Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Coupe 3.0 Vtec
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 6:10   Citovat  

Ahoj Honďáci, Velmi šťastný

s přítelkyní chceme pořídit k Civicovi B16A1 bratříčka, ale tentokrát Accorda 3.0VTEC V6 v plné výbavě Tak to koukám! , chceme se tímto zeptat na nějaké dojmy z tohoto auta, vlastníte ho někdo?
Má to celkem příznivou spotřebu okolo 10ti litrů/100km, zajímalo by mě, jestli se tak dá i jezdit v reálu.
Také jak na tom je s poruchovostí a cenou náhradních dílů co se týká běžných servisních zásahů /rozvody, brzdy, ..../.

Díky moc za případné odpovědi.
Jumbo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 6:33   Citovat  

Až na to že jde o línej americkej motor bych k němu asi výhrady neměl. Je pravda, že většinu "zkušeností" mám z doslechu, ale spotřeba by měla být tam někde jak uvádíš a pokud jde o komfort svezení, tak asi litovat nebudeš
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 7:49   Citovat  

FOX napsal:
Až na to že jde o línej americkej motor bych k němu asi výhrady neměl. Je pravda, že většinu "zkušeností" mám z doslechu, ale spotřeba by měla být tam někde jak uvádíš a pokud jde o komfort svezení, tak asi litovat nebudeš

Línej americkej motor? má to psané zrychlení za 8sekund, takže stejně jako Civic a maximálku ještě vyšší... je to jen 4kvalt, ale co je na tom líného? HaHaaa HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 8:00   Citovat  

uvidíš. Pro lepší infomrace zkontaktuj crxmanna, nebo marfiho...oba s tímhle motorem v accordu mají zkušenost...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 12:30   Citovat  

Takže myslíš, že bude lepší verze s 2.2 VTEC?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 12:31   Citovat  

Ale zase zvuk šesti válce, dyť to musí být paráda!!! Cool Úsměv :o
   Návrat  
FOX je teď offline  FOX
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 12:40   Citovat  

jak povídám, já to mám z doslechu, takže zkus crxmanna, ten to má v živé paměti...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 20:27   Citovat  

no žadnej extra sportak to neni spotřeba 10-15 litru podle toho kde a jak jedeš ale ten luxus v tom autě je k nezaplacení z 0-100 ti spousta aut ujede holt to auto ma skoro 1500kg ale tady to tahne od 100 až za hranici 200 kde jiný auta umíraj:-)
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 20:29   Citovat  

za těch 10 litru budeš jezdit na dalnici ale ve měste se na 10 nedostaneš.poruchovost jako každá honda je to držákÚsměv
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2007 , 23:37   Citovat  

Hele jestli se chceš povozit v coupé tak já mám na bazaru to samí jen s dvoulitrem a v manuálu. Je to plná palba a pěkný stav:), nemyslím na koupy ale podívat se v detailu jak to vypadá. Ten komfort je tam úžasný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 5:52   Citovat  

Jurais napsal:
Hele jestli se chceš povozit v coupé tak já mám na bazaru to samí jen s dvoulitrem a v manuálu. Je to plná palba a pěkný stav:), nemyslím na koupy ale podívat se v detailu jak to vypadá. Ten komfort je tam úžasný

Nechceš mi poslat nějaké fota? My nemusíme nutně kupovat třílitr, jen jsme ho našli na webu a strašně se nám líbil a to i díky tý mega výbavě, kterou 3.0 má Hihi Tak to koukám! Tak to koukám! Tak to koukám!
Prosím na mail jumbostativ@post.cz .. třeba bychom se dohodli na toho od tebe Úsměv
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 20:31   Citovat  

kolega taky teraz kupil, za tie peniaze, co sa u nas predavaju, fantasticke auto. ak je clovek samozrejme zmiereny so spotrebou...
predavajuci svorne tvrdili: v meste sa da jazdit AJ ZA 14 Úsměv tzn. v reale jazdi za 15-16.
dalej hovorili, ze pri troche snahy sa da mimo mesta dostat na 9, co v preklade znamena ze to nebude pod 10 Úsměv....
my sme prvy den natankovali plnu (voslo sa nejakych 58 litrov) a po 60km nie velmi ostrej, skor priemernej jazdy, ukazovala rucicka asi 3/4... co znamena cca 60/4 je 15l na 60km.... spotrebu na 100 uz si vyrata kazdy sam Úsměv
inak pri 200.000 tkm je auto uplne zachovale, pekny interier (slabina je vodicova sedacka, na vsetkych co som videl bola predrata koza na lavej strane), nebuchajuci a pevny podvozok, neuveritelne tichy motor, prevodovka s takmer necitelnym a sametovym radenim, samozrejme stara konstrukcia AT je citit na rychlosti radenia atd. ale vykonova rezerva tuto slabinu vcelku supluje. auto je velmi tiche, pohodlne, komfortne s perfektnou vybavou a obrovskym priestorom, taka rychla cestovna lod... az nebudem jazdit 50km denne do prace, urcite do tohto afta pojdem Mrk
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 20:49  Naposledy upravil crxmann dne 10.8.2007 , 20:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nejnižší spotřeba 9,3 na dálnici na tempomat. Ve městě tak reálně kolem 15. Auto je to težký, v zatáčce Tě to nakloní a ty čekáš že se to utrhne, ale kupodivu to nakloněný drží stopu. Je to houpavý, je to amík. Ale opravdu to je lenoch. Ne že by neměl zrychlení, to má. Ale se Superbem 1.9Tdi měl celkem práci. Trošku archaický zastaralý tempomat. Když přidáváš cítíš ustupující pedál pod nohou. Ale jako rodinou káru doporučuju. Obrovský kufr. Dílenské zpracování jedna báseň ( kupodivu když je to amík ). Motor a převodovka super. Když tomu hamtneš na plyn okamžitě podřadí a táhne a táhne a táhne, dokud nezařadí na 4. Pak nic ......... rozhodně to není kára na blbnutí, ale komfortní auťák. Zapomeň na to, že budeš soupeřit s BMW,Audi, Superb ( mluvím o obsahu minimálně 2.4). Na to to auto nemá, ale co se týká spolehlivosti a kvality, můžou se od něj učit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2007 , 20:49   Citovat  

Hele jestli jsi z Brna tak klidně dojed do AAA a já tě svezu. Je v pěkným stavu a velice zachovalá. Asi byla tuklá na zadek a le jen decentně to je můj názor. Jízda dobrá, tam je to perfekt...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2007 , 11:28   Citovat  

Jurais napsal:
Hele jestli jsi z Brna tak klidně dojed do AAA a já tě svezu. Je v pěkným stavu a velice zachovalá. Asi byla tuklá na zadek a le jen decentně to je můj názor. Jízda dobrá, tam je to perfekt...

Jsem z Prachatic, JČ-.--- to už je moc z ruky.. nějaký foto nebo odkaz na toho acco by nebyl? no vzhledem k tomu, co mi tady píšete o tom 3.0 VTEC začínám být na pochybách že bych to do baráku chtěl. Pokud to má tak obrovskou spotřebu a k tomu to vlastně ani nejede nějak pořádně, že to pomalu rozkope i děsnej Superb... asi nechci.. je to nádherný auto, ten interiér už z fotek působí naprosto luxusním dojmem.. je to Honda, takže rozhodně spolehlivost, ale té spotřeby se vážně moc moc moc bojim... asi se tedy budu pomalu dál pídit po 2.2 VTEC v plné palbě.. .sice to auto vypadá trochu jinak ( musim říct, že ta americká verze se mi líbí o mnohem víc (alespoň z fotek) ), ale jezdit za 15 litrů to fakt nechci. Můj Civic jezdí za 6-7 litrů a myslim že bych si nedokázal zvyknout na takovou spotřebu... Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Bueee Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 7:03   Citovat  

Tak my máme na bazaru jak 2.0 tak 3.0... A 2.0 je pohodlný auto s rozumnou spotřebou ale závoďák to neni, ofšem komfort je zde na 1. místě

Je po 1. majitely, koupená u nás

Najeto poctivých 106 000km, poslední servis v servisní knížce při 93 500km

Tempomat
kůže v černý barvě
vyhřívané sedačky
autorádio, automatiká klima
2x airbag
ABS
mlhovky
origo alu
el. zrcátka
el. okna
el. šíbr
el. sedačky
parkovací senzor (ten je na :mravenec:)

Jede pěkně, možná by chtělo vyvážit kola nebo jen jiné pneu. V popisce mám, že byla tuklá na zadek ale je to pěkně spasované a nic neni poznat. Do konstrukce to nebylo asi jen plechy...
   Návrat  
Alex202 je teď offline  Alex202
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 10:57   Citovat  

V květnu jsem si ho pořídila a jsem nadmíru spokojená... Velice pohodlné autíčko a taky hezké... Akorát počítej,že spotřeba ve městě pod 12 nepůjde vůbec nikdy... Díly na to jsou, už se dělají i neoriginály, sehnat se na to dá všechno. Je to moc fajn auto,ale musíš mít na jeho provoz ... S pozdravem Alex202
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:12   Citovat  

Jurais napsal:
Tak my máme na bazaru jak 2.0 tak 3.0... A 2.0 je pohodlný auto s rozumnou spotřebou ale závoďák to neni, ofšem komfort je zde na 1. místě

Je po 1. majitely, koupená u nás

Najeto poctivých 106 000km, poslední servis v servisní knížce při 93 500km

Tempomat
kůže v černý barvě
vyhřívané sedačky
autorádio, automatiká klima
2x airbag
ABS
mlhovky
origo alu
el. zrcátka
el. okna
el. šíbr
el. sedačky
parkovací senzor (ten je na :mravenec:)

Jede pěkně, možná by chtělo vyvážit kola nebo jen jiné pneu. V popisce mám, že byla tuklá na zadek ale je to pěkně spasované a nic neni poznat. Do konstrukce to nebylo asi jen plechy...

Tož to nevypadá zle. Psal jsem ti, jestli bys byl tak hodný a poslal mi nějaký odkaz případně foto? Kdyžtak na mail jumbostativ@post.cz .. .a co za toho dvoulitra chcete?
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:15   Citovat  

to Jumbo: možná to je tenhle:
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2007 , 11:26   Citovat  

Ajsik napsal:
to Jumbo: možná to je tenhle:
tudy odkaz

Díky... ještě za kolik tak dvoulitr může jezdit? no doufám, že se to přes deset vyhoupne jedině v případě ostřejší jízdy :twisted:
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:26   Citovat  

Kdyz jsems shanel neco na jezdeni na delsi vzdalenosti, tak jsem o tomhle auticku taky premyslel. Ale mel jsem ho na par dni pujceny a spotreba po Praze (spis okraj nez centrum) tak 14 - 18 litru. Pokud jsem jel slusne na chatu byl jsem se spotrebou asi na 11,8 (kousek dalnice, zbytek okresky a spousta z nich serpentiny apod) a po dalnici taky kolem 10-11... Takze i vzhledem k malymu mistu na zadnich sedackach jsem nakonec volil jinak. Ale auto je to vazne nadherny OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2011 , 21:46   Citovat  

je to uz trochu starsi tema ale nebudu zakladat nove mam zajem o 2.0i s manualem mate ho nekdo ? motor je stejny jako v 6g eu accordu ? diky za odpoved pripadne ceho se mam na tomhle aute vyvarovat diky Úsměv
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 8:14   Citovat  

nikdo nema accorda coupe 2.0i vtec?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Coupe 3.0 Vtec
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: