Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelud 3g - hláška chyby brzd a pak omezení účinku
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Baura Mike je teď offline  Baura Mike
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2011 , 16:08   Citovat  

Zdravim všechny!!!

Koupil jsem si pro radost Hondu Prelud 3g (B20A3, automat, rv 1988). Po pár měsících se mi ale objevil problém. Po přejetí tramvajovejch kolejí se mi rozsvítily červený kontrolky poruchy na brzdách a nefunkčnosti zadních brzdovejch světel (najednou), za pár vteřin kontrolka ALB a auto skoro přestalo brzdit.

Když teď zastavim (třeba na pumpě když jdu tankovat), tak po nastartování je všechno OK a asi do dvou minut se závada zopakuje a zas to přestane brzdit.

Byl jsem na diagnostice u chlápka co mi dělá ostatní auta, ale nepodařilo se nám auto napíchnout bo nemá 6pin zástrčku.

Nesetkal jste se s tim už někdo? Teď se rozhoduju, jestli to mám hodit za "težký prachy" do autorizovanýho Honda servisu, koupit jinou v Německu a postavit na moje papíry, zkusit prodat a nebo nechat sešrotovat Bueee

Díky moc!
Mike Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
oyram je teď offline  oyram
0
PříspěvekZaslal: 19.6.2011 , 21:22   Citovat  

Pro zacatek muzes zkusit vyndat rele ALB. Ten cernej box s relatkama pod kapotou, tusim ze je zespoda nakresleny i schema nebo z manualu...

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 0:19   Citovat  

Baura Mike napsal:
Zdravim všechny!!!

Koupil jsem si pro radost Hondu Prelud 3g (B20A3, automat, rv 1988). Po pár měsících se mi ale objevil problém. Po přejetí tramvajovejch kolejí se mi rozsvítily červený kontrolky poruchy na brzdách a nefunkčnosti zadních brzdovejch světel (najednou), za pár vteřin kontrolka ALB a auto skoro přestalo brzdit.

Když teď zastavim (třeba na pumpě když jdu tankovat), tak po nastartování je všechno OK a asi do dvou minut se závada zopakuje a zas to přestane brzdit.

Byl jsem na diagnostice u chlápka co mi dělá ostatní auta, ale nepodařilo se nám auto napíchnout bo nemá 6pin zástrčku.

Nesetkal jste se s tim už někdo? Teď se rozhoduju, jestli to mám hodit za "težký prachy" do autorizovanýho Honda servisu, koupit jinou v Německu a postavit na moje papíry, zkusit prodat a nebo nechat sešrotovat Bueee

Díky moc!
Mike Honda

Kdyz se ohnes u spolujezdce tak pod stredovym panelem je jednotka abs.Pokud se tam podivas za sera a roznes kontrolky po tom co se ti rozsviti ALB tak tam uvidis blikat diodu.Spocitej kolikrat ti zablika a podle manualu zjistis co tomu je. je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelud 3g - hláška chyby brzd a pak omezení účinku
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina