Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje nepříjemná zkušenost ... pokracovani
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 20:12   Citovat  

bully nam to v mezicase bez radneho zduvodneni pouze na zaklade vlastni domnenky zamkl, ale kdyz jsem uz datloval, tak si to dovolim opublikovat zde. muze se to sloucit.

nekdo se ptal na to zda jsem v TP prvni, ano jsem, ...

@Rom.
na jednu otazku mi odpovez. PROC pan Velkorysy menil pred prodejem olej? (a spojku?)
je normalni, aby investoval praci a material do takove veci, kterou si obvykle delaji majitele hned po koupi sami (aspon ja jsem to VZDY U KAZDEHO koupeneho auta olej menil a mel jsem jich uz dost)?. obzvlaste s ohledem na to, ze nebyl schopen poresit "kravinky" typu motorek ve dverich, pomichane kabliky u ovladani radia ci prelesteni svetlometu. tedy veci, ktere se poresi za par korun a trochou prace, ale jsou hodne videt pri prohlidce a delaji tedy prvni dojem. ono i ty sedmnactkovy zadni gumy by se daly nejaky nezubaty ojety za par kacek sehnat aby to tak priserne nehucelo.
vzdyt sam vis, jak pucujes auta pred prodejem tepovacem, renovujes plasty v interieru, nechas jim varovat a lakovat u kluku na dilne lemiky, myjes motory, rozlestujes lak a resis kosmetiku tak, aby ze zanedbanych aut byly cistounke vonavky. ale zebys menil olej????!!

vzhledem k ostatnim trikum okolo jsem presvedcen, ze to bylo prave proto, aby tam byla tu spravnou dobu ta spravna smes ktera motor zklidni a ztisi a aby se pri vymene oleje hned po koupi v nem nenasel nejaky neporadek. mohl jsem s tim mozna s lehkym chvenim od tlumicu ci ze silentbloku (je to hufte snizeny s tfrdymi perky a ma to 200tkm ... tak to ma na nejake vule pravo zejo) litat dal. a zavada se mohla projevit trebas za pul roku. po vymene oleje Mrk. jenze ja blbec dolil po horni rysku a tim ten trik zkazil.

a kdo meni olej mezi rysky?? mozna se to tak musi udelat, aby byly spravne pomery aditiva. nevim. to mi hlava nebere

- ze auto dovezl znamy jsi rikal, ale nerikal jsi, ze mu "brandujes" prodej. jako prodejce jsi byl ty. kdo to auto fyzicky privezl na prazdnem autokamionu nebo podvalu mi bylo srdecne jedno.
- ze jsi mne podfoukl s funkcnosti navigaci, to nevyvratis. a to pokud jsi udelal to, tak se na ostatni veci snad mam pravo divat podezrivavym prizmatem.
papa papa

p.s. taky uz plne chapu tve nevzruseni se "vyhruzkou" zverejneni. pac jak je videt, cesky ovcan je cesky ovcan a kdyz se neco rika v TV tak je to pravda. a kdyz se o nekom rika ze je supr rovnej borec tak proste smecko nemuze udelat. pac se to psalo tolikrat na honda-clubu jak jsou s nim vsichni hepy*. bude se tu delat debil z kupce co se snazil dilci "drobne" problemy resit sam bez stezovani si az dosel k problemu, na kterem zakrvacel vice, nez byl ochotny prejit mlcenim. pac mu do toho poharu trpelivosti misto kapani nekdo chrstnul velkyho panaka.
* starsi pardalove si pamatuji, ze jeden takovy uzasnak tu uz v minulosti byl ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 20:17   Citovat  

Ja když kupoval auta z nemecka tak vždycky bylo to auto po servise.Rozvody nove brzdy oleje podle me to není zadnej podfuk ne?V nemecku to maj u dost aut a hlavne muzes si udelat na aute servis a druhej den se rozhodnout ho prodat.Taky narvu do auta xxx penez a pak ho bouchnu takze sem hned podvodnik?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 20:33   Citovat  

Bully to zamcel proto, ze se k tematu tebe a Roma vyjadruji desitky dalsich lidi, kterym je po tom 1/ prd, 2/ nerozumi tomu, rozumet tomu nemuzou a ani ti nijak nepomuzou 3/ je jenom otazkou casu, az z toho vznikne slusny flamewar. Pokud to nezamcu ja, udelal by to hodne brzy nektery z jinych moderatoru. Od ucastniku diskuze uz chodi modre karty na tohle tema a o zamceni ci smazani si muzes precist i ve svem topicu, takze to neni nejaka moje osobni svevole.
Vyrid si to s Romem, nikdo jiny ti s tim nepomuze. To neni straneni ani tobe, ani Romovi. Zamykam to tu podruhe, jestli otevres podobne tema potreti, bude se to resit jinak. Diky za pochopeni.
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.6.2013 , 19:53   Citovat  

To se mýlíš , bylo to projednáno v Admin foru , nikoli na Bullyho názor
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Moje nepříjemná zkušenost ... pokracovani
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina