Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX 2G - Štefty kol - kde sehnat a jak vyměnit
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tafi je teď offline  Tafi
0
PříspěvekZaslal: 17.10.2013 , 18:04   Citovat  

Zdravím.

Na mé CRX je většina šteftů před smrtí, takže bych rád dal nové. Kde se dají sehnat a jak na samotnou výměnu? to?

Budu rád za Vaše rady.

Tafi
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 19:01   Citovat  

Ahoj,

štefty jsou trošku problém, alespoň u mě byl. Musel jsem si je nechat vyrobit na zakázku. Dal jsem za 4 asi 200Kč, což je celkem směšná cena, spíš sehnat někoho, kdo to udělá.

Mám tu jeden ještě nepoužitej, pokud bude třeba, můžu Ti ho změřit a nakreslit v CADu, pokud si seženeš někoho, kdo Ti to vyrobí. Toho člověka, co mi to dělal osobně totiž neznám, ale neměl by to být problém pro trochu zručnějšího soustružníka.

Co se týče výměny, měl bys sundat celej náboj kola, staré vyklepnout a nové nasadit. Jelikož ale já neměl kde sundavat náboj, protože se mi ulomil šteft na dovolený u kamaráda, kterej mi zařídil nové, sundal sem brzdovej kotouč, starý šteft vyklepl (Ty ho budeš muset uříznout a vyklepnout zbytek, já tam měl jen půlku šteftu). Musíš sundat i krycí plech kotouče. Štefty sou nasazený zezadu, takže ho budeš muset přiměřenou silou nacpat (spíš naklepat) tak, aby se zapasoval na místo, jde to (i když trochu škrábneš závit), ale pokud máš k dispozici dílnu, raději sundej náboj, bez sundání je to spíš nouzovka. Doporučuju dosedací plochu šteft/náboj máznout lepidlem na závity, aby se časem nezačal protáčet. Já nasazoval bez sundání náboje a nemám s tim 2 roky jedinej problém. Štefty sem zajistil lepidlem na závity.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
CRX 2G - Štefty kol - kde sehnat a jak vyměnit
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina