Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vti - fail ...
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 0:35   Citovat  

vcera po velkem desti mi zaclo auto lehce cukat, kolem 2500 nejznatelneji cim vizsi otacky tim ... to bylo vic v pohode
... ujel jsem ccca 50 km a vse se zdalo bejt v poradku

dnes sem jel do fitka a zpet... a cestu domu ( celkovi denni najezd cca 25 km ) auto zaclo opet cukat

Nejdrive se jednalo o podobne cukani .... jako vcera ktere se stupnovalo ... az to pripominalo ze to za jizdy chcipa a opetovne startuje .. prez kvalt z jizdy..

tudiz jsem zastavil chcipl jsem to a sel vyblikat chyby ... 10 a 22 ...
podle rad kamarada a manualu jsem zjistil ze by se nemelo jedna o nic proc by to nemelo jed... tudiz jsem zacal startovat .... cca na 15 pooteceni starteru auto chytlo ... chvili se hadalo jako v zime kdyz jede na 3 valce se spatnyma svickama ...
a pak opetovne chciplo...
opakoval jsem start jelikoz jsem pospichal domu ... a pri 15 20 opakovani auto chytlo .... zaclo se ozivat z mainrelay rychle cvakani ktere pripominalo kulomet Velmi šťastný ... volnobeh skakal mezi 1500 a 200 otacky... najednou otacky spadli uplne na 0 ... cvakani ustalo a motor stale bezel ale hadal se, vyfuk kaslal... a pak to chciplo

nejaka rada cim by to mohlo bejt

mam typ od kamarad ze bych mel zkontrolovat ukostreni termostatu .. a vsechny kostry na motoru..
chyby vyvolane jednotkou by udajne mely bejt ... nahodne ci .. by nemeli souviset s timto problemem

muze mi nejakej sikula rict vic Úsměv diky moc.. zejtra se na to chystam , nejprve promerim cidla , a ten vtec ventyl podle manulu pak projdu kostry..
na co se mam zamerit dal ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 4:54   Citovat  

těžko hádat , kostry atd je dobrej směr(ukostření pod palubkou a ukostření motorovýho svazku na termostatu) , pak bych zjistil jestli se spíná čerpadlo a napájení do rozdělovače, ecu atd (haprující main rele a spínačka)

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 10:23   Citovat  

monty napsal:
těžko hádat , kostry atd je dobrej směr(ukostření pod palubkou a ukostření motorovýho svazku na termostatu) , pak bych zjistil jestli se spíná čerpadlo a napájení do rozdělovače, ecu atd (haprující main rele a spínačka)
a mohl bys mi poradit jak otestovat tu spinacku ,jestli spina cerpadlo ( normalne pri poloze 2 zahuci ...jak natlaci ) .... a napajeni rozdelovace?

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 10:33   Citovat  

Když jsem řešil u Preluda podobnej problém, tak byla vyzkratovaná spínací skříňka. Nakonec to došlo tak daleko, že když jsem vytáhnul klíček ze zapalování, tak auto běželo dál. Když něco podobnýho dělal Legend (buď nešel nastartovat vůbec, nebo hrozně kolísaly otáčky a auto se celý rozklepalo), tak bylo vypálený relé, co řídí palivový čerpadlo.

zmysel09 je teď offline  zmysel09
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 10:52   Citovat  

ja si tez myslim ze tu vlhkostu to odneslo rele.. a pravdepodobne to na palivove cerpadlo..teoreticky je to mozne ze..

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 10:59   Citovat  

zmysel09 napsal:
ja si tez myslim ze tu vlhkostu to odneslo rele.. a pravdepodobne to na palivove cerpadlo..teoreticky je to mozne ze..
main rele jsem zkousel vcera jine funkcni..

monty je teď offline  monty
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 11:15   Citovat  

Newer napsal:
a mohl bys mi poradit jak otestovat tu spinacku ,jestli spina cerpadlo ( normalne pri poloze 2 zahuci ...jak natlaci ) .... a napajeni rozdelovace?
multimetr a změříš jestli je napětí...

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 11:23   Citovat  

tak jsem projizdel kostry , ja jouda zacal od motoru a vsechny byly v poradku ...ak me napadlo zkusit tu nejzakladnejsi ... minus baterky... a ejhle kontakt sel sundat rukou tak to prisuzuju tomu ze se mi mezi to dostala voda ... a byl tam velkej prechodovej odpor, vycisteno ... usazeno utazeno .. tak doufam ze to bylo tim ...
omlouvam se ze jsem tu otravoval a nezkontroloval nejzakladnejsi vec KO sem truhlik .. zatim se auto jevi v poradku jdu to jeste jednou testnout.

PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 12:55   Citovat  

snad to bude ok, kdyby to ale trvalo dal tak me jeste napada vlhkost v rozdelovaci pres popraskane vicko. Jak jsi tam psal o tom desti...

Zlobivec [1]
0
PříspěvekZaslal: 8.6.2011 , 13:57   Citovat  

PreludeZ napsal:
snad to bude ok, kdyby to ale trvalo dal tak me jeste napada vlhkost v rozdelovaci pres popraskane vicko. Jak jsi tam psal o tom desti...
vicko rozdelovace vypada v poradku .. jeste ho prekontroluju az pujdu do auta ..

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vti - fail ...
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina