Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak autem do Anglie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Pablo je teď offline  Pablo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2009 , 23:12   Citovat  

Ahoj,

potřebujeme s kamarádem zajet Tranzitem na otočku do Anglie, ale nacházíme naprosto protichůdné informace o cenách trajektu / tunelu. Mohl by někdo, kdo tam jezdí dát info? Co je cenově lepší, co jak často jezdí? Vyjde lépe si koupit lístky už zde, nebo na místě?

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 7:13   Citovat  

Tak ja som bol v lete na Jap show na Santa pod. Lístok som si kupoval na mieste v prístave Dunkerque, jazdím len odtiaľ vždy. Je to spoločnosť Norfolkline a spiatočný lístok stál 74 Eur. Je to hlavne podľa výšky vozidla, snad tvoj tranzit má do 2,4m. Trajekt jazdí každé dve hodiny, takže dlho tam čakať nebudeš.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
martas05 je teď offline  martas05
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 9:01   Citovat  

Jop, presne tak.. S Norfolklinama z Dukerque do Doveru.. Jinak listek je lepsi koupit predem pokud vis presne den kdy chces jet - je to levnejsi. Ja jel (sice osobak) za asi 29 Ecek tam (4 lidi v aute) a 20 zpatky (2 lidi v aute). Jinak lepsi koupit trajekt na pozdejsi dobu a mit rezervu a kdyz pak prijedes driv a maji misto na lodi (jakoze ho vetsinou maji), tak te klidne vezmou trajektem o ty 2 hodky driv (vlastni zkusenost) bez jakehokoliv poplatku za prebookovani... Rikal nam typek v Doveru, ze na drivejsi to jde zadara, na pozdejsi se musi platit..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 12:40   Citovat  

My jsme koukali na trajekt z Calais, to je blíže, takže jsme mysleli, že to bude nejlevnější. Jak tak koukám, i vy píšete každý dost rozdílnou cenu (49€ proti 74€, což je o 50% víc, nevím teda kolik bylo lidí v autě) - že by tolik stál příplatek za koupi na místě?
Jak hodně předem jste kupovali a kde? O tom Calais nic nevíte? Co tunel, testnul to někdo?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 14:09   Citovat  

No Calais je sice mozna do Doveru bliz, ale Dunkerque neni tak frekventovany a je proste obecne levnejsi nez Calais.. A jeste je to z Dunkerque bliz do CR Úsměv (o tech par kilaku)..
Jinak se teda omlouvam, ta cena tam nebyla 29, ale 32.. A ta cena byla u me levnejsi, protoze jsem to kupoval asi mesic a pul dopredu (nasel jsem konfirmaci, tak ji prikladam a muzes se mrknout). Kdyz to koupis na miste, tak je to o neco drazsi, ale taky se to da (viz. kolega vys).
Jinak k tvm dotazum - tunel je o hodne drazsi co jsme si tak nejak zjistovali, Calais je taky drazsi, coz uz jsem psal.. A kdyztak mrkni primo na tudy odkaz a tam si primo zjistits na kolik te to vyjde..

Trajekt.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Trajekt.jpg, 109.21 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 14:25   Citovat  

Jo a jeste bych podotknul, ze prave dost zalezi i na poctu tech lidi v aute.. V zakladni cene je mam pocit jen ridic (mozna jeden spolujezdec, uz nevim presne).. A pak kazdy dalsi se plati.. Proto byl treba u me dost rozdil v cene tam a pak v cene zpatky..
   Návrat  
aapalo je teď offline  aapalo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 14:55   Citovat  

Ja som si to rezervoval priamo na stránke norfolkline na 6.00 ráno, potvrdili mi rezerváciu mailom ale keď sme tam prišli, mali v tom bordel a rezerváciu nenašli, ani keď som im ukázal mail tak som si musel kúpiť lístok na mieste. Vtedy to vychádzalo 32 tam a 32 naspäť čiže rozdiel v rezervácií a kúpe na mieste bol,cca 10 EUR a na to sa vykašlať..Bol som iba ja s priateľkou a auto bolo Mazda2. ešte keď som jazdil Európu na sprinteri tak som jazdil často do GB a zdá sa mi, že na počte pasažierov nezáležalo, viac na výške a dížke vozidla. A cena záleží aj na hodine vyplávania trajektu. Skoro ráno a večer je to lacnejšie ako cez deň.
offtopic Mimochodom kuknite foto z Jap show na Santa pod na tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2009 , 17:40   Citovat  

Díky za info, zkusíme Dunkerque a uvidíme je to dobrý

@aapalo: na fotky jsem koukal a pěkný OK
   Návrat  
Zeppelin je teď offline  Zeppelin
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 21:10   Citovat  

martas05: ahoj, prosím tě, jak jsi Norfolklinu platil palubní lístek? To jde jen kreditkou? Nebo to lze na místě v hotovosti, případně snad i převodem z účtu? Díky Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.9.2010 , 22:44   Citovat  

Zeppelin napsal:
martas05: ahoj, prosím tě, jak jsi Norfolklinu platil palubní lístek? To jde jen kreditkou? Nebo to lze na místě v hotovosti, případně snad i převodem z účtu? Díky Úsměv

Všechny způsoby platby konkrétně už nevím. Budou to mít určitě na stránkách. Já jsem to tehdy platil normálně kartou předem.. Funguje to de-facto na stejném principu jako letenky u nízkonákladovek..
   Návrat  
Radimas je teď offline  Radimas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 22:36   Citovat  

Zdravím, nechtěl jsme zakládat nové téma. Chtěl jsem se jen zeptat, za kolik se teď dá sehnat lístek na trajekt ? Zpáteční z Calais - Dover . Vychází mi to na nějakých 150 eur za osobák a dva lidi v autě což mi přijde hrozně moc. Jezdí někdo trajektem kdo by mi mohl poradit ?

Termín : někdy okolo konec června tam a konec července zpátky
   Návrat  
Hanz.vfr je teď offline  Hanz.vfr
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.3.2011 , 23:20   Citovat  

Radimas napsal:
Zdravím, nechtěl jsme zakládat nové téma. Chtěl jsem se jen zeptat, za kolik se teď dá sehnat lístek na trajekt ? Zpáteční z Calais - Dover . Vychází mi to na nějakých 150 eur za osobák a dva lidi v autě což mi přijde hrozně moc. Jezdí někdo trajektem kdo by mi mohl poradit ?

Termín : někdy okolo konec června tam a konec července zpátky

zkus norfolkline.com,uz to tu bylo nekolikrat zmineno..je levnejsi a jezdi to z Dunkerque.
nemel sem s nima nikdy problem Mrk
   Návrat  
Radimas je teď offline  Radimas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 0:05   Citovat  

Hanz.vfr napsal:
zkus norfolkline.com,uz to tu bylo nekolikrat zmineno..je levnejsi a jezdi to z Dunkerque.
nemel sem s nima nikdy problem Mrk

Levnější je co ? popřípadě, jaká je dobrá cena za trajekt tam a zpět ?
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.3.2011 , 0:36   Citovat  

Radimas napsal:
Levnější je co ? popřípadě, jaká je dobrá cena za trajekt tam a zpět ?

Je takovy problem podivat se na ty stranky? Zadas odkud kam, kdy tam/kdy zpatky (predpokladam, ze tam nehodlas zustat), pocet osob a typ auta. Pak si vyberes vhodny cas (jak uz nekdo psal, ranni a vecerni trajekty jsou vyrazne levnejsi - aktualne 12.50 do 6:00 vs. 22.50 v 8 a 26.50 po Cool a hotovo, vyplnis osobni udaje a zaplatis.

Pokud nechces jet z Dunkerque, ale z Calais, tak bud si muzes zkusit neco najit na aferry.com (to je neco jako student agency, vyhodi to ceny nekolika spolecnosti) nebo se podivat treba na P&O Ferries, kteri jsou dle aferry.com nejlevnejsi. Cena je ale vyrazne horsi, nez u norfolku z Dunkerque (70 GBP vs. 39 Euro).

Eurotunnel dle toho, co jsem na jejich strankach nasel, stoji neco mezi (rano/vecer za 30 Eur 1 cesta, tj. minimalne 60 - je v tom 1 auto a az 9 cestujicich).

EDIT: opravena chyba.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jak autem do Anglie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina