Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prasklina - čelní sklo
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 10:55   Citovat  

Zdravím. Dneska se mi stala nemilá věc.. Do protivky ze zatáčky kamion, rozjetý nehorázně a najednou buum, rána jako z kanonu... kamínek do čelního skla...sice malý, ale prdlo to.. dírka malá, ale "pavučinka" kolem tak 2 cm..

Potřeboval bych prosím jestli tady někdo ze Zlínska neví jestli by někdo ve Zlíně zítra (sobota) třeba dopoledne byl schopen mi s tím něco udělat. Vím, že jsou dobří na bývale čerp. stanici před Benzinou (Příluky) na začátku Zlína. Nevíte jestli tam jsou i v sobotu??

Díky moc za pomoc, Honda zdar.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:08   Citovat  

Zdendad napsal:
Zdravím. Dneska se mi stala nemilá věc.. Do protivky ze zatáčky kamion, rozjetý nehorázně a najednou buum, rána jako z kanonu... kamínek do čelního skla...sice malý, ale prdlo to.. dírka malá, ale "pavučinka" kolem tak 2 cm..

Potřeboval bych prosím jestli tady někdo ze Zlínska neví jestli by někdo ve Zlíně zítra (sobota) třeba dopoledne byl schopen mi s tím něco udělat. Vím, že jsou dobří na bývale čerp. stanici před Benzinou (Příluky) na začátku Zlína. Nevíte jestli tam jsou i v sobotu??

Díky moc za pomoc, Honda zdar.

Pokud mas pripojistene celni sklo tak bych to neresil a hura do autoskel a nechat to udelat vse na pojistovnu. Je to nejlepsi protoze me to stalo na CRX 10000kc. Jo a pocitej stim ze ty dily nebudou mit skladem jak sklo tak bauset takze to nebude hned ted den co to tam dovezes.
A s vyberem firmy co ti to udela ti neporadim. Preferoval bych tu firmu se kterou ma danna pojistovna podepsanou smlouvu.
Jen doufam ze to mas pripojistene Cool

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:20   Citovat  

Připojištěné to mám.. ale i tak je tam myslím nějakých 5% spolu účast... co se dá dělat no.. ani nevíš jak jsem nas... nejhorší na tom je, že potřebuju auto každý den Ble nesouhlas

Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:22   Citovat  

Priste pronasledovat kamion..pokud je aspn mala sance tak aspn zapamatovat RZ a cas a misto kde se to stalo..nahlasit na pojistovnu s danyma udajema a nejlip se svedectvim spolujezdce kdyby se firma ktere kamion patri kousala,ze ti to neudelali oni..pak uz jen pockat a nechat si poslat penize na ucet od jejich pojistovny OK

spoluucast neres..urco to vyjde levneji nez platit lepeni te praskliny..5% z 10k je 500kc Mr. Green pokud to teda pojisteni vykreje

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:26   Citovat  

No jenže on jel doprotivky.. za ním ještě s odstupem pár aut... den blbec :/ :/ wc wc

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:28   Citovat  

Zdendad napsal:
No jenže on jel doprotivky.. za ním ještě s odstupem pár aut... den blbec :/ :/ wc wc

to byla jen rada jak se to da taky resit kdyz sou nejak lepsi podminky takhle okolo OK
zavolej si do servisu a zeptej se jestli ti to vykreje pojisteni..bauset nebudou menit jestli ho mas ok..a sklo nebude tak drahe aby to nepokrylo pojisteni jestli mas rekneme pojisteni do 10tis

po mne treba ani spoluucast nechteli..a nebo ti daji za to,ze to je na pojistovnu treba dal.znamku gratis apod je to dobrý

lepeni neni zrovna uplne levna zalezitost a zalezi taky na tom jak blbe je to praskle - to uz je fkt mnohem chytrejsi nechat vymenit cele sklo za nove a mas pokoj

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 11:33   Citovat  

Jj, chápu.. ono to není nic moc velikého.. a víš co.. skočím to vyfotit Velmi šťastný Bueee

Novy je teď offline  Novy
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 12:31   Citovat  

Když byly teď posledně volný jízdy na autodromu v Mostě, tak jsem jel za Superbem, najednou kamínek, slyšim lehký křupnutí a byla z toho prasklina asi 1 cm. Pokud by o ní člověk nevěděl, tak by si jí určitě nevšim.. no prostě taková malá ťupka, ale řikam si, když už si to platim, tak proč toho nevyužít. Jen jsem teda na pojišťovně nehlásil, že se to stalo na autodromu, to by asi neprošlo Velmi šťastný Pojišťovák se ještě ptal, jestli by to nestačilo zalepit, tak mu řikam, že k takovejm věcem nemám moc důvěru, tak že prej OK. Dal jsem to do jejich smluvního servisu na autoskla tady v Mostě, vyměněný to bylo za jedno dopoledne včetně bausetu.
Ještě jsem se ptal týpka v servisu, jestli to neni trapný měnit sklo, kvůli takový malý prasklince a řiká mi, že on by si nechal taky, když už si to platí plus prej, že to bylo v zornym poli. Ale prej až to budou fotit pro pojišťovnu, tak tu prasklinu radši malinko zvětší Velmi šťastný
Jinak ročně mě to připoještění stálo u Český 500 Kč, ale do papírů jsem ještě nekoukal, jestli mi to zvednou, příp. o kolik..

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 12:32   Citovat  

Tak tady jsou fotky.. celé to je velké asi 3 x 3 cm.. moc ne Ble

tudy odkaz

tudy odkaz

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 12:46   Citovat  

Zdendad napsal:
Tak tady jsou fotky.. celé to je velké asi 3 x 3 cm.. moc ne Ble

tudy odkaz

tudy odkaz

lajcky si myslim,ze to bude kapanek slozitejsi nez nejaka nitkovita prasklina..urco bych resil vymenu skla je to dobrý

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 20:53   Citovat  

obvykle byva okno pojistene do 10 000kc, spoluucast tam neni (kooperativa). Pokud chces do 15 000 uz to myslim stoji 750kc za rok (misto 500). Platis jen to co je nad tu pojistnou castku. U me to bylo 200kc protoze jsem chtel modrej prouzek a za ten se priplacelo Velmi šťastný. Pojistku ti nezvednou na to jsem se ptal. Zas te to bude stat tech 500kc za rok. To se jako havarka nepocita.
Urcite to oprav. necekej. Od prasknuti se to ma hlasit do 14dnu Velmi šťastný ale jde zmenit datum incidentu to da rozum Velmi šťastný
Zajed tam a domluv si to. Na jakej typ auta a co presne chces. oni to objhednaji a pak ti to vymenijou sup sup. Stihnou to za cca 8 hoin. 5 hodin schne to lepidlo. TAkze auto budes mit hned ten den.

Jeste doplnim ze jsem to resil u autoskel ktery jsou autorizovani pro tu moju pojistovnu a tam jsem jen podepsal plnou moc a vsechno vyresili za me(nafoceni, poslani do pojistovny faktury atd). 100% spokojenost.

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 22:27   Citovat  

Právě dnes to taky řeším na Aerodecku... S pojišťovnou (ČSOB) má smlouvu nějaká firma z Liberce, objednal jsem si sklo s pruhem nahoře a celková cena je 9200,- za komplet. Nemusím nikam jezdit, přijedou to v úterý nafotit pro pojišťovnu a rovnou to u mě doma vymění. Podle smlouvy by jsem měl platit spoluúčast 500,-, ale tu prý také zaplatí oni.
Dotazoval jsem si jich i na cenu skla na CRX 2G a s pruhem (modrý nebo zelený) + vše okolo jim vyšlo na 10920,- s tím, že když si to nechám udělat od nich, tak mi napíší na něco slevu, aby to nepřesáhlo těch 10.000,-
Jinak policie může dát za prasklé sklo nad 2cm pokutu 5.000,- + 5 bodů za technicky nezpůsobilé vozidlo

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prasklina - čelní sklo
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina