Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zapojení rádia
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Toubi je teď offline  Toubi
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 22:56   Citovat  

Předem chci říci, že ač jsem technický typ, tak můj obor je stavařina a né elektro. Proto prosím o schovívavost, protože si umím představit, že pro někoho to je uplná banalita. Nevím jestli to pomůže, ale jedná se o c5g coupé z 95. Měl jsem tam ňáký Sony rádio, který jsem vyndal a vypadlo na mě to, co je na fotce.
Kabely - A B C D - to jsou podle mě kabely repráků co mam v zadnim platu
E - to moc netušim co je, ale napadlo mě, jestli to nemůže bejt handsfree (bylo v autě když jsem ho koupil - od Nokie)
F - myslim, že anténa
G - napájecí konektor nebo jak se to jmenuje
Na dalších fotkách je vidět zadek novýho rádia a kabely co k tomu byly (ňáká redukce na ISO konektor).
S anténou problém nemám, tu bych ještě zvládnul propojit Úsměv U napájecího konektoru jsem přemejšlel, že bych to zkusil spojit přímo (rádio rovnou s kabelama z auta, protože z auta mi ISO nejde), ale známej mi řekl, že to radši nemam zkoušet, protože by tam mohly bejt přeházený dráty a nedopadlo by to dobře. Řekl mi, ať si spíš koupim něco takovýho odkaz
No a ty kabely A B C D by snad šly spárovat tak, aby šly zapojit pouze do těch dvou volnejch děr. No a zbývá mi ten kabel E, který opravdu netuším co je.
Teď musím poděkovat těm, kteří to dočetli až sem, a ještě víc poděkovat těm, kteří mi nějak poradí. Díky

nové kabely.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
nové kabely.JPG, 64.79 kB

nové.JPG

nové.JPG, 51.77 kB

staré.JPG

staré.JPG, 102.43 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 23:03   Citovat  

ABCD jsou výstupy pro zesilovač
E je pro CD měnič
F anténa
G je konektor ve kterém je napájení, výstup pro repro, reg, podsvícení (pokud rádio podporuje), ovládání e. antény a pod.
ten modrej konektor na rádiu vedle E je na dálkový ovladač - joystick

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 23:18   Citovat  

ExEricss napsal:
ABCD jsou výstupy pro zesilovač
E je pro CD měnič
F anténa
G je konektor ve kterém je napájení, výstup pro repro, reg, podsvícení (pokud rádio podporuje), ovládání e. antény a pod.
ten modrej konektor na rádiu vedle E je na dálkový ovladač - joystick

Díky za info, ale nemohly by ty ABCD být fakt jen repráky, protože v autě zesík nemam. Ty zadní repráky budou podle mě dodělávaný předchozím majitelem. Jak by byly zapojený, kdyby to nebyly ty ABCD? CD měnič v autě taky nemam, ale to neznamená, že tam někdy dřív nebyl. Takže to my odpadl jeden kabel je to dobrý Ale furt nevím, jestli mám kupovat tu redukci na ISO (viz ten odkaz). Hlavně jsem nikde nenašel přímo na moje auto. Pouze na Civic od 95 (spíš bych potřeboval do 95) a všechny modely do 99 (to mi přide takový dost pochybný). Poraďte, díky.

Djabel je teď offline  Djabel
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 23:22   Citovat  

Podle mě, jsou ještě i dva z těch ABCD k CD měniči. Aspoň mě mezi měničem a rádiem vedlo E a C,D.

ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 23:23   Citovat  

Buďto sehnat redukci - koukni ještě třeba sem,,nebo pak najít schéma zapojení a dát místo Honda koncovky ISO konektor.
Koukni na rádio co je to přesně za typ a vygoogli si manuál. Tam bude popis konektorů.

Pravda, ty ABCD, budou rozdělený. 2 budou audio vstup z changeru a 2 budou výstup pro zesilovač.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 23:31   Citovat  

tak díky. už jsem o něco moudřejší. snad se to nějak podaří. tu redukci zkusím ještě pohledat a jak říkám, snad to půjde.

lukes je teď offline  lukes
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.3.2011 , 23:35   Citovat  

Dle mého nejlíp uděláš, když koupíš dva ISO samce, z těch kabelů co máš použiješ anténu a kabely z konektoru G. Za tím konektorem je ustřihneš a naletuješ na ně ty ISO. Barvy ti budou sedět, takže nebude problém. Bílý, šedý, zelený a filový pár jsou výstupy na repro, žlutá je připojení trvalých +12V, červená jde od klíčku +12V, černá je kostra, modrá je na vysouvání elektrické antény a pokud je tam ještě nějaká, bývá to na ztlumení při volání. Snad ti to pomůže Mrk

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 0:09   Citovat  

lukes napsal:
Dle mého nejlíp uděláš, když koupíš dva ISO samce, z těch kabelů co máš použiješ anténu a kabely z konektoru G. Za tím konektorem je ustřihneš a naletuješ na ně ty ISO. Barvy ti budou sedět, takže nebude problém. Bílý, šedý, zelený a filový pár jsou výstupy na repro, žlutá je připojení trvalých +12V, červená jde od klíčku +12V, černá je kostra, modrá je na vysouvání elektrické antény a pokud je tam ještě nějaká, bývá to na ztlumení při volání. Snad ti to pomůže Mrk

tak tak, origo konektor bych neprznil

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zapojení rádia
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina