Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Type R 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
posvik je teď offline  posvik
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 18:44   Citovat  

Zdar nasel jsem nasledujici inzerat

tudy odkaz

trosku o tom uvazuju, co si o takovem aute myslite vy? Bude to druhe auto, tzv. vikendove na lesteni. Ta cena je podezrela.

Díky. M
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 19:13   Citovat  

No těžko to posuzovat podle tří fotek, nicméně cena je skutečně podezřelá, za to nekoupíš ani ITR. Vychází to v přepočtu asi na 103t kč. Takhle to prostě nepoznáš, to musíš vidět a projet a i tak musíš počítat s nějakou skrytou vadou na kterou nepřijdeš. Ale to může být i u auta dvakrát dražšího. Taky může být chybně uvedená cena Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 21:59   Citovat  

Bezne stoji srovnatelne auto spis dvakrat tolik, tady je to navic po 1. majiteli, nezda se mi to taky vubec. Vsak tam zavolej a uvidis co ti prodavajici povi.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 22:03   Citovat  

taky to muze byt podvod Úsměv
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 22:05   Citovat  

asi bych necekal ze ti neska da nekdo neco zadarmo, natoz tajpara za 100 000 Úsměv tak to ignoruj, zbytecna namaha
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 22:15   Citovat  

no chce to urco proverit ,ja takhle mavnul nad US 4D SI v bile ze cca 50tkm za cca 220tis a ono to byla pravda ,vid odkaz odkaz,a dodnes se tlucu do hlavy ze jsem se na nej nebyl podivat Bueee
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 22:53   Citovat  

Vidíš a já se byl podívat na 4D SI v ústí za 400tis a byla to slepená bouračka Bueee
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 22:54   Citovat  

Asi takhle, počítej že do toho můžeš klidně ještě kilo nalejt a když ne, tak je to bonus Velmi šťastný
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 12:16   Citovat  

Takhle na foru nic nevyresime. Bud se na to jed podivat nebo je to zbytecna diskuse. Ale pokud bude převodovka načatá nebo spojka to poznáš až to po delším čase stejně.
Určitě majiteli napiš a jakmile ti přijde, že ti chce auto poslat "kurýrem" a že ti dá pár dní na to si ho vyzkoušet atp. tak je to fake Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 12:38   Citovat  

vsadím milion : odpověď v následujícím duchu.

Zdar, pracoval jsem v německu, ale jsem angličan a protože manželka je těhotná tak jsem se vrátil do anglie. Auti je vonavka má TUV etc. Posli zálohu a já ti auto nechám spediční službou převést na tvou adresu, pokud ho nebudeš chtít můžeš ho odmítnout a záloha bude vrácena.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 13:15   Citovat  

crxmann napsal:

Zdar, pracoval jsem v německu, ale jsem angličan a protože manželka je těhotná tak jsem se vrátil do anglie. Auti je vonavka má TUV etc. Posli zálohu a já ti auto nechám spediční službou převést na tvou adresu, pokud ho nebudeš chtít můžeš ho odmítnout a záloha bude vrácena.

přesně přátele
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 13:49   Citovat  

crxmann napsal:

ta uz vime aspon kdo to vzdycky pise pořádnej výtlem
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 14:28   Citovat  

Jedna autenticka:

Hello,

I am answering using English language because I am from Spain and don't speak Czech at all. I worked for Shell Czech Republic a.s. in Prague but now I am working on a oil platform for the same company in North Sea (Shell / ESSO North Sea platform 49/19).
Regarding the car, I can assure you that it is in perfect working condition! It has no scratches, was held in a garage, all revisions are made on time and the engine works very well. I am the first owner and the kilometers are real!!! I really would say that the car is like new!
I got a new contract with Shell, for the next 3 years and I will use the car only for a few months each year. For this reason, I want to sell the car now, because over 3 years, it's value will be too low.
I do not know the car market very well, but I guess the price of the car is good. Still, please take that into consideration 209000 KZC is the final price !
I am not in Prague right now, I am on the oil platform, my new work place!
Please consider that due to the place where I am, it is quite difficult to communicate. Please think twice if you want to buy this car, give me an answer and we'll see how we could conclude this transaction in good terms without wasting our time and our money.

Best Regards!
Emiliano Zapata Ruiz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 14:48   Citovat  

skyline napsal:
Jedna autenticka:

Hello,

I am answering using English language because I am from Spain and don't speak Czech at all. I worked for Shell Czech Republic a.s. in Prague but now I am working on a oil platform for the same company in North Sea (Shell / ESSO North Sea platform 49/19).
Regarding the car, I can assure you that it is in perfect working condition! It has no scratches, was held in a garage, all revisions are made on time and the engine works very well. I am the first owner and the kilometers are real!!! I really would say that the car is like new!
I got a new contract with Shell, for the next 3 years and I will use the car only for a few months each year. For this reason, I want to sell the car now, because over 3 years, it's value will be too low.
I do not know the car market very well, but I guess the price of the car is good. Still, please take that into consideration 209000 KZC is the final price !
I am not in Prague right now, I am on the oil platform, my new work place!
Please consider that due to the place where I am, it is quite difficult to communicate. Please think twice if you want to buy this car, give me an answer and we'll see how we could conclude this transaction in good terms without wasting our time and our money.

Best Regards!
Emiliano Zapata Ruiz

jj zname to ,neco podobnyho mi napsal ohledne toho oranzovyho SI co je na sportovni vozy.cz za 380tic akorat ze ten inzerat nekdo napodobnil a prodaval ho za 170tis ,jak jsem mu napsal ze chci videt aktualni fotky ,tak uz jse neozval Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic Type R 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina