Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Článek : Report, Kdo chce umět lépe ovládat auto....
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 12:42  Naposledy upravil crxmann dne 13.4.2011 , 15:43, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

tudy celý článek naleznete >> Report I.část
tudy celý článek naleznete >> Report II.část
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 16:45   Citovat  

Hmmm, pokud se to bude ještě opakovat mimo přezouvací sezónu (v pneuservisu prostě volno nedostanu) tak to nesmím vynechat.
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 16:51   Citovat  

Taky bych se zúčastnil pokud se to bude konat znovu a nebudu tak finančně zatížen (tj. příští rok)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 18:30   Citovat  

kdyby se školení opakovalo na HONDAy měl bych zájem a klidně bych kvůli tomu přijel v pátek OK

rád se přiučím aspon teoreticky...
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 19:12   Citovat  

Jinak poznámky prostě libový OK pořádnej výtlem

Je pravda, že jsme šli trošku rychleji, ale i tak se to protáhlo na 4hod, což je docela dost na zapamatování, ale přidám jeden postřeh...
... Co mám zpětnou vazbu z akcí TypeR, tak hodně lidí mi potvrdilo, že ačkoli si z toho školení skoro nic nepamatují, tak za volantem v té kritické chvíli se jim prostě rozsvítí a najednou to tam je... Což je opravdu asi nejdůležitější...
Sami uvidíme příští týden v praxi, jak bude velký rozdíl mezi těmi, co na teorii byli a těmi co ji vynechali..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 19:19   Citovat  

Lukas28 napsal:
kdyby se školení opakovalo na HONDAy měl bych zájem a klidně bych kvůli tomu přijel v pátek OK

rád se přiučím aspon teoreticky...

Na HD je na to moc národa, není tam vhodné místo... Ble

Kdo nebyl, může jen litovat a závidět.

Jinak já mám poznámky podobný jako Crxmann... Velmi šťastný

Jsem fakt zvědav, jak to bude vypadat příští neděli... to mi hlava nebere
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 19:38   Citovat  

Ještě abych ty, co tam nebyli, ještě víc popíchnul, osobně si myslím, že jsme tam probrali i stopu na okruhu v Mostě, sice rychle, ale těžká místa myslím dostatečně a pokud se budete řídit radami jsem přesvědčen, že je ve schopnostech každého, kdo byl včera na teorii, se na tom okruhu zrychlit o cca 1-2s na kolo, což je za
tisícovku docela dobrej tuning... Hihi A to ještě není určitě konec Úsměv

Jinak jak jsem psal u svého topicu můžeme klidně pokračovat, pokud bude zájem, při volných jízdách na Mosteckém okruhu... Absolventi teorie a praxe s námi, budou mít samozřejmě přednost a výhodu Mrk
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 22:36   Citovat  

Já myslím, že Cocks si ten Most vryl do paměti Velmi šťastný , jenom tam stále vedle mně pokyvoval hlavou.

Nebude nějaká teorie-pokračování? Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 8:31   Citovat  

Pokračování asi ne, teď už to bude spíš o individuální přístupu...

Základ je si připustit, že všechno neumím a chci se zlepšit, takže snad se nám už podařilo to Vaše sebevědomí trošku nahlodat Velmi šťastný
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 10:13   Citovat  

Dany napsal:
Pokračování asi ne, teď už to bude spíš o individuální přístupu...

Základ je si připustit, že všechno neumím a chci se zlepšit, takže snad se nám už podařilo to Vaše sebevědomí trošku nahlodat Velmi šťastný

teorii klidně můžeš každý měsíc dělat v Praze, jezdíme tu skoro všichni jak závodníci, auta upravujem ale řídit umí jen někdo Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 9:14   Citovat  

Pěkný report z polygonu. Úsměv

Tys dostal přes pazoury? Já byl je upozorněn,ale bylo to ještě před motáním...

Cesta proběhla proběhla taky v pohodě,akorát jsem se trochu orosil ještě před odjezdem, kdy jsem se Danyho ptal,jestli platí cestovní rychlost 130km/h s tím,že jsem pod půlkou nádrže... Po odpovědi "Jedeme rychleji,protože mi kluci z Slovenska psali,že jsou zavřené tunely a je tam objížďka přes město." jsem začal velmi horečně počítat,jestli mi těch necelých 30l bude na těch cca 270km do Břeclavi stačit... Velmi šťastný
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 9:25   Citovat  

Parádní čtení je to dobrý
Pokud bude další termín,rád se také přidám kouř
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 9:47   Citovat  

Hellborn napsal:
Pěkný report z polygonu. Úsměv

Tys dostal přes pazoury? Já byl je upozorněn,ale bylo to ještě před motáním...

Cesta proběhla proběhla taky v pohodě,akorát jsem se trochu orosil ještě před odjezdem, kdy jsem se Danyho ptal,jestli platí cestovní rychlost 130km/h s tím,že jsem pod půlkou nádrže... Po odpovědi "Jedeme rychleji,protože mi kluci z Slovenska psali,že jsou zavřené tunely a je tam objížďka přes město." jsem začal velmi horečně počítat,jestli mi těch necelých 30l bude na těch cca 270km do Břeclavi stačit... Velmi šťastný

Buď v klidu, já byl na tom stejně, ale nechtěl jsem šířit paniku... pořádnej výtlem
Rezerva mi na CTR svítila už z Brna a natankoval jsem v Břeclavi 51 litrů, takže jsem dojížděl na páru z nádrže Je to tam.

Ale jinak to bylo v pohodě, s tolika auty to je vždy trošku náročnější, proto jsem také Padama poslal napřed a naplánoval to spojení kolon až těsně za Brno...
V Břeclavi zase měli všichni hroznou potřebu si popovídat, takže i tam se to trošku zpozdilo a pak ta nešťastná událost s Dejfem ajeho kolem, docela mi ho bylo líto, když přijel na hranice pouze na litém disku Bueee

Takže místo pohodové cesty po slovenské dálnici z toho byla stíhací jízda dvoustovkou, abychom je vůbec do Blavy dojeli Smutný Stydím se, ale nešlo to jinak a štěstí nám přálo, když to odnesl někdo jiný, chycený tou slovenskou policií...

Jízda po Blavě objížďkou již dopadla dobře i můj sraz na hranici s kámošem, rychlé předání věcí a po rakousku už to bylo víceméně v pohodě, nakonec jsme dorazili o 15 min později, než jsem chtěl, což po těch jobovkách po cestě nebylo vůbec špatné...

Jídlo bylo napřed dohodnuté a Martin vše na dopoledne připravil předem, takže člověk ani moc nevychladl a už se šlo jezdit...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 9:54   Citovat  

Dany napsal:
Buď v klidu, já byl na tom stejně, ale nechtěl jsem šířit paniku... pořádnej výtlem
Rezerva mi na CTR svítila už z Brna a natankoval jsem v Břeclavi 51 litrů, takže jsem dojížděl na páru z nádrže Je to tam.

Jo,hladový oko na mě koukalo taky od Brna,ale pár litrů mi ještě zbývalo (asi 2-3). Velmi šťastný Trochu mě uklidňovalo,že by Ti měl dojít dřív než mě. Velmi šťastný

Teď si vzpomínám,že nějakou černou Audi (sedan A6 nebo A8 - se v těch kroužcích moc nevyznám,čumáky to má +/-stejný) jsem měl za zadkem, pár minut poté, co jste nás dojeli...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 10:00   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo,hladový oko na mě koukalo taky od Brna,ale pár litrů mi ještě zbývalo (asi 2-3). Velmi šťastný Trochu mě uklidňovalo,že by Ti měl dojít dřív než mě. Velmi šťastný

Teď si vzpomínám,že nějakou černou Audi (sedan A6 nebo A8 - se v těch kroužcích moc nevyznám,čumáky to má +/-stejný) jsem měl za zadkem, pár minut poté, co jste nás dojeli...

To bude ona Velmi šťastný Jestli nás viděli přijíždět, nebo pak slyšeli, jak jsem za to vzal když jsme je minuli, tak se ani nedivím HaHaaa

Ještě že mají tak pomalé auto a nedojeli nás dřív Hihi
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 10:26   Citovat  

byl to opravdu super vejlet a pojedu rozhodně zase, ať to stojí co to stojí je to dobrý

i parta lidí, byla myslim slušná a co se danyho a martina týče, tak pro ně snad bezproblémová. viděl jsem spoustu dobrých známích, které člověk vždy rád vidí

moje estráda s kolem byl opruz, ale co se dá dělat. nikdy se mi s pneumatikou nic nestalo, tak že jako na potvoru v den, kdy se nesmí nic stát to přijde Bueee ale mě se takový průs...švihy stávaj celkem běžně a nakonec se to vyřešilo. tak že samozřejmě OPRAVDU MOC DĚKUJI MOJI DRAHÉ ŠVAGROVÉ, jejíž auto jsem měl půjčené, a jejímu spolujezdci, za druhou sadu kol a přivezení auta, které jsem nechal na hranicích. jiná varianta nebyla Tak to valím bulvy

opravdu velký dík patří crxmannovi, kterej na mě ( spolu s danym, taky děkuji ) počkal na hranicích a dopravil mě na polygon, ale hlavně mě v dopoledním programu nechal jezdit s jeho akoušem, byť se sám o nějakou tu jízdu ochudil
a samozřejmě hellbornovi, kterej mě nechal taky svézt

nakonec musi přehodnotit a říct, že ty ošklivý, hranatý stěhováky jsou fajn Úsměv

tak že znovy musim říc, že to byla super akce a náramně jsem si jí užil

díky vám všem a zase někdy přátele
   Návrat  
Well je teď offline  Well
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:07  Naposledy upravil Well dne 19.4.2011 , 13:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

crxmann napsal:
tudy celý článek naleznete >> Report I.část
tudy celý článek naleznete >> Report II.část

Moc hezký report je to dobrý . Jen nejsem Vell s jednoduchým V Velmi šťastný .
Akce povedená, teším se na další fotky. Třeba Hellborn by se mohl pochlubit Mrk . Moc rád jsem viděl staré známé Hondaře. Snad zas někdy někde naviděnou papa .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:11   Citovat  

Well napsal:
Moc hezký report je to dobrý . Jen nejsem Vell s jednoduchým V a už vůbec nejsem Well z HC.cz, ale spíš z mx5.cz Velmi šťastný .
Akce povedená, teším se na další fotky. Třeba Hellborn by se mohl pochlubit Mrk . Moc rád jsem viděl staré známé Hondaře. Snad zas někdy někde naviděnou papa .

Pochlubí Wellíku, pochlubí, ale napřed na to musí mít chvilku... Trochu to vytřídit, vyházet nepovedené (nebo s ošklivými auty.. Lucy HaHaaa ) a tak. Snad v sobotu v noci. Vylov Jazze a doraž na HD. Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:27   Citovat  

Well napsal:
Moc hezký report je to dobrý . Jen nejsem Vell s jednoduchým V a už vůbec nejsem Well z HC.cz, ale spíš z mx5.cz Velmi šťastný .

Velmi šťastný opraveno .... taky sem Tě rád viděl přátele
   Návrat  
Well je teď offline  Well
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:47   Citovat  

Hellborn napsal:
Pochlubí Wellíku, pochlubí, ale napřed na to musí mít chvilku... Trochu to vytřídit, vyházet nepovedené (nebo s ošklivými auty.. Lucy HaHaaa ) a tak. Snad v sobotu v noci. Vylov Jazze a doraž na HD. Úsměv

Chtěl jsem, ale bohužel v termínu HD organizuji u Chebu sraz MX-5 klubu. Snad příště.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:57   Citovat  

Well napsal:
Chtěl jsem, ale bohužel v termínu HD organizuji u Chebu sraz MX-5 klubu. Snad příště.

to je kousek na otočku Úsměv
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2011 , 7:01   Citovat  

Nedávno jsem si to vyzkoušel taky na nově otevřeném centru bezpočné jízdy v Ostravě kde mají kluznou lištu a ten kluzný ovál odkaz můžu říct že jsem se na liště nechytal. Vždycky mě to roztočilo ,že jsem nebyl schopen nic udělat snad jen první kontra a dál jsem se jen točil. Ostatní to vybírali v klidu dokonce i ženské na tom byly líp než já. Bylo nás tam celkem 10 a všichni měli zimní bumy jen já borec jsem měl přezuto na letních a lítal tam jak nudla v bandasce. Pak jsme se přesunuli na kluzný ovál a tam jsem si užíval jízdu driftem a zbytek co byli na zimácích měli smolíka těm to vůbec nešlo. A teď se zeptám mají na te kluzné ploše nějaký význam letní nebo zmní gumy? Protože když jsme jeli na lištu ve 30km/h tak to všichni na zmních vybrali jen já na letních vůbec
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.4.2011 , 8:16   Citovat  

Samozřejmě, zimní gumy mají lepším trakci...
Další otázkou je stabilizace...

Nicméně vystřelovací deska je opravdu práce rukou na volantu, já to dávám i na semislicku, který má bezkonkurenčně nejhorší trakci Velmi šťastný , takže spíš bych to viděl, že to kontra bylo pomalé... Ale rozhodně si to měl na letních těžší...

Poslední otázkou je, jak kvalitní je ten povrch...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Článek : Report, Kdo chce umět lépe ovládat auto....
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina