Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na funkčnost převodovky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2011 , 22:39   Citovat  

Zdravím Vás hondaři potřeboval bych opět poradit i když momentálně né s hondou ale koupil jsem přítelkyni auto na naučení ale je tam špatnej diferák ( už se ani nejde rozject) a teď sháním převodovku a ozval se mi týpek s nabídkou ale převodovku neměl možnost project (koupil auto na díly se špatným motorem) a dává jí za příznivou cenu a moje otázka zní: jak bych mohl poznat že je převodovka ok?Diferenciál...atd jedná se mi hlavně o něj díky za každý rady jinak auto je Fiat Bravo 1.4 12v (napsal bych na jejich fóru ale tam se dočkat odpovědi je opravdu děs
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2011 , 23:06   Citovat  

vachicek napsal:
Zdravím Vás hondaři potřeboval bych opět poradit i když momentálně né s hondou ale koupil jsem přítelkyni auto na naučení ale je tam špatnej diferák ( už se ani nejde rozject) a teď sháním převodovku a ozval se mi týpek s nabídkou ale převodovku neměl možnost project (koupil auto na díly se špatným motorem) a dává jí za příznivou cenu a moje otázka zní: jak bych mohl poznat že je převodovka ok?Diferenciál...atd jedná se mi hlavně o něj díky za každý rady jinak auto je Fiat Bravo 1.4 12v (napsal bych na jejich fóru ale tam se dočkat odpovědi je opravdu děs

Ohledně převodovky ti neporadím jasnou radu jak bezpečně odzkoušet difr, ačkoliv se okolo Fiatů motám víc než okolo Hond,ale to není podstatný.. Jen ti řeknu že tenhle motor je nejhorší od Fiatu co kdy udělal..má malý hydroštosy který často klepou a pak špatně řešená hlava dochází často k odření vačky dokonce i k destrukcím. Je to dosti běžný jev u tohodle motoru. proto byl nahrazen v brzký době uplně přepracovaným 16v který měl hydra totožný z 1.6 16V Jinak holý diferák bych asi dokázal zajistit taky klidně i montáž včetně nastavení předpětí jeho ložisek ve skříni,je tam pár zvláštností a záludností. Záleží jestli se ti to vyplatí jezdit až do Severních čech kuli tomu.. HaHaaa
   Návrat  
vachicek je teď offline  vachicek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2011 , 23:16   Citovat  

Ano bohužel o motoru vím že to je ta nejnešťastnější volba ale auto bylo za 5000,- a prošlo pumpa tuningem ale když jsem všechno oddělal tak to vypadá i pěkně a hlavně přítelkyni na naučení se řídit by to mělo postačit, převodovku mi teď nabízí za 1200,- ale 2 roky mu ležela a nemohl jí vyzkoušet takže nevím no ta moje řadí dobře jen se už prostě nerozjedu Velmi šťastný Nevěděl bys eventuelně o nějaký skříni ty? Ptal jsem se u nás na vrakáči a chtěly 3500,- tak jsem jim řekl že jsem to auto za tolik koupil a odešel protože se mi to zdá docela dost...
   Návrat  
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2011 , 4:06   Citovat  

Bohužel těch 3500 je sice ta vyšší hladina,ale běžná cena je fakt těch 3-4 tis za tuhle skříň. Ty tu svoji máž rozpůlenou,že víš co tomu přesně je? kdyžtak do SZ mě pošli VIN já se kouknu do Eperu,matně vzpomínám že pár věcí v převodovce je totožnejch z 1.2 8v co se dávala do Punta přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na funkčnost převodovky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina