Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pozna niekto Vaclava Dvoraka z Teplic ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.3.2011 , 22:45   Citovat  

email ramon3@email.cz
predal na Slovensko prevodovku z 1.8VTi a jaksi tam nie je LSD diferak a ani na obale nie je nikde napis LSD a tak mam podozrenie, ze to je prevodovka z B16A2.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.3.2011 , 22:46   Citovat  

vti [906team] napsal:
email ramon3@email.cz
predal na Slovensko prevodovku z 1.8VTi a jaksi tam nie je LSD diferak a ani na obale nie je nikde napis LSD a tak mam podozrenie, ze to je prevodovka z B16A2.

Viz. SZ
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 12:42   Citovat  

Jestli chceš sem z Teplic tak bych tam mohl zajet..tušim o koho se jedná několikrát tu už o něm byla zmíňka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 17:42   Citovat  

no to mě podrž, měl jsem ji brát kdysi já, ale nakonec to nějak nedopadlo cože cože ?

mejlovali jsme spolu i telefonovali. Mě pán napsal že je z Ústí nad Labem.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 19:00   Citovat  

myslím že vím o koho jde, nemá nick na icq dvoři? jinak pěknej podvod teda... KO
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2011 , 0:31   Citovat  

od tohoto cloveka jsem cca pred 3 roky kupoval auto ...
no asi tusite ze to stalo za to ... predni brzdy byly slozeny kdo vi z ceho - kazda strana mela jiny brzdovy kotouce no poskladany nejak kdo vi jak ...
radost proste ... takze po slavnem zakoupeni jsem do toho vrazil dalsich 15k na nejnutnejsi opravy ... wc
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.3.2011 , 0:38   Citovat  

Ossi napsal:
no asi tusite ze to stalo za to ... predni brzdy byly slozeny kdo vi z ceho - kazda strana mela jiny brzdovy kotouce no poskladany nejak kdo vi jak ...
radost proste ... takze po slavnem zakoupeni jsem do toho vrazil dalsich 15k na nejnutnejsi opravy ... wc
tak 15 tisic neni moc a asi sis to spatne prolezl kdys jsi kupoval Úsměv
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2011 , 0:47   Citovat  

no na to ze to melo byt auto bez investic tak to bylo dost Mrk
   Návrat  
tomrogo je teď offline  tomrogo
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 2:59   Citovat  

znám ho osobně a upřímně si myslím, že je v tom nevinně. Jenom dostal balík, ať to pošle a hodil svojí zpáteční adresu. Ale nevím, třeba je to jinak, nechci ho obhajovat, asi by bylo lepší, kdyby se vyjádřil sám... Jenom jak to cítím já Mrk
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 11:22   Citovat  

A pritom jen stacilo aby frajer predem poslal fotku prostupu poloos. Jinak Vojt4s mel teda stesti.
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 11:30   Citovat  

tomrogo napsal:
znám ho osobně a upřímně si myslím, že je v tom nevinně. Jenom dostal balík, ať to pošle a hodil svojí zpáteční adresu. Ale nevím, třeba je to jinak, nechci ho obhajovat, asi by bylo lepší, kdyby se vyjádřil sám... Jenom jak to cítím já Mrk

Nechci se do toho montovat, ale když ho znáš osobně, řekni mu co se tady řeší a pokud má čisté svědomí a je to jen nedorozumění, má prostor se k tomu tady vyjádřit, nebo ještě líp ať se spojí s kupujícím a daj to dokupy. Jinak je tady ta diskuse zase o ničem jako mnoho dalších!!! naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 14:12   Citovat  

uvidime ako sa chalan k tomu postavi, mna len dost prekvapil, ked zacal vypisovat maily o tom, ze to je normalne lsd a ze ta tyc co je tam skrz tam ma byt, ze to mu potvrdil aj nejaky mechanik, co sklada zavodne honda specialy v teplicich...

ak sa situacia nezlepsi, tak sem mozem hodit cast komunikacie a ak ho niekto z vas teda pozna osobne, tak mu aspon skuste vysvetlit, ze honda lsd je naozaj bez tej tycky. mozno sa potom zacne spravat normalnejsie, ked pochopi najprv technicku cast tohoto problemu.
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 17:11   Citovat  

LSD check
(asi pridam do FAQu...)

lsd.check.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lsd.check.jpg, 115.02 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 17:53   Citovat  

presne tento obrazok mu kamarat poslal a tu je jeho odpoved:
citace:
No tak to bych netvrdil ,jak jsem se o to začal trochu zajímat tak kolega opravuje Hondy už dlouho staví je na závody a tvrdí mi ,že ten obrázek je pěkná blbost na něm je špéra závodní lamelová!!! kerá se používá pouze na závody a má velkou svornost .Jelikož LSD je pouze olejem bržděná viskoza to znamená ,že svornost je až od vyšších otáček !!!
A vyměnit Lsd diferák je prý záležitost 30min. Musí se shodit kola s hlavní hřídele a přeházet a celý diferák má delší stálý převod a pátý rychlostní stupen. Tyčka na obrázku je samozřejmě na držení satelitů a planetového kola .
Takže pane pokud převodovku nerozebereš tak poznáš prd. Takhle mi to přesně řekl.
A Já pro jistotu ještě jedu v sobotu do SRN a pozeptám se borca zda bylo něco dělané s hondou co mi prodal rozbořenou a pochybuji,že mi bude lhát ,když jsem ho už koupil.
Na rovinu se mi nezdá ,že převodovka je z 1.6 ,protože jsme prodali poloosy a borec říkal,že jsou z 1.8 poznal to hned tak nevím .......uvidíme ,

a vtedy ma zdvihlo zo stolicky...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:06   Citovat  

Uvidi leda tak lejno ocas... Mas na nej tel.? Do Teplic jezdim kvuli KFC takze kdyby nahodou byl zlej...
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:10   Citovat  

Od toho člověka jsem měl kupovat ECU P30. Psal mi, že je prý údajně i upravuje. Ještě že k tomu nedošlo, odteď tedy nic od něj nekoupím, přijde mi kus dřeva tak možná. Nebo má ještě někdo nějaké jiné reference??
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:11   Citovat  

To jmeno mi nic nerika, ale z Teplic znam jednoho typka kterej jezdil zavody do vrchu s Targou... A taky s par lidma vybehl...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 21:19   Citovat  

Zemi napsal:
To jmeno mi nic nerika, ale z Teplic znam jednoho typka kterej jezdil zavody do vrchu s Targou... A taky s par lidma vybehl...
ja myslim že spolu maj něco společného, jinak ten koho zmiňuješ je taky pěkněj ladič, já a Zuz@ máme zkušenosti to snad ne
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 9:33   Citovat  

dobre vam tak, kdyz ste mulka a neumite tu zavest black list. no asi zacnu taky s podelavanim vas tady asi to bude dobry byznys. zacina to tu byt samej ocas co bud posila smejdy a nebo si nevyzvedava zasilky.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 10:08   Citovat  

beastti napsal:
dobre vam tak, kdyz ste mulka a neumite tu zavest black list. no asi zacnu taky s podelavanim vas tady. zacina to tu byt samej ocas co bud posila smejdy a nebo si nevyzvedava zasilky.

A Ty si myslíš,že je to tak snadný? Taky byl problém s věcí,co jsem prodal (koupil jsem jí na své auto a prodal než jsem jí nasadil a kupující zjistil problém) = neměl bych být taky na blacklistu?

Za další si tu každý myslí,že za pár Kč koupí perfektní věc (nemyslím tento případ)... Ble
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 10:19   Citovat  

Ossi napsal:

Pokud nekomu veris hlasku, ze 15let stary auto je bez investic, tak se pak nediv. Navic pojem "TOP stav", nebo "stav bez investic" je dost sirokej. Hold nesmis kupovat to nejlevnejsi. Je to tvoje chyba, ze sis auto preci nezkontroloval. Navic je moznost reklamace, kompenzace, vse zalezi na dohode.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 10:40   Citovat  

bordel napsal:
Je to tvoje chyba, ze sis auto preci nezkontroloval. Navic je moznost reklamace, kompenzace, vse zalezi na dohode.

offtopic Jiste, ze je ossiho chyba, ze to nezkontroloval poradne. Nicmene NENI jeho chyba, ze auto bylo seskladane z kdo-vi-ceho. Fakt, ze si ja neco nezkontroluju nedela ze smejda, ktery bastli, slusneho cloveka. Takze hazeni viny na kupujiciho je smesne, ten pouze smecko neodhalil. Ale neni tim, kdo smecko dela. To by bylo dobre si uvedomit.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 11:10   Citovat  

skyline napsal:
offtopic Jiste, ze je ossiho chyba, ze to nezkontroloval poradne. Nicmene NENI jeho chyba, ze auto bylo seskladane z kdo-vi-ceho. Fakt, ze si ja neco nezkontroluju nedela ze smejda, ktery bastli, slusneho cloveka. Takze hazeni viny na kupujiciho je smesne, ten pouze smecko neodhalil. Ale neni tim, kdo smecko dela. To by bylo dobre si uvedomit.

Psal konkretne o jinych kotoucich, ty novy stoji tak od 1500kc, desky litr a brzdice jety do 3tis kc, nevim co mel za motor. Nicmene spousta bastlu se da odhalit pouhym okem. Pokud tam neco nasel a pochyboval, mel jednoduse od obchodu ustoupit. Navic jine kotouce na kazde strane by mohla byt skryta vada. Ale to je je Ossiho boj, nezname dalsi podrobnosti. sry za offtopic
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 12:41   Citovat  

bordel: uz zas pises, co mel udelat ossi. Ze spousta bastlu jde odhalit neznamena, ze to odhali kazdy. Kupujici svym chovanim smejdum casto nahravaji, ale to ty smejdy neomlouva. Proto tvuj styl odpovedi nechapu, copak tobe prijde normalni byt smejdem a spolehat na to, ze kupujici si toho nevsimne?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2011 , 12:47   Citovat  

panové já nevim ale mě by teda nenapadlo že někdo může na autě bastlit takovou věc jako brzdy, to je věc prodávajícího, každopádně jsem se s takovou prasárnou nedejbože nesetkal Tak to valím bulvy
   Návrat  
ramiza je teď offline  ramiza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 20:15   Citovat  

noo taky mám nekalou zkušenost. tentokrát s výfukovým potrubím. To se mi naštestí (jak koukám) ani nedostalo do ruky. viz tudy odkaz
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.6.2011 , 13:44   Citovat  

skyline napsal:
bordel: uz zas pises, co mel udelat ossi. Ze spousta bastlu jde odhalit neznamena, ze to odhali kazdy. Kupujici svym chovanim smejdum casto nahravaji, ale to ty smejdy neomlouva. Proto tvuj styl odpovedi nechapu, copak tobe prijde normalni byt smejdem a spolehat na to, ze kupujici si toho nevsimne?

Ahojda skyline,
ten z Brna? Doufám, že ano.

No víš, bordela znám a nemyslí to nijak emotivně špatně či útočně. Ono je ale opravdu bohužel pravdou, že pokud kupuješ je veškerá kontrola stavu, funkčností až na skryté vady na kupujícího, pokud už je obchod uzavřen, je to vše o následné domluvě, dohodě, kompenzaci či o totálně ničem, jako asi v ossiho případě. Já také tak neučinil a náš CIVIC 5G ESi 1992 za 87.000,- byl v takovém stavu, že dnes vím, že bych nedal ani 40.000,- ale byla to má chyba a auto jsem dal do pucu za posledních 5let je v něm dost financí, ale vše je funkční a hotové.

Chci tím říci, že pokud smlouva kupní není napsána tak, aby kupující byl chráněn, můžeme si už bohužel jen poklábosit o vlastní blbosti a nadávat na šmejda, co nám to prodal. Bohužel je to tak. Takže souhlasím i s Tebou, že "šmejdství" by nemělo být, ale o to více, když žijeme v naší zemi, musím být více obezřetní, takže souhlasím i s bordelem. Oba máte pravdu.

Kupující prostě musí být připraven tak, aby pak měl minimum škod. Je to špatná situace, ale realita.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pozna niekto Vaclava Dvoraka z Teplic ?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina