Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nabízím pomoc při elektroinstalaci a drobné opravy JM kraj
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 18:08  Naposledy upravil Jonaasek dne 29.1.2012 , 11:10, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak si poslední dobou všímám, že si sem tam někdo neví rady se zapojením různých ptákovin jako, dálka k centrálu, alarmy, centrály samotné, podsvícení budíků atp....tak se nabízím, že pomůžu poradím, opravím, vpodstatě vše co se týká elektroniky, bez nutnosti použití počítače(myslím ECU IMMO atp.) Takže věci jako audio, podsvícení budíků, elektrické okna, zmíněné centrály, alarmy, světla, pak taky drobnější servisní věci, jako výměna čepů, silentů, brzdy, olej, ložiska, tlumiče...takže většina věcí, při kterých nemusí motor ven z auta...jestli někdo něco potřebuje napište sz a domluvíme se na čase protože mám zaměstnání, a pomoc nabízím ve volném čase...jestli vás zajímá čeho jsem schoný tak mrkněte do topicu DRACCO, tak je něco mááááálo(opravdu málo) z toho co nabízím(vpodstatě se momentálně zabývám ptákovinama HaHaaa protože na větší věci nejsou finance) jsem z Břeclavi.

EDIT: kontakt vám samozřejmě pošlu, ale první mi napište do sz co potřebujete udělat a kontakt na sebe a já se vám ozvu, buď v průběhu týdne nebo kolem pátku, jezdím kamionem a vracím se tak všelijak, ale víkendy bývám doma...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 18:40   Citovat  

Hele tak to se ti určite časem ozvu, pošleš mi na sebe i nejakej telefonní kontakt do SZ ? Budu mít pozdeji pár věcí na dodelání v mojém mazlovi Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 13:17   Citovat  

Přes zimu bude víc času, tak kdyby někdo něco potřeboval napište.... Honda
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 9:16   Citovat  

Tak jsem jsem z prahy, takze mi asi pomoc nepomuzes, ale aspon se na neco zeptam Úsměv koupil jsem si pro pritelkyni suzuki swift 1,3 rv. 1997 a mam pro lem s blinkrama. Nejdriv neblikali vubec ani relatko necvakalo, tak jsem dal novy ratko, taky nic, ale kdyz sem hodne zamacknul trojuhelnik tak sekcvao relatko ale neblikalo to. Koupil jsem teda novy lukasy a porad to neslo, pak jsem tam zkusil to stary relatko a vsechno blika jak ma, ale kdyz jsem na zkousku zapojil star Lyukasy tak to taky blika Velmi šťastný no a ted se deje to ze mi to blika a tak po 3km jizdy mi to blika pouze doprava a levej blinkr a trojuhelnik jsou mrtvy a necvaka ani relatko.. pak nekde zaparkuju, za chvili se vratim a za to cca 3km vsech.o blika a pak najednou zas blika pouze doprava Úsměv

muzes mi prosim poradit v cem je problem? Jsme uz uplned bezradny Úsměv přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2012 , 18:55   Citovat  

v čem je problém nevim Úsměv ale asi bych prošel dráty od relátka k páčkám a k blinkrům, tipoval bych to na kraťas... jen tak mimo, když někdy nebudu reagovat napište mi SZ... Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nabízím pomoc při elektroinstalaci a drobné opravy JM kraj
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina