Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Blatnik na anglana
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Butchmilian je teď offline  Butchmilian
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 16:10   Citovat  

Zdravím scháním pravý přední blatnik na anglana 94-97. googlil jsem ale když jsem na něco narazil tak to bylo napsáno na r.v.97-00 kombi. Nezná někdo nějaky shop pobliž brna popřipadě (vyškov,prostějov,olomouc,příbor,njičin,F-M,OV) kde bych to mohl sehnat?? nechci abych to obědnal po netu z prahy a byl to jiný plech. A jenom nahodou jestli by někdo neměl i starší "použitelny na 2roky" tak odkoupím v jakekoliv barvě.Díky moc a těm co maji stejné auto tak hodně nervu při shánění dilů OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 16:40   Citovat  

Butchmilian napsal:
Zdravím scháním pravý přední blatnik na anglana 94-97. googlil jsem ale když jsem na něco narazil tak to bylo napsáno na r.v.97-00 kombi. Nezná někdo nějaky shop pobliž brna popřipadě (vyškov,prostějov,olomouc,příbor,njičin,F-M,OV) kde bych to mohl sehnat?? nechci abych to obědnal po netu z prahy a byl to jiný plech. A jenom nahodou jestli by někdo neměl i starší "použitelny na 2roky" tak odkoupím v jakekoliv barvě.Díky moc a těm co maji stejné auto tak hodně nervu při shánění dilů OK

Pokud chceš použitý a jsi z Brna tak zajeď do Brno -Drásov nebo Lipůvka a tam jsou vrakoviště na Hondy odkaz odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Butchmilian je teď offline  Butchmilian
PříspěvekZaslal: 22.10.2011 , 10:16   Citovat  

optimas napsal:
Pokud chceš použitý a jsi z Brna tak zajeď do Brno -Drásov nebo Lipůvka a tam jsou vrakoviště na Hondy odkaz odkaz

No ono už jsem to tak zkoušel ale to je snad nejžádanější plech na autě,a když už tak je už chytly a nepřežije zimu. Klidně bych si koupil uplně novy kdyby nekde byů a kdyby nestal vice než 1500,-
   Návrat  
Bartek je teď offline  Bartek
PříspěvekZaslal: 22.10.2011 , 18:53   Citovat  

Napiš uživateli Murrene.xt

Když jsme u něho řezal předek civica tak tam měl nějaký blatník modré barvy Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Blatnik na anglana
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina