Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jan nainstalovat elektroinstalaci k tažnému zařízení?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JanzOndrikovic je teď offline  JanzOndrikovic
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2011 , 17:33   Citovat  

Zdarec, chtěl jsem se zeptat, jsem majitelem vozu Honda CIVIC IV - 1,5
Dxi/LSi - Hatchback, 3 dvéřový, rok výroby 1992. Koupil jsem si k němu toto tažné zařízení
tudy odkaz a základní elektřinu (tohle auto nemá žádný sensory pro parkování ani počítač, takže jenom tu základní) a chtěl bych se zeptat, zda-li někdo máte zkušenosti s touto elektroinstalací, když si to chci udělat sám. Resp. kam se těmi elektrokabely do auta napojit? Určitě to bude na zadní blinky a světla, která se budou dát zpřístupnit zezadu z kufru. Ale nevím jestli nebude potřeba třeba ještě někam připíchnout některej z kabelů? Nematé s tím někdo zkušenosti? Nepřipojuje se to třeba do pojistkový skříně? Kde je přístup k veškeré elektroinstalaci? Akorát myslim že kabely tma svojí delkou nedosáhnou. Omlouvám se za hloupé dotazy a kdybyjste někdo viděl návod "udělej si sám" někde na internetu, moc bych ho uvítal. Díky, Jan.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2011 , 17:38   Citovat  

hele vetsinou u jednoho ze svetel je jeste jedna zasuvka volna a ta je pripravena k taznymu, pokud nemas tak jit po kabelech a proste to pripajet k nim

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2011 , 17:55   Citovat  

ja to u zadního levého světla u žárovek, konektor nezapojený a zalepený modrou izolačkou ke svazku.. překáží mi při výměně žárovky LZ blinkru, aspoň teda u C6G tak prostě hledej tam, jinak by nemělo být potřeba nic jiného, u Hondy bývá všechno plug&play Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.2.2011 , 18:06   Citovat  

capino napsal:
ja to u zadního levého světla u žárovek, konektor nezapojený a zalepený modrou izolačkou ke svazku.. překáží mi při výměně žárovky LZ blinkru, aspoň teda u C6G tak prostě hledej tam, jinak by nemělo být potřeba nic jiného, u Hondy bývá všechno plug&play Mrk
jj me se taky zda ze jsem jej mel u levyho, akorat u anglana u pravyho Úsměv) Jinak jak to najdes, tak pak merak bo zkousecku a zkouset co je co Úsměv

JanzOndrikovic je teď offline  JanzOndrikovic
0
PříspěvekZaslal: 2.3.2011 , 13:40   Citovat  

Jasne chlapi, díkec moc. Zkusim to najít. Mám multimetr, takže se zkoušením nebude problém. A na finální test si půjčím od souseda vozík. Tak doufám že u levyho zadního svetla (popř. pravyho) bude nějakej svazek kabelů. A tam to všechno plugnu.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 16:35   Citovat  

JanzOndrikovic napsal:
Jasne chlapi, díkec moc. Zkusim to najít. Mám multimetr, takže se zkoušením nebude problém. A na finální test si půjčím od souseda vozík. Tak doufám že u levyho zadního svetla (popř. pravyho) bude nějakej svazek kabelů. A tam to všechno plugnu.
je tam neboj Úsměv ale i kdyby nebyl tak to tam napojis k svetlu, jak to nekdo delal na mym accordovi

OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2011 , 17:39   Citovat  

všechno co potřebuješ napojit najdeš v přívodu elektriky v zadních světlech, doporuču vzít si schéma elektriky odkrýt plasty kufru, vyvrtat díru na průchodku pro kabely a zasilikonovat aby ti to nehnilo, pak jen buďto p*asecky vzít zlodějky a nacvakat nebo specilální drátový rozdvojky s cínem a gumičkama proti vlhkosti, ty zlodějky tam asi nedostaneš kvůli malému prostoru Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jan nainstalovat elektroinstalaci k tažnému zařízení?
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina