Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX a pár problémů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
ARMAG3DON je teď offline  ARMAG3DON
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 18:21   Citovat  

Zdravim všechny Úsměv
Mám pár vad na mojí hondě a tak nějak si nejsem úplně jistej co je způsobuje.Tušim ale raději se zeptám zkušených ,takže :
První věc : Když jedu do zatačáky a šlápnu na plyn ( i když to jen tak lechtám ) tak to začne klepat.Takovej ten zvuk narážejícího kovu na kov z oblasti kde je přední levý kolo.
Druhá : po delší jízdě se mi zahřejvá řadící páka a spodní část ruční brzdy .. Defakto celej ten středovej tunel.
Třetí : auto je nakloněný na levou stranu.
Děkuji za pomoc Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 18:26   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
Zdravim všechny Úsměv
Mám pár vad na mojí hondě a tak nějak si nejsem úplně jistej co je způsobuje.Tušim ale raději se zeptám zkušených ,takže :
První věc : Když jedu do zatačáky a šlápnu na plyn ( i když to jen tak lechtám ) tak to začne klepat.Takovej ten zvuk narážejícího kovu na kov z oblasti kde je přední levý kolo.
Druhá : po delší jízdě se mi zahřejvá řadící páka a spodní část ruční brzdy .. Defakto celej ten středovej tunel.
Děkuji za pomoc Mrk
tak to klepání mi dělá taky ja to tipuju na LMA(tlumítka) zahříváni řadičky a tunelu bude od výfuku pač pod tim vede ale musi nad nim být krycí plech na kastli tak číhni jestli ho nemaš zkorodovaný nebo jestli tam vůbec je a ten náklon bud unavené tlumiče nebo je něco špatně s podvozkem.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 18:29   Citovat  

sablos napsal:
tak to klepání mi dělá taky ja to tipuju na LMA(tlumítka) zahříváni řadičky a tunelu bude od výfuku pač pod tim vede ale musi nad nim být krycí plech na kastli tak číhni jestli ho nemaš zkorodovaný nebo jestli tam vůbec je a ten náklon bud unavené tlumiče nebo je něco špatně s podvozkem.
no ja nevim, ale je v oblasti predniho kola LMA?? ja si myslim ze to bude kloub kynetak vyzvejknutej Úsměv
s tema pruzinam nemas jednu prasklou ze by si to seldo niz jedna strana? a to zahrivani je od vejfuku no Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 18:38   Citovat  

Brnďa napsal:
no ja nevim, ale je v oblasti predniho kola LMA?? ja si myslim ze to bude kloub kynetak vyzvejknutej Úsměv
s tema pruzinam nemas jednu prasklou ze by si to seldo niz jedna strana? a to zahrivani je od vejfuku no Úsměv

Co sem tak prohlížel tak se zdá bejt všechno v pořádku. Akorát mi u zadního levýho kola vypověděl silentblok..tim by to taky mohlo bejt ne ? ale taky si myslim že ten náklon bude mít něco společnýho s tim klepánim..

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 21:34   Citovat  

offtopic s CRX jsou jenom problemy offtopic
ber to jako fakt Úsměv nebo jako radu, ja uz si prosel peklem. jinak auto to je nejlepsi to je jasny je to dobrý

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 21:35   Citovat  

Brnďa napsal:
hele mě to cvrlikáni jde taky od kloubu tak sem se nakrk a vyměnil poloosu za 100% která byla vpořádku a neustále to dělá, pak se mi stalo že sem měl dole sání a blbě sem ho dotáhl takže podsávalo a pískalo to jakoby od altíku tot mé zkušenosti.

WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 21:48   Citovat  

oorrbb napsal:
ber to jako fakt Úsměv nebo jako radu, ja uz si prosel peklem. jinak auto to je nejlepsi to je jasny je to dobrý

To neni pravda,když se o auto dobře staráš a nekoupil si jen popelnici kerá dobře vypadá tak je to velice spolehlivé auto.
Mám druhý céro a jsem fakt spokojenej,s prvním jsem byl také spokojen ale spotřeba oleje 1L na 3000km mě přišla dost.Jinak maximálně super.

Ty závady bych viděl jak psal Brnďa.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 22:22   Citovat  

Druhá: Když se mi zahřívala řadička na C4g, tak mi asi po 50km upadl střední díl výfuku...

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2010 , 22:28   Citovat  

1) homokineťák s velkou pravděpodobností
2) buď ti chybí šusplech na výfuku(kat) a nebo celé odstínění tunelu
3) přehoď si pružiny z leva doprava mohlo by se to zlepšit,klasika u tak lehoučkého auta kde jezdí jen řidič a auto je stavěno pro pravostrané řízení

pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 10:50   Citovat  

WendyCRX napsal:
To neni pravda,když se o auto dobře staráš a nekoupil si jen popelnici kerá dobře vypadá tak je to velice spolehlivé auto.
Mám druhý céro a jsem fakt spokojenej,s prvním jsem byl také spokojen ale spotřeba oleje 1L na 3000km mě přišla dost.Jinak maximálně super.

Ty závady bych viděl jak psal Brnďa.

Tiež si nemyslím že CRXo by bolo kazové, keď má starostlivosť a pravidelný servis tak sa vie odvďačiť spoľahlivosťou ako každá honda je to dobrý

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 16:08   Citovat  

pepo crx napsal:
Tiež si nemyslím že CRXo by bolo kazové, keď má starostlivosť a pravidelný servis tak sa vie odvďačiť spoľahlivosťou ako každá honda je to dobrý

tak u me je to tak ze musim vychytat problemy po predchozich...kazdej to jen zbastlil aby to bylo neak ale to me se nelibi. REsim vsechno. U me se projevi kazda zavada jezdim docela hodne jeste ho nemam ani rok a mam najeto 30 tisic... Kdyz nekdo najede 5 tisic tak se nedivim ze toho moc neopravuje Mrk Je to tam.

Cody je teď offline  Cody
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 17:53   Citovat  

Mam stejnou zkušenost,na ta auta nedám dopustit(již mám sedmé)ale každodení jěždění znamená že člověk stále něco řeší-tak to bylo u všech,jezdím cca 25 000 km ročně.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 22:36   Citovat  

Já jsem ten tip řidiče co každý rachtání řeší,Každý cero co jsem přivezl jsem hned dovezl ke kamarádovi/mechanikovi a ten to prostě proleze komplet,co je nutné vyměnit se vymění to se nedá nic dělat.Teď musim říct že řešim takové nepříjemné drnčení při jízdě přes dlažební kostky fakt nevym co to je,dnes jsem dělal čepy+brzdové desky ale je to furt stejný tak ještě zkusim ten ochranej plech za kotoučem...kdyby měl někdo stejnej problém a uspěšně vyřešen dejte vědět.

Jinak koupě céra který bude dle představ je v dnešní době náhoda jako vyhrát ve sportce... vždy bude na autí něco co bude chtít udělat..ale na kterym starym autě to tak neni?

Cody je teď offline  Cody
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 22:41   Citovat  

Naučil sem se ty plechy pokaždé odstranit,poněvadž jsou zdrojem nepříjemných pazvuků Úsměv

Minor je teď offline  Minor
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 22:55   Citovat  

Může to dělat krycí plech výfuku.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2010 , 23:17   Citovat  

Minor napsal:
Může to dělat krycí plech výfuku.

Na ty plechy jsem se koukal a vypadalo to ok,celej výfuk i ty plechy nad ním jsou zdá se OK ale kouknu znovu třeba jsem něco přehlédl.Ono kombinace tvrdej podvozek/dlažky budou asi vždy problém.

Ty plechy za kotoučema tam jsou přeci proto aby nelítaly žhavý kousky na manžetu od řízení tak že odstranění asi nebude uplně to pravý.

Fork je teď offline  Fork
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 17:50   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
Zdravim všechny Úsměv
Děkuji za pomoc Mrk

1) Vzal by jsem CRXku na cukací desky (třeba na STK) a poslechl by jsem si to pod autem. Pravděpodobně homokineťák. Klouby by to dělaly třeba na kostkách a hlavně i při rovný jízdě.
2)Krycí plechy nad výfukem, nebo těsnění mezi díly. Vlízt pod auto a osáhnout zda to nefouká.
3)Zkontrolovat jestli je to zadek nebo předek. Vzadu to mouhou být silentbloky hlavních ramen. Ale s největší pravděpodobností unavený tlumiče. Hlavně pokud jsou tvrdší pružiny - pak je nutný koupit tlumiče odpovídající pružinám. Celkem dobře vycházejí Kayaba Ultra SR.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2010 , 21:31   Citovat  

Fork napsal:
1) Vzal by jsem CRXku na cukací desky (třeba na STK) a poslechl by jsem si to pod autem. Pravděpodobně homokineťák. Klouby by to dělaly třeba na kostkách a hlavně i při rovný jízdě.
2)Krycí plechy nad výfukem, nebo těsnění mezi díly. Vlízt pod auto a osáhnout zda to nefouká.
3)Zkontrolovat jestli je to zadek nebo předek. Vzadu to mouhou být silentbloky hlavních ramen. Ale s největší pravděpodobností unavený tlumiče. Hlavně pokud jsou tvrdší pružiny - pak je nutný koupit tlumiče odpovídající pružinám. Celkem dobře vycházejí Kayaba Ultra SR.

1) Dělá to jenom do zatáček a jenom když přidávám plyn. Na zpátečku to dělá úplně jinej zvuk .. takovej jako když zařadíš přez zuby.
2) Velmi šťastný žádnej krycí plech sem nenašel . To bude ono Velmi šťastný
3) Předek i zadek Velmi šťastný ale předek je na tom hůř ..
4) dík za pomoc Velmi šťastný teda všem tady děkuju Úsměv

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 12:43   Citovat  

oorrbb napsal:

blbost....záleží, jaký céro koupíš a co s ním děláš...se spolehlivostí je na tom i po letech sakra dobře...takže tenhle názor bych nebral až takj úplně v potaz, ikdyž já s tím vším co mám už s tim autem za sebou bych to měl potvrdit Úsměv ..není se čemu divizt když tomu každej akorát dává do nesmyslu...taky ale seženeš hezký kousky..

To klepání je na 99.9% kineťák, a to nejsem mechanik učebnicovej příklad to co píšeš... to zahřívání je od laufu byť já tam ten plech nemam a nic se mi nehřeje.....a to auto nakloněný je podvozkem, nejspíš tlumiče..nebo prasklá pružina..kolikrát si toho ani nevšimneš..
To jsi teď koupil ne ? dej sem ňáký fotky a info a určitě ti někdo řekne něco o jeho minulosti...zatím na mě ten kauf nedělá úplně dobrej dojem..snad to není ten červenej vrak z Rychnova..v tom zemřelo asi 20 lidí. Smutný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 13:58   Citovat  

cocks napsal:
blbost....záleží, jaký céro koupíš a co s ním děláš...se spolehlivostí je na tom i po letech sakra dobře...takže tenhle názor bych nebral až takj úplně v potaz, ikdyž já s tím vším co mám už s tim autem za sebou bych to měl potvrdit Úsměv ..není se čemu divizt když tomu každej akorát dává do nesmyslu...taky ale seženeš hezký kousky..

To klepání je na 99.9% kineťák, a to nejsem mechanik učebnicovej příklad to co píšeš... to zahřívání je od laufu byť já tam ten plech nemam a nic se mi nehřeje.....a to auto nakloněný je podvozkem, nejspíš tlumiče..nebo prasklá pružina..kolikrát si toho ani nevšimneš..
To jsi teď koupil ne ? dej sem ňáký fotky a info a určitě ti někdo řekne něco o jeho minulosti...zatím na mě ten kauf nedělá úplně dobrej dojem..snad to není ten červenej vrak z Rychnova..v tom zemřelo asi 20 lidí. Smutný

Chapu te, ja nerikam ze to auto neni spolehlivy nechalo me 1x na holickach (zadrenej rozdelovac), po tech letech me taky prestal fungovat altik = taky problem ale dojel jsem. Rekni me kdo opravuje rozdelovac a kdo preventivne opravuje altik??? to je tech 20 let co to auto ma neni to jen o udrzbe Mrk. Rikam 20 let = furt se neco kazí.
Verim ze ty sis svoje CRXko rozdelal do sroubku sam a vsechno sis poradne promeril a ozkousel(cizim verit nemuzes vsechno sam). TAky jsem uz vetsinu veci prohledl a zkontroloval. Investice nemale zadnej tuning ani upgrade jen udrzba.
Takze az budu prodavat svoje to bude ten peknej kousek Velmi šťastný

sorry vazne posledni offtopic

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 15:46   Citovat  

oorrbb napsal:
Chapu te, ja nerikam ze to auto neni spolehlivy nechalo me 1x na holickach (zadrenej rozdelovac), po tech letech me taky prestal fungovat altik = taky problem ale dojel jsem. Rekni me kdo opravuje rozdelovac a kdo preventivne opravuje altik??? to je tech 20 let co to auto ma neni to jen o udrzbe Mrk. Rikam 20 let = furt se neco kazí.
Verim ze ty sis svoje CRXko rozdelal do sroubku sam a vsechno sis poradne promeril a ozkousel(cizim verit nemuzes vsechno sam). TAky jsem uz vetsinu veci prohledl a zkontroloval. Investice nemale zadnej tuning ani upgrade jen udrzba.
Takze az budu prodavat svoje to bude ten peknej kousek Velmi šťastný

sorry vazne posledni offtopic

No s tím ,že je 20 let starý už právě musí potencionální kupec počítat Úsměv ..měl jsem za poslední dobu zkušenost s auty starými max 5 let a žádný z nich nebylo tak spolehlivý jako céro...a to dostávaly poloviční kotel.
Ty problémy co píšeš jsou normální, ikdyž zrovna na cestě nepříjemné..ale pořád více než přijatelné..
A sám si právě na autě nedělám, proto mám taky pořád jen problémy pže lidi jsou fušeři, všechno hned hotový hlavně ať je to brzo pryč, spousta lží nebo polopravd a ty si dělej co chceš ..
ale to už jsme odbočili...uvidíme, jak to majitel vyřeší a chtěl bych, aby sem hodil fotky ať se na tu jeho krasavicu podíváme.

sorry za offtopic a ať jezdí ! přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 16:01   Citovat  

cocks napsal:
a ať jezdí ! přátele

No s tím ,že je 20 let starý už právě musí potencionální kupec počítat Úsměv ..měl jsem za poslední dobu zkušenost s auty starými max 5 let a žádný z nich nebylo tak spolehlivý jako céro...a to dostávaly poloviční kotel.
Ty problémy co píšeš jsou normální, ikdyž zrovna na cestě nepříjemné..ale pořád více než přijatelné..
A sám si právě na autě nedělám, proto mám taky pořád jen problémy pže lidi jsou fušeři, všechno hned hotový hlavně ať je to brzo pryč, spousta lží nebo polopravd a ty si dělej co chceš ..
ale to už jsme odbočili...uvidíme, jak to majitel vyřeší a chtěl bych, aby sem hodil fotky ať se na tu jeho krasavicu podíváme.

sorry za offtopic

Tak když chceš fotky dáme fotky Hihi
Koupil jsem tudle Hondu :
tudy odkaz

Prostě auto po krádeži .. Zámky vypáčený , spínačka tam ani nebyla Úsměv Bez katalizátoru Velmi šťastný ( mooc dobrej zvuk Velmi šťastný ) startovalo se to na kabely Velmi šťastný docela sranda .. a to už sem pořešil
jezdim stim asi dva tejdny a objevuju závady Úsměv
tak ty fotky :

000724_145950.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
000724_145950.jpg, 162.44 kB

000806_051614.jpg

000806_051614.jpg, 151.73 kB

000806_051649.jpg

000806_051649.jpg, 140.43 kB

1.jpg

1.jpg, 169.63 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 16:08   Citovat  

njn..po krádeži..tam se dá vždycky něco takovýho předpokládat, ty zloději tomu neskutečně naložej během pár dnů, ne-li jednoho...ale tak předpokládám, že to zase bylo za super cenu..třeba 15-30 bych viděl jako adekvátní..já už se bál, že jsi koupil tu červenou... dej do kupy eletriku, vyřeš ty šílený lemy vzadu, sežeň decentní kola, čirý blinkry ..a máš krásný céro...a bacha na motor, buď na něj hodnej jinak tě vytrestá..resp. tvou peněženku.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 16:19   Citovat  

cocks napsal:
njn..po krádeži..tam se dá vždycky něco takovýho předpokládat, ty zloději tomu neskutečně naložej během pár dnů, ne-li jednoho...ale tak předpokládám, že to zase bylo za super cenu..třeba 15-30 bych viděl jako adekvátní..já už se bál, že jsi koupil tu červenou... dej do kupy eletriku, vyřeš ty šílený lemy vzadu, sežeň decentní kola, čirý blinkry ..a máš krásný céro...a bacha na motor, buď na něj hodnej jinak tě vytrestá..resp. tvou peněženku.

Jó ta cena byla opravdu těch 15 tis .. ale motor má na budíkách 290000 km..
vzhled je to poslední co budu řešit .. Elektriku sem dal do kupy .. Ale já upřednostňuju ty tři problémy o kterejch je todle téma. Málem sem se v tom už zabil kvůli silentbloku kterej tam ani snad není a včera mě jeden maník naboural zezadu Smutný sákra. Ještě řešim jakej do toho nalejt olej ( tudy odkaz ) a jaký tam dát svíčky . Myslim že tam dám ty NGK V11-line nebo tak něco Velmi šťastný

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 16:37   Citovat  

ARMAG3DON napsal:
vzhled je to poslední co budu řešit .. Elektriku sem dal do kupy .. Ale já upřednostňuju ty tři problémy o kterejch je todle téma. Málem sem se v tom už zabil kvůli silentbloku kterej tam ani snad není a včera mě jeden maník naboural zezadu Smutný sákra. Ještě řešim jakej do toho nalejt olej ( tudy odkaz ) a jaký tam dát svíčky . Myslim že tam dám ty NGK V11-line nebo tak něco Velmi šťastný
olej obyc 10W40, treba valvoline nebo mobil super s atd..je to jedno.. a svice tam dej co tam patri ngk Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 16:40   Citovat  

v tom inzeratu jsem si vsimnul ze ti tece olej pod vikem to oprav tesneni stoji 150kc, kdyz ti potece olej dolu na hadice od vody tak ti driv nebo pozdej prasknou a to je neprijemne zustat nekde stat a cekat na odtah.
motor ma nalitany uctihodne, jakej ma zvuk? kolik ti to jede top speed? asi si zatim nezkousel ze? Velmi šťastný
je to dobrý cena krasa
svicky NGK BCPR6E-11

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 17:02   Citovat  

jakej silentblok tam nemas? to ti tak plave?
proc ses v tom malem zabil?
jak moc to mas zboreny?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2010 , 22:32   Citovat  

ARMAG3DON napsal:

cena luxusní Úsměv ..290 už je docela dost, ale pokud to jezdí a nežere olej... kouř
To kvituju že řešíš technickej stav a necpeš na t ohned ňáký plesnivý lamináty je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 5:31   Citovat  

oorrbb napsal:
jakej silentblok tam nemas? to ti tak plave?
proc ses v tom malem zabil?
jak moc to mas zboreny?

Hele top speed sem nezkoušel ale dal sem z toho 190 km/h jen tak ..
Silentblok na zadním kole v levo . Ten hlavní.. Jel sem za kámošem asi 90 a on prostě vletěl do zatáčky v klidu si jí projel .. já o tý zatáčce nevěděl , ustřelilo mi kolo a už sem šel do smyku .. Jako povedl se mi parádní drift ale nechtěnej.. Kdyby se mi todle stalo před rokem tak bych to nevybral .. No jo zkušenosti sou zkušenosti meetallll Velmi šťastný
A zbořený to moc není.. Jen je promáčklej ten zadní plech ( pravá strana toho plechu ) co je v kufru pod světlama .. A celkově ty držáky na nárazník a spz sou zohejbaný. jinak z venku to ani není poznat ..
Jinak zvuk motoru je lahodnej Velmi šťastný sám sem se divil .. akorát mi nějak zmizel olej Velmi šťastný asi to bude tim co si psal.
Potřeboval bych někoho kdo tomu rozumí . Aby mi to prokouknul a tak .. Já sem v tomdle novej Velmi šťastný .. Přece jen já jezdil ve stodváce Velmi šťastný to je krapet jinej stroj.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2010 , 5:33   Citovat  

cocks napsal:
cena luxusní Úsměv ..290 už je docela dost, ale pokud to jezdí a nežere olej... kouř
To kvituju že řešíš technickej stav a necpeš na t ohned ňáký plesnivý lamináty je to dobrý

S olejem bude ještě problém Velmi šťastný .. asi někde kape Úsměv No jo mám co sem chtěl Velmi šťastný Honda

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX a pár problémů
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina