Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
R:zabavení řidičského průkazu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ne-moc je teď offline  ne-moc
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:19   Citovat  

Hezký večer přeji.
Otáčím se na vás s radou, prosbou o zkušenosti a nebo dobrym napadem jak se mám hájit.
Dnes jsem jel kolem 13:30 hodiny odvest auto do lakovny. Po ceste (cca vzdalenost 500m) mě stihli zastavit policajti.
Auto dost řešili protože je očesané a přiravené na lak. Už jsem věděl že pokutka bude a že se jí nevyhnu. Bohužel ale přišel policista s dýchacím přístrojem. Nadýchal jsem 0,17 alkoholu. Alkohol jsem pil předešlého dne. 4piva. BYlo to venku a pil jsem je od 18hod do zhruba pulnoci. Azn před 13a pul hodinou. Alkohol jsem prostě nepociťoval a nevěřil že bych mohl cokoliv nadýchat.Jen že tomu tak nebylo. Policie byla dost nepříjemná.Vůbec se s nima nedalo bavit. nic je nezajímalo a jen mě shazovali. Když jsem chtěl podstoupit krevní testy tak mi onen policista nakecal že bych si to musel předem zaplatit. Ale to jsem z finančních důvodů nemohl. Na místě mi tedy odebrali řidičák a odjeli. NEvím co mám teď dělat. NA internetu jsem si vyhledal že může člověk bez požití alkoholu nadýchat až 0,24 což jsem zdaleka nedosáhl. viz zde jak odkaz tak cituji: tudy odkaz :Naměření nižších hodnot než 0,24 promile alkoholu proto není bez dalšího považováno za dostatečný důkaz, že je řidič ovlivněn alkoholem. To samozřejmě za předpokladu, že se řidič ke konzumaci alkoholu před jízdou nepřizná.
Poraďte prosím jak se mám zachovat a jak mam toto řešit.
Potvrdilo se mi že policie nepomáhá a nechrání ale velice chytře vydělává.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:24   Citovat  

Podepsal jsi něco?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:36   Citovat  

Ano.Papíry co mi předhazovali. Třeba ty papírky co vyjeli z toho přístroje. A pak papír kde jsem psal že s tím nesouhlasím.

Toto je ještě z toho textu co jsem četl na internetu viz odkaz v prvnim příspevku:

Z medicínské praxe navíc vyplývá, že člověk může mít (nepatrnou) fyziologickou hladinu alkoholu v krvi, tzn. i bez toho, že by před tím alkohol konzumoval. Na množství zhruba do 0,2 promile, se při laboratorním vyšetření vzorku krve hledí proto jako na fyziologickou hladinu. Není-li jiným způsobem zjištěno, že řidič alkohol v době před jízdou konzumoval, nelze toto množství alkoholu přičítat konzumaci.
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:41   Citovat  

kolik meření provedli ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:43   Citovat  

dve a ja chtel třetí
0,17 0,13 0,15 myslim
   Návrat  
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:47   Citovat  

no řiká se,že asi do 0,3 smetou ze stolu,že to je neprokazatelný,ale zkušenost s tím nemám.Podle mě musí bejt směrodatný jestli si byl ochoten podstoupit odběr krve,to že na to nemáš u sebe peníze mi přijde uhozený a nemělo by to ovlivnit a asi si na tom měl trvat.Zase to bude asi o tom,jestli si něco takového podepsal Cooo???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:47   Citovat  

no kdyby si dejchnul jen 2x tak ti nic nemuzou takhle maji 3 mereni, ale jestli to nebylo pres 0,2 tak zkouska neni prukazna a nelze prokazat zes pil, dechova zkouska je pouze orientacni, takze Te meli vzit na krev, hlavne az budes mit papiry zpet, tak se stav na urade se zeptat jestli musis zadat o navraceni opravneni, ale tam budes asi muset minimalne pro karticku
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 22:50   Citovat  

Tak ze myslíš že si mám zítra zajít na policii a žadat je ať mi řidičák vrátí?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2011 , 23:02   Citovat  

no tudy odkaz tzn to co jsi nadejchal neprokazuje že jsi pil, takže Ti byl řp zabaven neoprávněně, jakej je postup těžko říct, standartně to oni předaji úřadu a ten ti pošle dopis že se máš dostavit na projednání nebo něco v tom smyslu, a pokud jsou v tom záznamu hodnoty do 0,24 tak ti úředník vrátí řp a ty si můžeš stěžovat, nebo na řp vyžadovat náhradu, měl sis říct o čísla odznaků a jména...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
R:zabavení řidičského průkazu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina