:51   Citovat  

v každém případě jsi neseřídil dobře vůle ventilů před 15t km (jak jsi psal), protože za 15t km se ventily nezaklepou ani bez přimazávání

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 10:58   Citovat  

Rom. napsal:
v každém případě jsi neseřídil dobře vůle ventilů před 15t km (jak jsi psal), protože za 15t km se ventily nezaklepou ani bez přimazávání

prave to je to co mi vrta hlavou... robil som to uz snad 100x ... mozno prave kvoli rutine som tam strcil mierku 0,1 ktora mala ist na sanie a tym padom ze bola mala vola tak sa ventili zaklepali... aspon dufam ze to tak bolo Smutný

btw, na tlakoch sa moc necudujem ze sa to neprejavilo, bo sanie malo volu dobru a tym ze boli vyfuky zaklepane, tak doliehali dobre, cize tlaky ok

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 11:49   Citovat  

pajo napsal:
btw, na tlakoch sa moc necudujem ze sa to neprejavilo, bo sanie malo volu dobru a tym ze boli vyfuky zaklepane, tak doliehali dobre, cize tlaky ok
zaklepanej ventil ale znamená že ventil dosedá hlouběji do sedla a tím pádem i jeho dřík jde výš a tím se zmenšuje vůle na vahadle až do stavu kdy žádná není -zustává pak pootevřen a tím se přepouští tlak mimo(proto to na volnoběh nešlo ten válec)takže na měření tlaku by to mělo být vidět -určitě za tepla.

dunajsky je teď offline  dunajsky
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 14:29   Citovat  

savas Pajo, fuha ty si sa s tym natrapil, kobuk dole pred tvojimi schopnostami... OK no, mal som nieco podobne s mojou CRV1, laicky ti to popisem, uz somto niekde pisal, islo mi to na 3 valce, netahalo, na benzin vsak islo OK. Vymenili mi dost vypalene sviecky (po 20 000 km), vycistili filter a vstrekovac a hlavne - vymenili riadiacu jednotku LPG (teraz je tam AG, 180 EUR), nevysielala totiz signal (prave) do 1. valca. Zistili to tak ze nasadili novy vstrekovac a s nim to robilo tiez (iba na LPG). Teraz je vsetko OK, motor ide fajn, taha vyborne (lepsie ako predtym) akurat mi to o nieco neskor prepina na plyn (pri teplote 30C) a niekedy pri prepinani pipa ze este nie Ble tak ho nechavam este trochu dlhsie na benzine (manualne). Inak myslim ze asi mam nieco s termostatom, lebo obcas klesne teplota motora aj po zahriati..., tak ma napada, myslis ze by to mohlo suvisiet aj s oneskorenym prepinanim na LPG? Viem ze mas aj svojich problemov dost ale vedel by si mi niekedy s podobnymi "drobnostami" okolo CRV pomoct (kontakt poslem na SS)? zdravim Kamil

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2011 , 16:12   Citovat  

ale jasne ked budem vediet poradim, tak ako vzdy ked mam cas... s crv som sa prave vobec nenarobil a dufam ze bude dalsich min. 50 tis. km jazdit len s vymenami oleja kua, detto acco... aj ked obidve by uz potrebovali trochu viac nez len tabulkovy servis...zacinaju sa ozyvat podvozky, vyfuky atd...

najviac starosti a roboty som mal a mam s tymto... od novembra v garazi na kozach a neviem doskladat mizerne rozvody...a to som chcel cez zimu vymenit spojku, zgeneralkovat zavesenia naprav a oturbit Smutný

DSCF2549.JPG

DSCF2549.JPG, 1.9 MB

fotka 2.JPG

fotka 2.JPG, 534.63 kB

DSCF2534.JPG

DSCF2534.JPG, 1.74 MB

DSCF2546.JPG

DSCF2546.JPG, 1.94 MB