Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
topení - anglán
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
yarina je teď offline  yarina
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 19:09   Citovat  

Zdravím, mám takový menší problém s topením v angličákovi. Na středovém panelu mi topí jen jeden výdech. Ten druhý žene pouze studený nebo mírně ohřátý vzduch. Čím to může být a jak to opravit? A ještě mám možná trochu idiotský dotaz Velmi šťastný Mezi těmi výdechy je taková páčka, původně jsem si myslel, že slouží k přepínání mezi výdechem v palubce pod sklem a těmi dvěma výše zmíněnýmy. Ať to ale přepínám, jak přepínám, žádnou změnu neregistruju. K čemu to tam je?
P.S.: faktu, že mám v autě bordel, jsem si vědom Se stydím
//edit: ten nefunkční je zakroužkovaný

int.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
int.JPG, 1.11 MB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 19:21   Citovat  

Ta páčka přepíná mezi letním a zimním provozem, ale ať v zimě přepínám jak přepínám pořád mi jde z toho jen ledový vzduch pokud neotočím kolečkem na středovém panelu aby z toho šel horký vzduch. Tuším že modrá značka je na léto a bílá na zimu je to napsané v manuálu.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 19:45   Citovat  

Aha, letní a zimní provoz, to mi nenapadlo. Mimochodem, kde se dá ten manuál najít? Já našel jenom kompletní sevisní manuál a tam nic o přepínání zimního a letního provozu není. Tedy jestli mi něco neuniklo.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 19:57   Citovat  

Ne v tom servisním to není ,ale v tom co dostaneš k autu jak ho používat atd.

Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 19:59   Citovat  

Mám to úplně stejně, z levého jde teplý vzduch s pravého vlažný to mi hlava nebere páčka na přepínání - nepoznám rozdíl.
Foukání na sklo se reguluje kolečkem na výdechu přímo u skla - přepíná mezi př.sklem a těmito výdechy.
Navíc mi anglán netopí tolik jako třeba předchozí Accord 3G či CRX Smutný

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 20:18   Citovat  

optimas napsal:
Ne v tom servisním to není ,ale v tom co dostaneš k autu jak ho používat atd.

Jak se to přesně jmenuje? Nic takového jsem k autu nedostal. Nevíš, kde to může být na webu?
Ajsik napsal:
Mám to úplně stejně, z levého jde teplý vzduch s pravého vlažný páčka na přepínání - nepoznám rozdíl.
Foukání na sklo se reguluje kolečkem na výdechu přímo u skla - přepíná mezi př.sklem a těmito výdechy.
Navíc mi anglán netopí tolik jako třeba předchozí Accord 3G či CRX

Topím převážně tím výdechem pod sklem, protože mi přijde, že to jde víc do prostoru, ale stejně bych rád věděl, proč mi z toho pravého výdechu teplo nefouká. Nemůže tam být vypadlá nějaká hadice nebo tak něco? Jak tam ten rozvod je řešený?

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 20:26   Citovat  

yarina napsal:
Jak se to přesně jmenuje? Nic takového jsem k autu nedostal. Nevíš, kde to může být na webu?

Hledej Uživatelskou příručku/User manual

walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 20:27   Citovat  

Mám to uplně stejně, jen při tom přepnutí páčky jsem malou změnu registroval, ale musí být ten výdech na palubce zavřen...nicméně anglán byť s klimou nebo bez ní netopí vůbec. S targou nebo ed9 se to srovnat nedá, ty auta topily hned, anglánkovi to trvá trochu dále... zmetek Velmi šťastný

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 20:33   Citovat  

Někdo mi kdysi psal, že tam ta klapka která otevírá přímý vstup z venku zlobí, že to zalepil Velmi šťastný jinak mě to vcelku funguje, změna tam je ale to topení je děsný Úsměv Jediný co by pomohlo, aspoň na zimu je termostat na větší teplotu.Komu ale by se to chtělo měnit vždy na podzim a na jaře?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 20:58   Citovat  

já nevím jak vám ale mě se auto ohřívá vcelku rychle a topí taky dostatečně. určitě se ohřívá dřív než ej9 nebo eg4 nebo eg6

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 21:20   Citovat  

Taky mi topí celkem obstojně a s rychlostí ohřevu to není také nejhorší, ale znervózňuje mi ten jeden výdech. Když topím, tak by tam studený vzduch jít snad neměl, ne? Nějak mi ale nenapadá příčina, proč to tak je. Ble

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 21:38   Citovat  

ja vymenil panove na anglanu termostat a topil jak divej Hihi ,zadna soucastka nefunguje na 100% vecne Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 21:39   Citovat  

yarina napsal:
Taky mi topí celkem obstojně a s rychlostí ohřevu to není také nejhorší, ale znervózňuje mi ten jeden výdech. Když topím, tak by tam studený vzduch jít snad neměl, ne? Nějak mi ale nenapadá příčina, proč to tak je. Ble

Ještě jsem si vzpomněl když už budeš topit tak zkus tím kolečkem co otáčíš a určuješ kudy bude proudit vzduch. Tak otáčej pomalu na jednu nebo druhou stranu a zkoušej jestli je nějaký rozdíl. Ono totiž to může být blbě nastavené přesazené o pár zoubků v tom ovladači na středovém panelu. Možná to měl někdo rozkuchané a blbě to složil

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 21:41   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja vymenil panove na anglanu termostat a topil jak divej Hihi ,zadna soucastka nefunguje na 100% vecne Úsměv

Já taky předloni vyměnil a bylo to sakra znát. Jenže ona asi druhovýroba není nic moc kvalitka a pomalinku to odchází. To aby člověk měnil co 2 roky termostat to snad ne

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 22:15   Citovat  

optimas napsal:
Já taky předloni vyměnil a bylo to sakra znát. Jenže ona asi druhovýroba není nic moc kvalitka a pomalinku to odchází. To aby člověk měnil co 2 roky termostat to snad ne

ja kupoval myslim nipparts ..taky kdyz chces aby to fungovalo na 100% tak ma musis to obcas procistit a pelovej filtr taky ..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.10.2011 , 23:07   Citovat  

optimas napsal:
Ještě jsem si vzpomněl když už budeš topit tak zkus tím kolečkem co otáčíš a určuješ kudy bude proudit vzduch. Tak otáčej pomalu na jednu nebo druhou stranu a zkoušej jestli je nějaký rozdíl. Ono totiž to může být blbě nastavené přesazené o pár zoubků v tom ovladači na středovém panelu. Možná to měl někdo rozkuchané a blbě to složil

Dobrý nápad, zítra se na to snad podívám. Je správná poloha těch zoubků patrná nebo je na to nějaký pravidlo? Když to budu mít rozebraný. Někde jsem se dočetl, že se musí vyndat rádio, sáhnout dovnitř a ten ovládací panel jakoby vytlačit. To souhlasí? Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 8:30  Naposledy upravil optimas dne 21.10.2011 , 11:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja kupoval myslim nipparts ..taky kdyz chces aby to fungovalo na 100% tak ma musis to obcas procistit a pelovej filtr taky ..

Já ho měním 2x ročně (jaro, podzim) myslíš, že to bude stačit? Velmi šťastný

A i když ho měním 2x ročně stejně se mě mlží okna offtopic

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 8:40   Citovat  

yarina napsal:
Dobrý nápad, zítra se na to snad podívám. Je správná poloha těch zoubků patrná nebo je na to nějaký pravidlo? Když to budu mít rozebraný. Někde jsem se dočetl, že se musí vyndat rádio, sáhnout dovnitř a ten ovládací panel jakoby vytlačit. To souhlasí? Úsměv

Ne, je to složitější operace. Sundat loketku pak vyndat rádio, pod vystržnými blinkry je šroubek pod vyhříváním je taky šroubek když vyndáš rádio tak pod spodní hranou je taky šroubek. Z boku středového panelu jsou šrobky a pak je ještě šroubek v odkládacím prostoru pod popelníkem. Pak sundáš panel a jsou tam další šroubky co drží ten polohovací panel venťas a ovl. topení a ještě musíš sundat lanka od těch ovladačů. A pak se konečně dostaneš na šroubky aby mohl sundat jen tan ovl. a rozkuchat ho, ale nic tam není jen ozubené kolečku s proti kusem a lanko s bovdénem. Doufám že jsem na nic nezapomněl zmatenej A správná poloha těch zoubů ani nevím ,ale musíš zkoušet jestli se otvírá to co má když s tím otáčíš ,ale je to šuk to dělat

VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 9:47   Citovat  

me to funguje: kdyz topim a chci mit teply vzduch i ze stredoveho paelu, tak mam packu nahore. A kdyz topim a chci aby mi sel CERSTVY vzduch z venku na oblicej, tak dam packu dolu (modra) a je to.

PS: u me to taky topi mizerne..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 11:01   Citovat  

VlastaFR napsal:
me to funguje: kdyz topim a chci mit teply vzduch i ze stredoveho paelu, tak mam packu nahore. A kdyz topim a chci aby mi sel CERSTVY vzduch z venku na oblicej, tak dam packu dolu (modra) a je to.

PS: u me to taky topi mizerne..

A na čem máš nastavený ten ovladač na středovém panelu? Zkus vyměnit termostat a uvidíš velké zlepšení. Sice stojí kolem 500kč ,ale za pokus to stojí. mě to taky špatně topilo i když rafika vylezla na horu, ale po výměně znatelný rozdíl.

Dneska jsem zjistil, že mě taky fouká z pravého středového výdechu chladnější vzduch než z levého Se stydím ,ale nikdy jsem to neřešil, protože po chvílí tam je horko

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 12:28   Citovat  

optimas napsal:
Ne, je to složitější operace. Sundat loketku pak vyndat rádio, pod vystržnými blinkry je šroubek pod vyhříváním je taky šroubek když vyndáš rádio tak pod spodní hranou je taky šroubek. Z boku středového panelu jsou šrobky a pak je ještě šroubek v odkládacím prostoru pod popelníkem. Pak sundáš panel a jsou tam další šroubky co drží ten polohovací panel venťas a ovl. topení a ještě musíš sundat lanka od těch ovladačů. A pak se konečně dostaneš na šroubky aby mohl sundat jen tan ovl. a rozkuchat ho, ale nic tam není jen ozubené kolečku s proti kusem a lanko s bovdénem. Doufám že jsem na nic nezapomněl zmatenej A správná poloha těch zoubů ani nevím ,ale musíš zkoušet jestli se otvírá to co má když s tím otáčíš ,ale je to šuk to dělat

když to tak čtu, už se mi do toho nechce Velmi šťastný snad si na to nějak udělám čas, raději asi celý den Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 15:33   Citovat  

optimas napsal:
Já ho měním 2x ročně (jaro, podzim) myslíš, že to bude stačit? Velmi šťastný

A i když ho měním 2x ročně stejně se mě mlží okna offtopic

ty se mi mlzi i na CTRku Velmi šťastný s tim nic moc nenadelas mel jsem i sprej proti a nic Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.10.2011 , 16:36   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty se mi mlzi i na CTRku Velmi šťastný s tim nic moc nenadelas mel jsem i sprej proti a nic Úsměv

Já ten sprej měl taky a kromě zapatlaného okna a palubky to nedělalo nic to snad ne

Obsah fóra Honda-club.cz   
topení - anglán
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina