Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
I: Jak se bydlí v Kladně?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 10:28   Citovat  

Nazdar Honda -ři!

Vím, že spousta lidí odsud je z Kladna a okolí, taže mám takový dotaz. Bydlím v Praze v podnájmu a do konce roku chci pořídit byt nebo dům, takže jsem koukal po okolí Prahy co je kde k sehnání. V Kladně jsem našel spoustu bytů za více než lákavé ceny, i když většina z nich není po rekonstrukci. Ale pořád jsme na zlomku ceny za byt v Praze a dostupnost do Prahy je výborná alespoň podle mapy. Takže se ptám: v čem je zakopaný pes? Velmi šťastný Nerad bych bydlel někde, kde budu mít každý ráno auto na špalkách do práce bych musel nosit slzák nebo pistoli na odhánění různých ********.

Díky za odpovědi!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 10:29   Citovat  

Špatná destinace. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 10:54   Citovat  

asi jak pro koho...
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 11:30   Citovat  

Takhle těžko říct, záleží podle lokality.. každé město má své dobré i horší čtvrti =)
Já osobně si nestěžuju, přijde mi že je tu všeho dostatek (kromě kultury a sportu)
za mě malé,přehledné město OK Velmi šťastný
   Návrat  
Tommo je teď offline  Tommo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 12:05  Naposledy upravil Tommo dne 7.3.2011 , 12:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

záleží na lokalite,někde je to skoro jak na vsi a někde tě svlíknou do trenek Velmi šťastný
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 12:05   Citovat  

kdysi, kdyz jsem resil bydleni, jsem byl nedaleko koupe bytu v Krocehlavech, ty sidliste z padesatych let mi pripadaj jako kvalitni bydleni co do prostredi. Nicmene pak jsem se rozhodl, ze budu hledat podel nejaky opravdu masivni dopravni tepny a to i zeleznicni ( coz kladno nema, nevim jakej je momentalne vyhled ohledne prodlouzeni metra/rychlodrahy), a pokud vim na Dejvicky byvaj dost zacpy posledni dobou...
takze jsem skoncil na Ricansku ( vlakem trat Pha - Benesov 40min na Hlavak, gumokolo po D1 mimo zacpu az 22 minut na Florenc)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 12:57   Citovat  

kandik napsal:
kdysi, kdyz jsem resil bydleni, jsem byl nedaleko koupe bytu v Krocehlavech, ty sidliste z padesatych let mi pripadaj jako kvalitni bydleni co do prostredi. Nicmene pak jsem se rozhodl, ze budu hledat podel nejaky opravdu masivni dopravni tepny a to i zeleznicni ( coz kladno nema, nevim jakej je momentalne vyhled ohledne prodlouzeni metra/rychlodrahy), a pokud vim na Dejvicky byvaj dost zacpy posledni dobou...
takze jsem skoncil na Ricansku ( vlakem trat Pha - Benesov 40min na Hlavak, gumokolo po D1 mimo zacpu az 22 minut na Florenc)

Jo, dopravní spojení je důležitý. Úsměv Já to mám do práce (do Vršovic) cca hodinu ať jedu vlakem nebo autem (auto je o pár minut rychlešjí,protože kolem 6.30 ještě nejsou zácpy,ale zas si cestou nehodím šlofíka...). Velmi šťastný
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 13:10   Citovat  

Gregy napsal:
Nerad bych bydlel někde, kde budu mít každý ráno auto na špalkách do práce bych musel nosit slzák nebo pistoli na odhánění různých ********.

tak takovyhle kladno znam ja Velmi šťastný .... cikan kam se podivas...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 13:27   Citovat  

osiris napsal:
tak takovyhle kladno znam ja Velmi šťastný .... cikan kam se podivas...

zřejmě dobrá čtvrť ... HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 13:59   Citovat  

Zaujalo me treba tohle:

tudy odkaz

Resim to i s Marfim co se tyka pripadne koupe, ale zajimal by me nazor na lokalitu tuhle konkretni. Je mi jasny ze jsou mista dobry a spatny. Vsude jsou tmavocesi a jine zivly. Ale tak vsude snad existuji dobry mista. Bydlel jsem v Budejicich asi tri roky a prestoze tam byli mista kam bych se bal v noci vylezt, tak jinak nadherny mesto a super bydleni v nekterych mistech. Jasny ze se tam zajedu podivat, ale pokud je to nekde v ghetu tak to nema cenu. Kazdymu se hold nekde libi a nekde ne.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 14:07   Citovat  

jinak bych doporucil zauvazovat/proverit jak ti bude vychazet byt vs. pozemek+barak. Muze se stat, zaurcitych okolnosti ze to druhy bude vyhodnejsi....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 14:11   Citovat  

Gregy napsal:
Zaujalo me treba tohle:

tudy odkaz

Resim to i s Marfim co se tyka pripadne koupe, ale zajimal by me nazor na lokalitu tuhle konkretni. Je mi jasny ze jsou mista dobry a spatny. Vsude jsou tmavocesi a jine zivly. Ale tak vsude snad existuji dobry mista. Bydlel jsem v Budejicich asi tri roky a prestoze tam byli mista kam bych se bal v noci vylezt, tak jinak nadherny mesto a super bydleni v nekterych mistech. Jasny ze se tam zajedu podivat, ale pokud je to nekde v ghetu tak to nema cenu. Kazdymu se hold nekde libi a nekde ne.

Vím, kde to je, bydlel jsem tam dost let poblíž...
Jinak mi kousek odtud (ale už před deseti lety) stála občas přes noc (když jsem byl líný zajet do garáže) Prelude 2.2VTEC v "nenápadné" modré světlé měňavé barvě a na 17" discích, každou noc mi stála před barákem černá CRX 1.6VTi na 16" Speedlinech a přes den jsem tam parkoval i novou CBR600RR, nikdy se mi nic nestalo, dokonce mi to nikdo ani neodřel... Časy se mění, ale nemyslím si, že by to byl o tolik větší problém, než kdekoli jinde... (CBR600RR mi nakonec ukradli v Holešovicích Smutný )
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 14:16   Citovat  

za tuhle cenu se u nás ( 30min od zličína ) prodávaj nový mezonety 4+1 ( nebo + kk )

navíc za to tu postavíš barák
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 14:16   Citovat  

kandik napsal:
jinak bych doporucil zauvazovat/proverit jak ti bude vychazet byt vs. pozemek+barak. Muze se stat, zaurcitych okolnosti ze to druhy bude vyhodnejsi....

Jo tohle samozrejme taky proveruju, jenze precejenom uz to vychazi vetsinou drazsi.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 14:45   Citovat  

no, dokazu si predstavit ze najdes peknou parcelu 400-500m2 a k tomu postavis domecek ( ja bych rovnou rek drevostavbu, ale to nikomu nenutim) za dva míče. Dohromady poridis dum i s parcelou za trojku a vsechno je tvoje. Kamos koupil 100metrovej byt ve Vokovicich za 6 míčů ( peknej, coz o to) ale divi se ze ho to stoji 11 tyček mesicne s rozpocitanyma energiema a prispevkem do fondu vlastniku...
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 14:46   Citovat  

jsem primo z kladna, kdyby ses chetl na cokoli zeptat tak klidne formou SZ.
psat to sem nebudu, vtipne nazory ze je cikan kam se podivas me fakt vcelku bavi.
jedinkrat v zvite jsem s nima nemel jedinej problem ... a to o sobe s klidnym srdcem muzu rict ze jsem celkem konfliktni typ..........
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 15:07   Citovat  

Ten byt co mas v merku je novostavba honosneho nazvu garden spot. Je to postaveny na kraji kladna na poli s primym vyhledem na zadni nakladovy rampy nakupniho centra oaza. Do toho bych asi bydlet nesel. Jinak do prahy je to teda kousek, ale doprava byva rano fakt tuha. Lepsi je to s dojizdenim na Zlicin po novy Karlovarsky.

Jinak jak uz bylo zmineno kultura na Kladne celkem vubec zadna. A dobrou restauraci tu budes taky hledat marne.
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.3.2011 , 15:09   Citovat  

karnas napsal:
Ten byt co mas v merku je novostavba honosneho nazvu garden spot. Je to postaveny na kraji kladna na poli s primym vyhledem na zadni nakladovy rampy nakupniho centra oaza. Do toho bych asi bydlet nesel. Jinak do prahy je to teda kousek, ale doprava byva rano fakt tuha. Lepsi je to s dojizdenim na Zlicin po novy Karlovarsky.

Jinak jak uz bylo zmineno kultura na Kladne celkem vubec zadna. A dobrou restauraci tu budes taky hledat marne.

to s tou restauraci bych nevidel tak cerne , je tu par slusnejch:)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
I: Jak se bydlí v Kladně?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina