Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyměním C5g esi
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 10:30   Citovat  

tudy odkaz

ZA CRX/CIVIC 4G VTEC/5G VTI/TARGA ESI/VTI....Mozna i acco cd7,,,, kuky kuk
CENA INZERATU ORIENTAČNÍ... Velmi šťastný

Fotografie0045-1200.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie0045-1200.jpg, 75.38 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:44   Citovat  

UP Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2011 , 10:23   Citovat  

VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 10:43   Citovat  

Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 9:58   Citovat  

Už se nechte ty offtopic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 10:40   Citovat  

UP VTEC AKTUALNI FOTO Mrk Honda

Fotografie0169-1200.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie0169-1200.jpg, 181.01 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2011 , 17:40   Citovat  

H+
   Návrat  
kaste je teď offline  kaste
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 13:26  Naposledy upravil kaste dne 16.6.2011 , 18:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

KingsKiller napsal:
http://www.sportovnivozy.cz/11108-honda-civic-vtec

ZA CRX/CIVIC 4G VTEC/5G VTI/TARGA ESI/VTI....Mozna i acco cd7,,,, kuky kuk
CENA INZERATU ORIENTAČNÍ... Velmi šťastný

Hoši, nekupujte to!!
Je to ....., má na tom díly, které si nechal poslat, ale ani po urgencích nezaplatil! šuk Zareagoval pouze tím, že starý nick zrušil a zaregistroval se pod tímto novým! Já jsem jen jeden z podvedených!

A ještě pro upřesnění - já mu poslal výfukové svody, taky je pak inzeroval u popisu auta jako vyměněné!! Mně tvrdil, že byly poškozené, a proto je tam nedal a nezaplatil, ale na výzvu, aby mi je teda vrátil zpět, hrál "mrtvého brouka"!

Takže nekupujte auto s poškozenými svody!

Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 15:01  Naposledy upravil M@jk dne 16.6.2011 , 23:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kaste napsal:
Hoši, nekupujte to!!
Je to hajzl, má na tom díly, které si nechal poslat, ale ani po urgencích nezaplatil! šuk Zareagoval pouze tím, že starý nick zrušil a zaregistroval se pod tímto novým! Já jsem jen jeden z podvedených!

A ještě pro upřesnění - já mu poslal výfukové svody, taky je pak inzeroval u popisu auta jako vyměněné!! Mně tvrdil, že byly poškozené, a proto je tam nedal a nezaplatil, ale na výzvu, aby mi je teda vrátil zpět, hrál "mrtvého brouka"!

Takže nekupujte auto s poškozenými svody!

Je to tam.

Kaste: Chápu Tvé rozezlení, ale vulgarity jsou nepovolené zde na foru, koleduješ si o žlutou. Také jsem byl xy krát podveden, řád asi 100.000,- CZK. Bohužel si souhlasil s pravidly a nemůžeš je používat. NEBER TO JAKO ÚTOK NA SVOU OSOBU. JEN V DOBRÉ VÍŘE UPOZORŇUJI. BYL BYCH RÁD, ABY SI TEDY POPSAL, CO SE STALO!!!
přátele

Kingskillere: Honzo, co to zde vidím? Můžeš to prosím vysvětlit? Znám Tě osobně a vůbec se mi tato tvrzení nelíbí, co zde kaste vynáší na světlo.

Znám kasteho jen virtuálně (kupoval jsem od něho věci), kingskillera též znám osobně (byli jsme u něho na výletě a ubytovaní a ve sklípku). Takže bych byl rád, aby zde vše bylo vysvětleno.

přátele
   Návrat  
poupal je teď offline  poupal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 18:06   Citovat  

Taky jsem jeden z podvedených. Nechal si ode mne poslat nerez výfuk, co má teď na autě a nikdy ho nezaplatil. Vymlouval se na to, že už peníze dávno poslal na účet, ale když jsem po něm chtěl výpis tak přestal reagovat. Rozhodně NEDOPORUČUJI s tímto člověkem jakkoliv obchodovat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.6.2011 , 18:23   Citovat  

poupal napsal:
Taky jsem jeden z podvedených. Nechal si ode mne poslat nerez výfuk, co má teď na autě a nikdy ho nezaplatil. Vymlouval se na to, že už peníze dávno poslal na účet, ale když jsem po něm chtěl výpis tak přestal reagovat. Rozhodně NEDOPORUČUJI s tímto člověkem jakkoliv obchodovat.

Jsem rád, že ses připojil! je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2011 , 11:49   Citovat  

kaste napsal:
Jsem rád, že ses připojil! je to dobrý

Kaste,
prosím o Tvé vyjádření, jak vše vzniklo a jak ke všemu došlo. Popiš celou situaci, když jsi tedy obvinil Kingskillera z PODVODU. Jemu jsem už psal též, aby jasně napsal oč šlo!!!

Díky moc.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.6.2011 , 21:11   Citovat  

M@jk napsal:
Kaste,
prosím o Tvé vyjádření, jak vše vzniklo a jak ke všemu došlo. Popiš celou situaci, když jsi tedy obvinil Kingskillera z PODVODU. Jemu jsem už psal též, aby jasně napsal oč šlo!!!

Díky moc.

Já jsem ho jen neobvinil, on opravdu je podvodník, mám pro to důkaz a nejsem sám!!
Je to jednoduché - já před rokem pracoval tak, že jsem posílal ND, a až když ty díly kupci došly, tak mi posílali peníze. HaHaaa Takto najivní jsem byl před rokem (vlastně i tobě jsem takto poslal anténu, určitě si vzpomeneš!?) S ním jsem se domluvil na svodech 4-2-1, detailně jsem je vyfotil i s jemnou prasklinou a i slovně popsal. Nastal scénář, který si můžeš přečíst ob-jeden odkaz tohoto tématu - autor POUPAL. A asi když nás podvedených bylo už víc, tak přestal vystupovat pod starým nickem a založil si tady tento nový Kingskiller.

A nehodlám si tady sáhodlouze vypisovat a nechat se "soudit", jestli tak nebo onak, prostě jsem jeden z podvedených a na tom nikdo nic nezmění!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 15:20   Citovat  

Mohu jen potvrdit, u mne hrozně spěchal na to, abych mu poslal výfuk ještě ten den, že peníze okamžitě pošle na účet. Vždycky jsem posílal pouze na dobírku nebo peníze předem, ale tentokrát jsem udělal vyjímku. Tak jsem na jeho zprávu, že dohodnuté peníze už odeslal na rychlo zabalil výfuk i s potrubím a díky neskladnosti ještě zaplatil drahé poštovné. Peníze na účet nikdy nedorazily, výpis jsem zkontroloval opravdu pečlivě. Kingskiller mne však obviňoval, že peníze poslal už nejméně dvakrát a strašně mu vadilo jak mu kazím kšefty. Když jsem však po něm chtěl, aby mi poslal výpis z účtu, že dluh skutečně už odeslal, tak přestal reagovat a samozřejmě mi nic neposlal - jak by taky mohl, když nikdy žádná transakce neproběhla.

Vřele tedy doporučuji všem, co si váží svých vydělaných peněz nebo věcí, které prodávají, aby s tímto "člověkem" neobchodovali!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 13:23   Citovat  

Vážení,
děkuji Kastemu a Poupalovi za vysvětlení. Před týdnem jsem si psal s Kingskillerem a požádal jsme jej o vysvětlení, které více méně potvrzuje Vaše slova, ale liší se ve věci poškození svodů. Řešit to nehodlám nějak osobně - to už jsem si též zvykl se do ničeho nemíchat, pak je člověk jen v nezáviděníhodné situaci. Slíbil, že vyhrabe papíry o zaplacení. Bohužel vidím, že tak neučinil.
Ble

Kaste: ano velice dobře si pamatuji, jak to bylo. Smutný Dodnes se stydím, že jsem odeslal peníze až po obdržení zboží - BYŤ TO BYLO DLE DOMLUVY - SVÉ SLOVO DRŽÍM. Nakonec jsem zjistil, že se peníze po připsání na Tvůj účet vrátily na můj účet, což jsme vůbec nepochopili a hned jsem Tě kontaktoval a peníze jsem opět dle domluvy poslal.

Proto se divím, že se tady objevují takovéto zlé věci. Leč mne to bohužel v současné době nepřekvapuje.
to snad ne
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 18:38   Citovat  

A na dokreslení celé situace - viz další téma KingsKillera!! To je šuk , co!? pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 20:57   Citovat  

Svody 4/2/1 ??? kdyz uz tak jen ta cast 4/2 a to jsi mi je poslal na dve pulky !!! Cos cekal ze ti zaplatim 800 za svody co mi posles skoro na pul ??? cena toho srotu co jsi mi poslal byla tak 15kč....Asi o pul roku pozdej jsem od tebe bral zadni napravu,,,,videls snad ze by byl nekde problem ???Ne zadny nebyl protoze mi taky od tebe konecne doslo co melo a bylo to i funkcni!
A ty s tim vyfukem penize jsem ti poslal 3krat dokonce jsi mi dal i dve rozdilne cisla uctu...Jednou se mi to vratilo a dvakrat to doslo prijemci,,,Jestli mas Problem napsat par cisel a chces jen hazet spinu na slusne lidi muzes dojet povykladame si z oci do oci....rad ti to vse osobne vysvetlim Velmi šťastný Tot asi vse ,,,,,Nejsem zadny zmr* ale taky si nenecham *asrat na hlavu!!!nikdy a od nikoho ,,,koupil jsem uz asi 14 ruznych veci od nekolika lidi tady na klubu s nikym nebyl problem ,,,vesmes vse slusni lide.... Honda přátele

Jo a k nicku ten mam tady stejny ,,,,odjakziva ,,,nick jsem zmenil na druhem hc a to proto ze jsem v nem mel hvezdicky a neslo mi pridat do blogu jak jsem dosel k hondam(klidne si to precti),,,,tak jsem zalozil na radu kinga novy ucet...To je vse,,,,Hledas v tom jen sve duvody asi jako ve vsem co se vam hodi ,,,ze ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 21:16   Citovat  

Já těch 800,- Kč oželel, ale celou tu story jsem si nemohl nechat pro sebe, je třeba lidi poinformovat, aby si dali pozor! A je taky s podivem, že se ten sam scénař odehrál i v jiném případě, než se mnou!

K tomu nicku - pod KingsKiller jsi zaregistrovaný od 31.10.2010, ale náš "obchod" proběhl tady přes tento Honda-club.cz 11.6.2010...takže!? Úsměv

Za vším, co jsem v této věci napsal, si stojím, to je vše! Jo ještě něco, máš pravdu, vesměs jsou zde slušní lidé...až na výjimky! papa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 21:59   Citovat  

nikdy jsem ti rozdílná čísla účtu neposlal, mám vše hezky schované a čísla sedí. Jestli si neumíš opsat číslo, tak je to tvůj problém. Až mi pošleš doklad o tom, žes mi to poslal na účet tak se můžem o něčem bavit. Pokud ho už nemáš, velmi rádi ti ho v bance vystaví znovu. Zatím zůstalo akorát u planých řečí tady na webu. Špínu na tebe budu házet do té doby, než se to vyřeší. Velmi rád bych to z očí do očí vyřešil, to mi věř HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 22:10   Citovat  

Ach jo,
vidím, že jsou zde argumenty pro a proti.

Tak mne nezbývá už je požádat o vyřešení. Od ted se do toho nemíchám, to mi za to nestojí, není to můj problém. Vůbec neznám pozadí a už vůbec jak to bylo doopravdy. Mám svých starostí dost.

Přeji úspěšné vyřešení. Prosím bez invektiv, agresivity. Věřím ve zdárný konec. přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyměním C5g esi
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina