Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Milujme lesní zvěř!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 0:27   Citovat  

Minulý rok přesně touhle dobou moje Honda potkala srnku a oprava mě opravdu hooodně finančně zabolela. No a samozřejmě co se nestalo asi před 15 minutama? Pan kolega zajíc si musel rozhodnout že si to vezmě přes silnici zrovna ve chvíli, kdy jsem projížděl. Nevím, jak se mu to povedlo, ale naložil se mi přesně do míst, kam to poslala minule slečna srnka a nárazník je zas v p... naštvanej

Omlouvám se že jsem vlastně založil jeden velkej offtopic , ale musel jsem někam svůj adrenalin částečně vyřvat a v půl jedné ráno není v okolí moc příležitostí, komu to sdělit Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 0:32   Citovat  

Hory88 napsal:
Minulý rok přesně touhle dobou moje Honda potkala srnku a oprava mě opravdu hooodně finančně zabolela. No a samozřejmě co se nestalo asi před 15 minutama? Pan kolega zajíc si musel rozhodnout že si to vezmě přes silnici zrovna ve chvíli, kdy jsem projížděl. Nevím, jak se mu to povedlo, ale naložil se mi přesně do míst, kam to poslala minule slečna srnka a nárazník je zas v p... naštvanej

Omlouvám se že jsem vlastně založil jeden velkej offtopic , ale musel jsem někam svůj adrenalin částečně vyřvat a v půl jedné ráno není v okolí moc příležitostí, komu to sdělit Tak to valím bulvy

Tomu se říká murphyho zákon. Důležitý je, že si neskončil někde v poli.
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 0:38   Citovat  

To je pech. Lesní a polní zvěř se někdy chová naprosto iracionálně: Jednou si takhle jedu úplnou tmou a nejdnou zajíc u krajnice. Uberu plyn a čekám že mi tam vběhne. Místo toho se rozběhl po silnici před autem. Pokaždý když sem ho chtěl předjet, tak vybočil směrem pod kola a ani klakson mu moc nevadil. Tohle mu vydrželo cca kilometr než se unavil a utekl do pole. No chápete to někdo... Velmi šťastný
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 0:42   Citovat  

Tomu se bohužel nedá vyhnout....
Ve špatnou chvíli v blbým místě...
Řeknu to hnusně, ale je to tak, buď je to srnka nebo králík v lese, nebo to taky muže být opilec za volantem ve městě.
Tomu se až tak moc předejít nedá.
Taky už mi jedna lemra vyskočila přímo z vysoké távy před auto..naštěstí sem ji jen bokem narzníku stihl podrzait nohy a žádná škoda nebyla.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 0:44   Citovat  

crxmann napsal:
Tomu se říká murphyho zákon. Důležitý je, že si neskončil někde v poli.

Jj, to každopádně. Proč si ale musel vybrat přesně to načnutý místo, to nechápu Smutný

Johny napsal:
To je pech. Lesní a polní zvěř se někdy chová naprosto iracionálně: Jednou si takhle jedu úplnou tmou a nejdnou zajíc u krajnice. Uberu plyn a čekám že mi tam vběhne. Místo toho se rozběhl po silnici před autem. Pokaždý když sem ho chtěl předjet, tak vybočil směrem pod kola a ani klakson mu moc nevadil. Tohle mu vydrželo cca kilometr než se unavil a utekl do pole. No chápete to někdo...

Jo, tak takhle jsem jendou honil kočku, ta ale běžela jen tak 20m vedla auta a pak se vydala přímo pod kolo, asi jí to už nebavilo Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 0:50   Citovat  

Johny napsal:
To je pech. Lesní a polní zvěř se někdy chová naprosto iracionálně: Jednou si takhle jedu úplnou tmou a nejdnou zajíc u krajnice. Uberu plyn a čekám že mi tam vběhne. Místo toho se rozběhl po silnici před autem. Pokaždý když sem ho chtěl předjet, tak vybočil směrem pod kola a ani klakson mu moc nevadil. Tohle mu vydrželo cca kilometr než se unavil a utekl do pole. No chápete to někdo... Velmi šťastný

To je uplne normalni, zver ve tme utika tam kam vidi nejlip, takze kam jinam nez presne pred autem s rozsvicenymi svetly. Mne to prijde racionalni az beda Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 1:19   Citovat  

Bully napsal:
To je uplne normalni, zver ve tme utika tam kam vidi nejlip, takze kam jinam nez presne pred autem s rozsvicenymi svetly. Mne to prijde racionalni az beda Velmi šťastný

Ponaučení tedy je : zhasnout pořádnej výtlem Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 1:32   Citovat  

kachnacrx napsal:
Tomu se bohužel nedá vyhnout....
Ve špatnou chvíli v blbým místě...
Řeknu to hnusně, ale je to tak, buď je to srnka nebo králík v lese, nebo to taky muže být opilec za volantem ve městě.
Tomu se až tak moc předejít nedá.
Taky už mi jedna lemra vyskočila přímo z vysoké távy před auto..naštěstí sem ji jen bokem narzníku stihl podrzait nohy a žádná škoda nebyla.

Je to přesně jak píšeš. Na druhou stranu ještě že to byl jen králík. Potkat divočáka (a že jsem tam už parkrát nějakýho zahlídnul), tak asi nebudu řešit jen nárazník Tak to valím bulvy
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 8:30   Citovat  

crxmann napsal:
Ponaučení tedy je : zhasnout pořádnej výtlem Mr. Green

zhasnout a nasmerovat volant tam kde je nejvic svetla - tzn. do kandelabru nebo pred protijedouci tatru pořádnej výtlem
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 8:39   Citovat  

Taky mam zážitky se zvěří, dvakrát trefenej bažant to sem měl ještě twingo. Jedu koukam na krajnici bažant, přibrzdim a ten blbec se stejně rozeběh a rozlít se a přesně na kapotu, bažant vyletěl kolmo nahoru a v kapotě promáčknutá 30i centimetrová plocha. Druhej den jedu jinou cestou a to samý, ale naštěstí mě minul Velmi šťastný A třetí zážitek, to sem měl Picasso zajíc sebevrah, stojí na kraji a když jsem skoro u něj se rozeběh, tak sem se vyhnul, po pár set metrech sem zjistil že jedu špatně, tak sem se otočil no a co myslíte ten debil mi tam vletěl znovu, prostě si tam na mě počkal Velmi šťastný Naštěstí újma žádná, opět sem ho minul pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 8:45   Citovat  

ja jezdim k baraku posledni 2 km takovou zapadlu asfaltkou a potkavam pomerne pravidelne srnky, bazant čumí u silnice opravdu každý ráno, i ve stejných místech, onehdá prede mnou prebeh silnici i jezevec ( takove to zvyřátko s pruhovaným ksichtíkem) a asi dvakrát stádo prasat ( rodiče anepočitatelná kupa dětí). Podotýkám že to všechno v urbanizovany a chatarsky oblasti kolem D1 Mirošovice. Jedinkrát jsem ale trefil, a to bylo káně, který se sneslo ze stromu na moje čelní sklo asi ve 100kmh, z okna jsem mel lavor a tak tak ze jsem to neposlal do prikopu....
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 8:47   Citovat  

v tomhle počasí to je nejlepší vyvrhnout na místě ,nebo když je vlahá noc tak alespoň max do hodinky ,nezapomeňte ale na místě vyprázdnit močoví měchýř. Zájíci jsou letos v pohodě zatím žádná epidemie ani lokální co se týče nemocí,ale tak jako tak vše dobře tepelně upravit.
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 14:27   Citovat  

Hmm tak to mas dobry me prebehla srnka primo pred autem tak sem to strhnul ale kdyz sem to bral zpatky do svyho pruhu tak se mi utrh zadek asi ve stovce. Stocil sem kola pridal plyn chvilku sem se svez bokem ale ze smyku uz sem to nevytah pretocilo se to zadnim kolem se kousla o skarpu a tradá udelal sem premet ve vzduchu dopad sem na strechu zpatky na kola a takhle to dopadlo. Takze bud rad za zajice.

1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
1.jpg, 1.55 MB

2.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2.JPG, 1.52 MB
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 14:50   Citovat  

já jednou vlítnul do smečky divokých prasat co byly roztažení přes celou silnici. Byla mlha, cca 23:00 a nebylo kam uhnout Úsměv . To byl panečku vřískot. Chlapák byl na místě ko. Stálo mě to 30 tis. Měl jsem tehdy oktávku. Jel jsem 80km/h a o prase jsem se téměř zastavil na místě.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 17:55   Citovat  

hokky napsal:
Hmm tak to mas dobry me prebehla srnka primo pred autem tak sem to strhnul ale kdyz sem to bral zpatky do svyho pruhu tak se mi utrh zadek asi ve stovce. Stocil sem kola pridal plyn chvilku sem se svez bokem ale ze smyku uz sem to nevytah pretocilo se to zadnim kolem se kousla o skarpu a tradá udelal sem premet ve vzduchu dopad sem na strechu zpatky na kola a takhle to dopadlo. Takze bud rad za zajice.

Tebe ucila ridit Urbancova? Kvuli zvireti takhle ohrozovat lidi kolem, to je fakt mazec, bud rad, zes u toho nikoho nesejmul...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 18:46   Citovat  

jj taky se to stalo, ale s kamionem. jedem tak 90 v noci a u krajnice je videt srnka, a u toho nejde jen tak dupnout na brzdy ,jeste kdys na navesu nejelo asrko, tak sme to riskli a ona se rozhodla ze prejde ve chvili , kdy jsme projizdeli Úsměv nastesti to odnesla jen spicka narazniku, kousek schudku, drzak svetla Úsměv ale srnka byla pomleta dokonale Úsměv
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 19:33   Citovat  

Brnďa napsal:
jj taky se to stalo, ale s kamionem. jedem tak 90 v noci a u krajnice je videt srnka, a u toho nejde jen tak dupnout na brzdy ,jeste kdys na navesu nejelo asrko, tak sme to riskli a ona se rozhodla ze prejde ve chvili , kdy jsme projizdeli Úsměv nastesti to odnesla jen spicka narazniku, kousek schudku, drzak svetla Úsměv ale srnka byla pomleta dokonale Úsměv
pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Dreyphus je teď offline  Dreyphus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 19:46   Citovat  

Já potřeboval někam hodit , tak mi známý sehnal odvoz.. Čekal na mě týpek s krásnou 2 roky starou alfou.. Všechno čisté, vevnitř přídavné budíky na tlak oleje ,směs atd. Ujeli jsme 5 km a srnka. Celý předek rozbořený,srnka v motoru.. jak jsem to viděl , tak se mi chtělo brečet..
   Návrat  
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 19:48   Citovat  

Svého času jsem srazil srnu a auto to taky trochu pocítilo - byl jsem vzteky bez sebe a když jsem to vyprávěl otci jak se to stalo a že mi ta "poběhlice" naběhla před auto a že bych to střílel atd. Otec mi odpověděl , že tady zvířata byla mnohem dřív než nějaký po**ný člověk a jeho auta.. Tehdy mně naštval , ale měl svým způsobem pravdu.
   Návrat  
Klidas je teď offline  Klidas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 20:02   Citovat  

Já naštěstí sestřelil jen bažanta, ale i tak v tom místě na nárazníku popraskal lak. naštvanej Bueee To soused s alfou 156 potkal srnku a už shání nový auto. nesouhlas Ať to dáš brzo do kupy. VTEC
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 20:05   Citovat  

skyline napsal:
Tebe ucila ridit Urbancova? Kvuli zvireti takhle ohrozovat lidi kolem, to je fakt mazec, bud rad, zes u toho nikoho nesejmul...

Kdo neco podobneho nezazil tak taky tvrdi to co ty. Prvni a uplne prirozeny reflex kazdeho cloveka je se nenadale prekazce vyhnout. Kolik uz bylo smrtaku ze se na silnici objevil zajic/pes/... a ridic to narval do stromu kdyz se mu snazil instinktivne vyhnout. Jisteze by si radsi nechal rozbit svetlo a tim zpusobit smrt tomu zajici a ne sobe.
Jsou reflexy co se daji treninkem a opakovanim do zblbnuti prekonat, ale pokud to clovek opravdu neceka a nema ani par milisekund na to aby mu to v hlave sepnulo +-vedome tak to muze takhle dopadnout kdykoli.
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 21:57   Citovat  

skyline napsal:

Co by si delal ty? V kile bys ji se snizenym autem urcete sejmul vid. No ty si profesor. Kdybych ji sestrelil tak uz tu nejsem mravenec
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 22:04   Citovat  

Bully napsal:
Kdo neco podobneho nezazil tak taky tvrdi to co ty. Prvni a uplne prirozeny reflex kazdeho cloveka je se nenadale prekazce vyhnout. Kolik uz bylo smrtaku ze se na silnici objevil zajic/pes/... a ridic to narval do stromu kdyz se mu snazil instinktivne vyhnout. Jisteze by si radsi nechal rozbit svetlo a tim zpusobit smrt tomu zajici a ne sobe.
Jsou reflexy co se daji treninkem a opakovanim do zblbnuti prekonat, ale pokud to clovek opravdu neceka a nema ani par milisekund na to aby mu to v hlave sepnulo +-vedome tak to muze takhle dopadnout kdykoli.

presne jak pises, je dobry si nejakym zpusobem zafixovat ze jen zaslapnout brzdu a zaprit se do volantu, radsi fakt neuhejbat, nema to cenu Smutný
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 22:18   Citovat  

PAKO napsal:
v tomhle počasí to je nejlepší vyvrhnout na místě ,nebo když je vlahá noc tak alespoň max do hodinky ,nezapomeňte ale na místě vyprázdnit močoví měchýř. Zájíci jsou letos v pohodě zatím žádná epidemie ani lokální co se týče nemocí,ale tak jako tak vše dobře tepelně upravit.

nechci ti do toho kecat ale když sem posledně trefil zajíčka tak nebylo co vrhat, nebylo to ani na lopatku a smetáček, ba ani na karbanátky ne HaHaaa paštika možná, v okolí 10m byla všude
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 22:38   Citovat  

Taky jsem to letos viděl.V místech kde jsem v noci jezdil volně 130 a někdy i víc sundala moje milá srnku autem a to jsme jeli oba 60 které jsem jí od základu postavil na které čekala půl roku a stihla si ho užít dvě hoďky.Tak to mělo spoždění ještě další 3 dny než se znova přelakoval nárazník.NAŠŤESTÍ!!!Ponaučení?-Večer nejezdím víc jak 70 Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 22:43   Citovat  

Prelude napsal:
Taky jsem to letos viděl.V místech kde jsem v noci jezdil volně 130 a někdy i víc sundala moje milá srnku autem a to jsme jeli oba 60 které jsem jí od základu postavil na které čekala půl roku a stihla si ho užít dvě hoďky.Tak to mělo spoždění ještě další 3 dny než se znova přelakoval nárazník.NAŠŤESTÍ!!!Ponaučení?-Večer nejezdím víc jak 70 Velmi šťastný Velmi šťastný

to máš fuk, ve dne mi přelítla před autem v rychlosti vyšší než povolené, za dne nebo v noci je to jedno Mrk
   Návrat  
Tonny je teď offline  Tonny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 23:04   Citovat  

mě loni den před vánocema vběhla srna před auto, naštěstí to odnesl jen znak, držák RZ a polámaná maska, když jsem zastavil že ji naložím do kufru protože byla K.O. tak na mě vyběhli dva rozzuřený psi ze škarpy tak šup do auta a pryč a odpoledna byla na poli a roztrhaná. jinak jsem pak zjištoval co můžu dělat a od známého policajta mi bylo řečeno že mám zavolat nehodovku protože lesníci prý mají na takovéto situace pojistku, ale nevím a znova to zkoušet nechci Velmi šťastný
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2011 , 23:11   Citovat  

Já jsem se jednou srnce vyhnul,bylo to asi ve 110.. lilo jak prase,tenkrát ještě můj VW Golf II ( netlemte se joudové Velmi šťastný ) udělal menší smyk a po boku jsme zahučeli do škarpy,vylezl jsem ven,očíhl to a škoda celkem malá,nárazník co jsem ten den sehnal s úplně novou maskou byl dole,urvaný držáky,maska nevydržela a praskla... prostě škoda cca 3tis.jo a urval jsem lambdu... od téhle blbé zkušenosti s noční jízdou a srnou jezdím max 70 a vůůbec mě nese mravenec že mě předjede dědula se Š110 ... hlavní je že dojedu bez škrábance.Na státovce teda těch 90 jedu ale dobrej pocit nemám..hold nejsem noční jezdec HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.7.2011 , 0:15   Citovat  

Jen se mi potvrdil fakt, že tomu se prostě člověk nevyhne Úsměv V noci taky často jezdím max 80-90, v místech, kde vím že často chodí i 50, jenže když mi tam skočí 2m před autem, tak ikdyby jsem jel 50, tak neudělám bohužel nic Smutný

Takovej dotaz na odhad ceny. Když si sundám nárazník sám a budu v autoklempírně po nich chtít jen ten inkriminovanej kousek trošku porovnat a stříknout jen půlku nárazníku, na kolik myslíte že by to vyšlo?
Dnes jsem se byl ptát, a kdyby jsem to tam nechal udělat celý, tak prej 3500-4000 a že prý jen za sundání nárazníku si berou 2000. Takže když bych tam donesl jen ten nárazník, dalo by se to za 1500 udělat? Je to moc nebo normální cena? Případně neznáte někoho okres Blansko, max. v Brně, kdo by to za hodně rozumnej peníz udělal a přitom to nebylo jak od prasete? Sprejem si to můžu cáknout sám, ale to opravdu nechci. Bohužel z finančních důvodů musím volit cestu provizorního spravení za nízké náklady (ale ne aby to vypadalo hůř jak před tím Úsměv ). Hledám prostě rozumný kompromis.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2011 , 1:38   Citovat  

To je ještě v pohodě, kámoš trefil na dálnici z Lovosic na Prahu divočáka, jen ho "líznul" Velmi šťastný následkem toho vyletěli všechny airbagy, hnutá náprava, o karoserii se rozepisovat nebudu ta byla uplně na kaši, a hned za ním řítící se fábka nabrala tu zdechlinu napřímo a ten skončil uplně bez nápravy Velmi šťastný a bez auta.

Totální perla: kolega z práce se kdysi nestačil vyhnout ve Formanovi srnce, proletěla čelním oknem, zlomila sedačku spolujezdce a skončila na zadním sedadle. Komplet interiér auta od krve a vnitřností. Ještě s tím pak dojel z Novýho Boru do Ústí Velmi šťastný Hasiči říkali že měl megakliku že žije....

.......sám v tom nejsi, mohlo to dopadnout hůř Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Milujme lesní zvěř!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina