Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX 3g. Del Sol
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dominikreichel je teď offline  dominikreichel
PříspěvekZaslal: 25.6.2011 , 22:33   Citovat  

Prodám Hondu CRX 3g. 1.6 Esi. Honda je momentálně bez motoru, začalo v něm něco klepat (neztratil výkon, měl stále stejný zátah, pouze klepalo), tak jsem ho vyndal a chystal se na GO. Ještě jsem to nezačal, takže tak jak jsem ho vyndal, tak mi leží v garáži + mám k tomu celý další motor, co jsem koupil do foroty, na něm je sundaná hlava.

Auto má jinak vyvařené prahy, blatníky, celé přední čelo, zadní kufr (není dodělaný). Takže kastle je OK, stačí jen lak a motor. K autu přidám i nějaké díly, jako např. celé další přední těhlice, velký i malý chladič..zítra jedu pro zadní nápravy z CRX 2g, chtěl jsem je vyměnit kvůli kotoučům, takže také pridám k autu.

Prodávám, protože jsem sehnal za hodně dobrý peníz jiné auto, jinak bych si ji nechal. Sedačky tam jsou z CRX 2g, sportovní volant..takže ve finále je vlastně auto komplet, jen stačí doskládat (kastle s interiérem, vše OK + 2x motor D16z6 v-tec)

Fotky jsou zde: tudy odkaz

Cenu nabídněte, auto je na papírech, je k němu velký i malý techničák, technická cca 2měsíce zpátky dělaná, pojistku platím, takže žádné problémy ohledně papíru by být neměly.

Kdyby někdo měl zájem, tak tu mám i komplet motor D16z5 s řídící jednotkou, poloosama, převodovkou, sáním, výfukem..prostě vše, co je třeba pro montáž tohoto motoru do targy.

Jsem z Ostravy, tel: 606323915

IMAG1088.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG1088.jpg, 911.51 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX 3g. Del Sol
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď